521 job matcher din søgning 521 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

K.W. Bruun Import A/SIT-udvikler (Backend)

K.W. Bruun Import A/S, Glostrup

Vil du være med til at udvikle IT-løsninger til bilbranchen ved brug af moderne værktøjer?

Hos K.W. Bruun Import A/S er vi i gang med en modernisering af vores IT-landskab, hvor vi opgraderer vores platform til førende og tidssvarende teknologier. Derfor søger vi nu endnu en udvikler, som kan og vil bidrage til at løfte vores IT-platform yderligere.

Som backend-udvikler vil du arbejde tæt sammen med dine kolleger i et ambitiøst og uformelt team af ca. 10 udviklere i Glostrup samt et voksende team af offshore udviklere. Du vil være den primære backend-udvikler i vores portal-team, der vedligeholder og udbygger to forretningskritiske systemer. Som en del af vores overordnede strategi ønsker vi at modernisere og forbedre disse systemer.

TietoEVRY
Erfaren teknisk konsulent Solr/Elastic

TietoEVRY, København

Hos Findwise arbejder du som konsulent sammen med kolleger fra Findwise i små og store teams, hvilket betyder, at du får god support fra kolleger og hurtigt kan udvikle dig til en ekspert indenfor søgeteknologi.

Som teknisk konsulent i Findwise får du til ansvar at håndtere softwareudvikling internt hos TietoEVRY samt i vores kunders miljøer – og selvfølgelig fuldt dokumenteret. Du skal snakke med kundernes IT afdelinger omkring behov, specifikationer og opsætninger – samt afhjælpning af fejl i eksisterende installationer.

HOS OS FÅR DU ANSVAR FOR AT:

 • Forstå kundens behov og udvikle integrationer og tilpasninger i samarbejde med resten af teamet
 • Deling af viden samt erfaringer med tekniske kollegaer
 • Være opdateret indenfor teknologierne som der arbejdes med
Jobindex A/S
Frontend-udvikler til markedsledende cloud-platform

Jobindex A/S søger for FacilityNet i København

 • Er du frontend-udvikler med erfaring inden for cutting-edge teknologier til mobil og tablets?
 • Vil du have stor indflydelse på valg af teknologier, herunder brugeroplevelsen på vores populære app?
 • Og vil du have et arbejde, der influerer 100.000+ daglige brugere, samt være med til at videreudvikle appen og indtage Europa?

Hvis du er en talentfuld frontend-udvikler, får du muligheden for at komme med på denne spændende rejse. Vi er et talentfuldt mindre team i en virksomhed med stabil vækst og et kæmpe potentiale.

Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med vores backend-udvikler og lead arkitekt samt et mindre team af eksterne frontend-udviklere.

Dit arbejde består af at videreudvikle appen i form af nye brugervenlige features samt implementere nye systemer og teknologier.

Jobindex A/S
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse
IT-systemarkitekt til udvikling af fremtidens digitaliserede forsvar

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse

Er du en erfaren og nysgerrig it-systemarkitekt, og brænder du for at udvikle dit speciale og dygtiggøre dig indenfor dit fag? Og kan du løfte IT-infrastrukturen, og sikre konsolidering af Forsvarets it for soldater i ind- og udland? Så er det dig, vi leder efter!
Stillingen har ingen fast geografisk placering, da vi har lokationer i hele landet. Det er derfor op til dig, hvor dit tjenestested skal være.

Stillingen indeholder en bred vifte af opgaver relateret til infrastruktur og netværksarkitektur, løsningsorienteret arkitektur samt kommunikativt og strategisk IT-arkitektur.

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse
Trafikstyrelsen
Application Manager som vil med på rejsen mod et moderniseret it-landskab

Trafikstyrelsen, København

Har du erfaring med at arbejde med applikationer og systemer, og har du lyst til at arbejde i en styrelse, som aldrig står stille?

Vi søger en Application Manager til bl.a. at varetage følgende opgaver:

 • Sørge for, at fagsystemerne løbende understøtter forretningens behov og holdes ajour ift. lovændringer o.l., herunder at omsætte forretningsbehov til systemkrav og beskrivelser
 • Sikre, at systemets tekniske platform holdes opdateret
 • Sikre, at systemet har en robust drift, herunder styre changes- og incident-processerne samt sikre at dokumentation holdes opdateret
Trafikstyrelsen
KMD A/SSenior Solution Architect

KMD A/S, Aarhus, Odense eller Ballerup

Vil du være en del af Danmarks største IT-udviklingshus? Vil du være en del af en virksomhed, hvor der er højt til loftet, og hvor du får mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt? Vil du arbejde agilt og være med til at sætte nye standarder for fremtidens IT-løsninger?

KMD A/S

Som Senior Solution Architect på KMD Elements er du med til at designe og udvikle en kompleks softwareløsning til håndtering, beregning, datadrevet beslutningsstøtte og udveksling af store datamængder på tværs af energi- og forsyningssektoren.

Løsningen udvikles i Microsoft Azure Cloud, og vi anvender PaaS services i Azure. Vi koder bl.a. i C#, Angular og TypeScript, og vi arbejder med responsivt web-design. På tværs af roller i organisationen samarbejder vi effektivt ved anvendelse af moderne værktøjer som MS Teams, Azure DevOps og Power BI.

KMD A/S
NykreditSpecialist til forankring af Nykredits strategi på Wealth-området

Nykredit, København

Har du erfaring med SimCorp Dimension? Og vil du være med til at forankre Nykredits strategi på Wealth-området?

Vi skal være endnu flere til at sikre robuste, skalerbare løsninger til at understøtte vores ambitiøse strategi på Wealth-området. Vi har ledige pladser både i vores drifts- og automatiseringsteam samt i vores udviklingsteams.

Du får en spændende hverdag, hvor din overordnede opgave er at videreudvikle forretningsprocesser og systemanvendelse i tæt samarbejde med vores kolleger i Wealth Management. Vi arbejder med et forretningsområde i stærk vækst, og vi lover, at du ikke kommer til at kede dig. Vi har en stor og kompleks SimCorp Dimension installation og mange spændende og krævende projekter i gang - og på vej.

KMD A/SSecurity Compliance Architect

KMD A/S, Ballerup

Do you have a deep understanding of Information Security, legislations, governess, people, processes, and compliance? We are looking for Security Compliance Architects to join our Research & Development department in KMD.

KMD A/S

As a Security Compliance Architect, you will act as a link between Group Security and our Product Business. We are looking to expand our team and find the right candidates who are able to understand security requirements according to internal policies and current legislations.

The goal of the team is to support KMD’s Product Business in understanding their current compliance level and help them get to the desired level. The role as a Security Compliance Architect is both strategic and hands-on including improving KMDs internal security compliance levels and creating awareness about security standards and policies.

KMD A/S
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenBarselsvikar til stilling som Data Scientist til Machine Learning og AI

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Vil du udvikle løsninger, der bygger på data og integrerer Machine Learning og AI, og vil du være med til at bygge fremtidens data- og analysebaserede Skatteforvaltning?

I centeret Avanceret Analyse får du ansvaret for at udvikle og idriftsætte Machine Learning og AI-løsninger, som forbedrer forretningsgange i hele Skatteforvaltningen.

Der er stort fokus og opmærksomhed omkring Machine Learning og AI i hele Skatteforvaltningen, og derfor har vi brug for en barselsvikar i perioden 01-08-2021 til 30-06-2022. Vi leder efter dig, som har en ambitiøs tilgang til modeludvikling, og kan og vil tage ansvaret for at udvikle og levere end-to-end-løsninger.

Som Data Scientist er dine opgaver at:

 • udvikle modeller i RStudio med R og Python
 • sætte modeller i produktion
 • udtænke løsninger sammen med forretningen, der skaber værdi
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
BK Medical
UX Designer

BK Medical, Herlev

Vi er et UX-team på tre personer, der søger det fjerde medlem i gruppen, som bl.a. skal være med til at udføre brugerinddragelse, design og kravspecifikation af de nye softwareløsninger til vores ultralyds-skannere.

Du vil komme til at deltage i den iterative designproces fra research, analyse, design, brugervalidering og kravskrivning til implementering og systemtest. Dette indebærer bl.a. følgende opgaver:

 • Konceptudvikling, interfacedesign, wireframes og mockups
 • Bygge prototyper til brugertests i Figma
 • Brugerinddragelse gennem research og validering af design ved brugertests
BK Medical
Patent- og Varemærkestyrelsen
Leadudvikler til Patent- og Varemærkestyrelsen

Patent- og Varemærkestyrelsen, Taastrup

Brænder du for at gøre en forskel, og vil du gerne bidrage til Patent- og Varemærkestyrelsens digitale transformation, så har du mulighed for at blive vores nye leadudvikler.

Din stilling er placeret i vores udviklings- og arkitektursektion, hvor du sammen med vores udviklere og vores forretning skal bidrage til den digitale transformation. Vi står over for en spændende rejse og en ambitiøs opgave, hvor vi nytænker den måde, vi udvikler, videreudvikler og vedligeholder vores løsninger på, samtidig med at vi er i gang med en transformation fra eget datacenter over i cloud.

Som leadudvikler får du ansvaret for løsningsdesign og den tekniske realisering af Patent- og Varemærkestyrelsens egne applikationer, og derudover:

 • Er du faglig ansvarlig for et af vores udviklingsteams
 • Løser du udviklingsopgaver sammen med de andre udviklere i dit team
Alm. Brand
Product Owner

Alm. Brand, København

Vil du have en nøglerolle i et super skarpt Scrum set-up?

Som Product Ownerhar du en central rolle i et af vores udviklingsteams, og dermed den der viser vejen mod udvikling af nye, innovative produkter. Maksimal værdiskabelse gennem kundeorienteret match af behov og løsninger

Skåret ind til kernen handler dit job om at udvikle nye forsikringsprodukter på tværs af alle Alm. Brands forretningsområder. I et agilt setup er du den, der sikrer, at alle løsninger er baseret på reelle behov og udfordringer, så teamets arbejde skaber maksimal værdi for forretningen. Det gør du ved at indgå i et et agilt udviklingsteam med 8-10 kompetente kolleger, hvor I sammen skal løse en række problemstillinger. Teamet har en række kompetencer som f.eks. udvikling, test, forretningsudvikling, integration, analyse, implementering mv..

Alm. Brand
nemlig.comTeamleder til Test og QA

nemlig.com, Brøndby

Elsker du tekniske udfordringer og brænder du for at vise vejen frem via synlig ledelse, engagement og faglig dygtighed? Så har vi jobbet og teamet klar til dig!

Som daglig leder for vores tekniske testere i henholdsvis Danmark og Ukraine bliver dine vigtigste opgaver at yde faglig sparring omkring valg af værktøjer og metoder i den kontinuerlige forbedring af automatiseret test, så vi opnår optimal CI/CD. Derudover vil dit primære fokus ligge på dine medarbejderes trivsel, udvikling og motivation.

Test og QA er godt forankret i vores udviklingsafdeling, der består af mere end 60 medarbejdere, som omfatter udviklere, testere, scrum masters samt et DevOps team. Som teamleder for vores tekniske test team, får du et afgørende medansvar for at sikre, at testdækning for automatiseret test øges og er dermed med til at forkorte tiden fra udvikling til test og deployment.

PwC
Machine learning engineer

PwC, Hellerup

Do you want to work in a dedicated team focusing on building great data products in a flat hierarchy where decisions are made based on what is the ‘right’ solution to a problem, rather than who has the highest rank?

You will be working on both incubation projects for clients that seek to solve complex problems but also on projects with a strong focus on developing standard products and tools that combine traditional software development with ML. You will work with a state-of-the-art ML setup that is hard to find elsewhere.

You have a thirst for knowledge and are eager to learn new skills. You are a problem-solver that gets things done. You can combine theoretical knowledge about AI/ML and statistics with software development. You are passionate about creating value. You dare to make mistakes, but you learn from them when they occur.

PwC
PANDORA A/SRelease Manager, E-commerce

PANDORA A/S, Copenhagen

You will be responsible for implementing and managing release processes for code through development, test, and production environments. The Release Manager Job function works collaboratively with all participants in software development projects and is supportive of developers and testers as they set up their build dev/test environments. This position also works with engineering leadership to improve the processes and practices associated with continuously building, deploying, and updating software and environments.

The Release Management responsibilities also include building the release calendar, working closely with the Digital release managers from different portfolios across Digital and centralising view of all releases. Leads the effort of defining the strategic direction for release management tools to ensure the process requirements of release management are built in.

PANDORA A/S
PANDORA A/SRetail Technical Analyst

PANDORA A/S, Copenhagen

Do you want to join one of world’s leading jewelry companies on our exciting journey towards creating consumer centric and coherent solutions for our Retail business?

As part of our Retail Technology Team, you actively participate in managing and keeping our Retail technology solutions (Microsoft D365 for Commerce, MPOS, Payment and peripherals) up and running in order to ensure operational stability for all of our stores in Europe. You will both be part of application operation as well as participating in project activities.

This means that you will be part of monitoring the solution, proactively reinforce solution stability and align between Business and IT teams to safeguard the health of the solutions.

In addition to the more operational part, it is expected that you will take part in project activities as we continuously work towards implementing the solution to all remaining stores in Europe.

PANDORA A/S
AdvalightSoftware Developer

Advalight, Ballerup

Advalight develops multiwavelength, medical laser systems allowing dermatologists to treat a wide range of skin conditions.

Advalight is currently ramping up the production and increasing the development effort, we are therefore looking for an additional software developer ready for tackling SW challenges ranging from embedded code to user interface software and IT-tasks.

Job profile:

 • Reporting to the R&D manager, your tasks will include:
 • SW architecture design
 • SW development
 • Embedded SW development
If SkadeforsikringService Developer

If Skadeforsikring, Hvidovre

You could call it a Service Developer, but we’re actually looking for a creator of possibilities in My pages.

To strengthen If's agile My Pages squad, we are now looking for a driven and forward-looking Service Developer with a passion for development, service design, business requirements and testing. You will mainly work in the Nordic My Pages Squad, but also belong to the Service Development Chapter in the Digital Sales and Customer Experience unit.

You will be part of a Nordic squad with a special focus on My Pages for the Danish market. You will both initiate, develop, and maintain activities to create a world class customer experience. You enjoy working together with stakeholders and IT and have an extra interest in Tech.

HR navigatorExperienced IT Security Specialist

HR navigator søger for Hydra Specma i enten Skjern, Vestjylland, Ishøj, København eller Gøteborg

The person we are looking for wants to have a key role in IT, where you function as a strong partner for your colleagues in IT Development and Operations. At the same time, you play well together with rest of the business to help increase digitalization in a safe and efficient way, just as you will be able to spar with your other competent colleagues in the IT organization.

Expectations & Tasks:

 • Microsoft technologies in general, both on-premises and in the cloud
 • UpToDate on technologies and trends within the IT Security area
 • Working with awareness on IT Security in general
Sentia Denmark A/S
Ambitious Application Management Consultant

Sentia Denmark A/S, Herlev

Would you like to be part of an exciting transformation journey? Are you passionate about solving business problems with IT solutions? And are you analytical and enjoy engaging with clients, both on a strategic and technical level? Then you are the one we are looking for.

As our new APM Consultant you are product lead and head of the presale process on AppDynamics, while also functioning as the technical lead.

In this role, your responsibilities include:

 • Engaging in high-level client meetings
 • Present, demonstrate and deliver proof of value (POC) to potential new customers on SE level
 • Sharing your knowledge and working with components and concepts, problems with application, basic infrastructure, and issues that may prevent communication between hosts or applications.
Sentia Denmark A/S