15 job matcher din søgning 15 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 15 af 15 resultater.
InnospeXion ApSSoftwareudvikler med speciale i digital billedbehandling til online røntgensystemer

InnospeXion ApS, Sorø

Vi søger en softwareudvikler med speciale i digital billedbehandling til udvikling af vores unikke Long Wave X-Ray-systemer, der anvendes inden for fødevare- og fremstillingsindustrien.

Du vil indgå i et tværfagligt udviklingsteam og arbejdet omfatter alle faser i udviklingsforløbet fra idé til endeligt fungerende produkt ved kunden.

Dit primære arbejdsområde vil være udvikling af applikationssoftware, der sikrer, at vi detekterer det vi lover kunderne. Udviklingen omfatter både nye og eksisterende produkter.

Du kan i den forbindelse se frem til en bred vifte af udfordrende opgaver, herunder bl.a.:

 • Specifikation og kravstyring i samarbejde med de interne og eksterne brugere og kunder.
 • Systemdesign af komplette løsninger inkl. sensorer, automatik, brugerinterface og beregningssoftware.
 • Design, implementering og test ved brug af Visual Studio C++ og MFC.
Hjemmeværnskommandoen
Er du den CISO, der kan skabe rammerne for en styrket cybersikkerhed i Hjemmeværnskommandoen

Hjemmeværnskommandoen, Vordingborg

Er du en erfaren leder med stort overblik og god viden om cybersikkerhed, som motiveres af udfordrende og spændende opgaver? Så har du her en unik mulighed for at etablere og opbygge en ny funktion i Hjemmeværnskommandoen.

Med reference til Forsvarsministeriets CISO vil du indgå i Cyber and Information Security Division (CID), som er nyetableret og under opbygning.

Du bliver CISO for Hjemmeværnskommandoen, som holder til i Vordingborg. Hjemmeværnet er et frivilligt beredskab, der løser opgaver til støtte for samfundet og Forsvaret. Vi hjælper med alt fra eftersøgning af forsvundne personer, miljøopgaver i danske farvande til støtte af Forsvaret på deres internationale missioner.

Hjemmeværnskommandoen
Odsherred KommuneDigitaliseringskonsulent

Odsherred Kommune, Højby

De kommende år er der fokus på at udvikle og implementere nye digitale løsninger, der skal være med til at sikre fremtidens velfærd samt styrke kvalitet og effektivitet i kommunen. I den forbindelse søges en digitaliseringskonsulent, som skal medvirke til at fremme digitalisering samt udnytte teknologiernes muligheder til at levere nye services til gavn for både borgere og medarbejdere.

Du vil sammen med dine kolleger i digitaliseringsteamet fungere som projektleder og få en central rolle i vores fremtidige udvikling og implementering af digitale løsninger.

Dine opgaver er projektledelsesopgaver, drift- og udviklingsopgaver, og vil være afvekslende. Vi arbejder med projekter som borgerbetjening, RPA-robotter, KOMBIT projekter samt understøtter fagområderne i digitale tiltag og skift af systemer

Storstrøms Forsikring G/SIT-ansvarlig & TIA-specialist til lokalt, stærkt forsikringsselskab i vækst

Storstrøms Forsikring G/S, Stege

 • Nøglestilling, hvor du videreudvikler, effektiviserer og supporterer vores TIA-platform
 • Projektledelse i tæt samarbejde med ledelse og brugere
 • Generelt IT-ansvar, hvor du supporterer brugere, udvikler og integrerer systemerne

Som IT-ansvarlig & TIA-specialist vil du opleve, at dit job er meget selvstændigt. Da stillingen er nyoprettet, kan du i høj grad præge rammerne og dine opgaver, og der er kort vej fra beslutning til handling.

Vi forventer, at dit ansvar og dine opgaver bliver følgende:

 • Konfigurere og applikationsudvikle i TIA 7.5, hvor du udarbejder præcis dokumentation
 • Udvikle og opdatere produkter og forbedre skærmbilleder og konti
 • Indlægge kørsler og mailings
SEAS-NVE
Leder til IT-udviklingsteam

SEAS-NVE, Haslev

I SEAS-NVE har vi en ambition om at levere de bedste løsninger til drift og vedligehold af el-nettet. Til det formål har vi samlet 12 dygtige udviklere og en scrummaster med ekspertise inden for net og energisystemer, flådestyring, dispatch og sagsstyring for det nettekniske område.

SEAS-NVE

Teamet er i høj grad selvorganiserende. Vi praktiserer agil tilgang til opgaverne med stort fokus på arkitektur og sikkerhed og benytter naturligvis Continuous Integration. Vi anvender Microsoft-teknologier og -værktøjer, herunder Azure og .NET, og sætter en stor ære i at udvikle løsninger i tæt samarbejde med forretningen.

Vi har brug for en erfaren og talentfuld teamleder, som kan være med til at løfte de mange spændende opgaver. Hvis du kan se dig selv i en funktion, hvor du sammen med erfarne og dygtige kollegaer sikrer, at IT-systemerne til stadighed understøtter SEAS-NVE’s forretningsstrategi, har vi jobbet til dig.

SEAS-NVE
Luxplus ApSTalentfuld og ambitiøs udvikler søges til en stilling hos Luxplus – med mulighed for hel eller delvis remote-arbejdsplads

Luxplus ApS

Vil du være med til rykke vores ekspanderende koncept til nye markeder og implementere ideer, der tager vores platform til det næste niveau?

Luxplus er en medlemsbaseret ecommerce-virksomhed etableret i 2013. Fra vores hovedkontor i København driver vi i dag vores online medlemsklub, som findes i hele Norden samt Holland, Tyskland og England. Vi har endnu større planer for fremtiden, og for at supportere den nuværende, egenudviklede platform samt videreudvikle denne har vi brug for endnu en dygtig udvikler til vores team.

Vi kan tilbyde en hel eller delvis remote-arbejdsplads, det vigtigste for os er, at du er den helt rette til jobbet. Du behøver altså ikke sidde på vores kontor i København, men har mulighed for at arbejde hvor som helst i landet, så længe vi kan komme i kontakt med dig via Skype, Google Meet eller på anden vis.

BEC
IT application architect with security knowledge to BEC Platforms and Architecture

BEC, Roskilde

Are you passionate about Identity Access Management (IAM) and the newest security technologies? Are you eager to become part of a developer department that supports BEC’s developers with tools, platforms and security? Then it might be you we are looking for.

>P> As an IT application architect at BEC, you will be part of a scrum team. Together with the team you are responsible for delivering and maintaining the best security solutions for BEC. You will be contributing to the continuous flow of tasks within the software development lifecycle including requirements, build, test, deploy and maintenance within the area of identity and access management.
BEC
Comby A/SNetværksspecialist – sæt dit aftryk på vores netværksløsninger

Comby A/S, Slagelse

Vil du arbejde med en bred portefølje af netværksløsninger i et mindre team, hvor du kan få stor indflydelse?

Fra kontoret i Slagelse er du med til at bygge Grønlands stærkeste netværk, når du bl.a.:

 • designer og implementerer vores løsninger
 • vedligeholder og udbygger vores ISP-setup.

Vi leder efter dig, som er struktureret, selvstændig og har Cisco-erfaring.

Læs mere om dine muligheder hos os og søg jobbet her.

Sydbank
UIPath/RPA udvikler til Operations i Sydbank i Slagelse eller Vejle M/K

Sydbank

Brænder du for at arbejde med automatisering af processer, har du kendskab til RPA, og vil du være med til at opbygge en ny afdeling i Sydbank, hvor du kommer til at udvikle og effektivisere processer i tæt samarbejde med kollegaer i enheden?

Du kommer til at arbejde i et miljø med en stor grad af frihed under ansvar, og du får indflydelse på planlægning af eget arbejde. Det forventes, at du arbejder proaktivt og er løsningsorienteret.

Som RPA-udvikler kommer du til at udvikle og teste robotter i UIPath. Herunder kan nævnes:

 • Identificering af nye processer i samarbejde med kollegaer < li> Dokumentation og test af robotter
 • Daglig drift og vedligeholdelse af robotter
 • Udvikling og forbedringer af koncepter og best-practice
Sydbank
BEC
Senior operations planner to BEC's IT Operations

BEC, Roskilde

Are you passionate about IT operations? And would you like to use your former experience within operations planning with the aim of satisfactory deliveries to our customers? Then it might be you we are looking for.

As a senior operations planner in BEC you will take part in ensuring that our customers are satisfied. You will be responsible for the ongoing operations being fully optimized and aligned. This will be done through planning and follow-up on daily operations in our different test settings. A success criterion in the job is to ensure that our customers, external as internals, are satisfied with our deliveries, by making sure they are delivered on time and within the agreed-on settings.

BEC
Banedanmark
It-systemudvikler inden for GIS

Banedanmark, Ringsted

Er du en skarp it-profil og er det dig, der skal være med til at drive og videreudvikle vores GIS-miljø i Banedanmark?

Vi søger en erfaren systemudvikler til udviklings- og driftsopgaver i relation til Banedanmarks GIS-platform, som primær opgave, men også til andre relaterede systemer, herunder SAP PM.

Arbejdsopgaverne er mangeartede og vil oftest være relateret til Banedanmarks GIS-platform og GIS-løsninger, der er baseret på Esri’s ArcGIS-software, med interface til og fra andre systemer, herunder SAP-PM.

Banedanmark
Danmarks Tekniske UniversitetPhD scholarship in mesoscale modelling large wind farms

Danmarks Tekniske Universitet, Roskilde

Are you enthusiastic about the leading renewable energy in the world? If you are interested in understanding the atmospheric flow around large offshore wind farms and motivated by discovering the underlying mechanisms that drive their power production, this PhD project can be for you.

Wind resource assessment has for many years applied atmospheric mesoscale modelling to calculate Numerical Wind Atlases. These are wind atlases that are based on modelling rather than wind measurements. Now with greater deployment of wind farms, often in quite concentrated wind farm clusters, it is becoming very important to calculate the impact wind farms themselves have on wind resources.

Senior Technical Test Analyst (#16693 - Roskilde, Denmark)
ProData Consult A/S For a financial client, we are looking for a Senior Technical Test Analyst.
Roskilde
ProData Consult A/S
Senior Test Automation Expert (#16695 - Roskilde, Denmark)
ProData Consult A/S For a financial client, we are looking for a Senior Test Automation Expert with mainframe and REST experience.
Roskilde
ProData Consult A/S
ArcSight udvikler (#16569 - Jylland eller Sjælland, Denmark)
ProData Consult A/S Kunden har behov for en konsulent, der skal varetage projektarbejde på ArcSight (Log management).
Region Sjælland
ProData Consult A/S