104 job matcher din søgning 104 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 104 resultater.
HKScan Denmark A/SIT-Arkitekt

HKScan Denmark A/S, Vinderup

Vil du stå i spidsen for at opretholde og udvikle vores danske IT-systemer og være med til at understøtte og styrke it-driften og supporten i den daglige forretning? Så er chancen her nu.

Vi søger en ansvarsbevidst og selvstændig IT-Arkitekt, der brænder for at bruge sin arkitektfaglige viden til at skabe effektive arbejdsgange på tværs af organisationen. Du kommer til at indgå i en lille lokal IT-funktion, hvor du medvirker til at vedligeholde og styrke IT-applikationer og tjenester, identificerer nye teknologiske løsninger samt skal rådgive om forretningsprocesser.

Kylling bliver verdens livret i 2023, og derfor vil HKScan være ekspert i inspirerende og smagfulde kyllingeprodukter.

Primære ansvarsområder i jobbet:

 • Design af it-tjenester
 • Udvikling af IT-applikationsdesign
 • Agere som IT-leder i projekter
Sentia Denmark A/S
Vil du være med på rejsen i en it-virksomhed i hurtig vækst?

Sentia Denmark A/S, Herlev, Odense eller Aarhus

 • Så er du måske vores nye kollega som Senior Databaseadministrator (DBA) for Microsoft SQL?

Vi søger en serviceminded Senior DBA med fokus på Microsoft SQL, der kan løse SQL-drift i Sentia til næste niveau. Du mestrer DBA-disciplinerne og har et godt kendskab til de muligheder, der findes i Public Cloud. Du kan se dig selv i et cloud-baseret miljø med professionelle og humoristiske kolleger samt sociale aktiviteter.

En stor del af den daglige opgaveløsning fordeler sig indenfor følgende områder:

 • Design af standardløsninger i dialog med Sentias presales team
 • Performanceoptimering/tuning i samarbejde med kunder og øvrige kolleger
 • Best practice for drift af SQL-løsninger
Sentia Denmark A/S
Mjølner Informatics A/S
Tag dit næste skridt i karrieren og bliv Frontend-udvikler!

Mjølner Informatics A/S, Aarhus

Er du klar til at få et stort ansvar, være med til at udfordre kundernes løsninger og er du velbevandret i nogle af de nyeste frontend-teknologier og frontend-arkitektur?

Som Frontend-udvikler hos os får du en essentiel rolle i en omskiftelig hverdag, hvor du bygger værdiskabende it-løsninger hos nogle af vores spændende kunder og bringer liv i it-løsninger, der gør en forskel for brugerne.

Du kommer ud på forskellige opgaver og ser derfor løbende nye projekter, problemstillinger, teknologier og måder at gøre tingene på. Herigennem udvikler du løbende din faglighed. De erfaringer du gør dig er vigtige, når du både skal være med til at udvikle nye, holistiske løsninger og samtidig opkvalificere kundens eksisterende team – det er dig, teamet kigger på, når den bedste tekniske løsning skal findes!

Mjølner Informatics A/S
Mjølner Informatics A/S
Bliv softwarearkitekt

Mjølner Informatics A/S, Aarhus

Bliv en del af et højt fagligt miljø og socialt fællesskab som softwarearkitekt hos en af Danmarks bedste it-arbejdspladser - Mjølner Informatics.

Som softwarearkitekt hos Mjølner Informatics indgår du i en række projekter for nationale og internationale kunder. Projekterne har en varighed af 3-12 måneder og udføres i teams af 3-10 kollegaer med forskellige fagligheder.

Du arbejder tæt sammen med vores innovations- og designafdeling for på den måde at sikre at bruger- og forretningsanalyse, interaktions- og grafisk design implementeres på bedst mulig vis.

Som Mjølner-medarbejder tilrettelægger du selv din hverdag, da vi tror på tillid frem for kontrol, og med vidensdeling i højsædet har du altid mulighed for at inspirere andre og blive inspireret.

Mjølner Informatics A/S
SVM Automatik A/S
Softwaredesigner til programmering af cutting-edge automationsløsninger

SVM Automatik A/S, Silkeborg

Vil du med i front for den teknologiske udvikling indenfor automation? Vil du udvikle software til unikke specialmaskiner og sætte retning for højteknologiske montage-, proces- og pakkeløsninger til verdens største farmaproducenter?

Som en af SVM's to nye Softwaredesignere vil du blive en del af et team på 23 Software Leads og designere. Sammen med et lille projektteam af kolleger og under teknisk ledelse af en Software Lead Designer er din opgave at udvikle, programmere, teste og levere software til en kundetilpasset maskine ud fra en funktions-/designspecifikation og et overordnet automationsdesign.

Mere specifikt vil du:

 • Analysere projektspecifikationer og planlægge egne leverancer ved brug af SVM's værktøjer
 • Give input til den tekniske løsning inden for PLC, HMI, servo og robotprogrammering
 • Deltage i installation, IO-test, module function-test, FAT og SAT af maskinen
SVM Automatik A/S
KARSBERG – rekruttering og headhunting
Intern ERP-konsulent

KARSBERG – rekruttering og headhunting søger for Eltwin A/S i Risskov

Vil du stå i spidsen for implementeringen af nyt ERP-system?

Kom tæt på forretningen som projektleder på opgraderingen til nyt ERP-system i ambitiøs vækstvirksomhed

Med reference til IT Manager i Eltwin får du en central rolle i forhold til virksomhedens kommende ERP-løsning. ERP løsningen blive omdrejningspunktet for videreudviklingen af Eltwins ambitiøse digitaliseringsstrategi, hvor virksomheden allerede er nået langt.

Du bliver den primære drivkraft bag den succesfulde implementering af Epicor og omdrejningspunkt for videreudviklingen af ERP-løsningen fremadrettet, så løsningen støtter og optimerer virksomhedens forretningsprocesser og understøtter digitaliseringsstrategien. NIBE har implementeret det Epicor hos de første datterselskaber og nu skal ELTWIN i gang. NIBE koncernen har et team, der støtter og supporterer implementeringen fra hovedkontoret.

Human SkillsDygtige PHP-udviklere til Aktiv Online i Aarhus

Human Skills søger for kunde

Aktiv Online har travlt og søger derfor værdiskabende og passionerede IT-talenter.

Som PHP-udvikler hos Aktiv Online er du med i hele projektforløbet. Der er tale om både kundeprojekter, udvikling, vedligehold/drift og support, så du skal finde det interessant, at din hverdag i perioder kræver stort koncentreret projektfokus og samtidig være omstillingsparat når kunder/kollegaer har brug for din hjælp.

Du har en bachelor eller tilsvarende i softwareudvikling og du har erfaring med nedenstående sprog og frameworks.

 • PHP/HTML/JavaScript/CSS
 • jQuery/AngularJS/Laravel
 • GIT
 • WordPress
Palsgaard A/S
Business Analytics Architect

Palsgaard A/S, Juelsminde

Er du erfaren og skarp indenfor BI og opbygning af data warehouse, og vil du være hovedarkitekten i både opbygning, design og videreudvikling af nyt data warehouse baseret på Microsoft Cloud BI-platformen, så er du måske vores nye Heart working-kollega i Global IT.

Stillingen er nyoprettet, og du vil som ny Business Analytics Architect indgå i vores allerede stærke globale IT-afdeling, som består af 11 kolleger.

Du kommer desuden til at indgå i tæt samarbejde med kolleger, der til dagligt arbejder med BI-rapportering. Du får rig mulighed for at præge udviklingen af stillingen med afsæt i din baggrund og dine kompetencer.

Palsgaard A/S
Nets A/S
Er du SignaturGruppens nye IT udvikler? (Aarhus)

Nets A/S

Signaturgruppen søger dygtige og ambitiøse IT-udviklere, til projekt der bliver del af MitID landskabet, baseret på moderne udviklings-metoder og -teknologier.

Signaturgruppen som er en selvstændig del af Nets Group, arbejder med kritiske IT-systemer med høje drifts- og sikkerhedskrav. Signaturgruppen agerer i et voksende marked med høje faglige krav og spændende arbejdsopgaver.

Du vil blandt andet komme til at arbejde med:

KMD A/S
 • Web teknologier med fokus på sikkerhed. Full-stack udvikling med overvægt på backend
 • ASP.NET Core, Entity Framework Core, Vue.js
 • IdentityServer
Nets A/S
Cruit Consult ApSFullstack-udvikler

Cruit Consult ApS søger for Hella Gutmann Solutions A/S i Viborg

Er du en agil teamplayer, der også trives med at arbejde selvstændigt? Motiveres du af at udvikle avancerede Webløsninger? Og vil du være med til at udvikle online applikationer baseret på Azure?

Vi søger for vores kunde Hella Gutmann Solutions A/S i Viborg en Fullstack udvikler, der motiveres af at designe, implementere og vedligeholde avancerede løsninger. Du får en nøglerolle i udviklingen af de nyeste løsninger, der afvikles i Azure Cloud Infrastruktur. Løsningerne er baseret på Material UI og JavaScript Framework Polymer, som kommunikerer med en backend udviklet i C# hvor Web API er udviklet i .NET / .NET Core.

Du bliver en del af en stærk udviklingsafdeling, der aktuelt tæller ti kompetente medarbejdere. En afdeling, som i tæt samarbejde udvikler værktøjer til brug ved service af køretøjer, der dagligt benyttes af flere tusinde Europæiske autoværksteder.

Cruit Consult ApSFullstack-udvikler med frontend framework-erfaring

Cruit Consult ApS søger for Hella Gutmann Solutions A/S i Viborg

Brænder du for udfordrende Webudviklingsopgaver? Vil du skabe stærke løsninger i tæt samarbejde med kompetente og erfarne kollegaer? Og vil du være med til at videreudvikle markedsledende biltekniske IT-løsninger i en internationalt orienteret virksomhed?

Vi søger for vores kunde Hella Gutmann Solutions A/S i Viborg en Fullstack udvikler, som trives med primært frontend-opgaver og sekundært med backend-opgaver. Du vil i jobbet komme til at samarbejde tæt med udvikler-kollegaer, opgavestillere og slutbrugere.

Du får en nøglerolle i en større omlægning af virksomhedens løsninger, hvor der skal omstilles fra et traditionelt desktop design til moderne Single Page Application responsive løsninger. Du bliver en del af en stærk udviklingsafdeling, der aktuelt tæller ti kompetente medarbejdere, som udvikler avancerede værktøjer til produktion af biltekniske data.

Bang & Olufsen A/S
BI Developer

Bang & Olufsen A/S, Struer og Kgs. Lyngby

Join us to help take our data warehouse and business intelligence deliverables to the next level. By enabling a state-of-the-art Azure-based data warehouse, you will deliver the key customer and sell-out insights needed for data-driven decision making across the organisation.

We are on a digital transformation journey, migrating our legacy platform and data warehouse to a new cloud-based infrastructure. The goal is to make the business more data-driven – and you will be an important part of this process.

Your goal is to deliver end-to-end reporting of high quality – from data collection and all the way to dashboard creation.

Thus, you will engage in dialogue with business stakeholders such as Sales, Finance, Procurement and Digital teams to understand their needs for data insights whether it be within customer behavior or financial analyses.

BankdataScrum master med IT-baggrund – er du vores nye agile superhelt?

Bankdata, Århus og Silkeborg

Cirka 1,25 mio brugere. Næsten 200.000.000 årlige logins. Vores mobilbank er populær, og i 2019 blev den kåret som den bedste mobilbank på det danske marked.

Det er, når tingene går godt – rigtig godt – at man skal finde overskuddet og modet til at sætte en ny retning – og ikke hvile på laurbærrene og lade konkurrencen eller udviklingen overhale én indenom. Hos Bankdata står vi ikke stille. I stedet går vi forrest og er med til at tegne udviklingen. Vil du være med?

Så kan du blive en del af rejsen med vores kommende digitale løsning på en helt ny teknologi-stak, som skal vise vejen for fremtidens mobilbank. 

Klik her for at læse mere om jobbet

CarbuddiiBackend developer

Carbuddii, Aarhus

Vil du arbejde med de nyeste teknologier på en banebrydende softwareløsning til autobranchen? Træd ind i en fremadstormende virksomhed, hvor der er fokus på både backend og app-udvikling, høj performance og vækst.

Din arbejdsdag starter med et daily scrum møde, hvor vi drøfter dagens opgaver i fællesskab. Herefter kører du på med dagens kodning i C#. Du får rig mulighed for at kode nye features til vores backend og web app, men i høj grad også hjælpe med at effektivisere vores test- og releaseprocedure, DevOps-arbejde samt performanceforbedringer – og du er altid velkommen til at byde ind på UX-delen, hvis du har lyst.

Hos CarBuddii er du altså med til at præge både udviklingen af din egen stilling, men også hvordan vi arbejder med vores produkter og som team.

Atea A/SBliv graduate i Ateas Service Delivery Management

Atea A/S, Ballerup og Aarhus

Kom og bliv en del af Landsholdet i Informationsteknologi – vi søger nye talentfulde spillere til vores 2020 graduate hold. Som graduate i Atea får du nogle af Danmarks dygtigste og mest engagerede it-specialister som kollegaer.

Som graduate i vores afdeling vil du få en varieret arbejdsuge og blive involveret i kunderettede aktiviteter omkring Business Relationship Management, udvikling af kundernes engagement og kontrakt hos Atea samt sikring af, at det der leveres er som det er aftalt. Aktiviteter som økonomi er ligeledes en central ting. Det drejer sig om såvel sikring af rette niveau for indtægterne samt kontrol med omkostningerne.

Danmarks Tekniske UniversitetHPC-specialist(er) til deltagelse i nationale og internationale HPC-projekter

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby eller Aarhus

DeiC koordinerer den danske deltagelse det store EuroHPC LUMI-projekt samt HPC-kompetencecenter med mere. Danmarks deltagelse i dette er med til at sikre at danske forskere kan udnytte og opkvalificere deres kompetencer i forhold til inddrage HPC i deres forskning.

Vi søger 1-2 HPC-specialist(er) som skal være med til at sikre at vi når dette mål i forhold til brugerne af HPC i Danmark. Det vil bestå i alt fra brugersupport i forhold til LUMI, udvikling af kompetenceforløb med brugerne, integrationudvikling og udvikling af værktøj i forbindelse med LUMI.

BankdataSoftware developer til frontend-appudvikling på de nyeste teknologier

Bankdata, Silkeborg

Vil du arbejde med Angular, NgRx/Redux, Node.js og TypeScript? Og vil du drive frontend-udviklingen af apps til et produkt, der er uundværligt for mennesker over hele Danmark?

Så få et job, hvor du kan være med til at sikre udvikling og drift, der ikke blot har indflydelse på manges hverdag, men også løfter barren for, hvordan Bankdata arbejder med IT-udvikling. 

Du kan læse meget mere ved at klikke lige her.

Phillips-Medisize A/SSystem Architect. Web and Mobile applications

Phillips-Medisize A/S, Virum or Struer

Our clients are typically the pharmaceutical industry and every solution we are making is customized to the disease type, the drug/device requirements, and the clients as well as growing and changing market needs.

We are looking for a candidate who wants to be part of our journey to become a leading player in this field. You may be what we are looking for in Phillips-Medisize’s Global Innovation & Development Center located in Virum or Struer.

You will be working with different teams inside and outside of the company. The frontend team defines the concept for a client-specific solution and the development effort will be based on this work.

You will also work closely with our outsourced software partners as well as our internal teams assuring that the architecture of the solutions is well thought through and fit into our platform plans.

Danske BankSoftware Engineer

Danske Bank, Braband

In Danske Bank, we are committed to be on the forefront of digital development in a pursuit to create the bank of the future.

You work in the frontend team and are a part of setting the direction for the front-end development across the department and driving general frontend improvements across the entire Mobile Bank App (React Native).

Your role is to design, build, deploy and maintain high quality frontend code for mobile- and web bank applications together with a dedicated team. You excel within the frontend development space and you also have a high level understanding of how the end-to-end technology stack works.

You work closely together with Developers, Architects, Business Analysts, UX Specialists and Product Owners. Your key strength and primary area of interest are within front-end development and front-end architecture.

DSV
Applikationsarkitekt – implementering af ny control tower-platform

DSV, Horsens

Hos Key Account i DSV Road A/S serviceres mange af de største danske og globale brands/virksomheder med kundespecifikke vejtransport- og logistikløsninger. IT er kernen, som muliggør vores mange kunders komplekse supply chains, og vi står overfor implementeringen af en ny control tower-platform (TMS+).

Du vil som applikationsarkitekt være nøglespiller i at:

 • Forstå og skabe overblik over kunders komplekse supply chains og kundespecifikke transportløsninger
 • Definere funktionalitetskrav til ny control tower-applikation
 • Afklare balance mellem standardisering af kundeløsninger og specialudvikling
DSV