10 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

10 jobannoncer

Gem
Kilde A/S Automation

Udvikler til Industri-Automation

Skive

Se video om Kilde A/S Automation som arbejdsplads

Er du visionær omkring fremtidens produktion, og er du interesseret i at være med til at udvikle højteknologiske, avancerede løsninger til produktionsoptimering? Dine primære opgaver bliver at være med til at sætte standarden for hvordan fremtidens maskinstyringer og automatiseringsløsninger udvikles.

Der er til denne stilling behov for en bred profil og din baggrund kan være en lignende stilling, hvor du arbejder med avancerede løsninger, intelligente nyskabelser eller sikkerhed for drifts- og produktionsoptimering.

Kilde A/S Automation
Gem
Kilde A/S Automation

Udvikler til robotløsninger med god teknisk indsigt

Skive

Se video om Kilde A/S Automation som arbejdsplads

Brænder du for at forbedre og automatisere manuelle processer? Vores automationsafdeling søger en udvikler til programmeringsopgaver, indkøring og idriftsættelse af robotløsninger.

Du vil bl.a. blive ansvarlig for

  • Programmering/Indkøring af robotprogrammer, værktøjer, bevægelsesmønstre og positioner.
  • Videreudvikling af vores robot og vision kompetencer.
  • Opsætning og indkøring af vision løsninger.
Kilde A/S Automation
Gem
Cohenware ApS

.NET Backend Developer

Hjemmearbejdsplads

I rollen som Backend Developer vil du få mulighed for at bidrage til udviklingen af nye komponenter samt opgraderingen og driften af eksisterende løsninger.

Du vil indgå i et internationalt team, der står bag den tekniske kerne af vores kundes forretning.

Det primære fokus er på at skabe et produkt af høj teknisk standard, samtidig med at vi opretholder stabiliteten i de eksisterende systemer.

Gem
My Instore Radio

Stærk softwareudvikler med stor cloud-erfaring

Billund
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om My Instore Radio som arbejdsplads

Er du en softwareudvikler med flere års erfaring, der motiveres af at være nøgleperson for den tekniske backend?

Vi er specialister i baggrundsmusik og digital signage-solutions til butikker, restauranter, hotelkæder m.m. Rollen kræver en bred erfaring bl.a. inden for Microsoft SQL, Microsoft Azure, .NET etc. Opgaverne spænder vidt inden for faget, så derfor er det vigtigt, at du mestrer en bred og solid vifte som softwareudvikler.

Gem
Frontmatec Skive A/S

Erfaren C/C++ Softwareudvikler til R&D

Skive

Har du lyst til at være en del af udviklingen af fremtidige applikationer og teknologier inden for software til Frontmatec produkter? Så kom og vær en del af udviklingsafdelingen i Skive. Teamet, du bliver en del af, er ansvarlige for at udvikle software til vores S2 SCADA-system.

Frontmatecs software spiller en afgørende rolle i den grønne omstilling ved effektiv overvågning, styring og optimering af energi- og produktionsanlæg.

Du bliver en del af Frontmatec Controls Systems, hvor vi pt. er 180 medarbejdere. R&D teamet er et selvkørende, agilt softwareteam på 8 personer, der refererer til R&D chef, Per Thygesen.

Gem
Frontmatec Skive A/S

Senior Compliance Specialist

Skive

Er du en haj til tekniske standarder? Og drømmer du om at forene din faglige stolthed med interessen for regler og retningslinjer, så har vi det helt rigtige job til dig, hvor du får mulighed for at implementere cutting edge compliance i produktionsvirksomheder og forsyninger

Som erfaren Compliance specialist vil du arbejde tæt sammen med vores kunder og rådgive dem om deres IT- og OT-Compliance. Du vil være ansvarlig for at identificere risici, udvikle løsninger og sikre, at kunderne overholder de nødvendige regulativer og industristandarder. Denne rolle kræver at du både kan arbejde selvstændigt samt indgå i et tæt samarbejde med kunder og interne teams.

Gem
Frontmatec Skive A/S

PLC-Programmør

Skive eller Stilling

Har du en teknisk baggrund, og er du erfaren inden for automationsløsninger? Så kan denne mulighed være noget for dig.

Frontmatec søger en erfaren PLC-Programmør til vores PLC/SCADA-team i afdelingen for Energi og Vand, hvor du vil spille en nøglerolle i at levere avancerede automationsløsninger.

En vigtig del af jobbet vil være at skabe fundamentet for SCADA-systemer og udvikle mindre SCADA-komponenter samt lejlighedsvis at arbejde med HMI-udvikling.

Hansen Toft A/S søger for Dantherm A/S
Gem
Hansen Toft A/S

ERP Solution Architect - IT og forretning i ét job

Skive

Udrulning, optimering og løbende support af ERP-systemer i en solid koncern med en milliardomsætning.

I de kommende år er der fokus på udrulning af D365 F&O til hele koncernen. I første step har man implementeret i Danmark og Italien. Implementeringen er i gang Tyskland og en lang række andre lande er ved at blive igangsat.

Du får et selvstændigt job, hvor du arbejder i spændingsfeltet mellem IT og forretningen, hvor det bliver afgørende for din succes, at du evner at kommunikere i øjenhøjde og ”oversætte” komplekse ting til et letforståeligt sprog, ligesom din forretningsforståelse og evne til at ”dykke” ned i data bliver vitalt i jobbet. s og lokale superbrugere.

Hansen Toft A/S
Gem

DevOps Engineer

Odense M, Skive, Skive, Aalborg Øst

For jobsøgere For arbejdsgivere DevOps Engineer Are you passionate about cutting-edge technology and eager to impact the global transition to sustainable energy?

Indrykket:
Hentet fra Computerworld it-jobbank
Gem

Technical Lead, Software Architecture

Odense M, Skive, Skive, Aalborg Øst

As Technical Lead, Software Architecture at DEIF, you will be at the forefront of designing solutions that power the next generation of sustainable energy management.

Indrykket:
Hentet fra Computerworld it-jobbank

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV