3 job ads

Your search

Filter your search

Category

3 job ads

Save
Cohenware ApS

.NET Backend Developer

Home workplace

I rollen som Backend Developer vil du få mulighed for at bidrage til udviklingen af nye komponenter samt opgraderingen og driften af eksisterende løsninger.

Du vil indgå i et internationalt team, der står bag den tekniske kerne af vores kundes forretning.

Det primære fokus er på at skabe et produkt af høj teknisk standard, samtidig med at vi opretholder stabiliteten i de eksisterende systemer.

Save
My Instore Radio

Stærk softwareudvikler med stor cloud-erfaring

Billund
Home workplace possible

Watch video about My Instore Radio as a workplace

Er du en softwareudvikler med flere års erfaring, der motiveres af at være nøgleperson for den tekniske backend?

Vi er specialister i baggrundsmusik og digital signage-solutions til butikker, restauranter, hotelkæder m.m. Rollen kræver en bred erfaring bl.a. inden for Microsoft SQL, Microsoft Azure, .NET etc. Opgaverne spænder vidt inden for faget, så derfor er det vigtigt, at du mestrer en bred og solid vifte som softwareudvikler.

Save
Fortum Waste Solutions A/S

SRO-Specialist

Er du vores nye SRO-specialist med erfaring fra Industrien? Og vil du være en del af en vital virksomhed for den cirkulære økonomi?

Som DCS Specialist hos Fortum Recycling & Waste i Nyborg bliver du ansvarlig for at sikre stabil drift, maksimal operatørudbytte og sikker brug af vores DCS-systemer. Du vil spille en central rolle i driften af vores IT-baserede proceskontrolsystemer og vil være en nøgleperson i udviklingen af langsigtede strategier for systemernes vedligehold og levetid. Rollen indebærer både teknisk vedligeholdelse, risikovurdering samt projektledelse af investeringsprojekter inden for DCS.

Fortum Waste Solutions A/S
Check the job satisfaction:
Published:

Do you have a Jobindex CV?

Jobindex matches CVs with companies' vacancies.

Create CV