7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 7 af 7 resultater.
RelateIT A/S
Vil du være vores nye afdelingschef i Aalborg?

RelateIT A/S

RelateIT har netop åbnet et nyt kontor i Aalborg, og derfor har vi brug for en afdelingschef, der kan stå i spidsen for kontorets udvikling.

Som afdelingschef bliver din primære rolle at skabe og senere forme RelateIT's tilstedeværelse i Aalborg, både kommercielt og personalemæssigt. Vi har allerede solide kunderelationer i Aalborg og forventer, at du bygger videre på dette grundlag. Du får dermed en mulighed for at bygge noget op fra bunden med de gode rammer fra en allerede etableret virksomhed i ryggen.

Som medarbejder ved os bliver du en del af en uformel arbejdsplads med et godt socialt sammenhold, hvor vi gerne slutter en god uge af med en fredagsøl. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har det godt og løbende bliver udviklet, både fagligt og personligt.

RelateIT A/S
Inu:It A/SDispatcher/Teamlead for Driftscenter og Konsulenter

Inu:It A/S, Thisted

Som følge af mange års vækst er vi i gang med en modningsproces for at formalisere virksomheden via implementering af governance, optimale forretningsunderstøttende systemer, processer og struktur.

Afledt af dette søger vi en dispatcher til at være det interne omdrejningspunkt for de danske aktiviteter – målet er at kalibrere og operationalisere vores strategi og derved eksekvere driften mere effektivt via vores kernekompetencer samt højne vores serviceniveau yderligere i takt med, at vi vækster.

Arbejdsområder og scope:

  • Udarbejde arbejdsplaner ved at monitorere, koordinere og opgavestyre infrastruktur, netværks- og driftsopgaver på daglig og kontinuerlig basis.
  • Sikre optimal ressourceanvendelse i samtlige teams.
  • Tæt arbejde med Service og Projektkontoret samt Key Account Manager i forhold til fremdrift af kundeprojekter fra A-Z.
AGR Nordic A/S
Teknisk konsulent – Supply Chain-projekter

AGR Nordic A/S

Vi vokser kraftigt og har mange jyske kunder, som vi ønsker at servicere endnu tættere ved at have en jysk baseret konsulent til at varetage såvel implementerings- som de løbende opgaver for disse kunder.

Stillingen er nyoprettet, og du vil skulle kunne arbejde hjemmefra, hvorfor det er vigtigt at trives med at være selvkørende.

Stillingen indebærer også, at man skal være mobil, så man kan betjene kunder over hele Jylland, ligesom der må forventes rejsedage internt til vores hovedkontor i Herlev og i begrænset omfang rejser til andre nordiske lande.

AGR Nordics webbaserede Inventory Optimiser og dets unikke S&OP tool anvendes af store og mellemstore virksomheder til forbedring af servicegraden og samtidig reduktion af lagerbindingen.

AGR Nordic A/S
TelenorDelivery Manager til Telenors BSS Operation Team

Telenor, Aalborg

Kommer du med teknisk indsigt og erfaring i at koordinere og lede driften af IT applikationer? Falder det dig naturligt at opbygge gode samarbejdsrelationer på tværs af organisation, kulturel baggrund og forskellige samarbejdsnormer?

I Telenors BSS Operation team i Aalborg, spiller vi en helt central rolle i at sikre en stabil og sikker drift af vores IT-applikationer og services for vores kunder – både de applikationer og services vi selv drifter, og de der driftes af vores samarbejdspartnere.

Som vores nye Delivery Manager får du, sammen med teamets 4 øvrige Delivery Managers, et vigtigt ansvar i at drive det gode samarbejde med og imellem vores partnere på IT-applikationsdriften.

TelenorEnterprise Data Warehouse Product Owner til Back-End-teamet

Telenor, Aalborg

Motiveres du af at være med på en udviklingsrejse med opbygning af et helt nyt data warehouse, der skal være med til at understøtte, at Telenor træffer endnu flere beslutninger baseret på et solidt og gennemtestet datagrundlag?

Sammen med dine dygtige kollegaer i Back-End-teamet skal den nye EDW Product Owner arbejde mod det overordnede mål: At medvirke til at gøre Telenor mere datadreven ved at opbygge et nyt EDW – hvilket bl.a. forudsætter indsamling af forretningsbehov og udvikling af processer og datamodeller – der skal bibringe information og indsigt til forretningsbrugerne.

Vores nye EDW Product Owner skal – i tæt samarbejde med lederen for afdelingen – tage ejerskab for leverancen i EDW-projektet og sikre fremdrift i road-mappet, herunder uddelegering og opfølgning på aktiviteter.

GateHouse GroupTechnical Product Manager

GateHouse Group, Nørresundby

- til internationale B2B softwareprodukter

Hos GateHouse søger vi en stærk Product Manager til en central rolle i den fremtidige retning for vores produkter.

Med reference til vores CCO får du ansvar for vores produkt- og distributionsstrategier, og er derved en vigtig bidragsyder til at udvikle en kommerciel succes for vores produkter og services. Du skal sikre overensstemmelse mellem vores produkter og markedsbehov, og skal bl.a. medvirke til fastlæggelse af Value Propositions og Unique Selling Points – og det vil ligeledes være et naturligt element i dit arbejde at være den primære bidragsyder til marketingindsatsen.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse
Er du den CISO, der kan skabe rammerne for en styrket cybersikkerhed i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse?

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse, Hjørring

Er du en erfaren leder med stort overblik og god viden om cybersikkerhed, som motiveres af udfordrende og spændende opgaver? Så har du her en unik mulighed for at etablere og opbygge en ny funktion i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse

Med reference til Forsvarsministeriets CISO vil du indgå i Cyber and Information Security Division (CID), som er nyetableret og under opbygning. Du bliver CISO for Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse, som holder til i Hjørring.

Du får til opgave et etablere og udvikle en ny funktion, som skal samle og styrke cybersikkerheden i vores aftaler og partnerskaber med leverandører og kunder. Du vil indgå i styrelsens direktion.