11 job matcher din søgning 11 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 11 af 11 resultater.
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenTeknisk it-projektleder til vigtigt integrationsprojekt i Programkontor for Ejendomsdata

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Lyngby og København

Brænder du for at arbejde med data som grundlag for digitalisering og forretningsudvikling? Brænder du for standardisering af integrationer? Har du lyst til at indgå i et samarbejde med forretningen og de interne og eksterne datamyndigheder på et politisk fokusområde? Så er du måske én af vores nye it-projektledere i Programkontoret for Ejendomsdata.

Der er store og spændende forandringer i disse år på tværs af det samlede ejendomsdataområde. Grunddataprogrammet er ved at være gennemført, der udsendes nye ejendomsvurderinger fra 2020, og der implementeres i de kommende år en række ændringer af ejendomsbeskatningen. Du kommer som it-projektleder til at indgå i et programkontor, som er i fuld gang med at koordinere og gennemføre en række initiativer, som skal sikre sammenhæng på tværs af ejendomsdataområdet.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Bang & Olufsen A/S
Master Data Manager

Bang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby

Would you like to become a key player in creating a future-proof IT landscape in Bang & Olufsen?

Then join us to take the lead in modernising and improving our data landscape and implement both a master data management system as well as a new data warehouse. 

Continue reading to discover why this should be your next career move.
Oticon
Product Data Strategy Manager - Oticon Digital solutions

Oticon, Smørum

As a Data Strategy Manager, you will be in a highly visible role that will directly impact growth initiatives across the business. It is a new role we are implementing in our team.

Gathering and management of data is critical to our success on the market and your mission will be to ensure a coherent data experience across our hearing instrument, fitting, diagnostic and app related product solutions. In your endeavours to secure that focus is always on securing the right experience for our customers and users, you will work closely with our Product Managers as well as external stakeholders.

You will be a critical contributor to successful product launches and implementation of meaningful solutions based on data learning.

Oticon
Danmarks Tekniske UniversitetIT Manager

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Are you interested in driving digitalization within oil and gas R&D?

As IT manager you will be an important member of the DHRTC administrative team. You will refer to the Head of Administration - and cooperate closely with the centre’s researchers, programme managers, as well as data managers from private companies and partner universities.

Your main responsibility will be to maintain and further develop the DHRTC IT security and data management IT systems in close cooperation with the central IT function in DTU as well as to implement an information system across the DHRTC partnership to ensure effective data sharing and handling.

VELUX A/S
IoT Product Support & Release Manager

VELUX A/S, Hørsholm

This position gives you a great opportunity to activate your project management skills by coordinating the daily operations of our global product support, ensuring that our end users always get the best support- and service experience possible. To achieve this, you will work with a complex stakeholder network, combined of both internal and external stakeholders, from product development, external partner Netatmo, as well as the national VELUX Sales Companies.

Among other tasks you will:

  Velux A/S
 • Manage and continuously develop our active self-support channels on our website e.g. FAQ, video guides and instructions
 • Decide on timing for updates, upgrades and new releases in close collaboration with our product managers, who own the product roadmap
 • Ensure a coordinated planning with Netatmo on Android/Apple iOS compatible software releases, firmware and backend releases etc.
VELUX A/S
Visma Consulting A/S
IT-Graduate i et af Nordens førende Softwarehuse

Visma Consulting A/S, Lyngby

Drømmer du om at arbejde med it-udvikling i et inspirerende, innovativt og tværfagligt miljø, så er Visma Consulting noget for dig! Du gennemgår et fast tilrettelagt forløb, hvor du nyder godt af kombinationen mellem det at arbejde praktisk på projekter og teori og workshops.

Visma

Selvom du deltager i et Graduate-forløb, er du IT-konsulent fra første dag, du træder ind i huset. Vi tror på, at du besidder en lang række kernekompetencer, som vi kan være med til at udvikle og præge, så du bliver den bedste til dit arbejde. Vi sørger naturligvis for, at rammerne er i orden, og at du bliver en del af et team, der både består af juniorer og erfarne udviklere, som du kan støtte dig til og sparre med.

Visma Consulting A/S
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenKontorchef til nyt udviklingskontor - Udvikling Legacy i Lyngby

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Kunne du tænke dig at sætte dit eget hold? Brænder du for at lede agile udviklingsteams? Vil du være en del af et kreativt, digitalt udviklingsmiljø, der løser nogle af de mest spændende og komplekse IT-projekter i Staten? Kunne du godt tænke dig at være leder i en stor IT-organisation med forskellige kompetencer, som kan inspirere hinanden?

Din første opgave bliver at ansætte medarbejdere og opbygge de rette kompetencer til det nye kontor, som skal bestå af alle nødvendige profiler til et agilt udviklingsteam, såsom full-stack udviklere, scrum masters mv.

Derudover får du ansvaret for:

 • At være faglig leder og personaleleder for 15-25 kommende dygtige IT-medarbejdere, hvor du skal sikre høj medarbejdertilfredshed.
 • At sikre effektive arbejdsgange i kontoret, herunder løbende ressourceplanlægning, prioritering af medarbejdernes tid mv.
 • Støtte op om vores udviklingsmetode (SAFe).
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenErfaren Test Manager, der vil stå i spidsen for et nyt komplekst udviklingsprogram

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Er test din passion? Vil du gøre en forskel for at sikre kvaliteten i samfundskritiske systemer, som har betydning for mennesker på tværs af samfundet?

Vi søger en Test Manager på programniveau til at indgå i et stort udviklingsprogram, der skal implementere Boligforliget 2017. Boligprogrammet er lige nu i analysefasen, så der er god mulighed for at være med til at sætte dagsorden helt fra starten af.

Du får det overordnede ansvar for test på programmet, og du skal være med til at sikre, at test gennemføres i overensstemmelse med best practice og Udviklings- og Forenklingsstyrelsens (UFST) politik.

Dine opgaver inkluderer desuden, at du:

 • beskriver ART’ens teststrategi samt vision og strategi for kvalitetssikring, test, built-in-quality og compliance
 • udarbejder div. artefakter: (Master)testplaner, ressourceplaner, tidsplaner.
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Visma Consulting A/S
Lead Java-udvikler til stort kundeprojekt

Visma Consulting A/S, Lyngby

Er du vant til at bygge, optimere og udvide komplekse IT-løsninger? Er du i stand til at løfte blikket fra koden og holde overblik i projekter? Og kan du se dig selv arbejde i et af nordens største IT-konsulenthuse?

Visma Consultings engagement hos Fiskeristyrelsen er stort, og vi søger derfor en dygtig Lead Developer, der både kan udvikle men også agere sparringspartner for kunden.

Visma

Som Lead Developer vil du have ansvaret for at drive udviklingsprojekter i samarbejde med udviklere, testere og projektledere, der er en del af eller tilknyttet et Scrum team. Derudover vil du indgå i udarbejdelsen af løsningsdesigns og estimering af nye projekter samt drive den faglige udvikling af udviklingsteamet i Lyngby.

Visma Consulting A/S
Matas A/STeknisk projektleder til Matas eCommerce

Matas A/S, Allerød

Matas er en virksomhed, der er helt i front på digitalisering af forretningen. Vi har høje ambitioner for fremtiden og ønsker at give vores kunder den bedste oplevelse på Matas.dk. Derfor søger vi en ny kollega til at styrke vores eCommerce-team.

Som teknisk projektleder skal du kunne håndtere mange sideløbende projekter og opgaver på tværs af forskellige interne afdelinger og eksterne leverandører, så det kræver, at du kan lide at have travlt og holde styr på mange bolde samtidigt. Du kommer til at initiere, beskrive, lede og drive tekniske projekter med fokus på eCommerce og digital marketing.

Dine opgaver:

 • Undersøge og svare på tekniske spørgsmål fra kollegaer om drift og nye initiativer
 • Forstå kommercielle ønsker, og hjælpe med at finde den rette tekniske løsning
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenBusiness Analysts til Forskudsopgørelsen

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Vil du være en del af teamet bag en helt central samfundsopgave - at levere forskudsopgørelsen til 5 mio. skatteydere i Danmark? Du bliver en del af kontoret Personsystemer i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, som har det it-mæssige ansvar for Årsopgørelsen og Forskudsopgørelsen. Det faglige er i højsæde, og omgangstonen er uformel og imødekommende.

Som Business Analyst har du stor lyst til at deltage i projekter om videreudvikling og er også motiveret af at arbejde med mere driftsbetonede ansvarsområder inden for systemporteføljen. Du har kontakt til mange interessenter, herunder især Skattestyrelsen og vores it-leverandører.

Dine primære opgaver er:

 • At være bindeled mellem forretning og it-leverandører.
 • Udarbejdelse af kravspecifikationer.
 • Løbende opfølgning på igangværende udviklings- og driftsopgaver.
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen