6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 6 af 6 resultater.
Universal Robots A/S
Business Intelligence Consultant

Universal Robots A/S, Odense

Be involved in a specialized, robotics company with highly qualified and motivated employees.

Reporting to our Group IT Manager, you will be part of our Business Intelligence Team with focus on ensuring a high professional user level of BI users. You will be working with both Senior Management Team and key super users to ensure that.

Roles & Responsibilities

  • Technical responsible for the BI solution with UR, and the development and use of it.
  • Strong and ongoing dialog with the organization about development and the usage of our BI solution.
  • Coach/developer/project manager on BI projects including chosen external partners for specific tasks.
Universal Robots A/S
Miljø- og FødevareministerietErfaren projektleder søges til Miljøstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet, Odense

Du har stor erfaring med digitaliseringsprojekter og er en faglig stærk person, der forstår samspillet mellem IT og fagenheder.

Brænder du for digitalisering og forandringsprojekter? Vil du være med til at skabe resultater i en styrelse i digital transformation? Trives du i spændingsfeltet mellem digitalisering og de faglige behov? Så har vi den rigtige stilling til dig.

Du skal være projektleder i en styrelse, der er i gang med en gennemgribende digitalisering af sagsgangene. Du skal i samarbejde med andre projektledere sætte rammerne for digitalisering, være projektleder på konkrete projekter og have øje for tværgående sammenhænge. Du vil være tilknyttet digitaliseringsenheden, men skal have stor forståelse for processerne i de faglige enheder og have stærke kompetencer indenfor formidling på alle niveauer i en organisation.

Odense Kommune

Erfaren Governancekonsulent til digitalisering og IT-understøttelse inden for uddannelsesvejledning og servicelovsindsatser i Beskæftigelses- og Socialforvaltningen

Odense Kommune

Er du konsulenten, der mestrer IT-governance, og kan se mulighederne i digitalisering og de rette teknologivalg der sikrer, at vi har en optimal IT-understøttelse af vores driftsområder? Brænder du for at sikre at IT-understøttelse skaber værdi for arbejdet med at bringe borgere i uddannelse og job? Så har vi det rigtige job til dig i Stabsenheden.

Governance-opgaven er koncentreret om at sikre, at vores IT-understøttelse er et aktiv for forretningen og skaber værdi i samspillet med vores strategier, strukturer, arbejdsgange og ressourcer. Opgaven løser vi i en veletableret governance- og mødestruktur med forvaltningens koncern- og områdechefer, systemejere og leverandører.

Odense Kommune
FTZ Autodele & Værktøj A/SProduct Owner – E-commerce

FTZ Autodele & Værktøj A/S, Odense

Er du ambitiøs og forretningsorienteret, og kan du se dig selv i rollen som en stærk Product Owner?

Din rolle er, indenfor rammerne af scrum, at drive produktudviklingen fremad og positionere produktet som ”best-in-class”. Du sikrer fremdriften, og at der prioriteres rigtigt i forhold til de enkelte sprints, samt at de kommercielle resultater i udviklingsopgaverne nås.

Du tager hånd om den strategiske vision for produktet og omsætter denne til et klart og tydeligt roadmap, som du kommunikerer på alle niveauer i organisationen og hos dine kunder.

Blue Ocean Robotics ApSTeam Leader & Project Manager for our Product Development team

Blue Ocean Robotics ApS, Odense

As Team Leader & Project Manager you will be responsible for a team of developers (7-12 people) that are building robots for our robot portfolio. Our teams in Product Development are often focused on a specific portfolio of robots and are upgrading and expanding current robot products while developing new generations. Your position will consist of three different roles: Staff manager, Project manager and Product lead

In Blue Ocean Robotics we develop and commercialize robots. The development of our robots is based on our RoBi-X model, where Blue Ocean Robotics has the management of robot technology and the design of robots in collaboration with strong partners in the market.

Blue Ocean Robotics is an efficient innovation factory that continues to conquer new robot territory with service robots for the healthcare, hospitality, construction and agriculture industries.

IT-projektleder / Product owner
HR-ON er en førende dansk udbyder af en cloudbaseret løsning for HR- og rekrutteringsopgaver.
HR-ON, Odense C
Jobcenter