48 job matcher din søgning 48 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Unit IT
Ope­ra­tions Con­sul­tant

Unit IT, København eller Kolding

Er du drevet af at skabe den bedste infrastrukturleverance og rådgivning for dine kunder hvor Azure, Cloud er en naturlig del af tilgangen? Har du de seneste år beskæftiget dig indgående med Microsoft teknologier og ønsker du at hjælpe kunderne i rejsen fra on-premise til cloud? Så er dette jobbet for dig.

Du kommer til at arbejde med design, rådgivning, etablering, drift og fejlsøgning af de nyeste teknologier i vores kunders infrastruktur både on-premise, hybrid og cloud. Arbejdsopgaverne omfatter varetagelse af de almindeligt forekomne opgaver som Operations Consultant, herunder, men ikke begrænset til:

 • Managed Services driftsopgaver
 • Kundevendt kommunikation ifm. tilbudsgivning og onbording
 • Arkitektur- og rådgivningsopgaver med fokus på cloudløsninger til nye og eksisterende kunder
Unit IT
DAMM Cellular Systems A/S
Product Support Engineer

DAMM Cellular Systems A/S, Sønderborg

Do you have good technical knowledge, are you interested in radio communication, and are you customer-oriented? Then you could be our new product support engineer.

You would join our well-established Product Support Team, providing support and assistance to our partners and customers worldwide.

No two days are alike in the Product Support team and your responsibilities will include:

 • Online support to partners and customers – answering queries on technical issues and offering advice to solve them
 • System integration testing
 • Product training online, at HQ or on-site with the customers
DAMM Cellular Systems A/S
bibliotheca A/S
Servicetekniker

bibliotheca A/S, Aarhus

Som servicetekniker hos bibliotheca vil du skulle udføre opgaver såsom installation, service, support og planlagt vedligeholdelse på udstyr leveret af bibliotheca.

Vore kunder findes i hele Norden, men du vil primært skulle betjene kunder i Jylland. Dog kan der forekomme opgaver for kunder på Fyn.

En arbejdsuge består normalt af blandede opgaver så som installationer og servicebesøg kombineret med administrative opgaver som forberedelse og booking af kundebesøg, dokumentation, telefonsupport m.m. På kontoret i Aarhus vil du komme til at sidde sammen med et team af teknikere og supportere.

bibliotheca A/S
Sweco Danmark A/S
DevOps til Technology Services & Solutions

Sweco Danmark A/S, København eller Kolding

Kan du levere stabil drift gennem automatisering? Ser du også udvikling og drift som to ting, der skal ske i fællesskab? Trives du i et arbejde med en høj grad af frihed og indflydelse? Brænder du for at vi gør tingene lidt bedre i dag end vi gjorde i går? Så har vi måske jobbet til dig.

Du vil indgå i vores driftsteam med mulighed for at indtage en nøglerolle, hvor du udover at være med til at sørge for at vi med automatisering sikrer god og stabil drift, også er sparringspartner med vores udviklingsteam, så udvikling, test og drift kommer til at gå hånd i hånd.

Udover den daglige drift forventer vi, at du har lyst til at give input til og arbejde for at vi flytter os til næste stadie – det kan være indførsel af Docker/Kubernetes, CI/CD, bedre monitorering eller lignende.

Sweco Danmark A/S
N1 A/SSystemoperatør med teknisk flair og systemforståelse

N1 A/S, Esbjerg

Trives du i et team, hvor tingene går stærkt, og vi løfter i flok? Du har flair og forståelse for behandling og håndtering af store mængder data, er kvalitetsbevist og ønsker at være en del af Danmarks andenstørste elforsyningsselskab? Vi ønsker at fastholde og udvikle vores position som et af landets mest effektive netselskaber og søger en systemoperatør, der får en aktiv rolle i den daglige drift af vores målerdata.

Dine primære opgaver bliver:

 • at sikre valide og konsistente data hjemtaget fra N1's målerpark
 • at analysere, afstemme og behandle data inden de afsendes til Datahubben
 • at optimere på systemløsninger i forhold til vores afregningssystemer Xellent og Sonwin
N1 A/S
Ørsted
Senior Infrastructure Network Architect

Ørsted, Gentofte, Skærbæk or Warsaw

Imagine a future where you’ll be part of a strong architecture and technology community that designs and documents coherent infrastructure architecture for our growing business.

Join us in this role where you’ll lead the design and documentation of infrastructure network solutions in the company’s infrastructure landscape for both cloud and on-premises locations in a global setup.

You’ll play an important role in:

Ørsted
 • identifying network architecture patterns, design blueprints, guidelines, and solution diagrams and communicating to all relevant stakeholders
 • driving roadmaps for network technologies and components
 • creating coherent network architectures that are ready for implementation
Ørsted
Jysk IT
IT-konsulent søges til 2nd level suppor t!

Jysk IT, Billund

Kan du se dig selv drive support samt besøge tandlæger, dyrlæger og andre kunder? Så er det dig vi leder efter!

Dine arbejdsopgaver kan blandt andet bestå af:

 • 2nd level telefonsupport for vores serverkunder
 • Administration af on-prem serverløsninger og hosting miljøer
 • Opsætning af netværk og hardware løsninger ude hos kunderne
 • Vidensdeling sammen med et team af andre 2nd level kollegaer
 • Overtagelse af IT-drift hos nye kunder samt styring af projekter hos nuværende kunder Vi forventer
Jysk IT
Jysk IT
IT-supporter søges!

Jysk IT, Billund

Brænder du for IT og har du fokus på at levere en god service? Så er det dig vi leder efter!

Dine arbejdsopgaver kan blandt andet bestå af:

 • 1st. level telefonsupport for vores serverkunder
 • Daglig gang på vores kontor i Billund
 • Besøg ved kunder ca. 1 dag hver anden uge
Jysk IT
Abena
e-Com Systemejer

Abena, Aabenraa

Er du skarp på eCom, og motiveres du af muligheden for at være med til at udvikle en global B2B-platform til at sikre den bedste løsning for vores kunder. Gør en stor tværgående kontaktflade til mange interessenter og forskelligartede opgaver din arbejdsdag endnu bedre – så er det måske dig, der skal udvikle, drifte og supportere vores globale B2B eCom-løsning.

Til vores Sitecore eCom-platform søger vi en kollega, der er klar til at tage et globalt ansvar for en løsning, der bliver implementeret i alle koncernens selskaber både i Danmark og i udlandet.

Som eCom-systemejer får du det globale systemejerskab for vores Sitecore eCom-løsning, idet du løbende kommer med input til, hvordan platformen kan tilføje endnu mere værdi for vores kunder samt sikre den tekniske kvalitet i løsningen ved at udfordre leverandøren og selv foretage kvalitetskontrol af koden og processen.

Abena
Unit IT
Service Delivery Manager

Unit IT, Kolding

Vil du være en del af teamet, som sælger Danmarks stærkeste løsninger indenfor IT med bl.a. hosting & Cloud løsninger, Managed services, Sikkerhed, SQL-drift, BI og outsourcing ydelser?

Vi søger en erfaren Service Delivery Manager, som kan sit håndværk og har erfaring med drift af IT-løsninger baseret på Microsoft teknologi, både on-premise og i Cloud. Du vil indgå i et stærkt team med opgaver og kontakt på tværs af de forskellige units i koncernen og med stor berøringsflade til vores kunder.

Ansvarsområder:

 • Bidrage til at vores kunder får en sublim og nærværende oplevelse som kunde hos Unit IT.
 • Facilitere og sikre afholdelse af statusmøder samt at rapportering leveres som aftalt.
 • Fungere som Situation Manager på højprioritets incidents, deltage i 24x7-vagtordning samt være eskalationspunkt.
Unit IT
Norlys
Vil du arbejde med Danmarks mest kritiske IT-infrastruktur som Manager for Operational Technology?

Norlys, Esbjerg

Motiveres du af at have ansvaret for forsyningskritisk Operational Technology (OT) i en af de mest samfundskritiske brancher i Danmark? Vil du være en nøglespiller i at bygge en agil organisation op – som kan sikre en stabil og sikker drift af vores kritiske IT-systemer og enheder i vores elnet. Så er det lige præcis dig, vi har brug for.

Du får ansvaret for at bygge en effektiv og sikker drift af vores forsyningskritiske OT-systemer. Derudover kommer du til at arbejde på tværs af hele vores virksomhed, hvorfor du også bliver et kendt ansigt med stor mulighed for at præge vores forretning.

Stillingen som manager ses som et udviklingsområde, hvor du har stor mulighed for at udvikle dig fagligt og ledelsesmæssigt og dermed selv være en del af formningen af det fremtidige setup omkring OT og IT-sikkerhed i Forsyningsdivisionen.

Norlys
TRESU
IT supporter

TRESU, Kolding

Vi har travlt i vores IT-afdeling, hvor vi er på en spændende rejse hvor cloud fylder mere og mere i IT-landskabet, IT-sikkerheden skal løftes samtidigt med at der skal igangsættes flere projekter som bidrager til øget nyttiggørelse af IT. Du vil blive en del af en mindre IT-afdeling og får derved mulighed for at sætte dit præg på den fremtidige udvikling af IT-anvendelsen hos TRESU.

Du bliver en del af en mindre IT-organisation med i alt 3 medarbejdere som drifter, udvikler og servicerer TRESU’s 200 brugere via et IT setup.

TRESU
Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Tekniske rådgivere til en af verdens største IT virksomheder – hjemmearbejde

Webhelp

Er dit sabbatår lige startet eller leder du efter et job der kan booste dit CV? Så tilbyder Webhelp dig lige nu at blive en del af en global organisation, hvor service og kvalitet er i højsædet.

Vil du have et trygt job i et trygt miljø? Lige nu leder vi efter flere servicemindede medarbejdere, der på sigt kommer til at arbejde fra vores kontor i København

Webhelp Nordic

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder. Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp
BankdataVær med til, at sætte rammerne for IT- og Informationssikkerheds området i Bankdata

Bankdata, Fredericia

Har du ambitioner om at gøre din indflydelse gældende inden for IT- og informationssikkerhed i et af Danmarks største it-finanshuse, hvor sikkerhed og Compliance er øverst på dagsordenen?

Som Senior IT-sikkerhedskonsulent vil du indgå i et team, der hver dag arbejder med at sikre udmøntning af sikkerhedspolitik og lovkrav til brugbare retningslinjer og vejledninger for kollegerne i Bankdata, men også arbejder rådgivende, for forretningsområderne i Bankdata.

Dine konkrete arbejdsopgaver vil bestå i at:

 • Udmønte Bankdatas IT-sikkerheds-strategi og -politik i bestemmelser, procedurer, baselines og guidelines
 • Være rammesættende for IT-sikkerhedsområdet
 • Definere Bankdata risikovurderingskoncept samt udarbejde risikovurderinger
BankdataVær med til, at definere sikkerheden for IT-Infrastruktur og sætte rammerne for Bankdatas Cyberrobusthed

Bankdata, Fredericia

Har du ambitioner om at gøre din indflydelse gældende inden for IT-sikkerhed?

Som Senior IT-Sikkerhedskonsulent spiller du en afgørende rolle i afdelingens konstante mål om at sikre en høj Cyberrobusthed og tidssvarende sikkerhedsniveau på Bankdatas infrastruktur. Du vil endvidere være med til at sikre, at Bankdata er i overensstemmelse med gældende lov og krav i den finansielle sektor inden for sikkerhed og Compliance.

Helt konkret bliver du en del af et team, der har det overordnede ansvar for Cyber- og infrastruktursikkerheden hos Bankdatas og får, sammen med resten teamet, ansvaret for at vedligeholde og løbende forbedre sikkerhedsniveauet.

BankdataVær med til, at definere sikkerheden for Bankdatas brug af cloud-løsninger

Bankdata, Fredericia

Har du ambitioner om at gøre din indflydelse gældende inden for cloud-sikkerhed og compliance?

Så er du måske Bankdatas nye Senior Cloud Security Consultant. Som Senior Cloud Security Consultant spiller du en afgørende rolle i afdelingens konstante mål om at være i overensstemmelse med gældende lov og krav i den finansielle sektor inden for sikkerhed og compliance i public cloud.

Som en af Bankdatas Senior Cloud Security Consultants vil du være nøglepersonen der sikrer, at vi har en tidssvarende og velfungerende sikkerhedsprofil i public cloud. Dine konkrete arbejdsopgaver vil bestå i at:

 • Være med til at implementere cloud sikkerhedsforanstaltninger
 • Sikre at velbeskrevne best practice og implementeringsmetoder er beskrevet og forankret
 • Videreudvikle og vedligeholde Bankdatas sikkerhedsniveau i public cloud
Sydbank
Erfaren IT Projektleder

Sydbank, Aabenraa

Brænder du for at lede IT-projekter og være en del af et stærkt fagligt projektkontor, så er denne stilling måske noget for dig.

Hos os bliver du en del af Projektkontoret, hvor vi alle brænder for at levere værdi og udvikling til forretningen. Vi er et team af dygtige projektledere, der leder en portefølje af projekter med forskelligt omfang og kompleksitet, og hvor variation i vores projekter giver os rig mulighed for samarbejde på tværs af organisationen.

Udover projektledelse, vil du være med til at præge hverdagen og de processer der understøtter os som projektledere i måden, hvorpå vi leder projekter og skaber merværdi for Sydbank. Vi arbejder ofte i en hybrid mellem vandfald og agile leverancer og det er afgørende at du kan begå dig i dette spændingsfelt, hvor projekter spiller leverance ønsker ind i produkt teams.

Sydbank
EnergiCERTICS Specialist

EnergiCERT, Kolding

Vil du være med til at sikre Danmarks mest kritiske infrastruktur mod cyberangreb? Og har du lyst til at opbygge et lab, hvor energiselskaberne i Danmark kan eksperimentere med cyberangreb mod industrielle kontrolsystemer? Så har vi et unikt job til dig, som formentligt ikke findes nogen andre steder i Danmark.

Du vil have ansvaret for at opbygge Nordens bedste ICS-Lab med PLC’er, komplette mini-fabrikker og andre industrielle systemer. Tanken er, at Lab’et skal kunne bruges til at introducere IT-folk til ICS, samt til at lade ICS-folk ”prøve tingene af” i et miljø, som har lignende komponenter som dem, de bruger i deres egen organisation.

Dette er en hands-on rolle. Du skal udtænke lab’et, opstøve komponenterne, implementere og drive netværket samt opbygge scenarier og cases, som kan bruges til undervisning – og herefter udarbejde undervisnings-moduler og afholde undervisningen i tæt samarbejde med dine kolleger.

Randstad A/S
Modern workplace employer experience office 365 konsulent

Randstad A/S søger for IT Relation

Til en nyoprettet stilling hos IT Relation søges en Modern Workplace/Employer Experience (O365) konsulent, som vil blive udførende på diverse Office 365-projekter – helt fra workshops med kunderne til opsætning af løsningen til den afsluttende overdragelse. Det er derfor væsentligt, at du har en rigtig god forretningsforståelse og kan sparre med kunderne omkring optimering af deres forskellige processer, således at vores løsninger skaber den rette værdi for kunden.

Du vil have en hverdag præget af en tæt dialog med både kunder og kolleger i forhold til at levere værdi til kunden, sikre intern sparring og en fornuftig fordeling af opgaver. Opgaverne spænder fra deltagelse i salg til gennemførelse af projekter hos kunden. Du bliver en succes i jobbet, hvis du har en agil tilgang til projekter og kan sætte dig ind i kundernes forretningsprocesser.

Randstad A/S
CRM-konsulent

Randstad A/S søger for IT Relation

Til en nyoprettet stilling hos IT Relation søges en CRM-konsulent, som vil få ansvaret for at gennemskue forretningsprocesserne hos IT Relations kunder samt efterfølgende omforme dem således, at de kan understøttes af Microsoft Dynamics CRM. Yderligere vil du som CRM-konsulent have daglig dialog med dine kunder, og du skal derfor besidde evnen til at kommunikere på alle niveauer og evne at svare ”No Problem” til enhver CRM-orienteret udfordring.

I stillingen som CRM-konsulent vil du blive en del af teamet, som er specialiseret i at opsætte CRM-løsninger, der understøtter og effektiviserer kundernes forretningsprocesser. CRM-konsulenten vil deltage i projekter helt fra starten: fra workshops med kunderne over opsætning af løsningen til den endelige overdragelse.