21 job matcher din søgning 21 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 21 resultater.
Energinet
Nysgerrig og løsningsorienteret systemkonsulent til client management-team

Energinet, Fredericia

Vi sætter ekstra fokus på client management-området, og du kan få mulighed for at sætte dit præg på, hvordan Energinet i fremtiden skal tilbyde sine medarbejdere relevante IT-værktøjer.

Energinet

Som vores nye kollega er du med til at drifte, vedligeholde og udvikle, hvordan Energinet styrer mere end 1500 computere og mobile enheder. Samtidig er du med til at drive sikkerhedsinitiativer i vores client management-setup sammen med et stærkt fagligt team – i et job, hvor du er med til at gøre en forskel.

Glæd dig til at blive en del af en afdeling med engagerede kolleger, et højt teknisk niveau og en vilje til at yde den bedste service. Energinet er en fleksibel arbejdsplads med stort fokus på medarbejdernes trivsel og mulighed for faglig og personlig udvikling.

Energinet
NCC Danmark
Senior IT Service Manager

NCC Danmark

The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization. NCC is leading the way by developing our business and future proofing our IT platforms.

In Your role as Senior IT Service Manager at NCC, you will...
Have overall responsibility for the delivery of ServiceNow Platform (ITSM Tools Service) according to the defined service levels. This includes service availability and maintenance, process support, budgeting and tracking, as well as follow-up of SLA’s related to the service (internal and suppliers) ensuring compliance and IT security.

NCC Danmark
Lemvigh-Müller A/SServicetekniker til integrering af lagerstyringssystemer

Lemvigh-Müller A/S, Kolding

Kunne du tænke dig at blive ekspert i fremtidens lagerstyring?

Og vil du have en bred rolle, hvor du både er den, der sammensætter og opsætter løsningen samt rådgiver og supporterer vores danske kunder?

Du bliver en del af Smartlager-teamet i Kolding, som er ansvarlig for vores leverandørstyrede lagersystemer. Systemerne består af scannerløsninger, vægstyrede systemer og værktøjsautomater, der mindsker spild og giver vores kunder fuld kontrol og overblik over deres forbrug af vores produkter.

Du bliver en aktiv spiller i at videreudvikle og vedligeholde vores Smartlager koncept, som er i rivende vækst. Selvom hele teamet løfter alle slags opgaver, er 4 af dine kolleger eksperter i den fysiske opsætning af systemerne, mens du bliver specialisten i selve systemdelen og integrationen af IT-delen ind mod kundens system.

Norlys
Nysgerrig og udviklingsorienteret netværkstekniker

Norlys, Silkeborg eller Sønderborg

Hos Norlys Tele har vi ambitioner om at sætte helt nye standarder, og vi arbejder hver dag for endnu bedre digitale oplevelser for vores kunder og virksomheder. Vi er en virksomhed i vækst og med en klar strategi.

Vi har store ambitioner og er på en udviklingsrejse. For at nå vores mål søger vi en netværkstekniker til vores driftsafdeling, der deler vores ambitioner.

Du får mulighed for at sætte dit fingeraftryk på:

 • Generel udvikling af infrastrukturen i Norlys Tele, herunder drift og vedligeholdelse af netværk
 • Design og implementering af løsninger samt 3. level support
 • Deltage i udviklingsprojekter og indgå i diverse tværfaglige grupper på tværs af organisationen
Norlys
Sikkerhedsstyrelsen
Ambitiøs IT-konsulent

Sikkerhedsstyrelsen, Esbjerg

Kan du sætte digital retning? Og kan du både bidrage til data- og løsningsarkitekturleverancer og agere god sparringspartner? Så har vi lige nu en spændende stilling som IT-konsulent med fokus på systemdrift og løsningsarkitektur.

Digitalisering er en naturlig del af Sikkerhedsstyrelsen, og der er kort fra ide til handling. Vi befinder os midt i en digital transformation, hvor vi med datadrevet markedsovervågning og tilsynsaktiviteter bidrager til, at Danmark er et attraktivt land at drive virksomhed i og ikke mindst et trygt land for forbrugerne.

Som it-konsulent fungerer du som sparringspartner for medarbejdere i hele styrelsen, og du vil få en bred kontaktflade – både i og udenfor huset. Med fokus på driften bliver dine primære opgaver at varetage rollen som systemansvarlig for udvalgte systemer samt leverandørstyring – særligt i forhold til Statens it, som er vores primære driftsleverandør.

Ib Laursen ApS
Webmaster til nordisk brugskunst

Ib Laursen ApS, Ribe

Vil du bruge dine evner på at skabe de rette omgivelser for vores produkter? Og vil du have glade og imødekommende kolleger i en familiejet virksomhed?

Siden 1971 har vi designet og forhandlet brugskunst til forhandlere i hele verden. Med fodfæste i den nordiske designtradition har vi skabt et brand, der er populært på tværs af landegrænser, primært i Europa.

Dine arbejdsopgaver er inddelt i 3 områder: Vedligeholdelse og løbende opdatering, optimering og videreudvikling af website/shop via CMS- og Magento-system, optimering og videreudvikling af website/shop, herunder planlægning og projektledelse af opgaver, samt kontakt til eksterne partnere. Websupport internt og eksternt til vore kunder, samt analyse og rapportering af online-resultater.

Ib Laursen ApS
Norlys
VP til Cyber & Information Security/CISO

Norlys, Silkeborg, Aarhus eller Esbjerg

Vil du tage det overordnede ansvar for informationssikkerhed i Danmarks største energi- og telekoncern? Er du en fagligt stærk IT-sikkerhedsleder, der skaber tillid og stærkt følgeskab omkring IT-sikkerhedsløsninger? Har du format til at sikre, at vi er på det rette sikkerhedsniveau for samfundskritisk infrastruktur?

Dit primære fokus og indsats er internt i Norlys, men du deltager naturligvis også i eksterne cyber- og informationssikkerhedsfora og -samarbejder, hvor du bl.a. holder dig opdateret på udviklingen og det aktuelle trusselsbillede. Dine opgaver er bl.a. at:

 • Vedligeholde og udvikle et stærkt og effektivt niveau af IT-sikkerhed
 • Skabe netværk og tætte relationer i organisationen og markere dig selv som den, der tager det overordnede ansvar for Norlys’ informationssikkerhed
 • Styrke informationssikkerhedsafdelingens rolle i Norlys
Norlys
Region SyddanmarkChefkonsulent (teamleder) for it- driftsleverancer

Region Syddanmark, Vejle

Går du med drømmen om at blive sparringspartner og bistå med ledelsesopgaver i forhold til 20 travle it-medarbejdere med stærke driftsfaglige profiler i Regional IT? Vil du have et job med mening, hvor du er med til at servicere 25.000 kolleger på tværs af hele regionen og sørge for, at de har digitale værktøjer og systemer, der gør, at de kan arbejde mere effektivt til gavn og glæde for 1,2 millioner borgere? Så er det måske dig, vi leder efter til en stilling som chefkonsulent (teamleder) til driftsleverancer.

It-driftsleverancer er en nyetableret funktion, og indgår som del af regionens centrale IT afdeling – Regional IT, som leverer ydelser til regionens sygehuse 24/7/365.

Som chefkonsulent er din centrale opgave at sørge for, at det samlede team fungerer i det daglige, og at medarbejderne er fagligt klædt på til at sikre, at ydelserne leveres inden for de aftalte rammer.

Arla Foods
IT-tekniker til Vedligeholdsafdelingen på Taulov Mejeri

Arla Foods, Fredericia

Vil du arbejde med den nyeste teknologi, samt være med til at udvikle og vedligeholde produktions-IT på et topmoderne mejeri, så er her muligheden for at blive udfordret.

“Du vil blive en del af et stort hold kompetente og dedikerede vedligeholdsfolk, der sætter en stor ære i at holde Taulov Mejeri kørende på den sikkerhedsmæssige, kvalitetsmæssige og økonomisk mest ansvarlige måde. Det hele foregår i en venlig og imødekommende tone, så trivsel og verdensklasse vedligehold kommer til at gå hånd i hånd”,, siger Senior Maintenance Manager Lars Hoelgaard.

De primære arbejdsopgaver er:

 • Vedligehold og udvikling af produktions-IT
 • Programmering og konfigurering af hardware
 • Brugersupport
Arla Foods
Syd- og Sønderjyllands PolitiPOLSAS It-supporter

Syd- og Sønderjyllands Politi, Esbjerg

Du har nu muligheden for at blive en vigtig brik i den daglige support og udvikling af politiets interne system, POLSAS, hvor vi yder support og rådgivning for at sikre en effektiv og professionel opgaveløsning i politiets tjeneste.

Du bliver en del af Servicesektionen i Koncern IT, der hører under Rigspolitiet. Sektionen består af 10 engagerede medarbejdere fordelt på Esbjerg og Odense, der alle arbejder for at sikre en høj service og brugervenlighed i politiets systemer. Stillingen er fysisk placeret i Esbjerg.

Dine opgaver relaterer sig hovedsageligt til politiets interne system, POLSAS, men andre dagligdags IT-opgaver såsom mobiltelefoni, opsætning af udstyr m.v. kan også forekomme.

BankdataNetværksspecialist – sæt dit præg på vores infrastruktur

Bankdata, Fredericia

Er du klar til at tage ansvar for komplekse infrastrukturer og domæner? Og træde ind i en rådgivende rolle, hvor du skal udtænke design og forbedringer, der kan gøre den store forskel for Bankdata og vores kunder?

Nogle af dine nye kolleger i teamet er i forvejen dedikeret til netværk, og som netværksspecialisten træder du ind som den førende ekspert, arkitekt og rådgiver på området. Derigennem tager du ansvar for den videre udvikling og forvaltning af netværk og infrastruktur, og det bliver din mission at styrke både sikkerhed og kompetencer.

For at lykkes skal du bl.a.:

 • undersøge problemstillinger og muligheder for udvikling og sætte dem i gang hos vores leverandør, JN Data
 • agere Bankdatas repræsentant i udviklings- og vedligeholdelsesprojekter udført af JN Data
 • skabe overblik og dokumentation omkring netværksinfrastrukturen på Bankdatas side
IT Relation A/S
Dygtig og energisk driftsspecialist

IT Relation A/S, Herning, Viby J eller Kolding

Vores team af IT Superhelte i Herning, Viby J og Kolding søger endnu en dygtig kollega, der brænder for driftsopgaver og den ultimative kundeservice.

Vi søger erfarne og kompetente driftsspecialister, der kan blive en vigtig del af vores Customer Service Operations-afdeling. Vi arbejder i tæt kontakt med kunderne og vores dygtige kollegaer i hele landet for at opnå en høj kundetilfredshed og sikre optimale IT-løsninger hos vores kunder.

Vi tilbyder et spændende og alsidigt job med gode muligheder for både personlig og faglig udvikling. Vi er en organisation i vækst og med høje ambitioner, som beskæftiger 600 medarbejdere fordelt på syv lokationer i Danmark.

IT Relation A/S
BankdataTeknisk konsulent – vær med når vi skaber fremtidens IT-arbejdsplads

Bankdata, Fredericia

Er du klar til at kickstarte din karriere i en stilling, hvor du kan prøve kræfter med administration af cirka 14.000 Windows-arbejdspladser – og deltage i udviklingen af Modern Workplace-koncepter?

Som teknisk konsulent er du bindeleddet til systemejerne og ansvarlig for processen omkring bestilling, test og levering af applikationer til arbejdspladserne.

Det gør du ved at:

 • udarbejde og hjælpe med udarbejdelsen af pakkebeskrivelser til JN Data
 • teste og hjælpe med at teste pakkerne
 • koordinere udviklings-, test- og leveringsprocesser mellem JN Data, Bankdata og kunderne
BankdataSenior IT-ingeniør til udvikling af fremtidens IT-arbejdsplads

Bankdata, Fredericia

Kunne du tænke dig at gøre en forskel for hele 14.000 medarbejdere i den finansielle sektor gennem kreativ konceptudvikling og skarp problemløsning?

Du får en central rolle i udviklingen og implementeringen af IT-arbejdspladserne samt cloud-baserede løsninger og lignende. Som bindeled mellem kunderne, teamet og vores leverandør – JN Data – er du nemlig den, der sikrer, at vi skaber de rigtige løsninger, der stemmer overens med kundernes behov samt arbejdspladsens rammer og muligheder. For at lykkes, skal du bl.a.:

 • sætte dig ind i Bankdatas arbejdspladskoncept og kundernes behov
 • bringe input og sparring til JN Data omkring design og tilpasning af basissetuppet samt klientindstillinger
 • deltage i implementering af løsninger samt fejlsøgning og teknisk tilpasning for at skabe størst driftsstabilitet og glade kunder
Fertin PharmaIT Consultant med fokus på Infrastruktur/Microsoft-løsninger

Fertin Pharma, Vejle

Motiveres du af at arbejde med mennesker og teknologi, og trives du i et dynamisk miljø med et højt tempo? Så er det dig vi søger, til vores IT Services & Support afdeling.

Du varetager en vigtig rolle i den strategiske opgave med at planlægge, modernisere og optimere vores fremtidige katalog af IT Services. Som IT Consultant refererer du til Manager for IT Services & Support og er en del af et team på i alt 15 medarbejdere.

I en varierende og udfordrende hverdag vil dit fokus være delt mellem både driftsrelaterede opgaver og projekter, i tæt samarbejde med dine kollegaer i teamet og på tværs af forretningen.

Dit arbejde vil være forankret omkring ITIL-processer og der lægges høj vægt på at projekter leveres til tiden, veldokumenterede og klar til forretningen.

Fertin Pharma
Lidl Danmark K/SIT-supporter

Lidl Danmark K/S, Kolding og Aarhus og Aarhus

Brænder du for at arbejde med IT-service og-support, og vil du være med til at redefinere dansk discount? Så er du måske vores nyeIT-supporter til Lidls hovedkontor i Kolding.

Du bliver en del af Service & Support-teamet, der er ansvarlig for 1. level support af brugere på hovedkontoret og distributionscentrene samt 2. level support for butikkerne. Support ydes både i form af call desk og onsite support - installation og klargøring af ny hardware, understøttelse af vores infrastruktur-team samt opgaver inden for server og netværk.

Servicemanagement-processen styres vha. systemet ServiceNow og opgaverne løses såvel selvstændigt som i samarbejde med systemspecialister.

Vi tilbyder

 • En spændende, udfordrende og varierende arbejdsdag
 • Gode karrieremuligheder og faglige udfordringer li> Grundig oplæring, så du har de bedste forudsætninger for at lykkes i jobbet
Lidl Danmark K/S
Senior IT-sikkerhedskonsulent søges
Om arbejdspladsen: Til cybersikkerhedsvirksomhed i vækst, søges Senior IT-sikkerhedskonsulent til at indgå i et team af dedikerede...
Prueba Cybersecurity ApS, Årre
Jobindex
Alsidig IT-tekniker til IT-afdelingen
Brænder du for at arbejde med IT, og kunne du tænke dig en travl og spændende hverdag, med et godt arbejdsmiljø og en uformel omgangstone?
Tønder Kommune, Tønder
Jobcenter
Region Syddanmark søger en erfaren systemadministratorer til vores infrastruktur afdeling
Vil du være med til at sikre en stabil drift af Region Syddanmarks kritiske IT-infrastruktur?
Regional IT, Kolding
Ofir
Campus Vejle søger engageret IT-afdelingsleder
Vi søger en afløser for vores nuværende IT-afdelingsleder.
Campus Vejle, Vejle
Jobcenter