198 job matcher din søgning 198 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 198 resultater.
ØkonomistyrelsenAmbitiøs og erfaren medarbejder til informationssikkerhed med betydning for hele staten

Økonomistyrelsen, København

Vil du være en nøglespiller i at sikre informationssikkerhed på et område med stor faglig substans og klart ledelsesmæssigt mandat? Så har du chancen lige nu.

Du bliver en del af kontoret ‘Styring og Informationssikkerhed’ med en række fagligt dygtige, engagerede og ambitiøse kollegaer, hvor vi hver dag arbejder for at gøre det lidt bedre, end vi gjorde i går. Vi er tværfagligt kontor, hvor vi foruden at være sikkerhedsfunktion også varetager opgaver relateret til strategi og kommunikation samt kontrakt- og leverandørstyring.

Som en del af sikkerhedsteamet vil du få berøring med nogle af de tungere sikkerhedsdagsordener i staten. Du medvirker til at understøtte ledelsen i styring af sikkerheden, og du rådgiver og hjælper de forretnings- og systemansvarlige med det løbende sikkerhedsarbejde.

Statens Serum InstitutErfaren leder til Persondatabeskyttelse og Informationssikkerhed

Statens Serum Institut, København

Brænder du for at skabe noget nyt? Vil du være med til at skabe retning for persondatabeskyttelse indenfor offentlig sundhedsvidenskabelig forskning og sygdomsovervågning? Har du også kompetencer inden for personaleledelse, IT og informationssikkerhed? Så er du måske vores nye leder af SSI Compliance.

Dit hovedansvar bliver at opbygge og lede den nyetablerede sektion og gennemføre projekter under projektprogrammet. Du skal skabe struktur, gode rammer og prioritering for teamet og være med til at skabe synergi og sammenhængskraft i processerne ved inddragelse af forretningen.

Dine arbejdsopgaver bliver:

 • etablering af mål, prioritere og sikre fremdrift på teamets opgaver
 • faglig og personlig coaching af dit personale
 • løbende kommunikation og forventningsafstemning med stakeholders på og udenfor SSI
Xellia Pharmaceuticals ApS
System Compliance Supporter til Technical Services hos Xellia Pharmaceuticals i København

Xellia Pharmaceuticals ApS

Hos Xellia Pharmaceuticals søger vi en System Compliance Supporter, der har lyst til at arbejde med dokumentation, teknisk beskrivelse og skabe overblik over de computersystemer, som benyttes i forbindelse med produktion i Xellia, København.

Som System Compliance Supporter bliver du en nøgleperson til at drive processen med at skabe overblik og få beskrevet de computersystemer, der indgår i produktionen. Du vil også skulle bistå teamet og vores projektafdeling i at udarbejde URS, IQ og OQ-protokoller i forbindelse med projekter. Det arbejde vil blive gjort i samarbejde med de forskellige systemejere i de producerende enheder og med støtte fra eget team.

Xellia Pharmaceuticals ApS
Niels BrockIt-medarbejder

Niels Brock, København

Er du en teamplayer- og kan du drifte et stort it-miljø?

Vores nye kollega har en backoffice-profil og vil, som en naturlig del af arbejdet, blive involveret i projekter med indførsel af nye produkter samt support til kolleger i it-afdelingen og det øvrige Niels Brock.

Som it-medarbejder på Niels Brock vil du få ansvar for blandt andet:

 • Windows servere
 • Hyper-V
 • ASA firewall
 • Netværkskomponenter baseret på Cisco
 • Trådløst net baseret på Cisco Meraki
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenDevOps engineers til et af Danmarks største it-programmer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Vil du være med til at få DevOps til at ske i virkeligheden og til at forme fremtiden for hele Danmarks skatteforvaltning? Som DevOps’er hos os arbejder du med helt moderne teknologier, og sammen med dygtige kolleger er du med til at sikre de bedste betingelser i opbygningen af fremtidens datadrevne og digitale toldområde.

I starten indgår du i projektsamarbejde og i takt med projektets faser, skal du implementere infrastruktur og integrationer til brug for udviklere og andre interessenter i Toldstyrelsen. Du vil arbejder med Infrastructure as Code, som bliver afviklet på en eller flere 3. parts cloud-leverandør. Du får mulighed for at påvirke den fremtidige systemafvikling og udvikling i dit arbejde. Derudover får du mulighed for at arbejde med følgende:

 • Azure, AWS, Azure DevOps, Terraform, Docker, Openshift, Jenkins, Artifactory, Cucumber og Linux.
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
NykreditProduct Owner til udvikling af digitale løsninger i Nykredit

Nykredit, København

Brænder du for at arbejde agilt, og har du lyst til at spille en central rolle som Product Owner i udviklingen af fremtidens digitale løsninger til glæde for Nykredits kunder?

I Projekter, NWoW og Implementering får du mulighed for at deltage i udviklingen og vedligeholdelsen af vores digitale løsninger til både privat- og erhvervskunder. Du bliver en del af et team på 14 medarbejdere, der tilsammen dækker et bredt kompetencefelt inden for udvikling og forankring.

Du får en central rolle som Product Owner i et af pt. to udviklingsteams, hvor du sammen med Scrum Master og det øvrige team skal udvikle en digital kundemappe og samtidig digitalisere vores AML/ODD-processer. Dine kolleger er fra både København, Roskilde og Polen, og værdsætter godt samarbejde i en uformel omgangstone drevet af godt humør.

Thales Denmark A/S
Second Line Support Specialist

Thales Denmark A/S, Søborg

Er du serviceminded, analytisk og har en passion for tekniske løsninger? Og kunne du tænke dig at være med til at sikre driften af et af de mest komplekse infrastruktursystemer i Danmark?

Thales Denmark A/S

Vi søger en IT Support Specialist til vores SPOC-afdeling (Single Point of Contact), der yder support til Rejsekort og Rejseplanen A/S samt offentlige trafikvirksomheder som Movia, DSB, Metro etc.

Du vil arbejde i et team med Second Line Support specialister og din nærmeste leder vil være afdelingslederen for IT Service Management. SPOC’ens åbningstid er hverdage fra 06.00-18.00 og du vil indgå i vagtplanen bestående af 5 teammedlemmer.

Thales Denmark A/S
3Kunderådgiver til Teknisk Support

3

Her hos 3 ønsker vi hver dag at være den absolut bedste udgave af os selv. Det skal være sjovt at gå arbejde, men vi er her ikke for sjov.

Som teknisk kunderådgiver hos 3 er det naturligt for dig altid at give dig selv 110 % for at sikre, at kunderne får en professionel behandling og en fantastisk oplevelse hver gang, de er i kontakt med os. Så vil du være med til at løfte kundeservice til et endnu højere niveau, så læs med her:

Du er den helt rigtige profil til jobbet, hvis du;

 • Bliver motiveret af at tale i telefon, for hos 3 laver vi proaktiv kundeservice, hvor vi både svarer indgående og udgående kald
 • Trives godt i en performancekultur, hvor du tager ansvaret for at nå dine egne såvel som teamets mål
 • Er konkurrencemindet og har vindermentalitet
DomstolsstyrelsenServiceminded sagsbehandler søges til it-support i Domstolsstyrelsens Servicedesk Civil

Domstolsstyrelsen, København

Vil du være med til at støtte brugerne af Civilsystemet og Minretssag.dk?

Servicedesk Civil er en del af Domstolsstyrelsens it-driftsenhed og har det drifts- og supportmæssige ansvar for Civilsystemet og Minretssag.dk.

Vi har brug for en dygtig, fleksibel og serviceminded kollega med flair for sagsbehandling og it-support, der har lyst til at hjælpe både interne og eksterne brugere.

Du bliver ansat i vores it-driftsenhed, der består af ca. 30 medarbejdere. Du skal sammen med fem af enhedens andre medarbejdere – vores Servicedesk Civil – være med til at sikre, at både interne og eksterne brugere samt retternes it-nøglepersoner kan få hjælp, hvis de har spørgsmål til eller støder på udfordringer med Civilsystemet eller Minretssag.dk.

Telia DanmarkRAN Network Architect

Telia Danmark, Copenhagen

We have the best mobile network in Denmark according the European benchmark done 2020 and we are aiming for keeping this position with support from you.

We are now looking for the right person to strengthen the Infrastructure area in the radio domain.

The job is a technical position where you will be the one to design and specify the network of the future. (5G and IoT). Your decisions in the job will be based on your wide technical knowledge on RAN, CORE, TRM, SIM, etc.

You will be the contact person between the business unit and the technical network team. You can be sent out to customers to solve technical solutions as pre-sales where a good customer understanding and customer focus is needed.

Atea A/SLocal product owner for Atea Cloud Portal med flair for IT produktudvikling

Atea A/S, Ballerup

Har du lyst til at være ansvarlig for at videreudvikle successen af Atea Cloud Portal i Danmark og sikre lokal forankring i organisationen? Hvis ja, så læs du trygt videre.

De primære arbejdsopgaver ligger centreret omkring videreudvikling og implementering af Atea Cloud Portal, i tæt samarbejde med eCommerce teamet, vores CSP center, interne stakeholders samt dine nordiske kollegaer.

Som dansk platformejer af Atea Cloud Portal får du en hverdag med stakeholder management, projekter der skal styres og nye udfordringer, og hertil får du ansvaret for at:

 • Fungere som bindeled mellem Atea Danmark og de øvrige nordiske lande, herunder at deltage i lokale og nordiske projektstyringsudvalg og sikre prioriteringen af danske forretningskrav
 • Udarbejde roadmap og håndtere backlog sammen med de nordiske product owners
Brunata a/s
Product Owner for Online Services and IoT (R&D)

Brunata a/s, Herlev

Do you thrive to find the best solutions for customers by creating flexible, encouraging, and innovative development solutions? And are you ready to lead Brunata’s services into the future with a leading-edge platform? In that case you might be the future colleague in our team.

Brunata is a data driven company and we are expanding rapidly in new markets and areas such as IoT, Smart Buildings and data integration.

We are expanding our team of Product Owners (PO) with a dedicated, social and forward moving PO. As our new PO, you will lead Brunata and Brunata’s customers into this exciting journey.

The PO is the centre of coordination for ideas, requirements, and suggestions to create a successful product. The PO is the link between development, management, international group subsidiaries, partners and other stakeholders like customers, distributors, and external developers.

ØkonomistyrelsenLøsningsspecialist med forretningsmæssig forståelse til Statens HR-løsning

Økonomistyrelsen, København

Vil du indgå som løsningsspecialist i drifts- og forvaltningsorganisation for Statens nye digitale HR-løsning? Løsningen er baseret på Oracle’s cloudbaserede Human Capital Management (Fusion HCM) standardsystem, og du skal bidrage til at digitalisere Statens HR-administrative arbejde.

Sammen med erfarne kollegaer skal du levere forretningsforståelse, service og support på systemet. Systemet har på nuværende tidspunkt ca. 20.000 brugere og kommer til at have mere end 60.000 brugere ved udgangen af 2021.

Som løsningsspecialist er du faglig spydspids inden for et eller flere løsningskomponenter af løsningen. Du kommer til at have medansvar for at forvalte flere områder af løsningen. Det kan fx være et ansvar for at sikre den gode digitale understøttelse af arbejdsprocesserne mellem HR-afdelingerne og Statens Administration og indgå i arbejdet med at forbedre denne.

NCC Danmark
Senior IT Service Manager

NCC Danmark

The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization. NCC is leading the way by developing our business and future proofing our IT platforms.

In Your role as Senior IT Service Manager at NCC, you will...
Have overall responsibility for the delivery of ServiceNow Platform (ITSM Tools Service) according to the defined service levels. This includes service availability and maintenance, process support, budgeting and tracking, as well as follow-up of SLA’s related to the service (internal and suppliers) ensuring compliance and IT security.

NCC Danmark
GigtforeningenTeknisk IT-projektleder/-administrator

Gigtforeningen, Gentofte

Brænder du for at gøre en forskel, og vil du være med til at understøtte fremtidens sundheds-it? Så er det dig, vi har brug for!

Du vil have en todelt stilling, hvor du både vil have et klassisk administratoransvar, men samtidig være projektleder på nogle af vores mange digitaliseringstiltag. IT-afdelingen har ansvaret for digitalisering, IT-drift og -support af hele vores organisation, hvor vi servicerer i alt 350 brugere.

Din vigtigste opgave er at udvikle og digitalisere Gigtforeningen, samtidig med at du skal kunne holde applikationer og services i luften, samt levere serviceorienteret IT-support til brugerne på tværs af vores enheder. Dine opgaver vil bl.a. bestå af:

 • Projektleder for udvalgte digitaliseringsprojekter
 • Systemsupport og systemansvar for udvalgte applikationer
 • Indgå i teamet omkring drift og vedligeholdelse af back-end applikationer og services
Arbejdstilsynet
Erfaren og ambitiøs system- og releasemanager

Arbejdstilsynet, København

Er du optaget af, at it-systemer kører effektivt og stabilt, og er du god til at koordinere og samarbejde på tværs af flere leverandører? Har du interesse i og erfaring med arbejde med Azure? Vil du være med til at gøre en forskel for arbejdsmiljøet i Danmark? Så har vi en spændende stilling ledig i Kontoret for Digitalisering og Data.

Beskæftigelsesministeriet

Dine opgaver vil være at

 • tage det faglige ansvar for IT-driften i et tæt samarbejde med Statens IT
 • have et skarpt og konstant blik rettet mod driftseffektivitet og høj performance
 • deltage i samarbejdet med vores udviklingsleverandører og give aktivt og kvalificeret mod- og medspil på de tekniske løsninger i forhold til driftseffektivitet.
Hartmanns A/SServiceminded IT-supporter

Hartmanns A/S søger for BLS Capital i Nærum

Trives du med teknisk support og førsteklasses service? Ønsker du at være en del af en virksomhed i vækst? læs mere ....

Til BLS Capital søger vi en serviceminded it-supporter, der skal sikre support til virksomhedens medarbejdere. Din hovedopgave vil være brugersupport af virksomhedens medarbejdere og du vil være den, der får IT til at køre gnidningsfrit i hverdagen. Du sørger for, at de udfordringer, som brugerne måtte opleve, bliver afhjulpet hurtigt og professionelt.

Dine opgaver vil være:

 • Support af brugernes it-platform
 • Support AV-udstyr i mødelokaler
 • Support af telefoner og abonnementer
SDC A/S
Operationel Cloud Sikkerheds- og Automatiseringsspecialist

SDC A/S, Ballerup

Du bliver vores Operationelle Cloud Sikkerheds- og automatiseringsspecialist, der kan hjælpe os med at udbrede de rigtige retningslinjer og principper for Cloud-sikkerhed i forhold til SDC’s brugere ad cloud-løsninger. Desuden får du en vigtig rolle i forbindelse med sikring af høj grad af automatisering i SDC’s Cloud-miljø. For os hænger sikkerhed, stabilitet og effektivitet meget sammen med automatisering. Du kommer derfor til at spille en stor rolle i forbindelse med kommende sikkerheds- og automatiserings initiativer i Cloud.

Som vores Cloud Sikkerheds- og automatiseringsspecialist kommer du til at arbejde med design, rådgivning, etablering og tilpasning af Cloud-løsninger både internt i SDC og for vores kunder - med overvejende vægt på design og rådgivning. Du vil være omgivet af kollegaer med stor viden om IT-infrastruktur og forskellige Cloud-kompetencer.

SDC A/S
Alm. Brand
Ambitiøs Scrummaster? Så har Alm. Brand brug for dig!

Alm. Brand, København

Alm. Brand er på en udviklingsrejse. Et vigtigt element i vores rejse er en omstilling til en mere agil tilgang til kundeservicering og forretningsudvikling. I Alm. Brand kalder vi denne tilgang FAST>>. Vi har de fundamentale brikker på plads, og nu skruer vi op for både hastighed og ambitionsniveau. Skal det lykkes, har vi brug for flere dygtige scrummaster – er det dig, vi leder efter?

Du har indsigt i en bred palette af værktøjer og metoder, og bevæger dig problemfrit fra strategi over impact maps, outcome based roadmaps og design thinking til storymaps, storyboards og naturligvis scrum og Kanban – uden at blive en omvandrende værktøjskasse.

Som scrummaster vil du blive 100% tilknyttet ét squad, til gengæld forventer vi at du løbende bidrager til udviklingen af dit squad, din tribe, organisationen bredt set og ikke mindst dig selv.

Eltel Networks A/S
IT Supporter søges til Eltel Networks 24/7 NOC

Eltel Networks A/S, Herlev

Eltel

Danmarks førende Infranet-virksomhed søger en NOC-tekniker til vores 24/7-overvågningscenter i Herlev.

Du er bl.a. med til at:

 • klassificere, prioritere samt udbedre fejl remote, og har det overordnede ansvar for dispatch af opgaver til vores 2. og 3. level teknikere og vores mange kørende teknikere.
 • sikre oppetid på vores kunders netværk samt har ansvar for eskalation og sagshåndtering.
 • servicere vores kunder og teknikere telefonisk og bliver en central del af vores driftsafdeling.

Vi tilbyder et spændende og udviklende job i en international virksomhed med et meget stort potentiale. Du får frihed under ansvar i en resultatorienteret kultur, en virksomhed i vækst, samarbejde med dygtige og engagerede kolleger, en meget stor berøringsflade i organisationen samt udvikling og indflydelse på egen karriere.

Eltel Networks A/S