234 job matcher din søgning 234 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s
Nordic Specialist Remote Support

Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s, Ballerup

Vil du være med til at sætte ekstra skub i Konica Minoltas transformation, og har du lyst til en spændende rejse ind i IT-verdenen? Så har vi masser af spændende udfordringer til den rette kandidat.

Vi søger en dygtig Remote Support Tekniker, som er engageret, kreativ og resultatorienteret, og som får ting til at ske. Du brænder for at hjælpe vores kunder til en enklere hverdag med IT-systemer. Du vil ligeledes have et tæt samarbejde med dine nordiske kollegaer.

Arbejdsopgaver

 • Nordic Specialist Remote Support ansvarlig på ekspertniveau for Remote Server Platform i norden
 • Sikre viden og træning for medarbejdere og partnere
 • Projektledelse til Remote Support-området
Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s
Jobindex A/S
AV-tekniker til højteknologisk hus i hjertet af København

Jobindex A/S søger for Dansk Arkitektur Center

Vil du have en spændende og alsidig hverdag i et arkitektur- og designhus i konstant bevægelse?

Her får du et job med mange facetter, hvor du både arbejder med konferenceafviklinger samt er en del af opbygningen af vores skiftende udstillinger.

Som AV-tekniker er du med til at sikre, at Dansk Arkitektur Center altid fremstår som et professionelt konferenceafviklingshus med teknisk stabile løsninger. Det betyder i praksis, at du både står for de tekniske løsninger og har en tæt dialog med vores gæster, så vi er sikre på, at de får en god oplevelse.

Jobindex A/S
Trafikstyrelsen
Application Manager som vil med på rejsen mod et moderniseret it-landskab

Trafikstyrelsen, København

Har du erfaring med at arbejde med applikationer og systemer, og har du lyst til at arbejde i en styrelse, som aldrig står stille?

Vi søger en Application Manager til bl.a. at varetage følgende opgaver:

 • Sørge for, at fagsystemerne løbende understøtter forretningens behov og holdes ajour ift. lovændringer o.l., herunder at omsætte forretningsbehov til systemkrav og beskrivelser
 • Sikre, at systemets tekniske platform holdes opdateret
 • Sikre, at systemet har en robust drift, herunder styre changes- og incident-processerne samt sikre at dokumentation holdes opdateret
Trafikstyrelsen
Unit IT
Ope­ra­tions Con­sul­tant

Unit IT, København eller Kolding

Er du drevet af at skabe den bedste infrastrukturleverance og rådgivning for dine kunder hvor Azure, Cloud er en naturlig del af tilgangen? Har du de seneste år beskæftiget dig indgående med Microsoft teknologier og ønsker du at hjælpe kunderne i rejsen fra on-premise til cloud? Så er dette jobbet for dig.

Du kommer til at arbejde med design, rådgivning, etablering, drift og fejlsøgning af de nyeste teknologier i vores kunders infrastruktur både on-premise, hybrid og cloud. Arbejdsopgaverne omfatter varetagelse af de almindeligt forekomne opgaver som Operations Consultant, herunder, men ikke begrænset til:

 • Managed Services driftsopgaver
 • Kundevendt kommunikation ifm. tilbudsgivning og onbording
 • Arkitektur- og rådgivningsopgaver med fokus på cloudløsninger til nye og eksisterende kunder
Unit IT
KMD A/SSecurity Compliance Architect

KMD A/S, Ballerup

Do you have a deep understanding of Information Security, legislations, governess, people, processes, and compliance? We are looking for Security Compliance Architects to join our Research & Development department in KMD.

KMD A/S

As a Security Compliance Architect, you will act as a link between Group Security and our Product Business. We are looking to expand our team and find the right candidates who are able to understand security requirements according to internal policies and current legislations.

The goal of the team is to support KMD’s Product Business in understanding their current compliance level and help them get to the desired level. The role as a Security Compliance Architect is both strategic and hands-on including improving KMDs internal security compliance levels and creating awareness about security standards and policies.

KMD A/S
Alm. Brand
Product Owner

Alm. Brand, København

Vil du have en nøglerolle i et super skarpt Scrum set-up?

Som Product Ownerhar du en central rolle i et af vores udviklingsteams, og dermed den der viser vejen mod udvikling af nye, innovative produkter. Maksimal værdiskabelse gennem kundeorienteret match af behov og løsninger

Skåret ind til kernen handler dit job om at udvikle nye forsikringsprodukter på tværs af alle Alm. Brands forretningsområder. I et agilt setup er du den, der sikrer, at alle løsninger er baseret på reelle behov og udfordringer, så teamets arbejde skaber maksimal værdi for forretningen. Det gør du ved at indgå i et et agilt udviklingsteam med 8-10 kompetente kolleger, hvor I sammen skal løse en række problemstillinger. Teamet har en række kompetencer som f.eks. udvikling, test, forretningsudvikling, integration, analyse, implementering mv..

Alm. Brand
DSB
IT Manager

DSB, Taastrup

Brænder du for transformation? Og vil du være med til at sætte en ny retning for IT Infrastructure Services?

DSB er som flere andre store danske virksomheder i rivende udvikling på IT-området. DSB IT skal i de kommende år skabe store fornyelser på IT-området grundet milliardstore investeringer i nye tog og den stigende satsning på kollektiv trafik i Danmark. Udviklingen på IT-sikkerhedsområdet stiller også nye krav til området.

I denne lederstilling får du mulighed for at sætte et betydeligt aftryk på driften af DSB’s IT-infrastruktur. Du får en central rolle i en forandringsproces, da du kommer til at gennemføre en transformation af afdelingen i form af redefinerede roller og ansvar.

DSB
PANDORA A/SRetail Technical Analyst

PANDORA A/S, Copenhagen

Do you want to join one of world’s leading jewelry companies on our exciting journey towards creating consumer centric and coherent solutions for our Retail business?

As part of our Retail Technology Team, you actively participate in managing and keeping our Retail technology solutions (Microsoft D365 for Commerce, MPOS, Payment and peripherals) up and running in order to ensure operational stability for all of our stores in Europe. You will both be part of application operation as well as participating in project activities.

This means that you will be part of monitoring the solution, proactively reinforce solution stability and align between Business and IT teams to safeguard the health of the solutions.

In addition to the more operational part, it is expected that you will take part in project activities as we continuously work towards implementing the solution to all remaining stores in Europe.

PANDORA A/S
HR navigatorExperienced IT Security Specialist

HR navigator søger for Hydra Specma i enten Skjern, Vestjylland, Ishøj, København eller Gøteborg

The person we are looking for wants to have a key role in IT, where you function as a strong partner for your colleagues in IT Development and Operations. At the same time, you play well together with rest of the business to help increase digitalization in a safe and efficient way, just as you will be able to spar with your other competent colleagues in the IT organization.

Expectations & Tasks:

 • Microsoft technologies in general, both on-premises and in the cloud
 • UpToDate on technologies and trends within the IT Security area
 • Working with awareness on IT Security in general
& friendsIT-udvikler

& friends søger for Letpension i Virum

Som IT-udvikler hos Letpension får du mulighed for at bruge din viden og erfaring samt bidrage til, at Letpension leverer deres nye versioner i den rigtige kvalitet til tiden.

Hvis du er den, vi søger, har du allerede bevist, at du er nysgerrig og har gåpåmod. Du er i dag den person, dine udviklerkolleger naturligt går til, hvis de har behov for sparring og viden.

Du er resultatorienteret og brænder for at gøre en forskel - en forskel, der kun kan opnås, hvis du har lyst og evner til at skabe resultater sammen med andre.

I Letpension arbejder de agilt, hvilket betyder, at IT og forretningsudvikling foregår i en tæt dialog. Du skal derfor trives i krydsfeltet mellem forretning og IT. De arbejder med Scrum i kvartalscyklusser, hvor alle bidrager på lige fod i forhold til de opgaver, der løbende prioriteres højest, og som udvikles i værktøjer primært fra et Microsoft-univers.

Sweco Danmark A/S
DevOps til Technology Services & Solutions

Sweco Danmark A/S, København eller Kolding

Kan du levere stabil drift gennem automatisering? Ser du også udvikling og drift som to ting, der skal ske i fællesskab? Trives du i et arbejde med en høj grad af frihed og indflydelse? Brænder du for at vi gør tingene lidt bedre i dag end vi gjorde i går? Så har vi måske jobbet til dig.

Du vil indgå i vores driftsteam med mulighed for at indtage en nøglerolle, hvor du udover at være med til at sørge for at vi med automatisering sikrer god og stabil drift, også er sparringspartner med vores udviklingsteam, så udvikling, test og drift kommer til at gå hånd i hånd.

Udover den daglige drift forventer vi, at du har lyst til at give input til og arbejde for at vi flytter os til næste stadie – det kan være indførsel af Docker/Kubernetes, CI/CD, bedre monitorering eller lignende.

Sweco Danmark A/S
Gjensidige Forsikring
Drømmer du om at blive Business Intelligence Specialist? (barselsvikariat)

Gjensidige Forsikring, København

Brænder du for data og er du nysgerrig på business intelligence? Er du klar til at udforske området og tilegne dig nyttig viden i en virksomhed, der er i gang med en datadrevet rejse?

Gjensidige Forsikring

I Gjensidige er vi i gang med at omlægge vores IT-infrastruktur og implementere et nyt kernesystem – alt sammen cloudbaseret. Sideløbende med dette er vi i Gjensidiges Business Intelligence afdeling også ved at udvikle en moderne cloud data-platform. Målet er at implementere disse forandringer med mindst mulig impact på vores kunder.

Som kommende specialist i vores Business Intelligence afdeling, får du nu mulighed for at blive en del af denne rejse og tilegne dig en masse nyttig læring inden for dette felt.

Gjensidige Forsikring
MAN Energy Solutions
Information Security Specialist

MAN Energy Solutions, Copenhagen

Do you want to be part of an agile and international team that is driving cyber and information security in MAN Energy Solutions?

MAN

We are currently strengthening the team to enable the digital transformation of the company. We are looking for a colleague that will help us shape the security roadmap!

As an Information Security Specialist with us, you will help colleagues improve IT security in their area, while also handling information security incidents when they occur. On top of this, you will be supporting information classification in business areas and contribute to the definition of secure solutions to business demands. You will also develop and implement concepts and guidelines for information security, including awareness activities.

MAN Energy Solutions
Netcompany
Ambitiøs Network Engineer

Netcompany, København

Har du interesse for og erfaring med netværksteknologier og brænder du for at udvikle dine kompetencer inden for routing, switching, ACI, WLC, netværkssikkerhed og LAN? Og har du lyst til at sætte dit præg på Netcompanys Cisco netværk såvel som netværk for vores mere end 70 kunder? Så er du måske vores nye netværkskollega i Netcompany Operations.

Netcompany søger lige nu en Network Engineer, der gerne vil udfordre sig selv i en rolle, der kræver høj teknisk faglighed, et bredt IT kendskab og stærke netværkskompetencer.

Blandt dine primære arbejdsopgaver kan nævnes:

 • Vedligehold og udvidelse af vores globale administrative netværk (LAN).
 • Opgaver i forhold til netværkssikkerhed via arbejde med firewalls og tilhørende sikkerhedsteknologier.
 • Vedligehold af netværksovervågning og logopsamling via Orion og Splunk.
DK Hostmaster A/SErfaren DevOps engineer

DK Hostmaster A/S, København

DK Hostmaster søger en kompetent DevOps engineer til vedligehold og den videre udvikling af vores CI/CD-proces samt alle de understøttende og underliggende systemer og værktøjer. Du vil derfor arbejde tæt sammen med vores udviklingsafdeling og den øvrige IT-afdeling, når de bedste metoder og løsninger skal identificeres og implementeres.

Vi anvender bl.a. teknologier og løsninger såsom Gitlab, Ansible, Nagios, Certbot, VMWare, HAProxy, nginx og PostgreSQL, som det forventes, at du har erfaring med. Herudover anvender vi Perl, Python og .NET Core samt forskellige relevante scripting sprog.

DK Hostmaster er i gang med en spændende proces, hvor vi udfaser ældre systemer og omskriver vores platforme til nye og tidssvarende teknologier og platforme, herunder til Azure Cloud. Der vil derfor være tværgående opgaver i IT-afdelingen, som du naturligt deltager i.

Progressive A/SSenior Infrastruktur Arkitekt

Progressive A/S, Herlev

Trives du i krydsfeltet mellem os som hosting leverandør, teknologi og kunder? Og har du faglig ballast og dyb teknisk viden inden for Windows, Azure og IT-infrastruktur? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig!

Hos Progressive har vi travlt og byder mange nye kunder velkommen. Vi har derfor brug for en teknisk tung og erfaren Infrastruktur Arkitetekt, som kan deltage i hele processen fra design, opbygning, implementeringen over til drift og vedligeholdelse af udvalgte infrastrukturløsninger.

For at understøtte vores spændende vækstrejse har vi brug for dig, som kan rådgive kunderne i forhold til valg af den rette infrastrukturløsning. Din fornemste opgave vil være at sikre, at vores kunders infrastrukturløsninger er de mest optimale, og tæt kundedialog vil også være en del af jobbet.

DeloitteIT ServiceDesk consultant

Deloitte, Copenhagen

Do you have experience with IT and customer service, and are you used to deliver high-level service to employees in a company?

You will be part of a team of 60 motivated employees, who work with several tasks across Deloitte in Denmark. The tasks cover supporting our internal talents across Deloitte with optimization and strengthening our many Deloitte systems.

You will be part of the remaining team in ServiceDesk, which currently consists of 15 employees, where we have a wide collaboration with Deloitte's employees. You will be in the position to perform tasks of a very diverse nature including support for the employees' IT. Among other things, the job means that you will be included in the daily schedule between 07:00 and 17:00.

Academic WorkCustomer Success medarbejder i København

Academic Work søger for Paperflow

Har du et stærkt kundeservicegen, og evner du at hjælpe dine kunder med effektivt at løse deres udfordringer? Brænder du for teknik, og kan du se dig selv i en ung, dynamisk virksomhed, hvor drivkraft og initiativ spiller en altafgørende rolle?

På vegne af Paperflow søger Academic Work en kundeservicemedarbejder, som skal kunne kombinere teknisk viden med praktisk kundeserviceerfaring. Siden sin oprettelse i 2015 har Paperflow været i vækst og nu har de brug for flere kræfter til håndteringen af både de nuværende og kommende kunder og partnere. Vi søger en som:

 • Er struktureret og evner at administrere egne arbejdsopgaver
 • Har tidligere kundeserviceerfaring
 • Behersker dansk og engelsk flydende i tale og på skrift

Hvis dette vækker din interesse, så læs mere her!

SameSystem A/S
Product Owner

SameSystem A/S, Værløse/Copenhagen or Vilnius

Make your impact and be a part of shaping the future for SameSystem; a Danish Software-as-a-Service company.

As a Product Owner you work strategically, tactically, and operationally. This means that you will be involved in the entire production chain – from the initial idea, where you co-create with customers, to the final execution.

Your responsibilities will be, among other things:

 • Leading our “People” or “Payroll” domain squad
 • Take part in the overall vision of the product at quarterly big room planning sessions
 • Build the product roadmap for your squad team
SameSystem A/S
Danske BankProactive and pragmatic Product Owner, SME channels, Corporate Channels (Lyngby, Greater Copenhagen)

Danske Bank

Do you want to lead the building of the new digital corporate offering for SMEs to improve our customer facing channels? We now offer a unique opportunity to be part of Corporate Channels Tribe within Danske Bank, where we build and own the digital desktop and mobile channels for all corporate customers in Danske Bank.

We are offering a position as Product Owner for the desktop solution for SMEs – i.e. a simplified version of the current Prospera winning District platform that we have available to our mid-and large corporate segments.