19 job matcher din søgning 19 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 19 af 19 resultater.
Køge KommuneIT-projektleder

Køge Kommune

IT- og Digitaliseringsafdelingens projektteam søger en ny kollega med erfaring for projektledelse og interesse for web-området (intranet og hjemmeside). Som IT-projektleder skal du have flair for såvel forretningsorienteret og teknisk projektledelse.

Du vil blive medansvarlig på den daglige ”tekniske” drift af vores hjemmeside og intranet. Dette inkluderer fejlhåndtering, leverandøropfølgning og økonomiopfølgning. Vi har netop etableret et nyt intranet baseret på Microsoft office 365. Så det vil være en fordel hvis du er velbevandret i Office 365. Du vil får ansvar for tekniske projekter og koordinationsopgaver relateret til intranettet og vores hjemmeside. I 2021 skal vi etablere en ny hjemmeside, hvor du også vil få en væsentlig projektlederrolle og komme til at arbejde tæt sammen med vores kommunikationsafdeling.

JN Data A/S
Dygtig IT-koordinator

JN Data A/S, Roskilde

Vi søger en koordinator til at styre opgaver på en specialløsning, vi driver for Danmarks Nationalbank via vores kunde BEC.

Vi er et lille team på fem medarbejdere, som understøtter driften af løsningen til Nationalbanken med hjælp fra kolleger i store dele af JN Data. Du bliver en aktiv spiller i den daglige drift med stor berøringsflade ud i organisationen samt koordinering med vores kunde BEC.

Dine opgaver bliver blandt andet at:

 • Koordinere OS patch med kunden og JN Data teknikere, inkl. at oprette changes og overvåge at patch sessioner gennemføres
 • Håndtere anmodninger om adgange for teknikere
 • Følge op på evidens i changes
JN Data A/S
JKSAdministrator til dokument- og kvalitetsstyringssystem

JKS søger for Pharmacosmos A/S i Holbæk

Har du erfaring med dokumentstyring, og er du IT-minded? Er du struktureret, serviceminded og har en god portion tålmodighed? Vil du arbejde i en solid international virksomhed med en stærk lokal forankring i Holbæk? Så er dette måske dit næste job!

Til vores QA-afdeling søger vi en serviceminded administrator til arbejdet med vores dokument- og kvalitetsstyringssystem.

Pharmacosmos har for nyligt implementeret et nyt dokument og kvalitetsstyringssystem (COSMOS) baseret på Ennov softwaren. Systemet bliver i første omgang brugt til vores elektroniske dokumenthåndtering og – styring samt håndtering og styring af træningsaktiviteter. Systemet vil løbende blive udbygget med nye moduler.

Administratorteamet består pt. af 2 kollegaer, som står for vedligeholdelse og udvidelse af systemets funktionaliteter samt træning af Pharmacosmos' øvrige medarbejdere i brugen af systemet.

ROP-ASIT-koordinator

ROP-AS, Herlufmagle

Kan du se dig selv håndtere IT-udfordringer for en mellemstor entreprenørvirksomhed, som har fokus på udbyggelse af forretningsområder og digitaliseringsprocesser? Evner du at jonglere imellem administrative, supportmæssige og pludseligt opståede opgaver?

Så er det måske lige dig vi leder efter!

ROP A/S tilbyder en spændende stilling som IT-koordinator i en virksomhed, hvor udvikling er i højsæde. Du bliver en del af et team af dygtige og kompetente medarbejdere, hvor du får mulighed for at benytte din erfaring og kompetencer til fulde, da vi er en mindre virksomhed med ambitionerne sat højt. Du vil referere til virksomhedens økonomidirektør, men vil have kontaktflade til alle virksomhedens medarbejdere.

Nigel Wright Consultancy DenmarkIT Controls Engineer

Nigel Wright Consultancy Denmark recruiting on behalf of Vanderlande in Køge

Become a part of Vanderlande and join the market leader in material flow systems and support a company that continuously seeks to improve their way of working and counts sustainability to one of their most important values.

As an IT Controls Engineer, you will be a part of an on-site service team for complex incident and problem analysis especially for the 1st line support. You will be working with the team from Lidl in Køge on one of Vanderlande’s innovative warehouse solutions.

YOUR TASKS

 • Solving incidents, analyzing root causes and support change deployments
 • Problem Management: responsible for overseeing all outstanding problems of the system
 • Hands-on training-on-the-job of the customer to improve their use of the system
Evidensia Dyrehospital A/SBusiness Supporter med et stærkt drive og skarpe IT kompetencer

Evidensia Dyrehospital A/S, Karlslunde

Vi er på jagt efter en Business Supporter til driftsmæssige og operationelle opgaver og med fokus på IT

Vi søger snarest muligt en super kompetent Business Supporter, der kan supportere landeledelsen samt vores hospitaler og klinikker inden for en række operationelle og driftsmæssige opgaver, herunder med særlig fokus på IT-området.

Du vil skulle supportere hele organisationen i Danmark inden for IT, mere præcist inden for følgende områder:

 • Generel IT og system support af hele organisationen, incl. det veterinærfaglige personale, administrationen og økonomiafdelingen, herunder telefon-, remote- og on-site-support
 • Diverse internationale IT-projekter, bl.a. initieret af vores hovedkontor i UK
BEC
Junior Workplace Engineer

BEC, Roskilde

Are you eager to become a part of something big? Are you ready to be professionally ambitious along with others? Then we might have an opportunity for you. We are looking for a Workplace Engineer to expand our Windows Workplace Team in Roskilde. The position is limited to November 30th 2021.

In the position as a Workplace Engineer, you will work closely with project managers, the business, our test managers, and 2nd level support. Your primary tasks and responsibilities will include:

 • optimizing the Win10 performance in our environment
 • adapting new technologies
 • implementing new applications and hardware
BEC
BEC
Product owner for Capacity & Controlling

BEC, Roskilde

Are you a tech-savvy product owner with a strong commercial mindset and an eye for optimization of operational costs and capacity? Do you master a helicopter perspective as well as detailed data analysis? Can you “sell” the benefits of proactive involvement in other teams’ planning? And are you familiar with terms like mainframe, Azure Cloud, MIPS, and terabyte? Then you might be the one we are looking for!

You and your team help fulfil BEC’s Technology strategy where we, among other things, move from a central IT-platform with limited flexibility towards a more flexible, open and cost-efficient IT-architecture. The aim is to reduce time to market, and to increase efficiency and access to more innovative solutions and technology.

BEC
AMBIZZION
IT-administrator

AMBIZZION søger for Danapak Flexibles A/S i Slagelse

Besidder du en glimrende IT-forståelse, har lysten til at interagere med brugerne på deres præmisser, og brænder du for at yde en høj grad af service? Har du på øje for helheden og samtidigt de små detaljer? Er du struktureret i måden at gå til en opgave, og er din lyst til at lære en masse om mange forskellige applikationer stor, så er du muligvis den IT-administrator, vi søger til Danapak Flexibles A/S.

Efter en grundig introduktion til alle virksomhedens applikationer vil du komme til selvstændigt, samt sammen med erfaren kollega, at løse en lang række alsidige opgaver. Du bliver centralt placeret i en stabil organisation, hvor du kommer til at samarbejde med en lang række erfarne kolleger, og hvor du bidrager som bindeled til koncern-IT og de IT-opgaver, der løses i tilknytning til virksomheden.

BILA A/S
Infrastrukturansvarlig IT-administrator

BILA A/S

Vi har mange spændende projekter på tegnebrættet i IT. Til en nyoprettet stilling søger vi derfor en infrastrukturansvarlig IT-administrator. Du er optaget af sikkerhed, brugeroplevelsen og 100% oppetid.

Som systemadministrator og infrastrukturansvarlig, vil du i samspil med IT-chefen, skabe og gennemføre projekter inden for bla. IT-sikkerhed og infrastruktur, herunder backbone og MPLS. Du får del i ansvaret for den daglige drift af vores interne serverplatform og infrastruktur. Ligesom du samtidig vil medvirke til at skabe, implementere og drifte nye systemer i samarbejde med den øvrige IT-afdeling. Du bliver en af de mere erfarne kræfter i teamet, så vi håber, at du har lyst til at lære fra dig.

BILA A/S
JN Data A/S
Solution Architect

JN Data A/S, Silkeborg eller Roskilde

Solution Architect søges til stærkt arkitektteam

JN Data har rigtig travlt med at bygge IT-infrastruktur til finanssektoren i Danmark og derfor har vi brug for Solution Architects, der vil tage det tekniske ansvar i vores IT-projekter, og dermed være med til at sikre, at JN Data leverer de mest optimale løsninger til vores kunder.

Dit primære ansvarsområde bliver at udarbejde løsningsbeskrivelser for IT-løsninger på tværs af de IT-faglige discipliner. Du sikrer, at løsningerne overholder de driftsrelaterede krav, samt at sikkerhedsbeskrivelser og arkitekturmæssige dokumenter udfærdiges.

JN Data A/S
Life Partners A/SEr du vores nye implementeringskonsulent?

Life Partners A/S

Vi søger en person, som kan lide at have mange jern i ilden, er nysgerrig, kan lide at arbejde med mennesker og teknologi og ser stor værdi i, at tingene bliver gjort ordentligt og rettidigt.

Vi søger en konsulent, som meget gerne må have praksiserfaring fra ældreområdet eller psykiatrien, er faguddannet og gerne med konsulent- eller ledelseserfaring. Som konsulent møder du ind i den enkelte kommune, derfor har du ikke noget fast mødested.

Som implementeringskonsulent hos Life Partners A/S vil du være en del af et stærkt implementeringsteam, men vil i høj grad arbejde selvstændigt. Du vil komme rundt til mange forskellige samarbejdspartnere på primært Sjælland, hvor du vil blive ansvarlig for at lede implementeringsprocessen.

Region SjællandLinux-tekniker søges til server, storage og backup-teamet

Region Sjælland, Ringsted

Er du en dygtig og erfaren tekniker med flair for it og server, storage, backup samt datacenter? Så kan du blive vores nye kollega. Vil du være med til at udvikle og optimere it til Region Sjællands virksomhedsområder?

Region Sjælland

Din primære opgave vil være at indgå i server storage-teamet med Linux OS som speciale. Du har ansvaret for at servicere og vedligeholde Linux-løsninger på Sundhedsplatformen samt Region Sjællands andre Linux-løsninger, der hovedsageligt bygger på Red Hat Linux. Sekundære opgaver vil være de generelle opgaver i server storage-teamet, hvor opgaverne består i at deltage i dagligdags drift og vedligeholdelsesopgaver i relation til servere.

VORDINGBORG KØKKENET IT-supporter

VORDINGBORG KØKKENET

Vi har rygende travlt, og derfor søger vi hurtigst muligt en ny kollega til jobbet som frontdesk supporter i vores IT-afdeling på hovedkontoret i Vordingborg.

Sammen med dem skal du løse de tekniske udfordringer i hverdagen. Jobbet går ud på, at du yder IT-support til dine kollegaer i hele virksomheden både telefonisk, via e-mail, on-site og ude i vores fysiske butikker. Supporten kan være alt fra fejlsøgning til fejlretning, klargøring, konfiguration, vedligeholdelse af nye Pc’er samt andet IT-udstyr.

Vi keder os aldrig i Vordingborg Køkkenet, så du vil blive udfordret fagligt på daglig basis.

Vi er et af Danmarks største køkkenfirmaer med et solidt brand, da vi har været i branchen siden 1963. Kommunikationsvejen er kort og referencen mellem dig og ledelsen er tæt, så der er ikke langt fra tanke til handling. Vi tror på dynamik på arbejdspladsen, og at det skal være sjovt at gå på arbejde.

VORDINGBORG KØKKENET
JKSTeknisk konsulent med speciale i SOLIDWORKS PDM

JKS søger for PLM Group A/S i Roskilde eller Ishøj

Ny oprettet stilling som Teknisk konsulent med speciale i SOLIDWORKS PDM til PLM Group A/S – enten i Ishøj eller Horsens

Vil du være med til at gøre en forskel som PLM Groups nye tekniske SOLIDWORKS konsulent, og hvor du kan være med til at udvikle kunderne inden for SOLIDWORKS PDM? Du kommer til at anvende din ekspertviden indenfor SOLIDWORKS PDM og SOLIDWORKS 3D.

PLM Group og Teamworks har styrket deres platform og er gået sammen som den nordiske og baltiske største distributør af SOLIDWORKS softwareløsninger. Virksomhedens hovedmål er kundesucces med SOLIDWORKS. De leverer softwareløsninger og services, der hjælper deres kunder med at udvikle nye og bedre produkter.

JN Data A/S
IT-Compliance Manager

JN Data A/S, Silkeborg eller Roskilde

Vil du være med til at sikre at Compliance Management bliver videreudviklet i en førende IT-virksomhed i den finansielle sektor?

Vi er i fuld gang med at etablere JN Datas fremtidige compliance setup og dermed sikre, at JN Data fortsat ligger helt i top på security & compliance området. Til afdelingen Compliance Control søger vi derfor en dynamisk Compliance Manager med kompetencer indenfor compliance, IT sikkerhed, Service og IT Governance og et bredt teknologisk kendskab.

Som Compliance Manager skal du bidrage til udvikling, koordinering, forvaltning, rapportering og effektivisering af området og teamet. Du skal i samarbejde med teamet sikre, at vi følger kravene til compliance i den finansielle sektor, samt udviklingen af tiltag, i dialog med vores kunder.

Vi søger en IT-konsulent
FIFO Network ApS søger dygtig IT-konsulent med speciale i Microsoft 365.
FIFO Network ApS, Slagelse
FIFO Network ApS
IT-konsulent til Lolland Forsyning A/S
Lolland Forsyning A/S søger en imødekommende og serviceminded IT-konsulent, der i samarbejde med vores superbrugere og eksterne...
Lolland Forsyning A/S, Nakskov
Jobindex
Linux-tekniker søges til server, storage og backup teamet
Er du en dygtig og erfaren tekniker med flair for it og server, storage, backup samt datacenter?
Region Sjælland, Ringsted
Computerworld it-jobbank