101 job matcher din søgning 101 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

GlobalConnect A/S
VMware specialist, Outsourcing

GlobalConnect A/S, København eller Stilling

Er du en dygtig og kvalitetsbevidst VMware specialist, med fokus på kundetilfredshed? Har du lyst til en helt unik mulighed i outsourcing branchen og har du lyst til at implementere nyeste teknologi baseret på VMware løsninger?

Som VMware Specialist hos GlobalConnect, vil dine primære opgave og ansvar være implementering, arkitektur design, vedligeholdelse og drift af vores samlede VMware infrastruktur.

Vi arbejder meget projektorienteret, og arbejdsopgaverne vil derfor spænde bredt, lige fra design af løsninger, løbende kunde rådgivning, til implementering af store løsninger. Der vil også forekomme mere dagligdags opgaver, som server migreringer, opgradering og patch, samt 3rd level support til vores driftsorganisation og/eller direkte til vores kunder.

GlobalConnect A/S
BESTSELLER
IT-supporter

BESTSELLER, Brande

Vil du udvikle dine IT-kompetencer i en global virksomhed? Hvis du er serviceminded og har flair for IT, er du måske netop den, vi er på udkig efter.

Du bliver en del af BESTSELLER IT Onsite, som er et team af 9 kolleger i den globale ServiceDesk fordelt på fire lokationer - Brande, Aarhus, Hamburg og Malaga. Du vil være tilknyttet vores Onsite-afdeling i Brande. Vi er et engageret team, der arbejder med koordinering, support, bestilling, opsætning og vedligeholdelse af IT-udstyr og -systemer. Her vil dine opgaver bestå i klargøring af IT-udstyr til BESTSELLERs ansatte, vejledning, opsætning og support ude ved brugerne. Du vil primært arbejde fra din egen lokation, men der vil også af og til være brug for, at du kører ud til vores andre danske kontorer.

Mere konkret vil dine ansvarsområder indebære at:

 • Yde 1st level onsite support til kontorer - primært Brande
 • Supportere topledelsen
 • Sikre at al registrering sker i henhold til guidelines
A-TEX A/S
Systemadministrator

A-TEX A/S, Herning

Vil du gerne udfordres? Og sætter du pris på en god arbejdsplads, hvor samarbejde er i højsæde? Så er det dig vi ønsker os som ny kollega.

Til vores IT-afdeling i Herning søger vi en kompetent og serviceminded Systemadministrator, som har lyst til at blive en del af vores IT-team på 8 entusiaster. Vi gør hver dag en kæmpe indsats for at levere god kvalitet og service til vores 1800 kollegaer rundt om i verden.

Du kommer til at indgå i driften og administrationen af vores applikationer og servere, cloud og hostede services. Du indgår i infrastruktur- og forretningsprojekter, og din rolle vil her være en kombination af rådgivende og udførende, hvor du med din tekniske indsigt og forståelse kan støtte op om projekterne. Du får stor indflydelse og tager ansvar og initiativ til at tilrettelægge driften, i samarbejde med dine kollegaer.

A-TEX A/S
Arla Foods amba
Senior IT Security Specialist - Aarhus or Gdansk

Arla Foods amba

Are you looking for an opportunity to hold an IT Security Specialist role with high impact across our global organization?

As our new IT Security Specialist, you will join Arla IT Security Team, where 7 new colleagues are waiting for you. In close collaboration with Arla’s other IT specialists, managers, architects and vendors, you will work with operational IT security architecture and security solutions across all systems.

You will be guiding your colleagues on computer security on systems, networks, applications and processes. Join us at a time when we are investing in the latest security tools and technologies to protect our business.

Arla Foods amba
BEUMER Group A/S
SW Senior Manager, Software Products

BEUMER Group A/S, Aarhus

Do you want to be part of an ambitious leadership team with high professional standards for managing our software product teams? And do you have the winning combination of being a motivating leader and being passionate about software development?

BeumerThen join us at BEUMER as the senior manager for our software product teams. Here, you get to leverage the newest technology and make your mark as we transition to a new architecture and team topology.

To read more about this vacany and apply, click here

BEUMER Group A/S
ed A/SMicrosoft device & Ap­pli­ka­tions­spe­ci­a­list med flair for løs­nings­salg og rå­d­giv­ning

ed A/S, Skødstrup

For at styrke vores Solution og Services-afdeling på forretningsområdet infrastruktur, søger vi lige nu en stærk profil til at indgå i vores dygtige team af specialister.

Du vil i stillingen få direkte kundekontakt, og have en rådgivende rolle overfor vores kunder, indenfor moderne infrastruktur, herunder bl.a. i forhold til nye softwareteknologier og hybride løsninger.

Du vil til daglig blive en del af et skarpt specialistteam, bestående af dygtige kollegaer på flere områder indenfor IT-infrastruktur, hvor du i høj grad vil være med til at præge din egen hverdag. Det er derfor vigtigt, at du er i stand til både at arbejde selvstændigt, og som en del af et team. Du vil få ansvar for at drive dit eget forretningsområde, og du ydes opbakning fra både ledelse og kollegaer til at nå dine mål igennem en tæt sparring og dialog.

ed A/SNet­værks­spe­ci­a­list med flair for løs­nings­salg og rå­d­giv­ning

ed A/S, Skødstrup

ed A/S, i Skødstrup v/Aarhus leverer alt i IT og digital infrastruktur og har store og velkendte kunder inden for såvel offentlige institutioner som private erhvervsvirksomheder landet over.

Virksomheden er kendetegnet ved en visionær og moderne ledelse, der bakker op om medarbejderne og sammen skaber vi en kultur, hvor hele teamet arbejder målrettet efter en klar salgsstrategi.

For at styrke vores Solution og Services-afdeling på forretningsområdet infrastruktur, søger vi lige nu en stærk profil til at indgå i vores dygtige team af specialister.

Du vil i stillingen få direkte kundekontakt, og have en rådgivende rolle overfor vores kunder, indenfor moderne infrastruktur, herunder bl.a. i forhold til nye softwareteknologier og hybride løsninger.

Jobindex A/S
IT-systemkonsulent til fremtidens infrastruktur, servere og cloud

Jobindex A/S søger for RIT i Lystrup

 • Vil du skabe en solid konsulentkarriere inden for hybride serverløsninger og IT-infrastruktur?

”Du bliver virkelig udfordret, men du får et meget stærkt fagligt fællesskab, der altid er klar til at hjælpe,” fortæller systemkonsulent Kasper Blichfeldt.

Stillingen rummer et stort udviklingspotentiale, da du over tid kan udvikle dig til serverspecialist, cloudspecialist eller lignende – vi ved, at vi er nødt til at udvikle os i flok for at være de bedste. Hver tirsdag har vi ”teknikmøde”, hvor nye teknologier og projekter drøftes i fællesskab.

 • Vi forestiller os, at du har minimum et par års erfaring fra en lignende konsulentrolle, så du ved, hvad det kræver at færdes ude hos kunder.

  Er du interesseret?

Jobindex A/S
Hjemmearbejdsplads
Loomis PayTech-interested, Danish-speaking, 2nd-line support within payment solutions to Loomis Pay!

Loomis Pay, Taastrup, Stockholm or home-based

We are now looking for reinforcement to the team, a Danish-speaking, 2nd line support, who will be a key player in support towards Danish customers and over time will work with efforts to improve the support.

As 2nd-line support, you assist 1st line colleagues by answering questions and taking charge over more technically advanced and time-consuming errands. You work with in-depth issues such as troubleshooting connected to networks, interfaces, firewall settings, POS settings, contract questions, escalation to 3rd line and more. You will also have firsthand contact with customers by phone, e-mail and chat.

You will join a social, welcoming team in a new company with entrepreneurial atmosphere. A train towards exciting opportunities that you don’t want to miss!

BankdataSoftware Developer der fronter DevOps-team

Bankdata, Aarhus

Vær med helt fremme i bussen på den teknologiske udviklingsfront og bliv en del af ét ud af to teams, hvis ambition er at blive Danmarks bedste DevOps-teams.

Du får mulighed for, sammen med dit team, at vælge hvilke teknologier, der bedst understøtter løsningen af et behov. Stemningen i afdelingen er præget af et højt energiniveau med humor, high-fives når vi lykkes med eksperimenter og en stærk feedback-kultur der sikrer læring og udvikling.

Du er en succes i rollen, når du:

 • kan samarbejde med dit team om at omsætte større behov hos vores kunder til løsninger, der laves i mindre bidder, som løbende bliver deployet (Continuous Delivery)
 • har fokus på værdiskabelse for kunden og din motivation for at arbejde efter DevOps/Agile principper stiger i takt med dit onboarding-program og erfaring i rollen
Kaastrup & Andersen
Junior projektleder med viden og erfaring indenfor IT, forretning og projektledelse

Kaastrup & Andersen, Silkeborg

Som junior projektleder i Business Infrastructure afdelingen kan du se frem til en udfordrende hverdag, hvor du hjælper nogle af Danmarks største virksomheder med ledelse og udførelse af komplekse projekter indenfor brancheområder som detail, industri, service, energi og ressourcer og sundhed. Du kommer til at arbejde med alle områder af projekt- og procesledelse, lige fra udarbejdelse af projektdokumentation, delspor i projekter, assisterende opgaver samt ledelse af de specialister der arbejder i projektet.

Vi lægger vægt på, at du udvikler dig i rollen som projektleder, og vi bruger meget energi på uddannelse, sparring og videndeling.

Du motiveres af at arbejde i spændet mellem IT og forretning. Fagligt er du godt klædt på, og har 1-2 års erfaring - enten som projektleder, scrum master eller andre roller hvor du har haft en ledende rolle.

Kaastrup & Andersen
Normal A/SIT Systemadministrator – IT Operations

Normal A/S, Skanderborg

Vil du arbejde med innovative løsninger, og vil du spille en væsentlig rolle i Danmarks sjoveste og mest nytænkende detailhandelskæde, så er muligheden her.

I stillingen som IT-Systemadministrator vil du indgå i et stærkt team og varetage opgaver inden for NORMALs samlede IT-infrastruktur. Masser af ansvar og muligheder i en spændende virksomhed i kraftig vækst.

Arbejdsområdet er bredt, og arbejdsopgaverne forskellige, ikke to dage bliver ens. Du vil få en nøglerolle omkring valg af løsninger til NORMALs infrastruktur og efterfølgende implementering og samtidig hjælpe os med at få vores systemer til at køre stabilt og effektivt. Du bliver ansvarlig for administrationen af flere af de centrale systemer, som du med sikker hånd skal sørge for er opdaterede, optimerede og konfigureret korrekt.

Bang & Olufsen A/S
German-speaking Product Supporter

Bang & Olufsen A/S, Struer

Join us to support our B2B partners with technical solutions at one of the world’s most iconic audio brands.

As our Product Supporter, your mission is to guide B2B partners through a complete system installation and connect products with each other or assist service technicians in troubleshooting and repairing products. To do so, you use our extensive database, service manuals and newly established system from which you will be able to monitor our customers’ products live.

Furthermore, you will receive extensive training in our world-class products across TVs, speakers and headphones and also have a broad collection of Bang & Olufsen products right at hand, so you can recreate the reported issue.

Tornbjerg Schou ApS
Technical Support

Tornbjerg Schou ApS søger for Triax A/S i Hornsyld

Er du en dygtig supporter med solid teknisk ballast? Trives du med intern teknisk support i spændingsfeltet mellem kunder, teknikere og R&D? Kan du holde hovedet koldt i en travl hverdag, og trives du med stort ansvar? Så er det muligvis dig, vi søger.

Med reference til virksomhedens R&D Director, får du en alsidig hverdag, hvor omdrejningspunktet er teknisk 2. og 3. level support af kunder og kolleger i hele verden. Du bliver bindeled mellem kunden og R&D, og opgaverne spænder bredt, hvilket kræver, at dine kompetencer gør det samme.

Special Minds IT
Er du den nye testkonsulent hos Special Minds IT?

Special Minds IT, Viby J

I Special Minds IT vokser vi. Vi er en socialøkonomisk IT-virksomhed, som løser specialiserede IT-opgaver for store virksomheder, kommuner og andre offentlige organisationer. Vi er drevet af at skabe IT-jobs for medarbejdere med autismeprofil og dermed levere IT-løsninger, hvor vores medarbejderes særlige kompetencer kommer i spil.

Lige nu søger vi en ny testkonsulent.

Du har stærke IT-kompetencer, en grundlæggende teknisk forståelse og forståelse for systemudviklingsmetoder. Du interesserer dig for opgaver indenfor testområdet og har gerne erfaring med testanalyse og testdesign. Det vil være en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med testværktøjer og skrevet test-cases. Du har et højt koncentrationsniveau og trives med systematik, gentagelser og fejlfinding, som er grundkernen i testarbejdet. Du gør en dyd ud af at udføre opgaver indenfor den givne deadline.

NuudayDatatekniker til Erhverv, TSM

Nuuday, Tranbjerg

Har du teknisk viden og interesse i at udvikle dig i et miljø med ligesindede? Arbejder du rutineret med god kundeservice, er du kvalitetsbevidst, god til at lytte og god til at følge sagerne til dørs? Er svaret ja, har du nu mulighed for at få et spændende og alsidigt job i afdelingen Teknisk Support Center TSM.

Vi er i afdelingen ansvarlige for remote etablering, drift og fejlretning på Erhvervskunder med managed CPE-udstyr på VPN MPLS og bredbåndsløsninger inkl. telefonsupport og 24/7 vagthjul. Vores fornemmeste opgave er at sikre, at vores kunder til enhver tid oplever at de kan tilgå deres services og at den aftalte forbindelse altid er til rådighed.

Arbejdsopgaver:

 • Remote fejlretning af Erhvervskunder
 • Tekniske afklaring af løsninger, funktioner og options i samarbejde med kunden
 • Support til on-site tekniker
Kamstrup A/S1st Level Technical Supporter - System Operations

Kamstrup A/S, Skanderborg

Do you have experience with technical support? Are you ready to take on a customer-oriented role, and do you want to provide the best service for our customers? Do you want to be a part of an international organisation that is leading within intelligent metering solutions for energy and water?

As a 1st Level Technical Supporter, your primary tasks will be to provide service and support to our customers on the phone and through our online service management system, ServiceNow. In the role of 1st Level Technical Supporter, you will be the first point of contact with the customer.

Through dialogue with the customer, you will be responsible for providing them with the best solution for their problem, either from your own knowledge of Kamstrup’s products and solutions, or by seeking support from more specialised colleagues.

Norlys
Pragmatisk og kundeorienteret Service Delivery Manager til Norlys IT

Norlys, Silkeborg

Motiveres du af at være tovholder i en travl hverdag med mange kontaktflader? Er du en stærk koordinator og kommunikator, der går op i at levere en god service? Og trives du i en rolle, hvor du bliver bindeled mellem tekniske specialister og kundebehov? Så er det dig, vi mangler til at være vores nye Service Delivery Manager i Business Applications i Norlys IT.

Du vil blive en del af et større team af dygtige ledere, specialister, og du vil referere til Director for IT Applications.

Dine primære opgaver bliver:

 • Daglig håndtering af driftsaftaler med leverandører
 • Etablere og vedligeholde governance
 • Bindeled mellem leverandører og IT
Norlys
Norlys
Struktureret og resultatorienteret Service Transition Manager

Norlys, Silkeborg

Motiveres du af at sikre, at nye releases kører korrekt og gnidningsfrit? Brænder du for at have ansvaret for, at nye funktionaliteter kommer sikkert i drift? Og er du god til at definere rammer og følge disse i en travl hverdag med mange kontaktflader? Så er det dig, vi mangler til at være vores nye Service Transition Manager i Norlys IT.

Dine primære opgaver bliver at:

 • Sætte retningslinjerne for Release & Deploy-processen i området Business Applications
 • Sikre transparens i processen samt agere procesejer
 • Forventningsafstemning med forretningsdivisionerne
Norlys
ILVA
ILVA søger en skarp IT supporter til vores hovedkontor i Sabro

ILVA

Brænder du for at yde professionel brugersupport til dine kolleger, og kan du se fordelene ved et job hvor du:

 • Får mulighed for at udvikle dig et sted, hvor vi tager personlig og faglig udvikling meget seriøst?
 • Kommer til at arbejde i Danmarks største detailhandler inden for møbler og boligindretning?
 • Har en vigtig rolle i at sikre kompetent og tidssvarende support til vores personale?

Som IT supporter får du en travl og udfordrende hverdag, hvor din vigtigste opgave er, med afsæt i vores leveregel i kundens sted, at sikre vores kunder (brugere) får en god oplevelse, når de tager kontakt til os for support. Hos ILVA tænker vi altid i kundens sted. Det betyder for os, at alle de beslutninger og løsninger vi står med, bliver taget med kundens behov in mente.

ILVA