58 job matcher din søgning 58 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 58 resultater.
Kyocera Unimerco Tooling A/S
Business Applications Consultant

Kyocera Unimerco Tooling A/S, Sunds

Er du en dygtig og erfaren projektleder med digital flair og interesse? Har du masser af gode ideer, der kan digitalisere og forbedre eksisterende forretningsprocesser og IT-løsninger, og kan du omsætte disse til konkrete initiativer, der optimerer forretningen? Så er dette job noget for DIG…

Du udfører dine projekter i tæt samspil med organisationen, herunder produktionsafdelinger, salgsfunktioner mv. og kommer til at anvende og inddrage din naturlige interesse og opdateret viden om teknologi og digitalisering for at finde frem til den rette løsning.

Dine øvrige opgaver bliver:

 • Skriftlig udarbejdelse af systemunderstøttende materiale til organisationen, herunder kravspecifikationer, procestegninger, præsentation og uddannelsesmaterialer.
 • 2nd og 3rd level-supportopgaver for interne brugere i ind- og udland.
Kyocera Unimerco Tooling A/S
Kamstrup A/SCommercial Product Manager with Focus on IT

Kamstrup A/S, Skanderborg

Vil du være med til at drive fremtidens intelligente måleløsninger til el-sektoren? Er du forretningsorienteret og har en god forståelse for digitalisering? Trives du bedst i en kundeorienteret og udadvendt rolle?

I jobbet som Product Manager skal du fungere som bindeled mellem udvikling og markedet. Det kræver indsigt i vores kunder og forståelse for deres virkelighed og behov. Med denne viden skal du arbejde imod værdibaseret udvikling og sikre løsninger i Kamstrups markeder.

Mere specifikt vil dine primære ansvarsområder vil være at:

 • Styrke og videreudvikle eksisterende produkter – portfolio management
 • Arbejde strategisk imod vores primære markeder
 • Drive projekter og initiativer til at forbedre værdi for kunden i Kamstrups løsninger
Hansen Toft A/SSustainability Manager

Hansen Toft A/S søger for kunde

Vores kunde har lagt en ny og ambitiøs vækststrategi, hvor Sustainability og opnåelse af FN’s verdensmål er centrale punkter på dagsordenen.

Stillingen er nyoprettet, og det forventes, at Sustainability Manageren i kraft af sin faglighed og personlighed positionerer sig som virksomhedens go-to-person inden for Sustainability og skaber respekt på tværs af alle lag i organisationen og ift. eksterne nøgleinteressenter.

Hovedopgaverne forventes at være følgende:

 • Skabe øget system og overblik ift. Sustainability performance og opstille klare fremtidige succeskriterier.
 • Data Management: Indsamle, validere, analysere og rapportere data fra produktionsenhederne på tværs af landet
Norlys
VP til Cyber & Information Security/CISO

Norlys, Silkeborg, Aarhus eller Esbjerg

Vil du tage det overordnede ansvar for informationssikkerhed i Danmarks største energi- og telekoncern? Er du en fagligt stærk IT-sikkerhedsleder, der skaber tillid og stærkt følgeskab omkring IT-sikkerhedsløsninger? Har du format til at sikre, at vi er på det rette sikkerhedsniveau for samfundskritisk infrastruktur?

Dit primære fokus og indsats er internt i Norlys, men du deltager naturligvis også i eksterne cyber- og informationssikkerhedsfora og -samarbejder, hvor du bl.a. holder dig opdateret på udviklingen og det aktuelle trusselsbillede. Dine opgaver er bl.a. at:

 • Vedligeholde og udvikle et stærkt og effektivt niveau af IT-sikkerhed
 • Skabe netværk og tætte relationer i organisationen og markere dig selv som den, der tager det overordnede ansvar for Norlys’ informationssikkerhed
 • Styrke informationssikkerhedsafdelingens rolle i Norlys
Norlys
Atea A/SBliv Cloud graduate i Atea

Atea A/S, Ballerup og Aarhus

Vores graduate program har en varighed på 18 måneder, og hos os får du ansvar og udfordringer fra første dag. I løbet af programmet får du indgående kendskab til Atea koncernen, vores forretningsprocesser og samarbejdet med vores partnere og kunder. Du kommer igennem et sjovt og lærerigt program og får mulighed for at arbejde sammen med andre skarpe hjerner.

Du vil primært skulle beskæftige dig med Microsoft Azure og med Ateas Managed Services, og vil indledningsvist komme igennem et uddannelsesforløb indenfor både Atea og Ateas forretningsområder samt Cloud generelt og Microsoft Azure konkret. Derudover har vi stort fokus på den gode kundedialog, og du vil modtage træning og sparring i at blive dygtig til at begå dig i kundedialoger.

Atea A/SBliv graduate i Ateas Datacenter Services

Atea A/S, Ballerup og Aarhus

Vores graduate program har en varighed på 18 måneder, og hos os får du ansvar og udfordringer fra første dag. I løbet af programmet får du indgående kendskab til Atea koncernen, vores forretningsprocesser og samarbejdet med vores partnere og kunder. Du kommer igennem et sjovt og lærerigt program og får mulighed for at arbejde sammen med andre skarpe hjerner.

Som graduate i vores afdeling vil du få en varieret arbejdsuge og blive involveret i vores hverdag. Vi bruger primært vores energi på at sikre vores kunders it-miljø er stabilt og sikkert, og bruger derfor meget tid på løsning af incidents, og vedligeholdelse af kundernes IT-miljø. Du vil få meget forskelligartede opgaver - lige fra problemløsning og analyse af vores incidents til deltagelse i større projekter.

PlantoramaIT-supporter med alsidig profil søges til hovedkontoret

Plantorama, Lystrup

Har du solid hands on erfaring med IT-support og teknik? Er du en dygtig kommunikatør, der nemt kan forklare selv de mest komplekse IT-problemstillinger? Så er du måske vores nye IT-supporter til hovedkontoret.

Vi er i rivende udvikling og i takt med at vi åbner flere centre og udvider eksisterende, har vi brug for at styrke vores IT-afdeling. Som IT-supporter vil du i samarbejde med resten af Plantoramas IT afdeling, være en aktiv del af den kontinuerlige udvikling og vedligeholdelse af vores IT-systemer. Dine opgaver vil primært blive løst fra hovedkontoret i Lystrup, men der vil også løbende være opgaver i vores butikker rundt i landet.

Dine primære opgaver

 • Yde support på Office 365, Navision og andre standard programmer
 • Yde support på bl.a. laptops, computere, telefoner, tablets og printere
 • Hjælpe vores kassepersonale ved problemstillinger på POS-terminaler
itelligence a/s
Software test engineer - IT Quality

itelligence a/s, Horsens

itelligence er en international fremadstormende IT virksomhed og en af verdens førende SAP partnere. itelligence leverer alt fra rådgivning til implementering af SAP løsninger, inklusive efterfølgende drift og support. itelligence beskæftiger mere end 10.000 højt kvalificerede medarbejdere i 25 lande, fordelt på 5 regioner. I den nordiske region beskæftiger itelligence ca. 500 medarbejdere fra kontorer i Danmark, Norge og Sverige.

We are looking to expand our Governance Risk Compliance team in Horsens. Your job will be to review test scripts, test plans and completed tests.

You will also become responsible for the

 • Development of test plans and test strategies.
 • Oversight of code review principles.
 • Review of release documentation.
itelligence a/s
JN Data A/S
IT-Compliance Manager

JN Data A/S, Silkeborg eller Roskilde

Vil du være med til at sikre at Compliance Management bliver videreudviklet i en førende IT-virksomhed i den finansielle sektor?

Vi er i fuld gang med at etablere JN Datas fremtidige compliance setup og dermed sikre, at JN Data fortsat ligger helt i top på security & compliance området. Til afdelingen Compliance Control søger vi derfor en dynamisk Compliance Manager med kompetencer indenfor compliance, IT sikkerhed, Service og IT Governance og et bredt teknologisk kendskab.

Som Compliance Manager skal du bidrage til udvikling, koordinering, forvaltning, rapportering og effektivisering af området og teamet. Du skal i samarbejde med teamet sikre, at vi følger kravene til compliance i den finansielle sektor, samt udviklingen af tiltag, i dialog med vores kunder.

JN Data A/S
Lidl Danmark K/SIT-Assistent med flair for IT og administration

Lidl Danmark K/S, Kolding/Tranbjerg

Har du flair for IT og motiveres du af at administrere processer? Har du lyst til at være IT-Assistent på en spændende, dynamisk og international arbejdsplads, hvor du dagligt har kontakt med mange forskellige mennesker? Så er det måske dig, vi er på udkig efter!

Som IT-Assistent har du ansvaret for de administrative processer i IT-afdelingen. Dette dækker over håndtering af kontrakter med leverandører og samarbejdspartner, styring af software-licenser, anskaffelse af hard- og software igennem lokale og globale aftaler samt organisering af møder og events.

Du understøtter afdelingens specialister med relevant tal- og budget-materiale og kan analysere komplekse sammenhænge i disse. I vores team har vi en uformel omgangstone, og humøret er altid højt og kendetegnet ved masser af gåpåmod.

Lidl Danmark K/S
JYSK
Network Specialist, IT Network & Security

JYSK, Brabrand

Increasing global growth, accelerating requirements to the network, constantly new security developments, all this, together with the large IT focus in JYSK's strategy, means more tasks for the network and security team. To realize these important tasks our team needs highly motivated colleagues.

You will be part of a seven-person team of specialists responsible for the development, implementation, maintenance and operation of our company-wide IT security solutions and our global network.

JYSK

Together with the team, you will have close collaboration with all parts of IT and stakeholders. The tasks will range from data centers to wireless and WAN. They will be involved in bringing together two very large infrastructures, one located in Brabrand and the other in Germany. You will also work on the further segmentation of the networks.

JYSK
JYSK
Security Specialist, IT Network & Security

JYSK, Brabrand

Increasing global growth, accelerating requirements to the network, constantly new security developments, all this, together with the large IT focus in JYSK's strategy, means more tasks for the network and security team. To realize these important tasks our team needs highly motivated colleagues.

You will be part of a seven-person team of specialists responsible for the development, implementation, maintenance and operation of our company-wide IT security solutions and our global network.

JYSK

You will work closely with the team, all areas of IT and the stakeholders. This includes our developer, server team and e-business. You will help them devise and set up security solutions, perform security assessments, and in general ensure that security is at a good level.

You will also work on the team's own projects to improve manageability, a more dynamic structure and visibility.

JYSK
Hilton Foods Danmark A/SIT-supporter

Hilton Foods Danmark A/S, Hasselager

Hilton Food Group er verdens førende kødforædlingsfirma. Vi leverer detailpakket kød til detailhandlen i Danmark, England, Irland, Holland, Polen, Sverige, Portugal og Australien.

Brænder du for at hjælpe dine kollegaer med deres IT-udfordringer? Og ønsker du en vigtig rolle i en markedsledende virksomhed, hvor du får gode udviklingsmuligheder og arbejder med de nyeste teknologier i et internationalt koncernsamarbejde? Så kan det være dig, vi søger til jobbet som IT-supporter hos Hilton Foods Danmark A/S.

Du får et udfordrende first- og second level supportjob, hvor du er med i drift og udvikling af al IT i virksomheden. IT spiller en meget central rolle i hele produktionsapparatet, og kravene til IT-afdelingens indsats og fleksibilitet er derfor meget store. Du kommer til at arbejde med mange forskellige IT-systemer og teknikker.

DSV
IT Specialist

DSV, Horsens

National i Horsens betjener og opererer en lang række danske kunder på det danske indenrigsmarked. Vores kunder har et øget behov for KPI-måleværktøjer, automatiske advisering m.m., og det forudsætter en optimering indenfor vores nuværende ERP-system.

National i Horsens har mange spændende opgaver og er fortsat inde i en rivende udvikling, som du vil få rig mulighed for at deltage i og påvirke. Du skal derfor kunne trives og udvikle dig i et miljø, hvor alt ikke er givet på forhånd, men hvor du har mulighed for at sætte dit præg på udviklingen. Du vil indgå i et team i den kombinerede drift og service, der i dag består af omkring 80 engagerede og dygtige kolleger.

DSV
OnlinePOS
Afdelingsleder til supportafdelingen i fremadstormende IT-virksomhed

OnlinePOS, Randers

Vil du være en del af en virksomhed i rivende udvikling? Og har du evnerne og motivationen til at lede og udvikle vores Supportafdeling og hæve vores kundeservice til nye højder, så er det dig, vi skal have med på holdet.

Vi søger en afdelingsleder til vores Supportafdeling på vores HQ i Randers, som kan udvikle og sætte nye standarder for kvaliteten af vores Supportservice. Med reference til den administrerende direktør bliver du ansvarlig for en afdeling på 9 kompetente medarbejdere.

Vi tilbyder dig muligheden for at sætte dit eget præg på en nøgleafdeling hos en virksomhed i rivende udvikling

OnlinePOS
 XL-BYG,
IT-supporter til XL-PRO hos XL-BYG Vorup

XL-BYG, Randers

IT-supporter til XL-BYG Vorups digitale tømmerhandel

Digitalisering har fundet vej til vores tømmerhandel i form af et digitalt miljø, som vi kalder XL-PRO, der gør det nemt og effektivt for vores professionelle håndværkere at bestille varer pr. mobiltelefon.

Vi søger derfor en erfaren trælastsælger, der samtidigt har en passion for IT og formidling af teknisk stof til såvel kunder som kollegaer.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Trælastsalg/B2B-salg
 • Ved kundemøder at bistå trælastsælgere til at formidle kendskab og anvendelse af XL-PRO
 • Oprettelse af varer i XL-PRO
XL-BYG
Aktieselskabet CARL CHRISTENSEN
IT-supporter med bogholderierfaring

Aktieselskabet CARL CHRISTENSEN, Brabrand

Vil du være en del af en virksomhed i en rivende udvikling og en af autobranchens førende danske aktører? Så er det måske dig, vi mangler!

Lige nu søger vi en IT-supporter med bogholderierfaring til vores hovedkontor i Brabrand, der med sin økonomiforståelse og it-flair, vil kunne være med til at sikre bl.a. vores videreudvikling af egne systemer, herunder brancheløsningen au2office.

Hos CAC bliver du en del af et dynamisk team med dygtige og målrettede arbejdskolleger. Sammen med teamet vil du være med til at levere en høj kvalitet af service til vores kolleger og autoværksteder.

Dit ansvarsområde som IT-supporter bliver med primær fokus på 2. level support til danske autoværksteder, som anvender au2office. Dine arbejdsopgaver kommer dog til at spænde bredt – alt lige fra test og dokumentation af nye og eksisterende IT-systemer, udarbejdelse af online manualer samt afholdelse af kurser.

Aktieselskabet CARL CHRISTENSEN
Aarhus Vand A/SIT-chef

Aarhus Vand A/S, Viby J

I stillingen er du en central del af realiseringen af digitaliseringsstrategien. Som IT-chef skal du gennem din IT-faglighed og erfaring med ledelse, gerne fra en større produktionsvirksomhed, være en drivende kraft på tværs af Aarhus Vand.

Som faglig leder skal du lede og udvikle digitaliseringsinitiativer på tværs af de tre teams i tæt samarbejde med Digitaliseringschefen og forretningen. Vores fire forretningsdivisioner er: Produktion; Kunde og Projekt, Forretningsudvikling samt Økonomi. Du skal bidrage med faglige kompetencer og sparring til udvikling af vores enterprisearkitektur, dataprojekter, kritisk infrastruktur, udvikling og drift i et Microsoftbaseret cloud/on-prem hybridmiljø. Du får ansvaret for GDPR og IT-sikkerhed i Aarhus Vand. Du får ligeledes porteføljeansvaret for den strategiske digitaliseringsroadmap og vores IT-driftsprojekter, herunder styregruppearbejde.

BankdataNyuddannet softwareudvikler til optimering af låneprocesser

Bankdata, Silkeborg

Vil du udvikle komplekse kreditsystemer til nogle af de største aktører i den finansielle sektor i Danmark? Og vil du have en hverdag i et stort IT-hus, som arbejder med DevOps og SAFe?

Vi beskæftiger os med en bred skare af teknologier – både COBOL og Java – hvilket stiller store krav til vores fleksiblitet. Fælles for os er vores drive for at levere vedligeholdelsesvenlige, moderne løsninger, som dækker pengeinstitutternes behov, samtidig med at vi hele tiden har fokus på at følge med udviklingen.

Vi er i fuld gang med at optimere vores låneprocesser, hvilket har stort fokus hos vores kunder. Dine opgaver bliver:

 • at tage ansvar for en portefølje af systemer, som du skal holde kørende og optimere, så vi løser pengeinstitutternes behov
 • design af løsninger og nyudvikling
 • at være i dialog med domænearkitekter, så løsningerne passer i det større setup
BankdataScrum-master – driv skaleret udviklingsprogram hos sværvægterne i det agile felt

Bankdata, Silkeborg

Vil du facilitere et stort, forretningskritisk program på tværs af op til 8 højt kvalificerede Scrum-teams? Og er du typen, der med visuelle værktøjer og agil styring kan få folk til at forlade et produktivt møde med et smil på læben?

Du bliver en del af Program Integrations-teamet (PIT) i Silkeborg, der har det overordnede ansvar for vores økonomi og risiko-complianceprogram. Programmet skal sikre korrekt og rettidig indberetning af lovpligtige data til myndighederne for vores 9 pengeinstitutter, og det består af en række initiativer, der bliver udført af vores udviklingsteams.

Du vil fungere som øverste Scrum-master – på de skalerede events, hvor du støtter dine Scrum-master-kolleger og sikrer integration på tværs. Herudover vil du ca. bruge 20 % af din tid på at agere Scrum-master for dit eget, meget selvkørende PIT-team og styrke samarbejdet her.