38 job matcher din søgning 38 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Nordsjællands Grundskole og GymnasiumFuldtidsstilling som IT-ansvarlig på gymnasieskole i Hørsholm

Nordsjællands Grundskole og Gymnasium

Nordsjællands Grundskole og Gymnasium (NGG) søger en IT-medarbejder til at varetage varierede IT-udfordringer i løbet af skoleåret. Det er med tiltrædelse 1. august 2021.

Dine opgaver vil være at supportere administration og lærere mht. IT

At supportere administration i forbindelse med IT-udfordringer

 • Opsætninger, netværk, programmer, e-boks, etc,
 • Support i diverse IT-systemer herunder TEA, Trio, Lectio, Office365, fjernskrivebord, telefonsystemet og STIL(styrelsen for IT og Læring)

At supportere lærere i forbindelse med IT-udfordringer

 • Support af primært Windows- men også Apple-maskiner
 • Ansvarlig for AV-udstyr i klasseværelserne, projektorer, højtalere, m.m.

At bistå kontorerne i forbindelse med hjælp til eleverne, hvis det kræves

 • At se på opsætningsproblemer i forhold til skolens programmer
 • At se på UNI-Login udfordringer
Danmarks Tekniske UniversitetLæringsspecialist til Cloud forretningssystemer, der sætter slutbrugerne i højsædet

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Vil du være med til at sikre brugerne meningsfuld læring af vores systemer i skyen? Er du klar til at sætte dit aftryk på fremtidens digitalisering i en stor organisation?

DTU står midt i en spændende tid, hvor vi flytter forretningskritiske systemer op i skyen og dermed udfordres nuværende processer. Til at sikre en succesfuld implementering hos slutbrugerne har vi brug for dig i rollen som læringsspecialist.

Glæd dig til at blive en del af 30+ kollegaer i Oracle Kompetence Center (OKC), hvor vi tør gå forrest i realiseringen af digitaliseringens muligheder.

Du får et udfordrende job med tæt dialog til dine kollegaer, hvor alle byder ind i det faglige fællesskab. Vi sætter en dyd i at give plads til den enkelte og have højt til loftet.

Røde Kors Asylafdeling
Erfaren IT-konsulent til hovedkontoret

Røde Kors Asylafdeling, Birkerød

Som en del af IT-teamet bidrager du til at sikre et sikkert, stabilt og velfungerende driftsmiljø. Du er samtidigt med til at udvikle IT-området ved at bringe dine kompetencer og erfaringer i spil, hvor du sammen med dine kollegaer i IT og i samarbejde med andre fagpersoner spiller ind med solide og holdbare løsninger, der kan gøre en forskel hos brugere og for organisationen.

Røde Kors

IT-teamet består af seks medarbejdere med forskellige kompetencer, som dagligt supporterer asylafdelingens omkring 470 brugere. Vi vedligeholder 200 virtuelle Windows servere, interne systemer, mobile enheder og et stort netværk, og vi varetager en bred vifte af drifts-, udviklings- og vedligeholdelsesopgaver.

Røde Kors Asylafdeling
Danmarks Tekniske UniversitetAutomation Engineer

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Would you like to participate in groundbreaking research and make an impact on Life Science, then join the Cloud Development Team at DTU - Computerome!

The Danish National Life Science Supercomputing Center, Computerome is a High-Performance Computing (HPC) facility specialized for Life Science. Users include research groups from all Danish universities and large international research consortiums as well, as users from industry and the public health care sector.

They all benefit from the fast, flexible and secure infrastructure, and the ability to combine different types of sensitive data for computational analysis. Computerome is physically installed at the DTU Risø campus and managed by a strong team of specialists working at DTU Lyngby.

Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Tekniske rådgivere til en af verdens største IT virksomheder – hjemmearbejde

Webhelp

Er dit sabbatår lige startet eller leder du efter et job der kan booste dit CV? Så tilbyder Webhelp dig lige nu at blive en del af en global organisation, hvor service og kvalitet er i højsædet.

Vil du have et trygt job i et trygt miljø? Lige nu leder vi efter flere servicemindede medarbejdere, der på sigt kommer til at arbejde fra vores kontor i København

Webhelp Nordic

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder. Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenUser adoption specialist Microsoft 365

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Lyngby

Vi har brug for en user adoption specialist til at understøtte de syv styrelser og tre myndigheder i optimal brug af Microsoft 365-applikationer for at understøtte deres hovedprocesser, samt deltage i dialog og samarbejde med interessenter på tværs af Skatteministeriet.

Du bliver en del af et teknisk team, som arbejder med Microsoft 365 og har fokus på at systemunderstøtte interne sagsbehandlingsprocesser og videndeling. Vi sætter en ære i at løse vores opgave på et højt fagligt niveau i samarbejde med resten af Skatteministeriet.

Dine opgaver vil dække alt indenfor bruger adoption på Microsoft 365, specielt indenfor formidling og kommunikation af sammenhængen og brugen af de forskellige applikationer.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Danmarks Tekniske UniversitetDriftschef

Danmarks Tekniske Universitet

Har du lyst til at være en del af et National Life Science Supercomputing Center på DTU med driftsansvar for vores infrastruktur på vores supercomputer? Og vil du være med til at sikre, at vi leverer stabil og sikker drift af vores supercomputing life science infrastruktur?

Du bliver en del af en IT-drift, hvor vi er over 10 medarbejdere, der arbejder med HPC, cloud, netværk, servere, storage, applikationer, brugere og tværgående processer i et linux software miljø.

Sammen med specialisterne i vores driftsorganisation vil du have det overordnede ansvar for driften.

GeoAdministrativ-/supportmedarbejder i IT

Geo, København

Geo søger en medarbejder til IT afdelingen. Deltids- eller fuldtidsstilling alt efter din profil.

Du skal:

 • Yde IT-hjælp til kollegaer når IT driller.
 • Klargøre og opsætte telefoner, PC’er, skærme m.m.
 • Administrere telefonabonnementer og håndtere indkomne fakturaer.
 • Udforme korte vejledninger til selvhjælp.
 • Løse andre IT-relaterede opgaver alt efter kvalifikationer.
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenSystemejere/Application Manager til F2

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Lyngby

Brænder du for at sikre og vedligeholde optimal it-understøttelse af centrale forretningsprocesser sammen med kompetente og engagerede kollegaer? Så er du måske vores nye systemejer/Application Manager, vi søger til F2 sagsbehandlingssystem i Skatteministeriets koncern.

Du bliver en del af kontoret ESDH- og Motorsystemer i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST), som har ansvar for drift af outsourcede it-systemer, herunder ESDH-systemer, motorsystemer og sagsbehandlingssystemer. Kontorets formål er at sikre stabil drift samt at udføre vedligehold og videreudvikling af it-systemerne.

Du kommer til at indgå i et team, der har ansvaret for Skatteministeriets departements sagsbehandlingssystem F2 fra CBrain. Du skal være med til at dække systemansvaret ved at sikre, at drift og vedligeholdelse af løsningen udføres med høj kvalitet.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Bavarian Nordic A/S
QA IT Specialist: Impact the quality standards within IT GXP systems

Bavarian Nordic A/S, Kvistgård

Bavarian Nordic A/S

Do you have experience with qualification and validation of IT systems data generating processes? Would you like to provide QA support within a broad portfolio of IT GxP system projects? Are you a team player and motivated by professional challenges and development opportunities? Then you might be the QA IT Specialist we are looking for!

In QA we are approximately 40 dedicates employees working in 4 different QA departments and a group of QPs. You will be a part of the QA Support team that currently consist of 9 employees. The team provides QA support to the Clinical, QC, Regulatory, Manufacturing and other line-of-business areas. We support validation/qualification activities of manufacturing equipments and GxP IT systems.

Bavarian Nordic A/S
Nordic Medicare Group A/SIT-medarbejder

Nordic Medicare Group A/S, Rungsted

Du vil indgå i vores nordiske team for vikarydelser, med direkte reference til vores IT-medarbejder.

Vi er kendetegnet ved at være en entreprenant og resultatorienteret organisation med højt til loftet. Du skal bidrage til fortsat vækst ved at være ambitiøs, målrettet og resultatorienteret. Dette er et drømmejob for dig, der kan lide at skabe, udvikle og se resultater af egne præstationer.

Du motiveres af at have mange bolde i luften, og du formår at holde fokus. Du har mod på at tillære nye kompetencer, og du er nysgerrig på nyeste digitale teknologier og trends. Du besidder en naturlig nysgerrighed og har en passion for alle aspekter af softwareudviklingen.

Randstad A/S
Modern workplace employer experience office 365 konsulent

Randstad A/S søger for IT Relation

Til en nyoprettet stilling hos IT Relation søges en Modern Workplace/Employer Experience (O365) konsulent, som vil blive udførende på diverse Office 365-projekter – helt fra workshops med kunderne til opsætning af løsningen til den afsluttende overdragelse. Det er derfor væsentligt, at du har en rigtig god forretningsforståelse og kan sparre med kunderne omkring optimering af deres forskellige processer, således at vores løsninger skaber den rette værdi for kunden.

Du vil have en hverdag præget af en tæt dialog med både kunder og kolleger i forhold til at levere værdi til kunden, sikre intern sparring og en fornuftig fordeling af opgaver. Opgaverne spænder fra deltagelse i salg til gennemførelse af projekter hos kunden. Du bliver en succes i jobbet, hvis du har en agil tilgang til projekter og kan sætte dig ind i kundernes forretningsprocesser.

Randstad A/S
CRM-konsulent

Randstad A/S søger for IT Relation

Til en nyoprettet stilling hos IT Relation søges en CRM-konsulent, som vil få ansvaret for at gennemskue forretningsprocesserne hos IT Relations kunder samt efterfølgende omforme dem således, at de kan understøttes af Microsoft Dynamics CRM. Yderligere vil du som CRM-konsulent have daglig dialog med dine kunder, og du skal derfor besidde evnen til at kommunikere på alle niveauer og evne at svare ”No Problem” til enhver CRM-orienteret udfordring.

I stillingen som CRM-konsulent vil du blive en del af teamet, som er specialiseret i at opsætte CRM-løsninger, der understøtter og effektiviserer kundernes forretningsprocesser. CRM-konsulenten vil deltage i projekter helt fra starten: fra workshops med kunderne over opsætning af løsningen til den endelige overdragelse.

WS Audiology
Azure Cloud Engineer

WS Audiology, Lynge

As one of our experienced Azure Cloud Engineers you will help build WS Audiology’s next generation cloud-based hearing aid software - used by Hearing Care Professionals to help serve their patient's needs.

We are currently establishing a new Cloud Infrastructure & Security team, consisting of skilled backend & DevOps engineers. The team – that is part of a SAFE train – is responsible for building a modern large scale cloud environment that enables WS Audiology to release software in an efficient, secure & reliable manner. The team is based in Lynge, Denmark.

You will primarily:

 • Analyze overall requirements and design the appropriate cloud infrastructure architecture
 • Build & automate the required cloud infrastructure on the Microsoft Azure platform
WS Audiology
BASE life science A/SCloud Systems and Network Administrator

BASE life science A/S, Lyngby

Are you a service-minded problem solver who gets the job done? Do you want to work in an entrepreneurial environment alongside talented colleagues, where you can quickly make an impact for our customers and for the development of our practices? Then you may be our new Cloud Systems & Network Administrator.

We are looking for a hands-on Microsoft 365 and Network administrator with 3+ years of experience to be based at our headquarters in Lyngby, Denmark. We normally offer great flexibility, but for this role we need present in the office as much as possible to support and manage our internal IT setup.

Required skills and experience:

 • Microsoft 365 (Office 365 + Windows 10 + Intune + Security Center + Azure AD).
 • PowerShell for Microsoft 365 services and Windows 10.
 • Ubiquiti Unifi network or other software-defined networking technologies.
IT Relation A/S
IT SUPPORT SPECIALIST

IT Relation A/S

IT Relation vækster og ønsker at få endnu flere IT-supportkompetencer ombord som brænder for at hjælpe andre. Din bopæl er underordnet – du kan arbejde helt eller delvist remote alt efter hvad der passer dig.

Du er en smilende IT-problemknuser, som brænder for at hjælpe andre og af natur altid yder en høj service. Du er skarp på det tekniske og gerne indenfor MAC og O365, kan lide at arbejde selvstændigt og er vant til at arbejde med mange bolde i luften. Du motiveres i høj grad af at arbejde med IT og har interesse for at følge udviklingen inden for faget.

Vi tilbyder et spændende og alsidigt job med gode muligheder for både personlig og faglig udvikling. Vi er en organisation i vækst og med høje ambitioner, som beskæftiger 600 medarbejdere fordelt på syv lokationer i Danmark.

IT Relation A/S
Danmarks Tekniske UniversitetSeniorkonsulent til DPO-tjeneste

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

DKCERT (Danish Computer Security Incident Response Team) søger en seniorkonsulent til sin databeskyttelsestjeneste (DPO-tjeneste).

DKCERT’s DPO-tjeneste er databeskyttelsesrådgiver for universiteter og andre uddannelses- og forskningsinstitutioner. Derudover rådgiver og vejleder DPO-tjenesten en række institutioner uden at være DPO for disse. Endelig drifter DPO tjenesten et netværk mellem sektorens databeskyttelses¬rådgivere.

Jobbet indebærer især rådgivning og vejledning af uddannelses- og forskningsinstitutionerne samt gennemførelse af tilsyn med institutionernes efterlevelse af forordningens regler. Derudover vil du også skulle hjælpe institutionerne med udarbejdelse af procedurer, vejledninger, skabeloner og lignende. Opgaverne varierer mellem hver institution efter hvordan de hver især er organiseret.

TrueCommerce Denmark ApS
Monitoring Specialist

TrueCommerce Denmark ApS, Birkerød

Kan du tage ansvar for overvågningen af vores vigtigste aktiv, den præcise og gnidningsfri deling af information mellem vores samarbejdspartnere? Kan du reagere rettidigt og rigtigt, når noget glipper? Vil du have mulighed for masser af hands-on erfaring og personlig udvikling i en moderne og innovativ virksomhed? Så læs videre.

Du bliver en del af vores Technical Operations-team. Det er jer, der sikrer kernedriften af vores datacentre, som monitorerer dataflow mellem vores samarbejdspartnere 24/7.

Som monitoring specialist tager du ejerskab på overvågningen. Du er den første, der ser de røde lamper blinke, hvis kommunikationsflowet glipper, og du er den, der sørger for, at problemet bliver løst.

TrueCommerce Denmark ApS
Convision A/SApplikationsarkitekt med fokus på Front-end

Convision A/S søger for QualiWare i Farum

QualiWare blev grundlagt i 1991 og er en global spiller på det globale marked inden for forretningsmodelleringssoftware. Målet er at levere produkter og tjenester, der hjælper virksomhedens kunder med at få succes i et dynamisk markedsmiljø med initiativer inden for Enterprise Architecture, Quality Management, Business Process Management og Optimering.

For at forblive konkurrencedygtige skal virksomheder reagere hurtigt på markedsdynamikken, og QualiWare’s produkter og service tilbyder en innovativ tilgang til markedsdynamik og forandring.

Som Applikationsarkitekt (placeret i det danske team) på Front-end siden skal du være udviklingsafdelingens specialist, der både kan sparre med og udvikle teamet.

Convision A/STest Manager med evnen til at videreudvikle testområdet

Convision A/S søger for QualiWare i Farum

QualiWare blev grundlagt i 1991 og er en global spiller på det globale marked inden for forretningsmodelleringssoftware. Målet er at levere produkter og tjenester, der hjælper virksomhedens kunder med at få succes i et dynamisk markedsmiljø med initiativer inden for Enterprise Architecture, Quality Management, Business Process Management og Optimering.

For at forblive konkurrencedygtige skal virksomheder reagere hurtigt på markedsdynamikken, og QualiWare’s produkter og service tilbyder en innovativ tilgang til markedsdynamik og forandring.

Som Test Manager (placeret i det danske team) i udviklingsafdelingen er der behov for øget planlægning og prioritering, herunder testplaner, definering af testcases og udførelse af test. QualiWare udfører p.t. manuelle test, men du har gennem din erfaring, mulighed for at påvirke fremtidens teststrategi.