33 job matcher din søgning 33 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 33 resultater.
Egedal Kommune
Center for Skole og Dagtilbud søger en ambitiøs digitaliseringskonsulent

Egedal Kommune, Ølstykke

Har du høje ambitioner for børns trivsel, læring, udvikling og dannelse, og ønsker du at understøtte den digitale udvikling på skole- og dagtilbudsområdet? Er du samarbejdsorienteret og formår du at se helheden i en politisk styret organisation?

I Center for Skole og Dagtilbud er vi i fuld gang med implementeringen af AULA, understøttelse af skolernes arbejde med MeeBook samt GDPR (persondataforordningen). Dine arbejdsopgaver vil derfor bl.a. omfatte:

 • sparring og rådgivning til skoler og dagtilbud, samt internt i centeret, herunder understøttelse af skolernes arbejde med Meebook
 • implementering af AULA på dagtilbudsområdet, herunder etablering af infrastruktur til bl.a. dokumentplatformen GSuite og opsætning og synkronisering af KMD I2 og Uni-login til AULA
 • understøttelse af sikker håndtering af personoplysninger på skoler og dagtilbud samt internt i centeret
Egedal Kommune
Weibel Scientific A/SIT Compliance Manager til Cyper Security Frameworks

Weibel Scientific A/S, Allerød

Har du interesse for og erfaring med IT security frameworks, og brænder du for at arbejde med forretningskritisk compliance?

Som en del af vores cyber security team vil du få ansvar og medbestemmelse fra dag ét, og du vil spille en central rolle i opbygning og implementering af procedure, processer, samt kontroller i samarbejde med dine kollegaer og eksterne konsulenter.

Dine arbejdsopgaver som IT Compliance Manager vil primært være:

 • Sikre opbygning og implementering af nyt cyber security framework (CMMC)
 • Vedligeholde CMMC framework fremadrettet og tilpasse procedure, processer og kontroller til nye krav fra myndighederne
 • Sikre at CMMC implementering bliver en succes, i form af en godkendt certificering
Weibel Scientific A/SERP Manager med teknisk flair

Weibel Scientific A/S, Allerød

Har du interesse og erfaring med Microsoft Dynamics NAV/365 Business Central (BC) og ønsker du et job, hvor du kan sætte din ekspertise i spil for at sikre opgradering og drift af 365 BC?

Og vil du gerne lede et team, optimere driften, drive projekter og arbejde med dygtige kolleger i en virksomhed med hurtige beslutningsgange og et unikt sammenhold? Så er det måske dig vi søger, da vi i øjeblikket leder efter en erfaren ERP Manager, der brænder for at gøre en forskel.

Som ERP Manager kommer du til at drive egne opgaver og projekter, samt udføre ledelse af IT Supportteamet. Du vil blive en vigtig del af Navision opgraderingsprojektforløbet fra start til slut – fra den indledende idéanalyse til det efterfølgende implementeringsprojekt.

NCC Danmark
Senior IT Service Manager

NCC Danmark

The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization. NCC is leading the way by developing our business and future proofing our IT platforms.

In Your role as Senior IT Service Manager at NCC, you will...
Have overall responsibility for the delivery of ServiceNow Platform (ITSM Tools Service) according to the defined service levels. This includes service availability and maintenance, process support, budgeting and tracking, as well as follow-up of SLA’s related to the service (internal and suppliers) ensuring compliance and IT security.

NCC Danmark
Hartmanns A/SServiceminded IT-supporter

Hartmanns A/S søger for BLS Capital i Nærum

Trives du med teknisk support og førsteklasses service? Ønsker du at være en del af en virksomhed i vækst? læs mere ....

Til BLS Capital søger vi en serviceminded it-supporter, der skal sikre support til virksomhedens medarbejdere. Din hovedopgave vil være brugersupport af virksomhedens medarbejdere og du vil være den, der får IT til at køre gnidningsfrit i hverdagen. Du sørger for, at de udfordringer, som brugerne måtte opleve, bliver afhjulpet hurtigt og professionelt.

Dine opgaver vil være:

 • Support af brugernes it-platform
 • Support AV-udstyr i mødelokaler
 • Support af telefoner og abonnementer
Adecco.dkPartner Development Manager

Adecco.dk recruiting on behalf of a client

Har du erfaring med kommerciel salg af software og hardware og har du en naturlig passion for teknologi og innovation?

Vi søger en Partner Development Manager til vores samarbejdspartner; en stor international IT virksomhed beliggende nord for København.

Som Partner Development Manager spiller du en vigtig rolle for virksomhedens partnere. Det bliver dit ansvar at klæde partnerne ordentligt på, og gøre dem i stand til at sælge og rådgive om virksomhedens produkter og services og dermed forbedre salgstallene. I denne stilling vil du fungere som en fortrolig rådgiver, og din fornemmeste opgave bliver at hjælpe og supportere partnerne med at udvikle deres salgs- og implementeringsstrategier. Du bliver medansvarlig for partnernes performance og får stor indflydelse på deres outcome. Som Partner Development Manager hjælper du desuden partnerne med at udvikle deres strategi for at nå ud til nye mulige kunder.

ATP
Product Owner til udvikling af ATP’s arbejdsmarkedsløsninger

ATP, Allerød

Kan du sikre udvikling og prioritere en travl backlog?

Som Product Owner er du med til at udvikle forretningsprocesser og implementere løsninger, der både opfylder de lovgivningsmæssige krav og imødekommer kundernes behov for gode og effektive løsninger. Forretningens processer går helt fra kunderne henvender sig, til pengene står på kontoen.

Sammen med dine kollegaer udvikler du løsninger, der giver virksomheder økonomiske incitamenter til at ansætte flere elever, løsninger, der udbygger barselsudligningen i Barsel.dk eller løsninger, der sikrer, at lønmodtagerne får udbetalt feriepenge.

ATP
Danmarks Tekniske UniversitetHPC-specialist(er) til deltagelse i nationale og internationale HPC-projekter

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby eller Aarhus

DeiC koordinerer den danske deltagelse det store EuroHPC LUMI-projekt samt HPC-kompetencecenter med mere. Danmarks deltagelse i dette er med til at sikre at danske forskere kan udnytte og opkvalificere deres kompetencer i forhold til inddrage HPC i deres forskning.

Vi søger 1-2 HPC-specialist(er) som skal være med til at sikre at vi når dette mål i forhold til brugerne af HPC i Danmark. Det vil bestå i alt fra brugersupport i forhold til LUMI, udvikling af kompetenceforløb med brugerne, integrationudvikling og udvikling af værktøj i forbindelse med LUMI.

Novozymes A/SSenior SAP HCM Consultant, IT, Lyngby, DK

Novozymes A/S

Are you passionate about SAP HCM and bridging this with core HR and payroll processes? Do you thrive in the exciting field between Business & IT and are you excellent at managing stakeholders on all levels of an organization? Then you are the candidate we are looking for.

As Senior SAP HCM Consultant, you work closely with HR and Payroll to understand and challenge their needs and processes.

You have the end-to-end responsibility for implementing changes, as well as working in projects and supporting users.

Danmarks Tekniske UniversitetMedarbejder til DKCERT's DPO-tjeneste

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby eller Aarhus

DeiC søger en medarbejder til DPO-tjenesten under DKCERT. Medarbejderen skal indgå i et team med to nuværende medarbejdere og fungere som ekstern databeskyttelsesrådgiver for tjenestens brugere og endvidere rådgive internt samt hos universiteter og andre forsknings- og uddannelsesinstitutioner om reglerne inden for databeskyttelse.

DKCERT’s DPO-tjeneste hjælper universiteter og andre uddannelses- og forskningsinstitutioner med rådgivning og vejledning inden for databeskyttelse og drifter et netværk mellem p.t. 18 databeskyttelsesrådgivere fra sektoren. Yderligere varetager tjenesten rollen som databeskyttelsesrådgiver for en række af disse og fungerer samtidig som en fleksibel ressource for enten at aflaste institutionerne ved høj belastning eller midlertidig at varetage rollen som databeskyttelsesrådgiver for disse i kortere eller længere perioder.

Danmarks Tekniske UniversitetCyber- og informationssikkerhedskonsulenter til DKCERT

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

DKCERT (Danish Computer Security Incident Response Team), en del af DeiC, søger to cyber- og informationssikkerhedskonsulenter.

Vil du være med til at løfte cyber- og informationssikkerheden i uddannelses- og forkningssektoren og generelt i samfundet? Så er dette måske stillingen for dig.

Sikkerhedskonsulenterne skal være hovedaktører i den daglige behandling af sikkerhedshændelser samt deltage i drift og videreudviklingen af de værktøjer, DKCERT anvender og de tjenester, vi tilbyder.

Du deltager i sammen med kollegerne i DKCERT i den daglige behandling af hændelser, trusler og sårbarheder. Vi behandler henvendelser om it-sikkerhedshændelser på og trusler mod forskningsnettet, der forbinder de danske universiteter og andre institutioner inden for forskning og uddannelse.

NOVASOL A/SErfaren CRM/Salesforce specialist søges til brugersupport og databehandling

NOVASOL A/S, Virum

Vil du være en del af en international virksomhed i vækst?

Til NOVASOLs europæiske hovedkontor i Virum søger vi en selvstændig og analytisk stærk CRM Supporter til en Team Lead rolle med ansvar for en fastansat kollega samt 1-2 studerende.

Du tilbydes en selvstændig og udfordrende stilling, hvor du bl.a. bliver ansvarlig for:

 • Support af alle brugere af CRM-platformen og dens værktøjer, herunder udarbejdelse af dashboards o.l.
 • Administration af brugere, roller og sikkerhedsprofiler
 • Samarbejde med eksterne konsulenter
Jyske Bank
DevOps specialist til udviklingsstøtte-team i Lyngby

Jyske Bank, Lyngby

Du skal være med til at fortsætte udviklingen af et stærkt DevOps mindset.

Vi arbejder for, at skaffe de optimale udviklingsrammer for over 20 agile udviklingsteams i Jyske Bank. Enkelte teams udvikler løsninger til Mainframe fra en Windows platform, og det er her, du er stærk og brænder for at gøre en forskel.

Din nye dagligdag vil være præget af en god indarbejdet SCRUM praksis og DevOps kultur, hvor den agile ånd er grundlaget for vores faglige samarbejde, som også efterleves i ledelseslaget.

Du skal definere best practices samt varetage og videreudvikle de services, vi tilbyder i relation til: Build, automatisk deployment, release, osv. Men du har også opgaver i relation til support/assistance til klient udviklingsmiljøet.

Jyske Bank
Ørsted Radius, B2C & CityLight
ADMS Engineer

Ørsted Radius, B2C & CityLight, Virum

Imagine a future where you support and coordinate the daily operations of our critical IT systems to help drive our very ambitious digital strategy.

Ørsted

Join us in this role where you’ll be responsible for the daily operation of our Advanced Distribution Management System (ADMS). We’re currently focusing on implementing our digital strategy which includes increased use of all our operational data.

You’ll be part of Energy Analytics where you, together with your colleagues, will run our ADMS, follow product roadmaps, and translate business demands into IT requirements. We aim to keep our team up-to-date with the latest technology, so you’ll get plenty of opportunities to develop your skills. We work in agile teams – closely together with the business, other departments in IT, and vendors.

Ørsted Radius, B2C & CityLight
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenProduct Owner og Driftsansvarlig til Data Warehouse for ejendomsvurderingen

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Lyngby

Vil du være med i etableringen af DataOps team til den nye Ejendomsvurdering? Kan du hjælpe med at sikre rejsen fra udvikling til forankring i drift og kontinuerlig videreudvikling?

Vi søger et stærkt bidrag til teamet, der kan varetage rollen som Product Owner og Driftsansvarlig. En der kan bidrage til at sikre at teamet er drifts- og videreudviklingsparat. Hvis det er dig, hører vi meget gerne fra dig!

Du får et job, hvor du skal understøtte en central del af velfærdsstaten – ejendomsvurdering til skatteopkrævning. Området har stor bevågenhed, og vi udfører arbejde, som vi er stolte af. Som Product Owner og Driftsansvarlig har du ansvaret for værdikæden - fra data tilvejebringes hos vores eksterne kilder, til det stilles til rådighed for ejendomsvurderingen.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
ATP
Forretningskonsulent til projekter og driftsoptimering

ATP, Hillerød

Kan du organisere komplekse processer og holde styr på kontakten til kunderne? Vil du arbejde til gavn for samfundet?

Lige nu er vi på udkig efter en ny kollega, der vil være en del af teamet Kunder & Leverancer, hvor vi bl.a. står for kontakt til vores kunder, projektledelse og er bindeleddet mellem forretningen og IT-udviklingen.

Konkret leder vi efter dig, der bl.a. har lyst til at:

 • varetage rollen som 1st level support og stå for afdelingens kundekontakt på tværs af forskellige platforme
 • udvikle vores driftsprocesser og konceptet for opfølgning på henvendelser
 • bistå ved afvikling af møder og større oplæg (fx materialeudarbejdelse, lokalebooking og deltagerkoordinering)
ATP
Bavarian Nordic A/S
LIMS Superuser til QC GMP-afdeling

Bavarian Nordic A/S, Kvistgård

Er du specialiseret i at arbejde med LIMS (SampleManger) i en QC GMP-afdeling? Trives du i en rolle som LIMS superuser, hvor du bliver involveret i projekter, IT-udviklingsopgaver samt daglige driftsopgaver i systemet? Har du lyst til at blive en del af en QC-afdeling i udvikling og supportere forretningens udvidede brug af LIMS systemet? Så er du måske den LIMS superuser vi leder efter!

Bavarian Nordic A/S

Som LIMS superuser vil du blive en del af vores SampleManager team som i dag består af 2 superusere som er ansvarlige for den løbende udvikling, validering, implementering og drift af vores LIMS SampleManager system i tæt samarbejde med SampleManager SMEs (subject matter experts) i diverse teams og IT-afdelingens administratorer.

Bavarian Nordic A/S
Demant
IT Security Manager

Demant, Smørum

Can you advice on practical IT security and compliance questions? Can you map customer requirements against policies and implementations? Have you been working with incident response, business continuity planning, or IT auditing or risk assessments?

As IT Security Manager you will be responsible for our IT security roadmap and ensure that we constantly improve and harden our IT deliveries. You will be working closely with our Quality function to ensure that we follow our processes within our regulated systems. Incident handling with our Legal function will also be part of the job to ensure that we are in control in terms of Data Privacy.

The key responsibilities in the role include:

 • Advising on and in dialogue implement our IT security projects & initiatives
 • Answer customer requirements with reference to compliance & quality procedures
 • Assist with security incidents response
 • Continuous development and implementation of the IT security strategy
Demant
Jyske Bank
DevOps specialist til indflydelsesrigt team

Jyske Bank, Lyngby

Du skal være med til at fortsætte udviklingen af et stærkt DevOps mindset. Vi arbejder for, at skaffe de optimale udviklingsrammer for over 20 agile udviklingsteams i Jyske Bank.

Din nye dagligdag vil være præget af en godt indarbejdet SCRUM praksis og DevOps kultur, hvor den agile ånd er grundlaget for vores faglige samarbejde, som også efterleves i ledelseslaget.

Du skal definere best practices, samt varetage og videreudvikle de services, vi tilbyder i relation til: Test, build, automatisk deployment, release, og monitorering indenfor .NET og frontend udvikling, både on-premise og cloud (Azure).

Jyske Bank
IT-ForsyningenLINUXSPECIALIST TIL IT-FORSYNINGEN

IT-Forsyningen, Farum

Til IT-Forsyningen søger vi en fagligt stærk serverspecialist med Linux-erfaring. Motiveres du af udfordrende tekniske og projektmæssige opgaver, og kan du sikre stabil drift på central infrastruktur? Så er du måske vores nye kollega.

Du kommer til at arbejde med alle områder inden for serverdrift, dog med et særligt fokus på Linux. Konkret vil dine opgaver bestå i:

 • Vedligeholdelse, udvikling og 2nd level support af central infrastruktur, herunder servere og datacentre.
 • Opsætning, konfiguration og optimering af servere.
 • Udarbejdelse af dokumentation og vejledninger til drift og support af servermiljøet.