12 job matcher din søgning 12 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Progressive A/SSenior Infrastruktur Arkitekt

Progressive A/S, Herlev

Trives du i krydsfeltet mellem os som hosting leverandør, teknologi og kunder? Og har du faglig ballast og dyb teknisk viden inden for Windows, Azure og IT-infrastruktur? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig!

Hos Progressive har vi travlt og byder mange nye kunder velkommen. Vi har derfor brug for en teknisk tung og erfaren Infrastruktur Arkitetekt, som kan deltage i hele processen fra design, opbygning, implementeringen over til drift og vedligeholdelse af udvalgte infrastrukturløsninger.

For at understøtte vores spændende vækstrejse har vi brug for dig, som kan rådgive kunderne i forhold til valg af den rette infrastrukturløsning. Din fornemste opgave vil være at sikre, at vores kunders infrastrukturløsninger er de mest optimale, og tæt kundedialog vil også være en del af jobbet.

Lemvigh-Müller A/S
Serviceminded IT-supporter

Lemvigh-Müller A/S, Herlev

Vil du være en del af IT Service Desk hos Danmarks største stål- og teknikgrossist? Og har du lyst til en hverdag i en central afdeling, hvor god stemning, sparring og hjælpsomhed er nøgleord?

Vi er ved at forstærke vores digitale ressourcer i IT-driftsafdelingen i Herlev. Vi er i alt 17 kolleger, og som en del af vores team, kan du se frem til at spille en central rolle i Danmarks førende stål- og teknikgrossist.

Vi søger en dedikeret IT-supporter til vores Service Desk i Herlev. Teamet består af 6 medarbejdere, som yder 1. og 2. linje-support til vores 1300 medarbejdere på tværs af landet, hvor størstedelen er ansat i Herlev, Kolding, Odense og Randers.

Sentia Denmark A/S
Cloud Support Specialist

Sentia Denmark A/S, Herlev

Kan du se dig selv arbejde i en ambitiøs IT-virksomhed på en spændende transformationsrejse? Har du erfaring med AWS eller Azure og vil være med til at gøre en forskel for vores kunder? Så har vi en spændende mulighed til dig.

Som vores nye Cloud Support Specialist vil du vil blive en del af vores døgnbemandede supportfunktion, hvor vi designer, konstruerer og håndterer cloudtjenester og applikationer for at sikre, at vores kunders forretning altid er online. Hertil vil du også spille en aktiv og deltagende rolle i etableringen af nye cloudløsninger.

Sentia tilbyder komplet håndterede og sikre cloudløsninger til vores kunder, leveret af vores dedikerede public cloud team, som du vil blive en del af.

I stillingen vil du have stor kundekontakt, så vi forventer at du har en passion for at hjælpe kunder og drive de bedste løsninger.

Sentia Denmark A/S
Synoptik A/SIT-supporter

Synoptik A/S, Herlev

Vi søger en kollega, der har lyst til at arbejde med IT og support, processer og meget andet. Vi er en afdeling, der sætter en ære i at levere en excellent service til vores Service Centre og butikker.

Som IT-supporter vil dine arbejdsopgaver spænde bredt, og vi hjælper alle til med at få opgaverne løst på bedst mulig vis. Opgaverne vil blandt andet være at håndtere indkommende opgaver i vores supportsystem eller via telefon fra Service Centre eller butikker, som for eksempel:

 • Indkøbe, klargøre og distribuere IT-udstyr, herunder lagerstyring og registrering af udstyr
 • Installation af IT-udstyr i butikkerne, både i Danmark og i Sverige
 • Yde support på IT-udstyr, PC, skærm, telefoni, printer, scanner mv. samt optisk udstyr
Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Tekniske rådgivere til en af verdens største IT virksomheder – hjemmearbejde

Webhelp

Er dit sabbatår lige startet eller leder du efter et job der kan booste dit CV? Så tilbyder Webhelp dig lige nu at blive en del af en global organisation, hvor service og kvalitet er i højsædet.

Vil du have et trygt job i et trygt miljø? Lige nu leder vi efter flere servicemindede medarbejdere, der på sigt kommer til at arbejde fra vores kontor i København

Webhelp Nordic

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder. Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp
Sentia Denmark A/S
Support & Operation Engineer

Sentia Denmark A/S, Herlev, Aarhus eller Odense

 • Brænder du for at skabe gode kundeoplevelser, og kan du levere 1. klasses service og support til vores kunder?
 • Mestrer du samtidig disciplinerne omkring klassisk IT-drift og support, og kan du se dig selv i et cloud-baseret miljø med professionelle og engagerede kolleger?

Så skal du måske være vores nye kollega.

Til vores MS-team søger vi en ny kollega med kompetencer og interesse for windows-servere og drift. Som vores nye kollega skal du være med til at sikre, at vi leverer høj service og support til vores kunder.

Som Operations Engineer indgår du i et erfarent, dynamisk og dedikeret team, der har fokus på drift af vores mange kundeløsninger.

Sentia Denmark A/S
SDC A/S
Nysgerrig og ambitiøs Business Developer til Pensions og Investerings Maintenance

SDC A/S, Ballerup

I Advisory & Daily Banking Application Maintenance har vi ansvaret for understøttelse af den samlede rådgivnings-, investerings- og pensionsproces, som alle vores pengeinstitutter anvender dagligt i Danmark, Færøerne og Norge.

Vi søger en erfaren profil med stor viden inden for rådgivnings-, investerings- og pensionsprocesser. Derudover er erfaring med udvikling og drift af IT-systemer inden for området en stor fordel.

Dine opgaver vil være at

 • Deltage i sikring af systemunderstøttelse og implementering af nye løsninger
 • Have fokus på at løsningerne er kundefokuseret indenfor investering, pension og forsikring
 • Koordinere opgaver med vores kunder og tværfaglige udviklingsafdelinger
SDC A/S
Sentia Denmark A/S
IT-supporter til Service Desk

Sentia Denmark A/S, Herlev, Odense eller Aarhus

Vil du være med på rejsen i en it-virksomhed i hurtig vækst? Og motiveres du af at give vores kunder en verdensklasse support?

 • Så er du måske vores nye kollega som Support & Operations Engineer?

Vi søger en serviceminded Support & Operations Engineer, der mestrer disciplinerne omkring klassisk it-drift og support, som kan se sig selv i et cloud-baseret miljø med professionelle og humoristiske kolleger samt sociale aktiviteter. Du kommer til at indgå i vores Service Desk, som har store ambitioner om at hjælpe kunderne med en hvilken som helst problemstilling, de introducerer os for. Vi har ligeledes Capability Teams på de forskellige teknologier, som du altid kan støtte dig op ad.

Vi tilbyder et spændende job i en international it-virksomhed med en flad struktur. Du bliver en del af et stærkt og professionelt team med en uformel omgangstone.

Sentia Denmark A/S
Sentia Denmark A/S
Internal IT Engineer

Sentia Denmark A/S, Herlev

Serviceminded IT-supporter/systemadministrator

 • Er du klar til at gå en superspændende fremtid i møde i en succesfuld virksomhed inden for innovative teknologiske løsninger?
 • Leverer du ”best in class” IT-support til dine kollegaer?
 • Og sætter du en ære i at yde professionel service i en organisation, hvor vi tænker og arbejder med og for kunderne?

I Internal IT supporterer vi 200+ kollegaer, og du kan se frem til en hverdag i en succesfuld international virksomhed, hvor vi tror på empowerment og frihed under ansvar. I Internal IT arbejder vi tæt sammen og tror på, at vi lykkes bedst sammen som et team.

Som vores nye Internal IT Engineer vil du komme til at beskæftige dig med en bred vifte af forskellige opgaver inden for it-support og systemadministration.

Sentia Denmark A/S
Herlev Kommune søger en ildsjæl inden for IT-support
Herlev Kommune tilbyder en spændende stilling som IT-supporter i et cloud-miljø.
IT og Digitalisering, Herlev
Jobcenter
Indrykket: 
Herlev Kommune søger en drift- og systemansvarlig til IT, som vil med på vores cloudrejse
Vi er i gang med en spændende rejse i Herlev Kommune, hvor vi målrettet arbejder med en cloudstrategi og er i gang med at flytte servere og systemer i Azure.
IT og Digitalisering, Herlev
Jobcenter
Indrykket: 
MBXP søger udvikler / IT-supporter
MBXP er et firma i vækst, og har brug for flere hænder til at hjælpe os med at udvikle og servicere vores kunder på vores platform ”PayTjek”.
MBXP ApS, Herlev
Computerworld it-jobbank
Indrykket: