4 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

4 jobannoncer

Gem
VIA University College

Systemadministrator til VIA IT

Aarhus N eller Holstebro

Vil du være en del af et inspirerende og velfungerende team med gode kollegaer, hvor du har stor indflydelse på dine konkrete opgaver?

Vi har behov for en erfaren systemadministrator, der dels kan indgå i IT-infrastrukturteamet og dels arbejde selvstændigt.

Som systemadministrator indgår du i IT-infrastrukturenheden, hvor hovedopgaven består i at varetage den daglige drift, udvikling og vedligeholdelse af IT-infrastrukturen, der er domineret af Microsoft, Cisco- og HP-produkter.

VIA University College
Gem
Dansk Miljø- & Energistyring A/S

DME søger datatekniker til at sikre og beskytte Danmarks kritiske infrastruktur

Holstebro

Er du passioneret omkring IT-sikkerhed, og ønsker du at være med til at beskytte kritisk infrastruktur, der holder samfundet i gang?

Du får en bred kontaktflade både internt og med vores kunder i forsyningssektoren. Du vil arbejde med spændende og varierede emner som datacentre, bærbare enheder og IT-sikkerhed. Her vil du få muligheden for at sætte dit præg på udviklingen og tage projektlederansvar for både interne og eksterne projekter.

Gem
Jysk Energi

IT supportkonsulent

Holstebro

Vores IT Operations team søger en engageret og dygtig IT supportkonsulent, der er ansvarlig for at yde teknisk support til vores kunder og interne brugere og sikre, at vores IT-systemer og applikationer fungerer optimalt. Du forstår at navigere smidigt i systemlandskabet, som kan beskrives kort med ordene: Microsoft, Azure, EntraID, WMware og hybrid cloud.

Din nærmeste leder er IT- og Udviklingschefen, der leder, prioriterer og fordeler opgaver og ansvar indenfor både applikationsudvikling, support og IT-driftsopgaver.

Gem

IT-førstehjælper i Børn og Unge

Holstebro

Kan du både give IT-mæssig førstehjælp til dine kolleger og bidrage til digitaliseringen i Børn og Unge?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV