11 job matcher din søgning 11 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 11 af 11 resultater.
Abena
Multimediedesigner med et skarpt digitalt mindset

Abena

Vil du med på vores digitale rejse og være med til at flytte vores marketingindsatser fra offline til online? Vil du med dit skarpe grafiske øje og din præcise formidling af digitale budskaber sætte dit præg på udviklingen i en global vækstvirksomhed? Så har du muligheden for at blive en nøglespiller i ABENAs fortsatte udvikling på de digitale platforme.

Som vores nye Multimedie Designer har du fingeren på pulsen og er med hele vejen fra idé til færdigt resultat, idet du designer, udvikler og implementerer cross-platform-løsninger, der kan anvendes både offline og online.

Vi søger en Multimedie Designer med et bredt kendskab til digitale discipliner/platforme, der bl.a. skal arbejde med følgende opgaver:

  • Designe salgsunderstøttende aktiviteter, herunder udvikle digitale kundeoplevelser og skabe digitalt design og indhold
  • Udarbejde GIF, Canva, info graphics, motion graphics og animationer
Abena
CuriaSales Manager – Strategisk projektsalg af HR-software

Curia søger for Sympa

Har du naturtalent for at skabe tætte kunderelationer, og vil du udleve dine ambitioner i en ekspanderende virksomhed, hvor kultur, energi og proaktivitet er bærende kræfter? Kundens behov er omdrejningspunktet for dit salg

Du tager ansvaret for salget af Sympa HR i Jylland og på Fyn, hvor du naturligvis får al den opbakning, du har brug for fra Country Directoren og din kollega for Sjælland samt hele den øvrige Sympa organisation i Norden.

Salget skal boostes, hvilket du får succes med, når du forstår kundens samlede forretning og skaber tætte relationer med beslutningstagerne, som typisk er HR-direktøren, CFO eller CEO.

Gundtoft Fashion House
Mediegrafiker/multimediedesigner - digitale opslag

Gundtoft Fashion House, Vejle

Brænder du for at formidle visuel kommunikation i en atmosfære, der syder af ideer, kreativitet og målrettet blik for kommercielle og grafiske løsninger?

Til vores webshop søger vi en dygtig mediegrafiker/multimediedesigner med erfaring i digitale opslag, der kan hjælpe os med at løfte GUNDTOFT FASHIONHOUSE til det næste trin på den digitale højderyg.

Du får dine kreative fingre i alle typer af grafiske opgaver lige fra dagbladsannoncer, grafik til web og SoMe-opslag (FB, Insta). Dine opgaver vil blandt andet indeholde:

  • At skabe grafisk indhold til digitale medier
  • Udarbejdelse af annoncetekster
  • Grafik, tekst og billeder til sociale medier og webshop
Gundtoft Fashion House
LEGOLAND ApSMarketingkoordinator med skrivetalent (barselsvikariat)

LEGOLAND ApS, Billund

Er du en stærk projektleder, og kan du skrive på en nærværende, humoristisk og sælgende måde? Så har du en god chance for at eksekvere digitale kampagner, skrive legende og engagerende tekster samt styre marketingprojekter for et af verdens mest kendte brands.

LEGOLAND® behøver næppe en introduktion. Vi er nemlig en af de mest kendte og elskede forlystelsesparker i verden. Og i vores marketingafdeling elsker vi at planlægge og fortælle om alle de spændende nyheder, tilbud og kampagner, som vi tilbyder vores besøgende hvert år.

Vi søger en marketingkoordinator med skrivetalent i et barselsvikariat, hvor du bliver en del af et team på 6 dygtige kolleger, som har det sjovt sammen, har høj faglighed, en god portion humor og en dejlig, livlig fantasi.

Davidsens Tømmerhandel A/S
SoMe & Content Manager

Davidsens Tømmerhandel A/S, Vojens

Vi har store og ambitiøse planer for Davidsens Tømmerhandels allerede succesfulde webshop til private og vores nye erhvervswebshop og søger derfor en SoMe og Content Manager, der får en særdeles vigtig rolle i at løfte os til næste ”SoMe-niveau” og skabe content, der fanger.

Vi søger dig som har flair for de nyeste trends på de sociale medier og slet ikke kan lade være med at udtrykke dig i billeder og video suppleret med en tekst, der fanger læseren.

Din hovedopgave er at skabe og formidle godt indhold på især Facebook og Instagram, men også YouTube og Pinterest. Vi forestiller os også, at du etablerer samarbejde med influencers og driver den løbende dialog i forhold til dette.

I dagligdagen indgår du i et tæt samarbejde med vores kompetente Online Marketing Team og samarbejder også med vores øvrige interessenter - herunder bl.a. vores Marketing- og Indkøbsafdeling, men også eksterne leverandører mv.

Davidsens Tømmerhandel A/S
Zizzi
Kreativ SoMe-koordinator

Zizzi, Billund

Er du født med SoMe i blodet, et kamera i hånden, og flair for at udtrykke dig med billeder og video - flankeret af fængende tekst?

Vi søger dig, der har ”hands-on”-erfaring med sociale medier og digital kommunikation og er stærk rent grafisk. Vi ønsker at tage niveauet på vores sociale medier til nye højder, bl.a. ved at tilføre kommunikation, der interagerer med og engagerer vores målgruppe samt at indføre social shopping.

Stillingen vil være bred, selvstændig og fyldt med stort ansvar. Du er med i beslutningen hele vejen fra udvikling af content planer, mål og delmål til daglig eksekvering på henholdsvis Instagram, Youtube og Facebook, hvor vi har +150.000 aktive følgere på mange af de europæiske markeder.

JKSMarketingkoordinator, der holder hjulene i gang

JKS søger for Hamag A/S i Rødekro

Vi søger for Hamag A/S en energisk og kreativ marketingkoordinator med god viden inden for digital markedsføring, og som kan gøre en forskel og være med til at styrke og fremme synliggørelsen af virksomheden og sikre dens fortsatte vækst.

Du bliver ansvarlig for udvikling, planlægning og praktisk gennemførelse af både tekstindhold og grafisk materiale til online samt trykte medier.

Dine opgaver omfatter bl.a.:

  • Planlægning, koordinering og produktion af grafisk materiale til website, tryk, SoMe m.m.
  • Planlægning og koordinering af markedsføringstiltag, åbent hus og andre events
  • Skabe indhold, opdatere, vedligeholde og udvikle på eksisterende og nye kommunikationsplatforme, herunder website og webshop
The New i Vejle søger E-commerce Manager
Er du engageret og passioneret indenfor e-commerce og har du fingeren på den digitale puls?
Dansk Mode & Textil, Vejle
Dansk Mode & Textil
Webudvikler til Nicehair
Vær med til at præge fremtiden hos Danmarks største online beautyshop.
NICEHAIR ApS, Esbjerg Ø
Jobcenter
Belysningsansvarlig til udvikling af afdelingen søges!
Du skal kunne skabe aktiviteter og resultater inden for belysningsafdelingen og bygge bro mellem den fysiske butik og vores webshop.
JENSEN.COMPANY VEJLE A/S, Vejle
Jobcenter
Multimediedesigner søges
ER DU PÅ UDKIG EFTER ET NYT JOB.
JS Gruppen ApS, Esbjerg N
Jobcenter