55 job matcher din søgning 55 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 55 resultater.
GlobalConnect A/S
Senior Campaign Manager

GlobalConnect A/S, Taastrup

Kan du udtænke og eksekvere markedets bedste IT-kampagner?

Vi søger en dygtig og erfaren Marketing Campaign Manager, som skal bidrage til at støtte op om vores vækstambitioner på erhvervsmarkedet. Som vores nye Campaign Manager bliver du lead på kampagner og øvrige marketingaktiviteter i tæt samarbejde med GlobalConnects salgs- og forretningsenheder. Vi har store ambitioner om at inspirere, sælge samt øge kendskab, engagement og kundetilfredshed.

Med reference til Head of Marketing DK bliver du en vigtig del af grunden til, at vi når vores kommercielle mål. Og du bliver en værdsat del af et ambitiøst og højt specialiseret marketingteam, der både håndterer udvikling, eksekvering og tæt monitorering af vores kampagner.

GlobalConnect A/S
Konsolidator
Strategic Traffic Manager med teamleder-ambitioner søges til børsnoteret vækstvirksomhed

Konsolidator, Søborg

Til en nyoprettet stilling som Strategisk Traffic Manager hos Konsolidator® er din primære opgave, i samarbejde med marketingteamet, at generere en stabil strøm af fremtidige kunder ved at implementere og maksimere Konsolidators® digitale marketingindsats på alle kanaler som Google, LinkedIn og deres hjemmeside m.m.

Du rapporterer til deres CEO og udfordrer og implementer tiltag, der kan forbedre deres nuværende setup og forretning. Du får en koordinerende rolle og vil i høj grad være med til at udvikle og understøtte marketingteamet med retningslinjer, support, og faglig ledelse så virksomheden i fremtiden får en endnu større kundeportefølje.

Novozymes A/SSenior Digital Automation Expert, Digital Transformation, Lyngby

Novozymes A/S

We are a couple of years into the digital automation journey with several automations up and running (built on combinations of various technologies – like UiPath/RPA, Abbyy-OCR, webapps, and chatbots). The broad variety of technologies enable our ability to re-imagine work in a digital context.

You will be part of the Digital Automation team and work directly with various leadership teams to identify automation opportunities; analyze and challenge current ways of working and design new digital automations, as well as leading implementation and driving change. You will work closely with in-house developers who bring your envisioned automations to life – all digital products are developed following the agile methodologies. The position is strategic, and you will report directly to the Director for Digital Transformation.

NEXT Uddannelse KøbenhavnFaglærer til grundforløbet på WEB-udvikleruddannelsen

NEXT Uddannelse København

På NEXT - Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære. Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange.

Til én af Danmarks største erhvervs- og gymnasieskoler søger vi en faglærer til grundforløbet på WEB-udvikleruddannelsen til NEXT Medie.

Hele uddannelsessektoren i Danmark er i disse år i hastig forandring. Det gælder også på området for ungdomsuddannelser. Udviklingen påvirker i høj grad NEXT og betyder, at vi som uddannelsesinstitution til stadighed har behov for at tilpasse os de ændrede rammevilkår. Som medarbejder skal du kunne spille en meget aktiv rolle og være med til at sikre, at NEXT også fremstår som en stærk uddannelsesinstitution mange år frem.

Group Logistic ApS
Digitalchef

Group Logistic ApS, Brøndby

Har du stærke kompetencer indenfor webshopsalg, abonnementsforretninger og IT-projekter, og har du solid erfaring med salgsfokuseret marketing? Så er du den, vi leder efter.

I en nyoprettet stilling som Digitalchef hos Hverdag.dk, skal du være med til at opbygge vores helt nye hverdag.dk-brand både på marketing- og IT-siden. Med struktureret ledelse, IT-prioritering og gennemførelse af teamets projekter skal du vækste både medlemstal og salget på Hverdag.dk.

Du bliver en del af en mellemstor organisation med fokus på fremdrift, hvor vi går til stregen, for at skabe de bedste muligheder for vores medlemmer. Vi har stort fokus på åbenhed og ligeværdig kommunikation i virksomhed. Vi glæder os til byde dig velkommen i vores fællesskab.

Danske BankDigital konsulent til Group Corporate Communications

Danske Bank, København

Vil du bidrage til at styrke Danske Banks position som troværdig og kompetent virksomhed?

Som Danmarks største bank er vi naturligt en del af samfundsdebatten, og vi ønsker desuden at være med til at sætte dagsordenen inden for en række områder, der er med til at belyse, hvordan vi som bank leverer langsigtet værdi for vores kunder, aktionærer, og de samfund, vi opererer i.

Du bliver en del af et lille team - med bred kontaktflade og mange inputgivere - der er ansvarlig for at sikre, at sitet løbende afspejler koncernens agendaer. En opgave, vi løser ved at opdatere, drive og skabe engagerende indhold, der virker, og ved at fungere som rådgivere og sparringspartnere internt.

Novo Nordisk Fonden
Digitaliseringskonsulent

Novo Nordisk Fonden, Hellerup

Har du drive og talent for digital udvikling, digitalisering af forretningsprocesser og vil du arbejde i en dynamisk organisation med superengagerede kollegaer? Så er du måske den nye digitaliseringskonsulent i LIFE.

Du vil få et bredt ansvarsområde, hvor du har fokus på forretningens behov for it-udvikling og digitalisering. Du vil være bindeled mellem forretningen og system leverandører, samt være projektleder på implementering af en række forretningssystemer såsom; CRM, booking, projektstyring og contract management systemer. Derudover vil du være ansvarlig for at sikre etablering, implementering og videreudvikling af LIFE’s fremtidige IT organisering.

Styrelsen for Dataforsyning og EffektiviseringFrontend-udvikler til Danmarks største open source infrastruktur for frie geografiske data

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering, København

Vi søger en frontend-udvikler, som brænder for open source og frie data, og som kan hjælpe os med at udvikle brugervenlige løsninger, der understøtter væsentlige samfundsopgaver. Du bliver en del af Danmarks største udbyder af frie geografiske data

I kontoret Datadistribution arbejder vi for at skabe let adgang til styrelsens data. Vi arbejder primært med Open Source Software, der afvikles på RHEL og Docker. Vi distribuerer data gennem en række forskellige webservice standarder, herunder OpenAPI REST, WFS, WMS, WMTS og FTP. De data, der distribueres, er overvejende frie data, som alle kan benytte sig af, hvilket stiller høje krav til infrastrukturens driftssikkerhed.

Magasin
Google Analytics Specialist

Magasin, København

Hej, jeg er leder for afdelingen for Digital Performance, og her arbejder vi mere og mere med data for at skabe gode oplevelser for vores kunder, både online og i vores forretninger. Jeg søger en medarbejder, der sammen med resten af vores Digital Performance Team vil tage ansvar for at indsamle, behandle, analysere og præsentere online og offline data for vores organisation, for at vi kan optimere vores digitale performance mest muligt.

Vi søger en ny kollega som kan tage fuldt ejerskab over vores Google Analytics data. Du får ansvar for at opsætte og prioritere mål for at sikre, at vi udnytter vores muligheder bedst muligt. Teamet består udover denne rolle af en Data Scientist og en CRO Specialist, og målet er at skabe et team med fuld fokus på optimering af ROI (return on investment) ved hjælp af et kommercielt mindset og stærk e-commerce erfaring.

Magasin
KPMG Acor Tax
Front-End Developer to join our Tax Technology team

KPMG Acor Tax, Hellerup

Are you a programmer with a keen eye for design who wants to join a team of technology experts? Then maybe you are our new Front-End Developer!

We are looking for a full-time Front-End Developer who is motivated to combine the art of designing with the art of programming. You will help us bridge the gap between graphical design and technical implementation, taking an active role on both sides.

Your primary responsibilities will include:

 • Getting feedback from, and building solutions for, users and clients
 • Spearheading our clients facing development
 • Developing Microsoft Azure Web applications
KPMG Acor Tax
Kold & Partners ApSMarketing Professional

Kold & Partners ApS søger for Brainreader ApS i København

Digitalt fokus til vækstorienteret MedTech Scale-up i København

Giver det dig et kick at arbejde på tværs af digitale kanaler, og kan du smidigt manøvrere mellem en lang række af spændende marketing aktiviteter? Og er du klar til en bred selvstændig rolle i en mindre organisation, som med deres software gør en forskel i hvordan sygdomme i hjernen, såsom Alzheimers, diagnosticeres?

Med reference til VP of Business Development skaber du en digital rejse og tager ansvar for klassiske og online marketingaktiviteter. Primært fokus er på det nordamerikanske marked, som består af hospitaler, ambulante centre og forhandlere. Du bringer dine kompetencer i spil i en varieret dagligdag, hvor du udover et fokus på SEM, SoMe og website, sammen med teamet og eksterne leverandører får et bredt spektrum af marketingopgaver.

Wølund & Wraae ApSSenior Magento udvikler søges

Wølund & Wraae ApS, København eller Viborg

Vi søger en udvikler som brænder for at udvikle de mest afsætningseffektive Magento løsninger på markedet. Stræber du, som vi, efter at forbedre kunders online forretning gennem forretningsforståelse kombineret med teknisk indsigt og kompetence og drømmer du om ansvar og frihed til at drive opgaver selvstændigt, så se nedenfor.

Har du stor erfaring og lyst til at arbejde med:

 • B2B, B2C og B2G Magento løsninger
 • Optimering og udvikling af Magento 2 open source
 • Udvikling af Magento 2 Commerce Cloud
 • Integrationer til NAV, C5 og AX m.m.
 • Udvikling og tilpasning af moduler
Vækstfonden
Kommunikationsrådgiver - Barselsvikariat

Vækstfonden, Hellerup

Er du grafisk stærk, god med hjemmesider og skriver du godt? Vil du arbejde i en spændende organisation med betydelig politisk og mediemæssig bevågenhed? Så har vi en rigtig spændende mulighed til dig!

Som kommunikationsrådgiver er din vigtigste opgave at sikre en god formidling af Vækstfondens aktiviteter og resultater både på egne platforme og i medier – de klassiske som de sociale.

Du får en rolle, hvor du har fokus på at finde og fortælle relevante historier, der kan sætte dagsordenen og sikre at Vækstfondens kommunikation er levende, professionel og tydelig. Samtidig sikrer du, at Vækstfondens egne eksterne platforme er up-to date, indbydende og skarpe.

Vækstfonden
Samsøe SamsøeB2B E-COMMERCE MANAGER

Samsøe Samsøe, Copenhagen

Samsøe Samsøe is looking for a B2B E-Commerce Manager who will be responsible for implementing and ensuring a new top-performing B2B platform that can drive business smoothly between Samsøe Samsøe and its partners. The B2B platform will be the future wholesale work-tool and will be available for partners anytime with access through “self-service” on demand. We would like to build a platform that inspires customers to improve their assortment, sell-through, overall performance, and relation with Samsøe Samsøe.

Responsibilities

 • Planning and developing the customer experience and performance on the B2B platform
 • Daily maintenance of the B2B platform to secure novelty and availability

We offer

 • An interesting and challenging position in the center of the organization
 • An exciting, busy and creative workplace with a strong and supportive team of colleagues
Miljø- og FødevareministerietErfaren pressemedarbejder med stærke SoMe-skills til Landbrugsstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet, København

Kan du skrive fængende pressemeddelelser om minivådområder, jordfordelinger og økologi, mens du hjælper journalister med, hvor langt vi er med udbetalingen af støttekroner til landbruget? Og har du samtidig evnerne og lysten til at få Landbrugsstyrelsens sociale medier ud til endnu flere danskere. Så kan du blive en del af vores lille presseteam i Landbrugsstyrelsen.

Du får et spændende, varieret job med et stort selvstændigt ansvar og god sparring i et engageret presseteam, der arbejder tæt sammen med kolleger i hele landet, de øvrige styrelser og departementet i Miljø- og Fødevareministeriet.

Dine kerneopgaver er at:

 • Skrive pressemeddelelser fra Landbrugsstyrelsen.
 • Udforme pressemeddelelser til ministeren.
 • Besvare vores pressetelefon og håndtere henvendelser fra pressen.
EnhedslistenEnhedslisten Christiansborg søger kampagnerådgiver med skarpt blik for digitale kampagner

Enhedslisten

Enhedslisten på Christiansborg søger kampagnerådgiver, der vil være med til at skabe opbakning til politisk forandring, og som kan oversætte Enhedslistens politiske prioriteter til kampagner på alle platforme, især sociale medier.

Som kampagnerådgiver skal du tage initiativ til, planlægge og sikre udførelsen af kampagner på alle platforme med udgangspunkt i Enhedslistens politiske dagsordener. Du kommer til at arbejde tæt sammen med presse- og kommunikationsteamet, hvor du er placeret, samt resten af organisationen. Derudover vil du også stå for at udvikle vores brug af digitale kanaler generelt samt dagligt at producere materialer til samme.

Arbejdsopgaverne kort:

 • Udvikle kampagnekoncepter
 • Være projektleder på kampagner
 • Producere indhold til sociale medier og hjemmeside.
Luxplus ApSTalentfuld og ambitiøs udvikler søges til en stilling hos Luxplus – med mulighed for hel eller delvis remote-arbejdsplads

Luxplus ApS

Vil du være med til rykke vores ekspanderende koncept til nye markeder og implementere ideer, der tager vores platform til det næste niveau?

Luxplus er en medlemsbaseret ecommerce-virksomhed etableret i 2013. Fra vores hovedkontor i København driver vi i dag vores online medlemsklub, som findes i hele Norden samt Holland, Tyskland og England. Vi har endnu større planer for fremtiden, og for at supportere den nuværende, egenudviklede platform samt videreudvikle denne har vi brug for endnu en dygtig udvikler til vores team.

Vi kan tilbyde en hel eller delvis remote-arbejdsplads, det vigtigste for os er, at du er den helt rette til jobbet. Du behøver altså ikke sidde på vores kontor i København, men har mulighed for at arbejde hvor som helst i landet, så længe vi kan komme i kontakt med dig via Skype, Google Meet eller på anden vis.

Omnigame ApSGrafisk designer med stærke tekniske kompetencer

Omnigame ApS, Frederiksberg

Har du lysten til at bruge dine kreative evner og være en del af et ambitiøst marketingteam?

Som en del af vores marketing-team på 5 medarbejdere og ca. 12 andre kollegaer, vil du være med til at markedsføre branchens bedste og mest innovative spil. Vi skaber, designer og beslutter alt selv, hvorfor kreativitet, faglige evner og selvstændighed er et must.

I det daglige vil du primært have ansvaret for at:

 • Omdanne storyboards til flotte og iøjnefaldende HTML5-annoncer (Google display network, AdForm)
 • Designe samt implementere nyhedsbreve og dertilhørende skabeloner
 • Design af grafik til SoMe-annoncer og nyhedsbreve
 • Udvikling og implementering af landingpages
RockfonDigital Marketing Manager

Rockfon, Hedehusene

We are looking for an experienced Digital Marketing Manager to take the lead in developing successful, long-term digital marketing strategies for our company.

As a Digital marketing manager, you will build the roadmap for our digital channels and execute it with your team, agencies and Rockwool Group teams. You will drive all digital marketing efforts to achieve our business objectives and bring forward-thinking ideas to build a strong digital presence for Rockfon.

As a Manager you will work to develop the organization and our ways of working. You will consistently drive results, set challenging organizational and individual objectives, and support your team to achieve them. You will empower your team by fostering an environment where they can develop and grow, to utilize their full potential.

Netcompany
Senior IT Consultant

Netcompany, København, Aarhus eller Aalborg

Har du nogle års erfaring med udvikleropgaver og har du lyst til at sætte dit fingeraftryk på fremtidens løsninger og samtidig gøre en forskel? Kan du se dig selv spille en afgørende rolle for dit teams og projekts fremdrift, og være inddraget i alle dele af processen - lige fra design og udvikling til sikring af, at vi leverer et produkt af høj kvalitet til kunden.

Netcompany søger lige nu IT-profiler, der har lyst til at udfordre sig selv i en rolle der kræver høj teknisk faglighed, kombineret med en solid forretningsforståelse. Stillingen er en spændende mulighed for dig, der har lyst til at sidde i en rolle med ansvar for, at kundens krav og behov omsættes til færdige IT-løsninger, der skaber værdi.

Som Senior IT Consultant har du ansvaret for, at have overblikket over delprojektet, herunder afholdelse af daglige stand-ups, statusrapportering med kunden og/eller projektlederen.