7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Abena
Multimediedesigner med flair for videojournalistik

Abena, Aabenraa

Til en kontraktansættelse på et år med mulighed for efterfølgende fastansættelse søger ABENA Group Marketing en kreativ og struktureret multimediedesigner/videograf, der er nysgerrig efter at engagere sig i vores produkter og forretning.

Som Multimediedesigner løser du bl.a. opgaver, hvor du:

  • aktivt udarbejder multimedieindhold - herunder især video til digitale platforme
  • udarbejder storyboards med udgangspunkt i værdibaserede historier og USPer
  • konceptualiserer, producerer og redigerer videoer til brug på tværs af digitale platforme
Abena
Davidsens Tømmerhandel A/SMedie- og marketingassistent

Davidsens Tømmerhandel A/S, Vojens

Til vores marketingafdeling søger vi en omhyggelig og struktureret medie- og marketingassistent med et skarpt øje for detaljen.

Kan du svare ja til følgende…

  • Du sætter en ære i at få struktur på vores billeddatabase?
  • Du er interesseret i det visuelle udtryk lige fra produktbilleder til flotte inspirationsbilleder?
  • Du er en ”haj” til korrekturer?

Så er det måske dig vi søger som vores nye kollega.

Din primære opgave bliver at holde et skarpt fokus på vores billeddatabase der består af ca. 75.000 billeder - og sikre opdatering og vedligeholdelse af den. Vi har et stærkt kampagnesystem til at understøtte det der bliver dit ansvarsområde.

eurodan-huseSoMe- og marketingmedarbejder

eurodan-huse, Rødekro

Hos eurodan-huse har vi en vision om at være danskernes foretrukne byggefirma. Over 12.000 familier har allerede bygget et eurodan-hus. Vil du være en del af teamet?

Vi søger en profil med personligt drive, der trives med at arbejde bredt inden for marketing, kommunikation og sociale medier. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

  • Ansvar for SoMe. Herunder udvikling og produktion af content til de sociale medier samt øvrige marketingkampagner
  • Opsøge og formidle kundecases

Du har fingeren på pulsen, er en dygtig tekstforfatter og sætter en ære i at udvikle og producere inspirerende indhold. Du arbejder derudover med et kommercielt mindset og har fokus på den gode kundeoplevelse.

Danfoss A/S
Senior Backend Developer (m/f/d) (ID: 16677)

Danfoss A/S, Nordborg or Copenhagen

At Danfoss Climate Solutions, within the Service Development team, we are currently looking for a Senior Backend Developer (m/f/d).

You will join the team that is transforming our existing platforms to state-of-the-art cloud-based solutions. Therefore data ingestion, data modelling and stable backend infrastructure are crucial components of the success of our services.

The work will involve development of our NodeJS (TypeScript) based backend services used to:

  • ingest data from Danfoss and 3rd party controllers used in the food retail business like supermarkets, convenience stores and vending machines sliS store the data and make it available to the web frontend applications or to 3rd party services.

Danfoss A/S
FleggaardSocial media-koordinator – Lige over grænsen

Fleggaard, Harrislee

Brænder du for kommunikation og sociale medier? Og vil du bidrage til den digitale udvikling i en spændende detailhandelsvirksomhed?

Som social media-koordinator bliver du en del af marketingafdelingen i Fleggaard, der har det overordnede ansvar for at understøtte Fleggaard- og Calle-kæderne med online- og klassiske marketingaktiviteter. Med udgangspunkt i målrettet datadrevet markedsføring skal du være med til at drive og udvikle vores social media-markedsføring i Danmark & Sverige. Vi søger derfor en kandidat, som har fingeren på den sociale puls og følger med i tidens tendenser.

Vi søger først og fremmest en kandidat med stor erfaring og indblik i Facebook Business Manager og som samtidig har gode danske kommunikative evner. Det er vigtigt, at du forstår spillereglerne på de sociale medier, at du har en god forståelse for kunder og communities samt måden at kommunikere på.

Hjemmearbejdsplads
LionbridgePersonalized Internet Ads Assessor Denmark

Lionbridge

Part time, Independent Contractor, Work from Home Job

We partner with the world's most innovative companies to develop and improve their AI powered products. Whether it’s improving the relevance of search engines or training digital assistants to understand more languages and dialects, our teams help break machine-learning barriers and build human-learning bridges around the world -- and you can be part of it.

We are looking for dynamic people who have strong communication skills and use the Internet daily. You should also be flexible, reliable and have the ability to interpret and follow established guidelines.

E-commerce og Digital Ansvarlig hos KunstIndustrien
Hos KunstIndustrien fortsætter vi med at opleve meget høje vækstrater.
Kunstindustrien ApS, Sønderborg
Jobcenter
Indrykket: