4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 4 af 4 resultater.
Netcompany
Senior IT Consultant

Netcompany, København, Aarhus eller Aalborg

Har du nogle års erfaring med udvikleropgaver og har du lyst til at sætte dit fingeraftryk på fremtidens løsninger og samtidig gøre en forskel? Kan du se dig selv spille en afgørende rolle for dit teams og projekts fremdrift, og være inddraget i alle dele af processen - lige fra design og udvikling til sikring af, at vi leverer et produkt af høj kvalitet til kunden.

Netcompany søger lige nu IT-profiler, der har lyst til at udfordre sig selv i en rolle der kræver høj teknisk faglighed, kombineret med en solid forretningsforståelse. Stillingen er en spændende mulighed for dig, der har lyst til at sidde i en rolle med ansvar for, at kundens krav og behov omsættes til færdige IT-løsninger, der skaber værdi.

Som Senior IT Consultant har du ansvaret for, at have overblikket over delprojektet, herunder afholdelse af daglige stand-ups, statusrapportering med kunden og/eller projektlederen.

Luxplus ApSTalentfuld og ambitiøs udvikler søges til en stilling hos Luxplus – med mulighed for hel eller delvis remote-arbejdsplads

Luxplus ApS

Vil du være med til rykke vores ekspanderende koncept til nye markeder og implementere ideer, der tager vores platform til det næste niveau?

Luxplus er en medlemsbaseret ecommerce-virksomhed etableret i 2013. Fra vores hovedkontor i København driver vi i dag vores online medlemsklub, som findes i hele Norden samt Holland, Tyskland og England. Vi har endnu større planer for fremtiden, og for at supportere den nuværende, egenudviklede platform samt videreudvikle denne har vi brug for endnu en dygtig udvikler til vores team.

Vi kan tilbyde en hel eller delvis remote-arbejdsplads, det vigtigste for os er, at du er den helt rette til jobbet. Du behøver altså ikke sidde på vores kontor i København, men har mulighed for at arbejde hvor som helst i landet, så længe vi kan komme i kontakt med dig via Skype, Google Meet eller på anden vis.

CuriaMarketingansvarlig - barselsvikariat

Curia søger for Nibe Festival

Her er muligheden for en spændende og udfordrende stilling som marketingansvarlig for én af Danmarks 6 største musikfestivaler med en ambitiøs vækststrategi. Har du festival- og event-DNA til dette?

Nibe Festival har en ambitiøs udviklingsplan, der indeholder en række spændende tiltag for festivalens udvikling. Du bliver en naturlig del af arbejdet omkring eksekveringen af denne plan, og dermed bliver du en nøglespiller i administrationen og får stor indflydelse på udviklingen af dit område.

Der er stort fokus på digital marketing, og Nibe Festival har allerede sat en række spændende processer i gang omkring dette.

Af en lang række spændende opgaver og ansvarsområder kan bl.a. nævnes:

  • At planlægge, producere og distribuere relevant og fængende content, der skaber synergi på tværs af medier og platforme.
  • Ledelse og drift af SoMe-, Web- og Festival On Tour-teams.
Freelance Web Designer
How would you like to work for Aalborgs friendliest company?
Plusservice ApS, Aalborg
Jobcenter