30 job matcher din søgning 30 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

SwipBox
Data Scientist

SwipBox, Sønderborg

Brænder du for at finde ud af, hvordan maskiner kan hjælpe os med at analysere store mængder af data? Har du en stor digital interesse og samtidig en god evne til at gennemskue store datamodeller? Så er det måske dig, vi står og mangler til en nyoprettet stilling hos SwipBox.

SwipBox

Dit primære fokus vil være at tilvejebringe og udarbejde datamodeller til maskinlæring samt at optimere maskinlæringssystemer. Herudover vil jobbet indeholde:

 • Analysering af store mængder data
 • Udpegelse af sammenhænge i store datamængder
 • Træning af maskinlæring
SwipBox
DAMM Cellular Systems A/S
Software Developer

DAMM Cellular Systems A/S

DAMM Cellular Systems A/S is a world leader in the provision of scalable, innovative, user-friendly and cost-efficient TETRA and DMR infrastructure products to industrial, commercial and public safety customers.

We are looking for a software developer to join our R&D Software Development Team.

You will be responsible for the following areas:

 • Designing, developing and testing of specific software solutions
 • Providing ongoing support and maintenance to existing platforms
 • Creating specifications and documentation
DAMM Cellular Systems A/S
BankdataDeveloper – skab de bedste digitale barrierer mod finansiel kriminalitet

Bankdata, Fredericia

Kunne du tænke dig at udvikle software i et helt særligt og intenst forretningsområde, som har stor efterspørgsel fra vores kunder – de danske pengeinstitutter – og høj bevågenhed fra myndighederne?

I det her job er du direkte med til at udvikle barrierer mod hvidvask- og terroraktiviteter. Og der er gode muligheder for at præge og udvikle de løsninger, der dækker vores kunders behov – og udvikle scenarier, der ultimativt er med til at fange flere kriminelle på det finansielle område,” fortæller Torsten Vestergaard Meyer, scrum master – Netbank & AML.

Klik her og læs mere om jobbet og dine muligheder.

Ørsted
Senior Master Data Specialist – barselsvikariat

Ørsted, Skærbæk

Forestil dig en fremtid, hvor du vil være med til at sikre høj kvalitet af vores Master Data i SAP for vedligeholdelse af vores Bioenergy-anlæg.

I denne rolle vil du arbejde på at få worldclass data i SAP PM. En del af worldclass data i SAP PM betyder jævnlige besøg og dialog med vores maintenance folk på de forskellige værker.

Ørsted

Vi har brug for en SAP Specialist, som kan inspirere os i vores nystartede rejse mod at opnå worldclass data i SAP PM. Du vil få til job at yde support inden for SAP PM til dine kolleger på værkerne i BIO samt sikre, at brugernes anvendelse af defineret PM-setup stemmer overens med BIO's forretningsgange.

Ørsted
TAJCO Group A/S
Senior BI Specialist

TAJCO Group A/S, Vejle or Slovakia

Do you want to play a central role in strengthening TAJCO’s focus on becoming an even more data-driven company? Do you want to be part of a global company and work with skilled and passionate colleagues around the world? If you can nod approvingly to this, then this could be your next career opportunity!

TAJCO A/S

The role of Senior BI Specialist in TAJCO is central to our success. The responsibilities include, among others:

 • Further developing and maintaining our data warehouse solution (SQL, Azure).
 • Creating visual reports, dashboards and KPI scorecards by use of the Power BI desktop.
 • Understanding the needs of the organisation to develop our BI further.
TAJCO Group A/S
Danfoss A/S
Senior Backend Developer (m/f/d) (ID: 16677)

Danfoss A/S, Nordborg or Copenhagen

At Danfoss Climate Solutions, within the Service Development team, we are currently looking for a Senior Backend Developer (m/f/d).

You will join the team that is transforming our existing platforms to state-of-the-art cloud-based solutions. Therefore data ingestion, data modelling and stable backend infrastructure are crucial components of the success of our services.

The work will involve development of our NodeJS (TypeScript) based backend services used to:

 • ingest data from Danfoss and 3rd party controllers used in the food retail business like supermarkets, convenience stores and vending machines sliS store the data and make it available to the web frontend applications or to 3rd party services.

Danfoss A/S
Norlys
Vil du arbejde med Danmarks mest kritiske IT-infrastruktur som Manager for Operational Technology?

Norlys, Esbjerg

Motiveres du af at have ansvaret for forsyningskritisk Operational Technology (OT) i en af de mest samfundskritiske brancher i Danmark? Vil du være en nøglespiller i at bygge en agil organisation op – som kan sikre en stabil og sikker drift af vores kritiske IT-systemer og enheder i vores elnet. Så er det lige præcis dig, vi har brug for.

Du får ansvaret for at bygge en effektiv og sikker drift af vores forsyningskritiske OT-systemer. Derudover kommer du til at arbejde på tværs af hele vores virksomhed, hvorfor du også bliver et kendt ansigt med stor mulighed for at præge vores forretning.

Stillingen som manager ses som et udviklingsområde, hvor du har stor mulighed for at udvikle dig fagligt og ledelsesmæssigt og dermed selv være en del af formningen af det fremtidige setup omkring OT og IT-sikkerhed i Forsyningsdivisionen.

Norlys
BankdataVær med til, at sætte rammerne for IT- og Informationssikkerheds området i Bankdata

Bankdata, Fredericia

Har du ambitioner om at gøre din indflydelse gældende inden for IT- og informationssikkerhed i et af Danmarks største it-finanshuse, hvor sikkerhed og Compliance er øverst på dagsordenen?

Som Senior IT-sikkerhedskonsulent vil du indgå i et team, der hver dag arbejder med at sikre udmøntning af sikkerhedspolitik og lovkrav til brugbare retningslinjer og vejledninger for kollegerne i Bankdata, men også arbejder rådgivende, for forretningsområderne i Bankdata.

Dine konkrete arbejdsopgaver vil bestå i at:

 • Udmønte Bankdatas IT-sikkerheds-strategi og -politik i bestemmelser, procedurer, baselines og guidelines
 • Være rammesættende for IT-sikkerhedsområdet
 • Definere Bankdata risikovurderingskoncept samt udarbejde risikovurderinger
BankdataVær med til, at definere sikkerheden for IT-Infrastruktur og sætte rammerne for Bankdatas Cyberrobusthed

Bankdata, Fredericia

Har du ambitioner om at gøre din indflydelse gældende inden for IT-sikkerhed?

Som Senior IT-Sikkerhedskonsulent spiller du en afgørende rolle i afdelingens konstante mål om at sikre en høj Cyberrobusthed og tidssvarende sikkerhedsniveau på Bankdatas infrastruktur. Du vil endvidere være med til at sikre, at Bankdata er i overensstemmelse med gældende lov og krav i den finansielle sektor inden for sikkerhed og Compliance.

Helt konkret bliver du en del af et team, der har det overordnede ansvar for Cyber- og infrastruktursikkerheden hos Bankdatas og får, sammen med resten teamet, ansvaret for at vedligeholde og løbende forbedre sikkerhedsniveauet.

BankdataVær med til, at definere sikkerheden for Bankdatas brug af cloud-løsninger

Bankdata, Fredericia

Har du ambitioner om at gøre din indflydelse gældende inden for cloud-sikkerhed og compliance?

Så er du måske Bankdatas nye Senior Cloud Security Consultant. Som Senior Cloud Security Consultant spiller du en afgørende rolle i afdelingens konstante mål om at være i overensstemmelse med gældende lov og krav i den finansielle sektor inden for sikkerhed og compliance i public cloud.

Som en af Bankdatas Senior Cloud Security Consultants vil du være nøglepersonen der sikrer, at vi har en tidssvarende og velfungerende sikkerhedsprofil i public cloud. Dine konkrete arbejdsopgaver vil bestå i at:

 • Være med til at implementere cloud sikkerhedsforanstaltninger
 • Sikre at velbeskrevne best practice og implementeringsmetoder er beskrevet og forankret
 • Videreudvikle og vedligeholde Bankdatas sikkerhedsniveau i public cloud
EnergiCERTICS Specialist

EnergiCERT, Kolding

Vil du være med til at sikre Danmarks mest kritiske infrastruktur mod cyberangreb? Og har du lyst til at opbygge et lab, hvor energiselskaberne i Danmark kan eksperimentere med cyberangreb mod industrielle kontrolsystemer? Så har vi et unikt job til dig, som formentligt ikke findes nogen andre steder i Danmark.

Du vil have ansvaret for at opbygge Nordens bedste ICS-Lab med PLC’er, komplette mini-fabrikker og andre industrielle systemer. Tanken er, at Lab’et skal kunne bruges til at introducere IT-folk til ICS, samt til at lade ICS-folk ”prøve tingene af” i et miljø, som har lignende komponenter som dem, de bruger i deres egen organisation.

Dette er en hands-on rolle. Du skal udtænke lab’et, opstøve komponenterne, implementere og drive netværket samt opbygge scenarier og cases, som kan bruges til undervisning – og herefter udarbejde undervisnings-moduler og afholde undervisningen i tæt samarbejde med dine kolleger.

N1 A/SManager for Modellering & Analyse

N1 A/S, Esbjerg

Er du vores nye spillende Manager indenfor forretningsudvikling og dataanalyse?

Har du lyst til at være med der hvor forretningen virkelig udvikler sig? Har du lyst til at drive optimeringer og analyser på tværs af en kompleks og spændene virksomhed? Brænder du for ledelse samt innovativ udvikling af dataanalyse? Kan du sige ja, så kan du måske være vores nye Manager for Modellering & Analyse.

Som Manager for Modellering & Analyse skal du være med til at sætte afdelingens store indsigt og interesse for at optimere og drive analyser på tværs af en stor og kompleks organisation i spil. Du kommer til at kombinere din dag mellem ledelse og egne opgaver i en virksomhed med en stor projektportefølje og en stor driftsorganisation, hvor du er tæt på såvel den daglige forretning som på N1’s ledelse.

N1 A/S
P. Lindberg
Group IT-medarbejder til drift og udvikling af IT-infrastruktur

P. Lindberg, Vejen

Er du klar til at gå en spændende fremtid i møde der kræver selvstændighed, initiativ, gode kommunikative evner og en passion for IT-drift, -udvikling og -support?

Som Group IT-medarbejder går du en spændende og selvstændig hverdag i møde, hvor det er dig, der som udgangspunkt sikrer best practice og håndterer alt support for dine knap 100 kolleger i Norge, Sverige, Tyskland og på hovedkontoret i Danmark.

Du sikrer en høj driftssikkerhed og håndterer konfiguration, opsætning og vedligeholdelse af systemer, herunder pc, telefoni, printere, servere og AV-udstyr med mere. Du drifter og udviklinger med stort fokus på Azure, AD, Intune, Microsoft 365, Sharepoint og Windows 10.

P. Lindberg
RelateIT A/S
Vil du være vores nye Power BI Consultant

RelateIT A/S, København, Odense, Kolding, Skanderborg, Aalborg

Hvis du brænder for relationer, er vild med data og elsker at gøre en forskel ved at skabe værdi for vores kunder, så har du her muligheden for at slippe dine skills løs med flotte BI-rapporter.

Din baggrund er ikke så vigtig, men du har garanteret arbejdet meget i Excel, og du jonglerer elegant med formler og pivot-tabeller samtidig med, at du kender til Power BI og synes ligesom os, at det er fremtidens værktøj!

Hos RelateIT skal du afdække vores kunders behov, så de får den bedste BI-løsning. Så du kommer til at slå dig løs med opbygning af flotte rapporter og seje datamodeller i Power BI, og du er kundens partner og ven i alle de spørgsmål, de kan finde på. Du sikrer succes hos kunden og hjælper dem med træning og udrulning.

RelateIT A/S
Pharma Nord
Java udvikler

Pharma Nord, Vejle

Kan du lave velstruktureret Java-kode, overskue sammenhængene i et større ERP-system og få det hele til at spille sammen med en Oracle SQL Database? Så er du måske den person, vi søger til Pharma Nords webafdeling i Vejle, hvor du vil komme til at arbejde med videreudvikling af vores ERP-system og e-handelsplatform, der er udrullet i over 20 lande.

Du kommer til at spille en vigtig rolle i videreudvikling af Pharma Nords online-strategi, hvor du bl.a. kommer til at arbejde med fejlrettelser i eksisterende kode, med design og kodning af nye moduler fra grunden samt supportere kolleger i afdelingen. Vi arbejder med Linux som platform for primært open-source- og egenudviklet software.

Pharma Nord
Pharma Nord
Web og Java Full-stack Developer

Pharma Nord, Vejle

Pharma Nords webafdeling søger en Full-stack Developer, som kan hjælpe os med at videreudvikle både front- og back-end delen af vores Java-baserede e-handelsplatform, som nu er udrullet i over 20 lande.

Du kommer til at spille en vigtig rolle i videreudviklingen af Pharma Nords online strategi, hvor du bl.a. kommer til at arbejde med fejlrettelser i eksisterende kode, med design og kodning af nye moduler fra grunden samt supportere kolleger i afdelingen. Vi arbejder med Linux som platform for primært open-source og egenudviklet software.

Pharma Nord
Energinet
MS365 Power Platform Developer

Energinet, Fredericia

Energinet has kicked off the use of Power Apps and Power Automate – and as we are expanding within this area, we are looking for a new team member who can contribute to qualify and develop existing and new apps.

You will join the team “Transformers” – a team working in an agile context on different tools used on daily basis across the organization: Microsoft 365, Azure DevOps, ServiceNow, Omada/IAM. Our team’s mission is to transform the ways of working to become more digital and automated.

Energinet Job description:
 • Refine and develop new features to existing Presence app used by employees on location to comply with COVID-19 restrictions
 • Develop risk assessment addition to current portfolio app
 • Develop Power Apps and Power Automate for processes, which are handled manually today – with the purpose of simplifying processes in the future
Energinet
HumanTrust A/S
Head of Digital and IT

HumanTrust A/S søger for NDI Group A/S i Brørup

Søger du en nøglerolle, hvor digital forretningsudvikling er i centrum? Kan du transformere en klassisk IT-organisering til en distribueret og agil samarbejdspartner for alle dele af forretningen? Og er du en dygtig og visionær leder? Så er den familieejede koncern NDI Group A/S måske dit næste skridt på karrierevejen.

NDI Group A/S er Skandinaviens største udbyder af dæk, fælge og dertil relaterede produkter. Koncernen består desuden af en række datterselskaber, ikke mindst detailkæden Super Dæk Service A/S, og ønsker med ansættelsen af ny Head of Digital and IT at sikre sammenhængen mellem koncernens strategiske råderum og IT-arkitekturen.

Du kommer til at arbejde i krydsfeltet mellem digital strategi og forretningsudvikling. Du får det overordnede ansvar for IT-funktionen, inkl. ledelse af 18 ansatte, der varetager den daglige drift og udvikling.

HumanTrust A/S
Danfoss A/S
DevOps Architect for HCBO (m/f/d) (ID: 16130)

Danfoss A/S, Nordborg, Hamburg, Silkeborg, Kolding, or Copenhagen

Danfoss is establishing a Hybrid Cloud Business Office (HCBO) that develops our private and public cloud service capabilities that supports Danfoss and Danfoss customers. The HCBO will help to further enable our Digital Transformation and fulfill employees' needs while progressing on our hybrid multi-cloud adoption journey.

For the HCBO Danfoss is looking for a DevOps Architect, who will be part of the IT Infrastructure Architecture team, responsible for the overall standards and framework of the cloud platform to support the organizations adoption of hybrid-cloud.

Job Responsibilities

 • Development of automation standards and building the automation framework.
 • Infrastructure as code templates and artifacts.
 • Build secure coding repositories and communities of practice for developers together with Danfoss’ Engineering SDLC.
Danfoss A/S
PeopleLinkMasterdata & Material Coordinator

PeopleLink søger for Pentair i Fredericia

Med reference til Logistics Manager får du med arbejdssted på kontoret i Fredericia, ansvaret for, at alle items, og derved det samlede produktkatalog, er opdateret. Dine primære opgaver består i at oprette og vedligeholde globale masterdata samt at håndtere opgaver og projekter i forbindelse med compliance.

Som en vigtig del af dit ansvar bliver det din opgave - i samarbejde med dine kolleger, at videreudvikle processer og governance for registrering af masterdata som sikrer kvalitet, anvendelighed – og ikke mindst compliance i forhold til gældende produkt -og handelslovgivning.

Du tilbydes en spændende udfordring i en virksomhed, hvor kerneværdierne handler om at skabe win/win situationer i såvel relationerne med virksomhedens kunder som med kollegerne, og hvor grundholdningen er frihed under ansvar, teamånd og god work-life balance. .