15 job matcher din søgning 15 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 15 af 15 resultater.
Den Jyske Sparekasse
IT-konsulent med interesse for robotudvikling søges

Den Jyske Sparekasse, Grindsted

Vi søger nu en IT-konsulent med interesse i robotudvikling, der kan hjælpe os med fortsat optimering på området, så vi også i fremtiden kan levere de hurtigste og mest kvalificerede løsninger til vores kunder.

Baseret på ønsker fra de enkelte fagområder i sparekassen vil du deltage i udviklingen og vedligeholdelsen af robotter, der skaber et større overblik og hurtigere og mere kvalificerede løsninger til vores kunder. Vi benytter os af Kapow som platform.

Udover udviklingen af robotter vil jobbet også indeholde opsætning og administration af systemer fra BEC, udvikling og vedligeholdelse af blandt andet sparekassens intranet baseret på SharePoint samt sparekassens CEM-system baseret på Salesforce.

Den Jyske Sparekasse
Den Jyske Sparekasse
Selvkørende IT-konsulent med speciale i SharePoint og Salesforce søges

Den Jyske Sparekasse, Grindsted

Den Jyske Sparekasse ønsker at styrke samspillet mellem forretningen og IT og søger derfor en selvstændig IT-konsulent, der brænder for at gøre en forskel.

I jobbet som IT-konsulent vil du være centralt placeret med mange kontaktflader til både ledelsen og kolleger i hele organisationen. I samarbejde med dine 6 nærmeste kolleger i IT-afdelingen vil du få en stor andel i udviklingen og vedligeholdelsen af sparekassens CEM-system baseret på Salesforce.

Du vil deltage i vedligholdelsen af sparekassens intranet baseret på SharePoint samt medvirke i opgraderingen af SharePoint 2007 til SharePoint Online (O365). Dertil kommer andre opgaver med bl.a. dataudtræk og analyser i vores BI-systemer blandt andet til brug for ledelsen.

Den Jyske Sparekasse
Ørsted Group Functions
Security Cloud Architect Officer

Ørsted Group Functions, Gentofte, Skærbæk near Fredericia or Warsaw

Do you want to take up the challenge of securing our infrastructure?

Join us and become Security Cloud Architect Officer in Corporate Information Security where you’ll be responsible for our security architecture area. You’ll contribute to information security in the organisation, which means ensuring that the organisation’s architecture for cloud solutions is designed securely. You’ll also analyse and investigate architecture for cloud solutions and advise on holistic cloud solutions and security.

Ørsted

Ørsted is a global leader in offshore wind energy and ranked the world’s most sustainable energy company. To be a frontrunner, we invest significantly in employee development and from the moment you join us, we’ll support your personal and professional growth.

Ørsted Group Functions
Sikkerhedsstyrelsen
Samarbejdsstærk dataudvikler

Sikkerhedsstyrelsen, Esbjerg

Vil du være med til at udnytte de muligheder, teknologier som machine learning og computer vision giver? Og vil du hjælpe til med at optimere processer og arbejdsgange i samspil med automatisering? Så er du måske vores nye kollega i Datamanagement.

Vi søger en medarbejder til at træde ind i en rolle som dataudvikler, og dermed bidrage til at udvikle fremtidens datalandskab i Sikkerhedsstyrelsen.

Du vil bidrage til at sikre en solid, struktureret og ensartet tilgang til proces- og datagovernance i styrelsen, samtidig hjælper du forretningen med at løse konkrete problemer ved at implementere nye digitale løsninger og teknologier i driften.

Vi udvikler løbende vores kompetencer og i den forbindelse er det vigtigt at sikre sammenhæng mellem systemer, struktur og fremtidens teknologier. Der er rig mulighed for alsidighed i de opgaver du får, og du kan udvikle dig i flere retninger.

Energinet
Data Engineers til Energinets dataplatform

Energinet, Fredericia

Vi har rigtig travlt med at bringe vores data i spil for vores mange digitaliseringsinitiver, så vi kan lykkes med den grønne omstilling.

Energinet

Derfor søger vi nu to Data Engineers med passion for data og softwareudvikling, som vil være med til at udvikle nye dataintegrationer på vores nyudviklede dataplatform, baseret på Azure Cloud Services, samt på vores CKAN-baserede OpenData-løsning, Energidataservice.

Du bliver en del af afdelingen IT BI og Dataleverancer, hvor du får fagligt stærke kolleger, der brænder for cloud-arkitektur, softwareudvikling, rapportering og dataløsninger. Samtidig bliver du en del af et agilt, tværgående team i vores SAFe-setup. Her kommer du sammen med kolleger fra forretningen til at skabe dataløsninger med fokus på optimering af el- og gassystemet.

Energinet
Norlys
VP til Cyber & Information Security/CISO

Norlys, Silkeborg, Aarhus eller Esbjerg

Vil du tage det overordnede ansvar for informationssikkerhed i Danmarks største energi- og telekoncern? Er du en fagligt stærk IT-sikkerhedsleder, der skaber tillid og stærkt følgeskab omkring IT-sikkerhedsløsninger? Har du format til at sikre, at vi er på det rette sikkerhedsniveau for samfundskritisk infrastruktur?

Dit primære fokus og indsats er internt i Norlys, men du deltager naturligvis også i eksterne cyber- og informationssikkerhedsfora og -samarbejder, hvor du bl.a. holder dig opdateret på udviklingen og det aktuelle trusselsbillede. Dine opgaver er bl.a. at:

 • Vedligeholde og udvikle et stærkt og effektivt niveau af IT-sikkerhed
 • Skabe netværk og tætte relationer i organisationen og markere dig selv som den, der tager det overordnede ansvar for Norlys’ informationssikkerhed
 • Styrke informationssikkerhedsafdelingens rolle i Norlys
Norlys
Sanistål A/S

Master Data Consultant

Sanistål A/S, Billund

Har du flair for Master Data, motiveres du af detaljen og ønsker du at understøtte en innovativ og digital forretning med de rigtige master data-processer, så kan det være netop dig vi søger!

Vi søger en Master Data Consultant indenfor kunde- og leverandør-master data til vores Master Data management afdeling i Billund. Master Data management arbejder på tværs af organisationen, med fokus på overholdelse af vores governance, udvikling af datamodel, arkitektur & controlling af master data. Vi er ansvarlig for Saniståls master data for kunder, leverandør, materialer, HR og finans.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Videreudvikle og vedligeholde vores governance-model
 • Videreudvikle og vedligeholde vores datamodel for kunder & leverandør, samt sikre korrekt systemopbygning og -udvikling
 • Varetage dataload via IT.MDS Mass Change &/LSMW-indlæsning i SAP på alle objekter
Sanistål A/S
LEMAN A/S
EDI-tekniker/-udvikler

LEMAN A/S, Fredericia

Kan du udvikle værdiskabende IT-løsninger?

Du indgår i et team af kundekonsulenter, IT Business Partners og softwareudviklere, og vil dagligt blive udfordret af kolleger, kunder og leverandører. Du skal være med til at udvikle LEMANs nye IT-setup og kunne skabe værdi og resultater i en virksomhed i vækst. Du skal også hjælpe os med at konsolidere vores gamle IT-systemer og være med til at implementere et nyt forwarder-system.

Du kommer til at...

 • vedligeholde LEMANs IT-systemer
 • vedligeholde og oprette EDI-integrationer
 • integrere data i eget EDI-system.
LEMAN A/S
Esbjerg Kommune
E-arkivassistent ved Esbjerg Byhistoriske Arkiv

Esbjerg Kommune

I forbindelse med en omorganisering er en stilling som e-arkivassistent ved Esbjerg Byhistoriske Arkiv ledig med ansættelse den 1. september 2020 eller snarest derefter. Tjenestetiden er 18,5 timer ugentligt.

I tæt samarbejde med e-arkivaren skal du deltage i den kommunale arkivsektions arbejde med digitale arkivalier, hvilket vil sige:

 • teste arkiveringsversioner
 • løbende kvalitetssikre arkiveringsversioner
 • fremsøge og ekspedere digitale sager og oplysninger
Energinet
Platformsejer til demokratisering af energisystemets data

Energinet, Fredericia eller Ballerup

Vi har travlt, som i rigtig travlt, for at lykkes med den grønne omstilling. Det kommer som regel til udtryk i debatter om vindmølleparker, elbiler, ledninger og gasrør i landskabet. Men der er et andet landskab vi sjældent hører tale om – nemlig vores datalandskab.

Vi søger en platformsejer til at tage ansvar for vores datalandskab og mere specifikt drive videreudviklingen af vores dataplatform samt opbygge og drive en portefølje af dataintegrationsindsatser i Energinet.

Dine ansvarsområder:

Energinet
 • Være bindeled mellem dataplatformens udviklere og forretningen.
 • Udarbejde platformens roadmap, der er afstemt med forretningens prioriteter og use cases.
 • Sikre, at platformen er videreudviklet i henhold til dets roadmap og med state-of-the-art teknologier.
Energinet
Kia Import Danmark AS
Projektleder/Business Analyst

Kia Import Danmark AS, Fredericia

Hos KIA Import Danmark A/S søger vi en Projektleder/Business Analyst til vores Marketing & Customer Quality team (barselsvikariat). Du bliver en del af et team på 10 kollegaer, som alle varetager opgaver inden for marketing, PR, digital udvikling, produkt- og forhandlerudvikling. I tæt samarbejde med dine kollegaer og andre relevante stakeholders kommer du til at arbejde med den kommercielle del af Business Intelligence, hvor dit primære fokus bliver at hjælpe dine kollegaer til at træffe datadrevne beslutninger med udgangspunkt i kundedata/-indsigt.

Din rolle vil være todelt og kræver at du selvstændigt kan drive spændende projekter og har stærke analytiske kompetencer. Du får ansvaret for vores kunde-/aktivitetsdata, som skaber grundlaget for at skabe datadrevne beslutninger. Jo bedre vi forstår vores kunder, jo bedre kundeoplevelser kan vi levere.

Kia Import Danmark AS
Luxplus ApSTalentfuld og ambitiøs udvikler søges til en stilling hos Luxplus – med mulighed for hel eller delvis remote-arbejdsplads

Luxplus ApS

Vil du være med til rykke vores ekspanderende koncept til nye markeder og implementere ideer, der tager vores platform til det næste niveau?

Luxplus er en medlemsbaseret ecommerce-virksomhed etableret i 2013. Fra vores hovedkontor i København driver vi i dag vores online medlemsklub, som findes i hele Norden samt Holland, Tyskland og England. Vi har endnu større planer for fremtiden, og for at supportere den nuværende, egenudviklede platform samt videreudvikle denne har vi brug for endnu en dygtig udvikler til vores team.

Vi kan tilbyde en hel eller delvis remote-arbejdsplads, det vigtigste for os er, at du er den helt rette til jobbet. Du behøver altså ikke sidde på vores kontor i København, men har mulighed for at arbejde hvor som helst i landet, så længe vi kan komme i kontakt med dig via Skype, Google Meet eller på anden vis.

Improving ApSBACKEND DEVELOPER

Improving ApS, Kolding

Backend-udvikler søges til udvikling af e-handelsløsninger

Improving søger en erfaren backend-udvikler, der er ambitiøs omkring sit faglige niveau og foretrækker at være en del af et team bestående af stærke digitale profiler.

Du vil komme til at arbejde med opbygning og videreudvikling af løsninger på Magento samt udvikling af moduler eller integrationer til 3. partssystemer som ERP-systemer, NAV, C5, PIM osv.

Dine opgaver som backend udvkler, vil bestå af en variation af opgaver såsom:

 • Udvikling af moduler
 • Tilpasningen af Magento
 • Udvikling af integration til 3. parts systemer
ERHR Rekruttering ApSBusiness Intelligence Specialist

ERHR Rekruttering ApS søger for dao i Vejle

På vegne af dao, en mellemstor dansk virksomhed med hovedkontor i Vejle, og aktiviteter i hele landet, er vi på udkig efter en medarbejder, der kan varetage arbejdsopgaver i relation til data warehouse og backend-udvikling. Stillingen er nyoprettet, og virksomheden er åben overfor hvilken uddannelsesmæssig baggrund og erfaringsniveau deres nye medarbejder har.

Uanset baggrund og erfaringsniveau, vil den rette kandidat skulle håndtere opgaver der omfatter følgende områder:

 • Data warehouse og backend-udvikling er hovedopgaven. Der vil både skulle arbejdes med nyudvikling og vedligehold
 • Machine learning
 • Kodning i SQL, og gerne Python
Pay-Back specialist rekruttering ApSMaintenance Programmer, softwareudvikler til PLC Siemens TIA-portal

Pay-Back specialist rekruttering ApS søger for FiberVisions a/s i Varde

På vegne af FiberVisions a/s i Varde søger vi en Maintenance Programmer, som gennem sine skarpe kompetencer i PLC-programmering vil styrke in-house-automationsteamet.

Vi søger en softwareudvikler/PLC-programmør til en attraktiv stilling, uden rejsedage, i en spændende og ekspansiv produktionsvirksomhed i kontinuerlig drift.

Da der er tale om en nyoprettet stilling, vil dine kompetencer og interesseområder kunne tilpasses og udvikles under hensyntagen til virksomhedens behov.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omhandle

 • specificere, programmere og indkøre maskiner i produktionen
 • fejlfinde og optimere på produktionslinjerne
 • onlinemålinger.