100 jobannoncer matcher din søgning 100 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

ECCO Sko A/S

Senior Master Data Governance Consultant

København V or Warsaw
Se video om ECCO Sko A/S som arbejdsplads

Are you ready to contribute to shaping our master data management (MDM) and governance practice?

Come be a driving force in our master data management initiative, a pivotal focus for ECCO’s Management Board, and a top priority in our digital transformation agenda.

We have the support of top management here, so you’ll be stepping into a central role that offers ample learning opportunities and a broad network.

Head of Master Data Jesper Wahl Poulsen
ECCO Sko A/S
Gem
KOMBIT A/S

KOMBIT styrker kommunernes cybersikkerhed. Vil du være med?

København S

Som en del af vores nye strategi "Kommunal Digital Bevægelse" styrker KOMBIT cybersikkerheden i den kommunale digitalisering. Du får dermed en unik mulighed for at være med i opstarten af et helt nyt team, hvor vi skal hjælpe landets kommuner med at møde store udfordringer inden for cybersikkerhed. 

Vi tilbyder dig et job på en dynamisk arbejdsplads med indflydelse på den digitale velfærd i Danmark. Du vil arbejde sammen med erfarne og dedikerede kollegaer i et inspirerende miljø. Hos KOMBIT vil du få udviklingsmuligheder, der matcher dine ambitioner. 

KOMBIT A/S
Rigsadvokaten

Teknisk it-sikkerhedsspecialist

København K

Vi søger en teknisk it-sikkerhedsspecialist, som skal bevæge sig i feltet mellem teknik, forretningens drift og sikkerhed i samspil med Rigsadvokatens It-leverandører.

Dine primære arbejdsopgaver bliver bl.a. at:

  • identificere, vurdere og håndtere sikkerhedsrisici gennem proaktivt arbejde med risikostyring og implementering af passende sikkerhedskontroller og –procedurer
  • gennemføre træningssessioner for medarbejderne for at øge organisationens sikkerhedsbevidsthed

Vi er to ledere og ti kolleger i sektionen med et stærkt og uhøjtideligt socialt fællesskab.

Gem
KOMBIT A/S

Governance Risk Compliance (GRC)-konsulent

København S

Som en væsentlig og naturlig del af vores nye strategi har KOMBIT fået et endnu stærkere fokus på at styrke informationssikkerheden i den kommunale digitalisering.

I InfoSec bliver du en del af et tværfagligt team med den helt centrale opgave at yde tværgående støtte til hele organisationen i forhold til styring, risikovurdering og efterlevelse af krav om informationssikkerhed, herunder cybersikkerhed og persondatabeskyttelse.

Du vil opleve, at det er rig mulighed for at sætte dit præg i en hverdag fyldt med spændende opgaver. Vi har som organisation fokus på dig og dit (arbejds)liv i balance – vi kalder det LiFE.

KOMBIT A/S
Plandent A/S

Business Intelligence-forretningsanalytiker med flair for data og projekthåndtering

Vallensbæk

Vil du arbejde med store mængder af data, og kan du skabe mening i data ved hjælp af forretningsanalyser?

Du er med til at udvikle og vedligeholde vores dataplatforme og sikre tværgående overblik til vores salgs- og økonomiafdeling.

Der er store udviklingsmuligheder i jobbet, og du kommer til at arbejde med en af Danmarks største distributører i dentalbranchen og sparre med vores europæiske søsterselskaber.

Plandent A/S
Jobindex søger for MB Solutions A/S
Gem
Jobindex

Konsulent til IT-sikkerhed og Cloud-/infrastruktur-løsninger

Vejle eller København Ø

Har du en IT-baggrund og solid erfaring med MS Azure? Kunne du tænke dig at bygge videre på dine kompetencer hos et firma, der er på forkant med teknologien og som oplever stor tilgang af nye kunder?

Her bliver du IT-specialist på sigt gennem vores skræddersyede forløb og de opgaver, du løser for vores kunder. Forløbet er tilpasset dig og bygger videre på dine IT-kompetencer. Dette er derfor det ideelle job, for dig som er klar til at tage det næste skridt i din karriere.

Jobindex
EY
Gem
EY

Analyst/Senior Analyst - Life Science (Copenhagen)

Frederiksberg

Vil du gerne arbejde med market access, real world evidence og sundhedsøkonomisk modellering og derigennem bidrage til at forbedre sundheden for mennesker i hele verden?

Vil du være en del af et team, der arbejder sammen om at levere velunderbyggede beslutningsgrundlag og ekspertviden til vores kunder?

Så er EY det helt rigtige sted for dig.

EY
DSB
Gem
DSB

Response Team Analyst: Elevate Our Infrastructure Capabilities!

Taastrup

How would you like to

  • work with infrastructure and cloud that directly impact train operations?
  • observe and monitor DSB’s software reliability?
  • contribute to root cause analysis to permanently fix problems?

We are looking for a software engineer who is interested in working with 3rd-level IT support across our entire IT landscape with a focus on cloud solutions

You have the option to work remotely for up to two days and during on-call outside of office hours.

DSB
Gem
itm8

Senior Projektleder – Til transitionsprojekter

København Ø eller Skovlunde

Brænder du for at lede implementerings- og migreringsprojekter og samle grupper af individer mod et fælles mål?

Vi kan bl.a. tilbyde dig et kvalificeret team med et stærkt sammenhold og fantastiske m8s – og mulighed for at arbejde hjemmefra

Vi drømmer om at få en kollega med minimum 5 års erfaring med projektledelse fra en konsulentvirksomhed, gerne med en uddannelse indenfor IT eller en god grundlæggende forståelse for IT-infrastruktur, server og serverteknologier.

itm8
Gem
Netcompany

Data Management Consultant

København K

Er du interesseret i data, og vil du gøre en reel forskel ved at rådgive virksomheder om brugbare indsigter baseret på fakta? Motiveres du af at være med, hvor det sker, og af at arbejde med nogle af de mest komplekse og moderne dataløsninger?

I Data Management vil du blive en del af et team, der bidrager til at vores kunder udvikler og administrerer deres forretning på baggrund af data og viden.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Har du lyst til at arbejde med de nyeste teknologier inden for PostgreSQL, Zabbix eller driftsautomatisering i en stor koncern?

Frederiksberg

Infrastruktur Operations er et veletableret og ambitiøst kontor med ca. 20 IT-teknikere. Vi står for al håndtering af de databaser- og middlewareplatforme der understøtter SKAT’s samfundskritiske systemer.

Du vil komme til at arbejde med løsningsdesign, drift, vedligehold og videreudvikling, og du bliver en del af et engageret og specialiseret team. Du vil få gode muligheder for at udvide dine tekniske kompetencer gennem kurser og uddannelse.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Gem
PDC A/S

IT-sikkerhedschef

Brøndby

Motiveres du af at arbejde med IT-sikkerhed?

Vi har i snart 40 år udviklet avancerede planlægnings- og ressourcestyringsløsninger til en bred vifte af sektorer, herunder flyselskaber, lufthavne og hospitaler.

Du får ansvaret for at identificere og adressere potentielle sikkerhedsrisici samt sikre implementeringen af effektive sikkerhedsforanstaltninger, politikker og beredskabsplaner.

PDC A/S
Gem
Itm8 A/S

Business Intelligence Konsulent

Aarhus C, Odense S, København Ø eller Skovlunde

Vi er på udkig efter en dygtig Business Intelligence Konsulent, der kan bringe avancerede dataanalysefærdigheder til vores team og hjælpe vores kunder med at navigere i datadrevne beslutningsprocesser.

Hvad tilbyder vi?

  • En nøglerolle i en organisation, hvor data og indsigt er i centrum for vores forretningsstrategi
  • Muligheden for at arbejde med state-of-the-art teknologier inden for dataanalyse og business intelligence
  • Et dynamisk arbejdsmiljø, hvor du kan påvirke og bidrage til virksomhedens vækst og succes
Itm8 A/S
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Karrieremulighed inden for cybersikkerhed

Frederiksberg

Er du interesseret i at arbejde med en bred vifte af opgaver inden for cybersikkerhed, herunder trusselsvurderinger, håndtering af sikkerhedshændelser, indsatsledelse og efterforskning? Har du evnen til at strukturere og håndtere sikkerhedshændelser på en stringent måde samtidig med, at du kan træde i karakter som indsatsleder i tilfælde af en truende cybersikkerhedshændelse?

Du vil opleve en hverdag fyldt med varierende opgaver, som kræver struktur og dokumentation. Vi tilbyder en moderne arbejdsplads med attraktive arbejdsforhold og plads til personlig udvikling.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
CGI Danmark A/S

Talent 2024: Brænder du for Data Science eller Data Engineering? Bliv talent hos CGI

Ballerup

Er du en passioneret dataentusiast, der brænder for at arbejde med store datamængder og komplekse datastrukturer?

Et skræddersyet program på 12 måneder, mentorordning, gode løn- og personaleforhold, samt garanteret fastansættelse i verdens 5. største IT-virksomhed.

Du bliver en del af en global vækstvirksomhed og er med til at designe fremtidens BI- og dataløsninger inden for den finansielle sektor.

CGI Danmark A/S
Tryg Forsikring A/S

Portfolio Manager - lønsomhedsstyring, Tryg Forsikring

Ballerup

Vil du være en del af vores stærke Portfolio Management funktion i Tryg Privat DK og have ansvaret for at levere på og videreudvikle vores styring af lønsomhed og vækst?

Du har ansvaret for at udarbejde porteføljestrategien og risikoappetitten, og du monitorerer porteføljen, både via historisk og aktuel performance, men også via fremadskuende KPI’er, der er udgangspunktet for porteføljestyringen, hvorved du tager actions for at opnå resultater og løbende forbedringer.

Tryg Forsikring A/S
National enhed for Særlig Kriminalitet

IT-specialister til efterforskning af cybercrime i National enhed for Særlig Kriminalitet Øst

Glostrup

Vil du være med til at afsløre cyber-forbrydere, der udnytter sårbarheder i serversoftware og kommunikationsprotokoller og benytter snedige tricks til at skaffe sig adgang til danske virksomheders servere og data?

Så har du her muligheden for at blive IT-efterforsker i NC3's High Tech Crime-sektion og være med til at styrke politiets kamp mod cybercrime ved hjælp af tekniske analyser og formidlingen af dine fund til retssystemet.

Du indgår i den overordnede kontakt med den forurettede eller politikredsen, der har henvendt sig om sagen. Herfra vurderer du, hvilke data du skal have adgang til og identificerer indgangsvinkler og fokuspunkter for den videre efterforskning.

Lægemiddelstyrelsen

Dedikeret farmakoepidemiolog til Lægemiddelstyrelsens Dataanalysecenter

København S

Lægemiddelstyrelsen er en helt unik arbejdsplads, i at vi er Danmarks eneste regulatoriske myndighed for lægemidler og medicinsk udstyr. Med denne position følger et helt særligt ansvar, som vi er meget stolte af og bevidste om i vores arbejde.

Dine primære arbejdsopgaver i Lægemiddelstyrelsens Dataanalysecenter er bl.a.:

  • Designe, planlægge og udføre farmakoepidemiologiske analyser på sundhedsdata bl.a. vedr. forbrug, effekt og sikkerhed
  • Udarbejdelse af rapporter, notater og præsentationer til forskellige målgrupper
Banedanmark

Dataanalytiker med stor økonomiforståelse

København V

Føler du dig godt tilpas i selskab med store datamængder og har du en systematisk tilgang til rapportering af særligt økonomidata?

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Du bliver drivkraften bag alt fra opbygning af datastruktur, standardiserede rapporter, ressourceopgørelser og dataanalyser til hasteforespørgsler og ad hoc-rapporter til interne såvel som eksterne interessenter.

Lyder det som noget for dig?

Banedanmark
PRO&CO søger for itm8
Gem
PRO&CO

IT-konsulenter

Er du en dygtig konsulent, som motiveres af at arbejde tæt sammen med kunderne og finde de bedste løsninger, som understøtter lige netop deres forretning?

Du får rollen som betroet rådgiver med forståelse for kundens forretning og behov. Du sikrer, at kundernes infrastruktur løbende udvikles, og at de får tilbudt relevante optimeringer.

Kulturen er præget af en flad struktur, åbenhed og en uformel tone.

PRO&CO

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV