5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 5 af 5 resultater.
Andel Holding A/S
Dedikeret og serviceminded GIS-systemudvikler

Andel Holding A/S, Haslev

Et af de centrale systemer hos Andel er vores GIS-platform. Vi bruger en GIS-platform, baseret på Hexagons G/Technology, til at beskrive hvor i geografien komponenterne i elsystemet er placeret, samt at beskrive deres topologiske opbygning. GIS-platformen spiller en meget vigtig rolle både i vores evne til at sikre stabil drift af elnettet, men også for vores evne til at understøtte relevant og faktabaseret udvikling.

Andel Holding A/S

Andel søger en GIS-systemudvikler, der har ambitionen om at skabe en fortsat robust og velfungerende platform for forretningen og samtidigt udbygge datagrundlaget for udvikling af fremtidens elnet.

Dine primære arbejdsområder vil være:

  • Daglig drift og udvikling af Andels G/Technology platform
  • Udarbejdelse af dokumentation
  • Opsætning og overvågning af integrationer til andre systemer

SEAS-NVE er blevet Andel. Se mere her.

Andel Holding A/S
Nigel Wright Consultancy DenmarkIT Controls Engineer

Nigel Wright Consultancy Denmark recruiting on behalf of Vanderlande in Køge

Become a part of Vanderlande and join the market leader in material flow systems and support a company that continuously seeks to improve their way of working and counts sustainability to one of their most important values.

As an IT Controls Engineer, you will be a part of an on-site service team for complex incident and problem analysis especially for the 1st line support. You will be working with the team from Lidl in Køge on one of Vanderlande’s innovative warehouse solutions.

YOUR TASKS

  • Solving incidents, analyzing root causes and support change deployments
  • Problem Management: responsible for overseeing all outstanding problems of the system
  • Hands-on training-on-the-job of the customer to improve their use of the system
AMBIZZION
IT-administrator

AMBIZZION søger for Danapak Flexibles A/S i Slagelse

Besidder du en glimrende IT-forståelse, har lysten til at interagere med brugerne på deres præmisser, og brænder du for at yde en høj grad af service? Har du på øje for helheden og samtidigt de små detaljer? Er du struktureret i måden at gå til en opgave, og er din lyst til at lære en masse om mange forskellige applikationer stor, så er du muligvis den IT-administrator, vi søger til Danapak Flexibles A/S.

Efter en grundig introduktion til alle virksomhedens applikationer vil du komme til selvstændigt, samt sammen med erfaren kollega, at løse en lang række alsidige opgaver. Du bliver centralt placeret i en stabil organisation, hvor du kommer til at samarbejde med en lang række erfarne kolleger, og hvor du bidrager som bindeled til koncern-IT og de IT-opgaver, der løses i tilknytning til virksomheden.

JN Data A/S
IT-Compliance Manager

JN Data A/S, Silkeborg eller Roskilde

Vil du være med til at sikre at Compliance Management bliver videreudviklet i en førende IT-virksomhed i den finansielle sektor?

Vi er i fuld gang med at etablere JN Datas fremtidige compliance setup og dermed sikre, at JN Data fortsat ligger helt i top på security & compliance området. Til afdelingen Compliance Control søger vi derfor en dynamisk Compliance Manager med kompetencer indenfor compliance, IT sikkerhed, Service og IT Governance og et bredt teknologisk kendskab.

Som Compliance Manager skal du bidrage til udvikling, koordinering, forvaltning, rapportering og effektivisering af området og teamet. Du skal i samarbejde med teamet sikre, at vi følger kravene til compliance i den finansielle sektor, samt udviklingen af tiltag, i dialog med vores kunder.

Passionate Data Scientist for improvement and optimisation projects
Do you find yourself most engaged when you transform data into solid strategic decisions and hands-on optimisations?
Novo Nordisk, Kalundborg
Novo Nordisk