77 job matcher din søgning 77 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

CGI Danmark A/S
Udvikler til udvikling af komplekse sundhedsløsninger

CGI Danmark A/S, Tranbjerg

Ønsker du at blive en del af et succesrigt og humørfyldt team, hvor spændende faglige udfordringer og en sjov arbejdsdag er i højsædet? Vi søger ambitiøse Angular- og .net-udviklere/konsulenter til én af vores divisioner, der leverer komplekse løsninger til kunder i sundhedssektoren.

Du vil blive en del af vores Health division, der kombinerer forretningsforståelse med informationsteknologi og skaber unikke it-baserede services og løsninger. Vi realiserer digital transformation og videreudvikling af sundhedsløsninger og bidrager til moderne og effektive arbejdsgange for sundhedsprofessionelle.

I teamet anvendes teknologier som f.eks.:

 • Angular
 • .NET / .NET Core
 • WPF (MVVM)
CGI Danmark A/S
KMD A/SManagement Consultant with focus on Data Science & AI

KMD A/S, Ballerup, Aalborg, Aarhus eller Odense

Jobbet er en unik mulighed for at kombinere IT og forretningsforståelse med et personligt drive for at gøre en forskel. Du vil arbejde med data fra et af KMD’s vigtigste produkter KMD OPUS ERP, som er bygget på en SAP-platform og din vigtigste opgave bliver at skabe værdi for kunderne ved at udvikle, effektivisere og rådgive om KMD’s løsninger. KMD A/S

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. inkludere:

 • At udvikle og kode modeller på toppen af KMD’s mangeartede IT-systemer i samarbejde med dine kollegaer
 • Du vil kunne arbejde inden for områderne; Finance, Payroll og Fraud.
KMD A/S
A-TEX A/S
Systemadministrator

A-TEX A/S, Herning

Vil du gerne udfordres? Og sætter du pris på en god arbejdsplads, hvor samarbejde er i højsæde? Så er det dig vi ønsker os som ny kollega.

Til vores IT-afdeling i Herning søger vi en kompetent og serviceminded Systemadministrator, som har lyst til at blive en del af vores IT-team på 8 entusiaster. Vi gør hver dag en kæmpe indsats for at levere god kvalitet og service til vores 1800 kollegaer rundt om i verden.

Du kommer til at indgå i driften og administrationen af vores applikationer og servere, cloud og hostede services. Du indgår i infrastruktur- og forretningsprojekter, og din rolle vil her være en kombination af rådgivende og udførende, hvor du med din tekniske indsigt og forståelse kan støtte op om projekterne. Du får stor indflydelse og tager ansvar og initiativ til at tilrettelægge driften, i samarbejde med dine kollegaer.

A-TEX A/S
NTI A/S
Software Developer

NTI A/S, Risskov

Vi har stor efterspørgsel på vores egenudviklede produkter, og derfor søger vi nu igen nye kolleger til vores udviklingsafdeling.

Du vil komme til at arbejde med et komplekst produktområde i tæt samarbejde med produktejerne og QA. Vi tilbyder et udfordrende job, hvor du får mulighed for at udvikle vores strategiske egenudviklede værktøjer og løsninger.

NTI A/S

Du vil indgå i et team, der arbejder med…

 • Scrum og agile principper
 • .NET 5.0 og C#
 • Entity Framework og MS SQL
NTI A/S
Norlys
Erfaren Softwareudvikler? Norlys har brug for flere af jer!

Norlys, Silkeborg

Vil du være med til at sætte standarden for professionel softwareudvikling til fremtidens systemer i Energi- og Telesektoren? Er du en skarp passioneret softwareudvikler, der har fokus på kvalitet og optimering? Så mangler vi dig!

Du bliver en del af et professionel IT udviklingsområde, der består af 100 dedikerede udviklere, der understøtter forretningen med IT-løsninger lige fra Norlys hjemmesider, TV bokse og Apps til provisioneringssystemer og integrationer. Vi er opdelt i Scrum Teams, der alle arbejder i et agilt udviklingsmiljø med Scrum Master og Product Owner tilknyttet.

Norlys
Norlys
Serviceminded og datadrevet Master Data Specialist til indirekte indkøbssupport-funktion

Norlys, Silkeborg

Brænder du for at arbejde med og sikre at Master Data oprettes og vedligeholdes i henhold til fastlagte forretningsregler? Vil du være med til at professionalisere og digitalisere vores Procure to Pay (P2P)-proces på indirekte indkøb? Kan du med base i din erfaring med indkøbsprocesser, stille de rette krav til vores nye ERP-system? Og motiveres du af at yde dine kolleger den bedste service, når du skal supportere deres indkøbsbehov?

Dit overordnede ansvar som Master Data Specialist i Category Management er sikring af valide master data til at understøtte det indirekte indkøb og vores P2P-proces.

Til en start vil du, i samarbejde med vores Senior Category Manager for indirekte indkøb, få ansvaret for at opbygge master data og processer i forbindelse digitaliseringen af vores P2P-proces for indirekte indkøb.

Norlys
BAADER Logistix A/SSoftwareudvikler

BAADER Logistix A/S, Risskov

Er du klar til at tage et ansvar i udviklingen af fremtidens produkt med dataopsamling, monitorering, analyse og produktionsstyring med udgangspunkt i Industri 4.0?

Som udvikler i et team er du ikke bange for at tage et ansvar, og gå forrest i udviklingen af produktet, fra ide til implementering og til drift, og derigennem sikre at produktet altid lever op til kundens forventninger. Desuden formår du både at levere til markedet og flytte platformen videre samt bidrage med at modne udviklingsmiljøet til nye højde.

Udover din rolle som udvikler deltager du også under designfasen og er derved med til at sikre den optimale implementering, hvor de funktionelle krav omsættes til ”rigtige” udviklingsopgaver med tilhørende test.

Netcompany
Managing Architect til spændende Data Management-projekter

Netcompany, København, Aarhus og Aalborg

Brænder du for at lave komplekse dataløsninger, og har du lyst til at levere de mest samfundskritiske og banebrydende dataløsninger i Danmark? Kan du håndtere hele løsninger – fra systemarkitektur til datamodellering, integrationsdesign og continious integration? Så er du måske vores nye kollega i rollen som Managing Architect i Netcompany.

Som Managing Architect får du ansvar for, at forretningens krav bliver omsat til den rigtige tekniske løsning, baseret på de mest velegnede teknologier og arkitektur. Det kræver en bred viden og erfaring med flere teknologier og en naturlig interesse for aktivt at følge den tekniske udvikling for altid at være på forkant med kundens krav. I forlængelse heraf vil du også være involveret i planlægningen af teknisk implementering samt den daglige sparring med teamet.

Norlys
Softwareudvikler med lyst til Java og backend udvikling

Norlys, Aarhus

Har du en solid udviklererfaring og har du styr på detaljerne? Brænder du for Microservice arkitektur og vil du arbejde i et stærkt fagligt miljø med fokus på kvalitet og langsigtede løsninger? Så er den her mulighed lige noget for dig.

Du kommer til at indgå som udvikler i et stærkt team, hvor vi går op i hinandens faglige og personlige udvikling. Du vil få mulighed for at sætte dit eget præg og få stor indflydelse på dine opgaver. Du har lyst til at lære nyt, og at dele ud af din viden. Det forventes at du kan samarbejde i teamet, men også at du kan arbejde selvstændigt. Du kommer til at udvikle og forbedre de nuværende backend-løsninger samt udvikling af nye produkter og udfasning af legacy-systemer bliver også en del af arbejdet.

Norlys
Komunikado Danmark ApSUdvikler med PHP-erfaring søges

Komunikado Danmark ApS, Aarhus

Komunikado vokser, og vores udviklerteam er åben for en god kollega mere. Hvis du har lyst til at arbejde sammen med gode kolleger, som er dygtige og gerne deler hvad de kan, er Komunikado måske stedet for dig?

Komunikado er et 360 graders webbureau i hjertet af Aarhus, som skaber innovative løsninger for vores kunder. Vi har et kreativt miljø som pt. består af fire udviklere, en designer og tre kundeansvarlige, som har den daglige kontakt til kunderne.

En stor del af vores tid udvikler vi nye webshops, hjemmesider og funktioner til vores kunders behov, det er her vi især mangler dig. Hos os får du mulighed for at være med helt fra starten af projekterne, og se den endelige løsning blive sat i drift hos kunden.

Vestas Wind Systems A/S
Associate Business Intelligence Architect

Vestas Wind Systems A/S, Aarhus

Are you ready to take a central role in Vestas IT Data & Analytics? And would you like to be part of a transformation journey in Vestas with a vision to bring Data & Analytics to the next level supporting a data-driven agenda across the company?

Your primary responsibility is solution architecture within the data area. Your daily tasks will revolve around identifying current gaps and future possibilities and turn these into solution designs and deliverables that support the Vestas business and our IT architectural principles. Our team works closely with the business analytical teams across the organization, and you will have the opportunity to explore a variety of business areas.

Vestas Wind Systems A/S
Danske BankSenior Software Engineer (Full-stack)

Danske Bank, Brabrand

Do you like the game of a cloud specialist — always striving to ensure long term scalable, robust, and performant application design while balancing the pros and cons in the current context? Are you ready to embark on a journey where we transform our current IT landscape into a Microservice based architecture? If your answer is yes, then you are the software engineer we are looking for.

You will be part of the Retail Investment tribe, where our mission is to make it easy for customers to invest, and empower advisors to offer best-in-class investment advice through simple, high-quality solutions. Join us on our journey to create exceptional solutions, while we continuously learn and improve.

HR navigatorExperienced IT Security Specialist

HR navigator søger for Hydra Specma i enten Skjern, Vestjylland, Ishøj, København eller Gøteborg

The person we are looking for wants to have a key role in IT, where you function as a strong partner for your colleagues in IT Development and Operations. At the same time, you play well together with rest of the business to help increase digitalization in a safe and efficient way, just as you will be able to spar with your other competent colleagues in the IT organization.

Expectations & Tasks:

 • Microsoft technologies in general, both on-premises and in the cloud
 • UpToDate on technologies and trends within the IT Security area
 • Working with awareness on IT Security in general
HumanTrust A/S
Group Credit Manager

HumanTrust A/S søger for XL Byg Brejnholt Gruppen i Højbjerg

Er du på udkig efter en nøglerolle, hvor du dagligt deler ud af din faglighed, så koncernens kreditpolitikker løbende udvikles på og altid håndhæves? Så har du nu muligheden for at blive Group Credit Manager for XL Byg Brejnholt Gruppen.

Brejnholt Gruppen er en familie- og medarbejderejet trælastkoncern med knap 1,7 mia. kr. i årlig omsætning og over 320 medarbejdere fordelt på 12 afdelinger. Virksomheden bygger forretningen på relationer og stræber efter at være en attraktiv, effektiv, konkurrencedygtig og fair samarbejdspartner.

Du får bl.a. følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Vurdere og undersøge kundens kreditværdighed vha. virksomhedens/koncernens regnskaber og evt. personsamtaler, inkl. udarbejdelse af risikovurdering
 • Effektivisering, udvikling og sikring af procedurer og forretningsgange på debitorområdet på tværs af koncernen
 • Afholdelse af løbende debitormøder med afdelingsdirektører
HumanTrust A/S
DAMM Cellular Systems A/S
Software Developer

DAMM Cellular Systems A/S

DAMM Cellular Systems A/S is a world leader in the provision of scalable, innovative, user-friendly and cost-efficient TETRA and DMR infrastructure products to industrial, commercial and public safety customers.

We are looking for a software developer to join our R&D Software Development Team.

You will be responsible for the following areas:

 • Designing, developing and testing of specific software solutions
 • Providing ongoing support and maintenance to existing platforms
 • Creating specifications and documentation
DAMM Cellular Systems A/S
Magenta ApS
Koordinator til it-hus

Magenta ApS, Aarhus

Magenta leverer it-løsninger primært til den offentlige sektor i Danmark og Norden. Vi tilbyder gode arbejdsforhold, en uhøjtidelig, dynamisk og afslappet atmosfære med plads til læring og nytænkning.

Du arbejder ansvarligt, og du griber med glæde små og store opgaver. Du har det fint med at være blæksprutten, der kan arbejde med alt fra faktureringsopgaver og indkøb til HR-processer og events. Du vil også gerne hjælpe med at samle CV'er og anden dokumentation til tilbudsskrivning og kontrakter. Det vil være en gave, hvis du samtidig har blik for den gode trivsel på kontoret og har ideer til at at styrke samhørigheden på arbejdspladsen.

Du skal være med til at sikre vores organisatoriske hukommelse ved at vedligeholde vores dokumenter og sager, og du skal også deltage i den gruppe, der vedligeholder og redigerer vores hjemmeside. Derfor er det vigtigt, at du kan læse og skrive et nogenlunde fejlfrit dansk.

Magenta ApS
BankdataKom med på en teknologisk rejse som software developer

Bankdata, Silkeborg

Vil du være medlem af Team Platform og stå i spidsen for afdelingens strategiske rejse mod cloud? 

Som vores nye udvikler får du massiv betydning for mange af vores andre teams, da du kommer til at arbejde med vores platforme og infrastruktur.

”Du får en helt særlig mulighed for at være med til at påvirke hele vores virksomhed, arbejde med de nyeste teknologier og hurtigt få et meget bredt netværk,” siger afdelingsleder Anders Bak Jensen.

Læs meget mere her og søg stillingen. 

BEUMER Group A/S
IT Network Manager

BEUMER Group A/S, Beckum or Aarhus

Do you want to play an important role in operating and developing our network infrastructure? And are you ready to be a trusted team player in an international team?

Beumer

At BEUMER Group, you will become a network professional in a cross-border team. By operating and developing the global network infrastructure you will ensure the business success and meeting the internal SLAs.

BEUMER Group A/S
SOS International a/s
Dyk som Java-udvikler ind i vores agile verden af produktudvikling

SOS International a/s, Aarhus

Synes du at det er fedt at arbejde med webapplikationer og services der understøtter en kerneforretning? Og brænder du for at løse komplekse problemstillinger og som gør en forskel for rigtig mange brugere?

Som en del af Partner Solutions vil du som udvikler have ansvaret for at bygge infrastruktur der både binder vores egne og kundernes systemer sammen. Dette kan både være integrationer til nogle af verdens største bilproducenter og en lang række forskellige forsikringsselskaber.

Teamet arbejder på en generisk infrastruktur bestående af en række microservices hvor det er nemt at tilføje og ændre kundespecifikke integrationer. Der udover arbejdes der på en generisk snitflade til vores kunder, hvor kunderne selv kan skabe deres egne integrationer mod SOS International.

SOS International a/s
Vestas Wind Systems A/S
Software Developer – Manufacturing Test

Vestas Wind Systems A/S, Hammel

Are you a skilled Backend Developer? And does the opportunity to contribute to a greener future excite you? Then have a closer look at this exciting opportunity with Vestas!

Responsibilities:

 • Maintain and develop software for our test platform
 • Maintain and develop structured test of software
 • Build, maintain and develop a continuous delivery environment

We offer a challenging workplace with great professional and personal development opportunities in an inspiring, international work environment with a global wind turbine manufacturer. The department places high focus on an informal working environment where professional skills can be developed and enhanced, and you can influence our solutions.

Vestas Wind Systems A/S