23 job matcher din søgning 23 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

TV 2 Danmark A/SSite Reliability Engineer til Video Platform & Recommendations i TV 2 PLAY

TV 2 Danmark A/S, Odense

Til vores Video Platform og Recommendations teams søger vi endnu en Site Reliability Engineer, der sammen med de to teams, er med til at sikre at TV 2 PLAYs kunder får den bedste streamingoplevelse. Er du, ligesom vi, fascineret af Cloud Native teknologier, AWS, Kubernetes og sætter observerbarhed og stabilitet i højsædet i de systemer du udvikler, er du personen vi rigtig gerne vil tale med.

Som Site Reliability Engineer stræber du kontinuerligt efter at forbedre kvalitet og performance af de systemer, du sammen med teamet udvikler. Du udnytter din baggrund som softwareudvikler til at designe, udvikle, vedligeholde og optimere de applikationer og den infrastruktur, der udgør hjertet af TV 2 PLAY, så de er i stand til at skalere og er stabile.

TV 2 Danmark A/SProduct Owner til Data Science & Engineering team i TV 2 PLAY

TV 2 Danmark A/S, Odense

Brænder du for at arbejde med digitale løsninger baseret på innovative teknologier som kunstig intelligens sammen med en masse dygtige kolleger? Så er det måske dig, vi leder efter.

Som Product Owner hos TV 2 vil du hjælpe Data Science & Engineering teamet med at optimere brugeroplevelsen på TV 2 PLAY igennem intelligente, databaserede løsninger, som bl.a. gør det nemmere for kunder at finde netop de programmer, som er relevante for dem.

Du skal specificere og prioritere opgaver indenfor data science initiativer på TV 2 PLAY og identificere muligheder, løsninger og forbedringer til TV 2 PLAY produktet i tæt samarbejde med teamet og product managers.

SAM InternationalSupport Consultant

SAM International søger for Element Logic Denmark A/S i Odense

Trives du med fart over feltet, og har du lyst til at blive en del af et uformelt og ambitiøst team i en international vækstvirksomhed, der designer, leverer og servicerer topinnovative robotlagerløsninger til effektivisering og pladsbesparelse af kundernes lagre?

Dit overordnede ansvarsområde bliver via fjernsupport at afhjælpe kundens tekniske udfordringer på robotlagerløsningen, bestående af hhv. Autostore (HW) og eManager (SW) og sikre dig, at kundens performance bliver reetableret, og at kunden er tilfreds.

SAM International er én af Nordens største HR & rekrutteringsvirksomheder, vi har igennem mere end 25 år arbejdet med at skabe det rigtige match mellem kandidater og virksomheder. Vi lever efter visionen ‘Value Through People’. Vi er 70 passionerede medarbejdere på verdensplan fordelt på 14 markeder.

Wilke A/SResearch Manager til Research-afdelingen i Odense

Wilke A/S

Kan du omsætte tal til viden og vil du arbejde for en af Danmarks førende konsulent- og analysevirksomheder, hvor vi hver dag løser spændende opgaver for en bred vifte af virksomheder i såvel Danmark som udlandet? Wilke søger lige nu en ambitiøs Research Manager til vores kontor i Odense.

Dine centrale arbejdsopgaver:

 • Planlægning, opsætning og koordinering af dataindsamling – kvalitativ og kvantitativ
 • Kodning og sampling i Confirmit
 • Styring af dataindsamling

Wilke tilbyder desuden stor indflydelse på egne arbejdsopgaver samt one-to-one samtaler én gang i kvartalet – med udvikling og trivsel i fokus.

Wilke A/S
ABB A/SNetwork & Cyber Security Specialist

ABB A/S, Odense or Skovlunde

Take your next career step at ABB with a global team that is energizing the transformation of society and industry to achieve a more productive, sustainable future.

If you have a couple of years of experience within IT and you have learned that network and cyber security is as fascinating as we know it is, this job is your perfect career move. You overall focus is to ensure that our customers get the right network solutions with up-to-date cyber security standards fully integrated.

Your responsibilities

 • Advice customers on cyber security – threats, standards, opportunities etc.
 • Protect customer systems from security threats
 • Design network solutions
 • Configure firewalls and networks in general
CuriaSØGES: DATA SCIENTIST. HAVES: MEGAMEGET DATA OG SUPERSØDE (OG SKARPE) KOLLEGAER

Curia søger for STEP i Odense

Hos STEP tror de på, at data er altafgørende for at flytte forretninger og skabe intelligente kommunikationsløsninger. Og de har rigtig meget data. Mere præcist får de data fra 80% af den danske befolkning. Det er altså ikke data, de mangler. Men de mangler dig, der vil være med til at indsamle, analysere, segmentere og standardisere data. Dig, der elsker data så meget, at det selvfølgelig skal indgå i din titel.

Med titlen følger et job og med jobbet følger nogle ret så spændende og vigtige opgaver: Det er nemlig din opgave at sikre det rette datagrundlag og understøtte STEPs dataprojekter. Selvfølgelig i tæt samarbejde med resten af teamet. Et team, der består af 15 specialister, der arbejder med dataintegration, data warehousing, udvikling af machine learning-algoritmer, business intelligence, audience data, e-mail automation og datadrevne løsninger.

Shipmondo ApSSoftwa­re­ud­vik­ler

Shipmondo ApS, Odense

Vil du være en del af teamet bag Danmarks bedste e-handelsværktøj?

Er du udvikler med stort U, og kan du lide at være drivkraften bagved, der får alt til at spille foran? Der er fuld fart på hos Shipmondo, og vi leder derfor lige nu efter DIG, der har lyst til blive en del af vores tech-team som backend-udvikler.

Hos os er alle velkomne, men det gør det lidt lettere, hvis vi snakker samme sprog. Derfor kunne vi forestille os, at du:

 • Er uddannet datamatiker, softwareingeniør, datalog eller tilsvarende (har du ikke følgende uddannelser, men har naturlig flair for software og udvikling, så hører vi også gerne fra dig)
 • Har erfaring med systemdesign og -udvikling i driftmiljøer
 • Har god forståelse af programmeringskoncepter (OOP, Datastruktur, SQL, HTML, CSS, JavaScript, jQuery, Web Services osv.)
RelateIT A/S
Vil du være vores nye Developer til ISV-løsninger

RelateIT A/S, København, Odense, Kolding, Skanderborg eller Aalborg

Vi har brug for dig, der er en dygtig udvikler, og ligesom os er passioneret omkring AppSource-løsninger baseret på Microsoft Business Central. Vores BC AppSource-løsninger skal udbygges og vedligeholdes, andre skal bringes til AppSource. Så har du med din professionelle tilgang mod på at bringe dine kreative evner i spil med fokus på høj kvalitet – så kan det være dig vi står og mangler!

I takt med at flere virksomheder overgår til BC, oplever vi en efterspørgsel på standardiserede Business Apps, der distribueres via Microsoft AppSource til Dynamics partnere verden over. Vi har et vågent blik for de løsninger, som i sammenhæng med BC giver virksomhederne yderligere funktionalitet og værdi.

Du skal bidrage til at vedligeholde og udvikle nye funktionaliteter samtidig med, at du bliver primær udvikler på udvalgte ISV-løsninger.

RelateIT A/S
KOMPAN A/SCAD Solutions Manager

KOMPAN A/S, Odense

We are searching for a CAD Solutions Manager for our Autodesk platform to help us design applications work together, scope atomization and train our users.

The CAD Solutions Manager makes sure that our design applications of the entire company are integrated and support our business. The central application is AutoCAD, and other systems include Rhino, Grasshopper, Autodesk 3ds Max with V-ray rendering. The key users are landscape architects in all KOMPAN subsidiaries around the world as well as product designers at Headquarters.

The main tasks include:

 • Ensure integration and workflow between AutoCAD, 3ds Max and other applications to create simple processes for our product designers, architects and visualizers
 • Design and scope the programming of AutoCAD and 3ds Max routines that serves as automation
 • On top of this, help analyse, scope, and implement parametric design in the Design team
OnRobot A/S
Backend SW Developer

OnRobot A/S, Aalborg, Odense or Budapest

Do you want to take on the challenge of developing SW applications in the eco-system for our innovative products in the collaborative robot space? Are you an experienced SW Developer in the backend development of web-based applications and have the passion to accomplish creative tasks in a team? Then you might be our new Backend SW Developer in OnRobot R&D!

You will be helping us create better products mostly by contributing your skills and expertise to:

 • Software development, system engineering, design, implementation, documentation, and test of web server-based backend SW
 • Customer focus by giving the best solution helping the automation of end-to-end flows.
 • Defining system architecture for SW applications
OnRobot A/S
Leica Geosystems Technology A/SSoftware Technical Lead for Machine Control systems

Leica Geosystems Technology A/S, Odense

Do you want to help the Heavy Construction Industry transfer into advanced digitized solutions using a variety of new technologies? Do you get a kick out of deploying solutions based on your designs, and a thrill out of complex debugging under Linux? Are you an experienced Software Developer with a strong personal drive and in-depth knowledge of C++?

We invite you to join our R&D team at Leica Geosystems Technology Machine Control Division in Odense and live out your ambitions in an international high-tech environment.

Key responsibilities:

 • Take the role as Technical Lead in key implementations
 • Author and review software concepts in On-Machine software projects
Spillemyndigheden
Skarp tilsynsprofil med interesse for analyse af spildata og udvikling af tilsyn søges til Spillemyndigheden

Spillemyndigheden, Odense

Vil du være med til at sikre rammerne for fair spil om penge i Danmark ved at indgå i et professionelt og serviceminded tilsyn, og er du stærk på dataanalyse med mod på udvikling? Så kan det være dig, vi søger til at gennemføre og sikre et professionelt tilsyn med spiludbuddet i Danmark.

Du kommer til at spille en vigtig rolle i det databaserede og tekniske tilsyn med de monopolbaserede spil samt Spillemyndighedens landbaserede tilsyn med tilladelsesindehavere. Tilsynet består blandt andet af at kontrollere og sikre, at de store datamængder, der kommer ind fra tilladelsesindehaverne, overholder lovgivningen og vilkårene i tilladelserne. Som en del af tilsynet vil du ligeledes være med til at gennemføre og udvikle forskellige tilsynsprojekter, der giver mulighed at undersøge en given problemstilling mere dybdegående og afdække eventuelle risici.

Spillemyndigheden
PeopleLink
IT-chef

PeopleLink søger for Carl Hansen & Søn A/S i Gelsted

Til at understøtte den fortsatte udvikling søges en erfaren og kompetent IT-chef, som med reference til virksomhedens CFO får det overordnede ansvar for, at Carl Hansen & Søn har et IT set-up, som muliggør en ambitiøs international vækststrategi.

Det bliver din opgave i tæt samarbejde med afdelingens fire kompetente specialister at prioritere ressourcer og udvælge løsninger, der gør, at kollegerne oplever IT som den daglige hånd i ryggen og den strategiske systempartner, der er en forudsætning for, at Carl Hansen & Søn kan fortsætte med at udvikle forretningen og øge væksten. Blandt dine primære opgaver kan nævnes:

 • At drive IT-området med fokus på sikkerhed, stabilitet og effektivitet
 • Personaleledelse af IT-teamet med fokus på den faglige udvikling og motivation
Bookingstudio A/SWebudvikler

Bookingstudio A/S, Svendborg

BookingStudios mål er at skabe verdens bedste system til professionelle feriehusudlejere.

Vi arbejder med forskellige teknologier som HTML/CSS, C#, ASP.NET MVC, SQL Server, React, GraphQL, TypeScript og JavaScript.

Vi søger en dygtig webudvikler, som har lyst til at engagere sig helhjertet i produktet.

Vi forsøger at skabe de bedst mulige vilkår, for at vores medarbejdere kan trives og yde deres bedste. Hver dag får vi sund og lækker hjemmelavet frokost, og vi har indbygget fleks i vores dagligdag samt mulighed for at arbejde hjemmefra i et vist omfang.

KiAPC#-udvikler

KiAP, Odense

Brænder du for at lave IT-løsninger på sundhedsområdet til gavn for de praktiserende læger? Nyder du at være en del af et udviklingsteam? Har du flair for at håndtere kompleks kode sikkert og effektivt?

Så kunne du meget vel være den C#-udvikler vi søger.

Som udvikler vil du i dagligdagen have kontakten til projektmedarbejdere, læger og dine kolleger i udviklingsteamet. Der vil være en bred vifte af opgaver, så 2 dage er sjældent ens.

Du skal trives med en omskiftelig hverdag og kunne holde mange bolde i luften. Du går til opgaven med god energi og en passion for IT-løsninger, der gør en forskel. Du har en god forståelse for teknologi og du er en holdspiller.

Uddannelses- og Forskningsministeriet
Datastærk akademiker til Danmarks Frie Forskningsfonds statistiske beredskab

Uddannelses- og Forskningsministeriet, Odense

Har du flair for statistik og har du hands-on-erfaring med SQL-databaser? Har du lyst til at få en masse faglig og personlig erfaring som tovholder, igennem dit bidrag til at vedligeholde og udvikle Danmarks Frie Forskningsfonds database og statistiske beredskab?

Du får mulighed for at være med i den udvikling, der løbende foregår i fonden og i styrelsen. Det er eksempelvis i forhold til at effektivisere processerne omkring datadrift og dataudvikling, at gøre data tilgængelig for fondens interessenter via præsentationsværktøjer, som eksempelvis PowerBI, samt at være med til at sætte fondens store datamængde i spil på nye strategiske måder. Data om fondens ansøgninger og bevillinger genereres via fondens ansøgnings- og sagsbehandlingssystem e-grant og du får en særlig opgave med at sikre, at relevant data indsamles og udstilles på en systematisk måde.

CuriaDigital Specialist med teknisk flair

Curia søger for Step A/S i Odense

Datadrevet by heart, tekniker by mind og Digital Specialist by title. Elsker du også at løse udfordringer? STEP har en udfordring, og måske er du deres løsning.

STEP leder efter en ny kollega til deres Data og Intelligence Unit, som skal være en analytisk og teknisk tung datadreven specialist. Med titlen som titlen Digital Specialist på visitkortet får du til opgave at være den, der bygger bro mellem det tekniske og kommercielle.

Dine arbejdsopgaver er inden for Audience- og Adtech-området – mere specifikt:

 • Implementering af data- og annonceteknologier på digitale medier og platforme
 • Opsamling af relevant bruger- og adfærdsdata til profilering af vores brugerbase
 • Udvikling og aktivering af digitale målgrupper på tværs af marketingteknologier
CuriaE-mail Automation Developer med en kærlighed til datadrevne løsninger

Curia søger for Step A/S i Odense

Drømmer du om data om natten – eller om at have AI-evner i dit næste liv? Og svarer du datagrundlag, når spørgsmålet falder på succesfuld kundekommunikation og kampagneeksekvering? Hvis du kan svare "I DO" til det og til at have teknisk erfaring og interesse i marketing, er du måske en del af fremtiden hos STEP.

Vi leder efter dig, der kan nå skyerne, når du:

 • tager del i kundedialogen omkring nye udviklingsprojekter og bidrager aktivt til specificering af projekterne sammen med projektledere
 • designer datamodeller til håndtering af permissions- og datadrevent indhold
 • udvikler e-mailkampagner og programmer i automation platform (Oracle Responsys og ActiveCampaign)
GIBOTECH A/SAutomation-/softwareingeniør

GIBOTECH A/S, Odense

Er du en dygtig programmør gerne med erfaring fra robot- og automationsindustrien, og drives du af at skabe den optimale kundeløsning i den bedste kvalitet? Hvis ja, så har vi en spændende stilling.

Gibotech er leverandør af innovative automations- og robotløsninger til Industrien og Hospitalssektoren. Vores anlæg indeholder robotteknologi, transportsystemer, AGV'er samt højlagre, og vores løsninger bygger på kvalitet, innovation og kundetilpassede løsninger. Vi oplever et stigende aktivitetsniveau og vores løsninger er efterspurgte. Derfor skal vi bruge flere softwareudviklere bl.a. til vores projekter indenfor Hospitalssektoren.

Dine væsentligste arbejdsopgaver:

 • Udvikling af backend- og frontend-arkitektur.
 • Softwareudvikling indenfor WCS- og WMS-systemer.
 • Sikre softwarekvaliteten gennem standardisering og god struktur.
 • Indkøring af anlæg og uddannelse af brugere.
OBH-Gruppen A/S
Driftsanalytiker til afdelingen for bygherrerådgivning

OBH-Gruppen A/S, Odense

Som følge af vores kraftige organiske vækst inden for bygherrerådgivning, søger vi en stærk analytisk profil, til en nyoprettet stilling, hvor den primære opgave er at spille forretningschefen og resten af teamet bedre.

Du vil med reference til forretningschefen for bygherrerådgivning blive ansvarlig for at drive forretningsprocesser og sikre struktur i vores projektorienterede hverdag. Derudover har du en naturlig interesse for at arbejde med data, ligesom du uden problemer kan styre projektøkonomi.

Dine primære arbejdsopgaver vil blandt andet være:

 • Ressourcestyring i den daglige drift
 • Optimere processer, med særlig fokus på kundetilfredshed og lønsomhed
 • Budgetlægning og styring af projektøkonomi
OBH-Gruppen A/S