7 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

7 jobannoncer

Gem
Mobile Industrial Robots A/S

DevOps Engineer

Odense SØ

Se video om Mobile Industrial Robots A/S som arbejdspladsYou will be joining a high performing, dynamic team of motivated and talented engineers. As a team, you will be working on solving complex design and development tasks both in relation to infrastructure and new services supporting the teams’ efforts to deliver high quality software fast.

Some of your task will be to design, implement, and maintain scalable, secure, and reliable infrastructure as code and support DevOps functions within the development teams and help create a DevOps culture.

Mobile Industrial Robots A/S
Gem
Orloff Erhverv A/S

Masterdata- & websupporter

Odense NV

Er du skarp til IT og stamdata - og brænder du for at arbejde med data på tværs af systemer og samtidig være supporter for dine kollegaer på tværs af fem lokationer?

Til vores IT- og indkøbsteam søger vi en struktureret og systematisk profil til at vedligeholde vores masterdata. Masterdata fødes fra vores PIM, som leverer stamdata til vores systemer, heriblandt webshop og ERP.

Vi tilbyder en udfordrende dagligdag i et dynamisk miljø omgivet af positive og kompetente kolleger.

Orloff Erhverv A/S
Gem
Itm8

Business Intelligence Konsulent

Odense S, København Ø, Skovlunde eller Aarhus C

Vi er på udkig efter en dygtig Business Intelligence Konsulent, der kan bringe avancerede dataanalysefærdigheder til vores team og hjælpe vores kunder med at navigere i datadrevne beslutningsprocesser.

Hvad tilbyder vi?

  • En nøglerolle i en organisation, hvor data og indsigt er i centrum for vores forretningsstrategi
  • Muligheden for at arbejde med state-of-the-art teknologier inden for dataanalyse og business intelligence
  • Et dynamisk arbejdsmiljø, hvor du kan påvirke og bidrage til virksomhedens vækst og succes
Itm8
Gem
Orifarm

Full stack .Net Developer

Odense S

Are you comfortable working in a team to deliver incremental changes to the business on existing applications and creating new applications from scratch with the end-users?

You will be placed in the IT Custom Solution team, where we are responsible for delivering software solutions to all departments in the whole Orifarm organization across Europe. Our goal is to continuously deliver changes to the existing setup while also creating new applications when needed or when existing applications become obsolete.

Orifarm
Gem
FTZ Autodele & Værktøj A/S

Dataspecialist til FTZ Indkøb

Odense

Vil du være med til at styrke og optimere processer, så vi skaber effektive arbejdsgange? Kan du analysere store datamængder og formidle kernen af disse? Vil du være en del af en virksomhed, som er på en digitalrejse? Så har vi måske det rette job til dig!

Som dataspecialist spiller du en central rolle i analyse, udvikling samt implementering af processer og optimering af vores bil- og produktdata, fra forskellige datakilder som f.eks. TecDoc. Vores bil- og produktdata er en vigtig kerne faktor i driften af vores e-commerce platform, som er en af grundpillerne hos FTZ.

FTZ Autodele & Værktøj A/S
Gem
LIFA A/S Landinspektører

GIS- og datakyndig til specialistrolle i LIFA Digital

Er du passioneret omkring data og GIS? Trives du med at finde løsninger og dele din viden med andre? Ønsker du at være en del af et innovativt team, der arbejder med markedsledende IT-løsninger?

Vi søger en specialist, der kan hjælpe vores kunder med at få mest muligt ud af vores produkter. Hvis du vil være med til at drive udviklingen af innovative IT-løsninger baseret på geografiske og statistiske data, så er dette job noget for dig.

Gem
Azets Insight A/S

Freelance associerede IT-konsulenter

Vi søger forretningsorienterede IT- konsulenter, der har et bredt kendskab til forskellige IT-værktøjer og har praktisk erfaring med at opsamle, bearbejde og analysere store mængder data.

Du skal løse alsidige og til tider komplekse opgaver onsite hos vores kunder, og bliver samtidig en vigtig sparringspartner ude i virksomheden, der varierer i type, ejerform og branche.

Vi tilbyder dig freelanceopgaver, så du har mulighed for at arbejde det timeantal der passer dig i supplement til eventuelt andre opgaver.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV