6 job matcher din søgning 6 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

LIFA A/S Landinspektører Senior Data Scientist til Census produktteam

LIFA A/S Landinspektører, Odense

Taler du flydende Python, og ser du mulighederne i danske registerdata om ejendomme, erhverv og borgere? Er du til kundefokuserede udviklingsprojekter, og finder du lige stor værdi i at forbedre eksisterende løsninger samt nyudvikling, så er du måske vores nye Senior Data Scientist.

Vi tilbyder:

  • Faglige udfordringer fra optimering og fornyelse af eksisterende løsninger til nyudvikling med nye datakilder og funktioner
  • 37 timer om ugen eksklusiv frokost med gode muligheder for at arbejde fleksibelt ift. både hybridt/hjemmearbejde og arbejdstidspunkt
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen BI-udviklere til en af landets mest komplekse IT-organisationer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Middelfart eller Frederiksberg

Har du evnen til at se og levere de Business Intelligence (BI)-løsninger, kunden har behov for?

Din rolle som BI-udvikler
Der arbejdes med rigtig mange komplekse datasæt og udvekslinger, både nationalt og internationalt. Kompleksiteten skyldes både et sammensat systemlandskab og vedvarende transformation. Din opgave bliver, sammen med kunden, at oversætte denne kompleksitet til konkrete og anvendelige BI-løsninger, som formidler de rette informationer på en visuelt intuitiv måde.

Fleksibilitet og en god work-life-balance er grundstenen i et bæredygtigt arbejdsliv. Du får en inkluderende leder, der går ind for åben og ærlig dialog.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
VKCONSULTING
Teknisk medarbejder til produkt konfigurering

VKCONSULTING søger for Kverneland Group Danmark A/S i Kerteminde

Kan du lide at arbejde med forretningsprocesser og produktmuligheder og omdanne disse til brugbare kundeløsninger, er denne stilling måske noget for dig?

Se video om Kverneland Group Danmark A/S som arbejdsplads

Vi tilbyder dig at blive en del af et uformelt og internationalt arbejdsmiljø, hvis tilgang er pragmatisk og forretningsorienteret. Du vil indgå i et positivt og dedikeret miljø, hvor humor og team-ånd prioriteres højt. Der er stor grad af frihed under ansvar til at udføre din stilling og forme dine egne opgaver, samtidig med at der er højt til loftet og plads til udviklings initiativer.

Du får ansvar for produkt konfigurering og bliver en del af et dedikeret R&D team, der udvikler fremtidens maskiner til landbruget.

VKCONSULTING
Leica Geosystems Technology A/S
Sales Process Specialist - Machine Control Division

Leica Geosystems Technology A/S, Odense

With a keen eye for stakeholder management and ability to understand and use customer needs, you will be a key part in releasing our solutions and products in the fastest growing division in Leica Geosystems Technology.

As our new Sales Process Specialist, you will work with processes and master data related to product sale, product pricing and product configuration for individual components as well as entire solution packages.

Leica Geosystems Technology A/S
Datamanager til sundhedsdata (Odense, København eller Aarhus)
Region Midtjylland Regionernes Kliniske Kvalitetsudviklingsprogram (RKKP) søger en datamanager, der vil være med til at øge kvaliteten af...
Region Midtjylland, Odense C
Region Midtjylland
Indrykket:
Datamanager til sundhedsdata (København, Aarhus eller Odense)
Region Midtjylland Regionernes Kliniske Kvalitetsudviklingsprogram (RKKP) søger en datamanager, der vil være med til at øge kvaliteten af...
Region Midtjylland, København, Odense, Aarhus N
Region Midtjylland
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV