2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 2 af 2 resultater.
Fredericia KommuneNexus-systemadministratorer

Fredericia Kommune

Kender du allerede KMD Nexus eller lignende fagsystemer, og brænder du for at kombinere dine faglige kompetencer fra socialområdet med digitale løsninger?

Vi søger 2 nye medarbejdere til forstærkning til vores Nexus stab i Senior og Handicap samt Social og Beskæftigelse hos Fredericia Kommune.

Som systemadministrator skal du bl.a. bidrage til at understøtte brugerne af Nexus i dokumentation, og tilpasse IT-systemerne, så de matcher hverdagens praksis.

Derudover vil du komme til at spille en central rolle i implementeringen af en række strategiske udviklingsinitiativer.

Dine primære udviklingsopgaver består bl.a. af:

  • at tænke data ind i arbejdet
  • at få øje på optimeringsmuligheder
  • at fungere som bindeled
Kold & Partners ApSSoftware Developer til Cloud, Azure

Kold & Partners ApS søger for Energinet i Fredericia

Vil du arbejde med banebrydende teknologi i tæt samarbejde med Microsoft? Og kan du bringe ideer og lækker kode i spil ved hackathons, sprints og workshops? Så bliv en del af en agil DevOps-organisation, hvor opgaverne har betydning for både samfund og grøn omstilling!

Energinet driver en DataHub for det danske elmarked, og for at lykkes med en omstilling til 100 % grøn energi inden 2030, så udvikles en ny DataHub via Azure. Til det og andre udviklingsopgaver i driften søges derfor en Software Developer med kompetencer inden for Azure, C#, .NET Core, Python og Scala. Du kommer til at benytte produkter som EventHub, EventGrid, Kafka, Spark, SQL server, API gateway etc.