93 job matcher din søgning 93 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Totem Search & Selection ApS Facility Manager

Totem Search & Selection ApS søger for Panorama ApS i Ishøj

Trives du med at løse alsidige og varierede opgaver, og elsker du muligheden for at kunne arbejde selvstændigt – så er PANORAMA arbejdspladsen for dig!

Hos PANORAMA lever vi for de gode oplevelser hos både vores medarbejdere og kunder. Det kræver, at vi gør vores arbejde ordentligt, men også at der er tid og rum til at løse opgaverne - og løse dem ordentligt. Derfor løber vores medarbejdere ikke rundt for at kunne nå at løse opgaverne.

Vi søger løbende nye stjernespillere, så kan du se dig selv arbejde på en åben og munter arbejdsplads, hvor vi hjælper hinanden, og hvor vi sætter en stolthed i vores arbejde, så giver PANORAMA dig nu muligheden for at blive en del af vores team. Vi arbejder for at være de bedste til alt hvad vi laver, og hvis du motiveres af en hverdag med nye udfordringer, så tøv ikke med en uforpligtende samtale!

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Skandinavisk Logistik A/S Er du en ansvarlig lagermedarbejder?

Skandinavisk Logistik A/S, Ishøj

Så er du netop den, vi søger!

Til vores afdeling i Ishøj søger vi en lagermedarbejder. Du vil blive en del af et team og skal indgå et tæt samarbejde med teamlederen.

Dine primære arbejdsopgaver vil være opfyldning af varer, pluk og pak. Vi forventer, at din fysik er i orden, og at du kan gå til hånde, hvor og når der er brug for det. Du har desuden et truckcertifikat, har erfaring med lagerarbejde og kan bruge en pc.

Derudover lægger vi meget vægt på, at du har en ansvarsfuld indstilling til jobbet, og at du har et godt humør – også når der er travlt.

Ud over et spændende job, tilbyder vi dig et frisk og uhøjtideligt arbejdsmiljø med plads til mange forskellige personligheder.

Nørmark Privathospital
Sygeplejersker søges

Nørmark Privathospital, Ishøj

Nørmark Privathospital i Ishøj søger sygeplejersker på delvist 30 til 37 timer ugentligt, hvor nøgleordene i vores hverdag er engagement, professionalisme, kvalitet, grundighed og omsorg i en hyggelig atmosfære.

Du vil indgå i et samarbejde med vores 2 øvrige sygeplejersker, hvor din dagligdag primært vil foregå på operationsstuerne, opvågningen og sterilcentralen.

Vi tilbyder

 • En arbejdsplads med stort patient-flow
 • Engagerede kollegaer
 • Ingen vagter i weekender eller helligdage
Nørmark Privathospital
DAB
Maskinfører/ejendomsfunktionær søges til Vildtbanegård i Ishøj

DAB

Vildtbanegård er et almen ejendomskontor med 1900 boliger fordelt på fire boligafdelinger, der administreres af DAB. Der er i alt 28 ansatte på Vildtbanegård, og du vil blive en del af et stærkt hold, som har stort fokus på trivsel og arbejdsglæde.

Som maskinfører/ejendomsfunktionær vil du indgå som en del af teamet med de øvrige ejendomsfunktionærer, hvor du blandt andet skal køre storskrald, køre feje– og sugemaskine, være med til at pleje afdelingernes grønne arealer og diverse forfaldne opgaver. Om vinteren skal du deltage i glatførebekæmpelse og snerydning, også udenfor normal arbejdstid

Vi har det meste fra småt håndværktøj til traktor med kran, el-vogne, komprimatorer, minitraktorer, knækstyret minilæsser, trailere, fejemaskiner og plænemaskiner.

DAB
Anticimex A/S
Proaktiv kollega søges til intern salgsafdeling, hvor der er højt til loftet og et godt arbejdsmiljø

Anticimex A/S, Ishøj

Vil du være med til at gøre en forskel for danskerne hver eneste dag og spille en stor rolle for vores interne salgsafdeling i et yderst spændende job? Så er denne stilling på vores hovedkontor i Ishøj lige noget for dig.

Rollen som Customer Support i vores interne salgsafdeling består af mange forskellige opgaver, og du vil sammen med dine kollegaer i afdelingen oftest være første kontakt til vores kunder.

Dine opgaver:

 • At deltage i kundeserviceopgaver fx telefon, og anden korrespondance med kunder.
 • Gennemføre salg til mindre erhvervs- samt privatkunder.
 • At være med til at opbygge en proaktiv intern salgsafdeling, hvor du har medansvar for at sikre et højt serviceniveau.
Anticimex A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Thorshøjgaard
Vil du gøre en kæmpe forskel for unge med særlige behov?

Thorshøjgaard, Ishøj

Landsforeningen LIVSVÆRK søger en ambitiøs forstander til den foreningsejede institution Thorshøjgård

Thorshøjgård er et bo- og uddannelsestilbud til unge mellem 15-30 år med særlige behov.

Du bliver en del af:

 • Et stærkt fagligt fællesskab i et nysgerrigt og udviklende miljø
 • Erfarne, engagerede og velkvalificerede lederkollegaer, medarbejdere og samarbejdspartnere
 • Et godt arbejdsmiljø, der er præget af glæde, humor og høj faglighed
Thorshøjgaard
Habitus
Pædagogisk medarbejder søges til botilbud i Ishøj

Habitus

Har du lyst til at være en del af et botilbud, hvor din viden og nysgerrighed er velkommen? Motiveres du af at skabe udvikling for brugere med autismespektrumforstyrrelsers dagligdag? Så er denne stilling måske noget for dig.

Vi arbejder med en normering på 2:4 igennem dagen og derudover er der sovende rådighedsvagt om natten.

Som pædagog hos os får du en foranderlig hverdag, hvor der er fokus på faglig og personlig udvikling. Borgernes hverdag er bygget op omkring en dagsstruktur, der er tilpasset den enkelte og det er teamets opgave at sikre, at denne dagsstruktur bidrager bedst muligt til borgerens udvikling og trivsel.

Habitus
Thorshøjgård
Afdelingsleder for Uddannelse og Beskæftigelse

Thorshøjgård, Ishøj

Thorshøjgård søger en dygtig og ambitiøs afdelingsleder til afdelingen for Uddannelse og Beskæftigelse med lyst til at gøre en kæmpe forskel for unge mennesker med særlige behov.

Afdelingen for Uddannelse og Beskæftigelse udbyder STU (Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse), Undervisning og dagbehandling efter §34, Lov om Friskoler og Private Grundskoler, Erhvervsafklaring, Ressourceforløb, Aktivitet- og samværstilbud, Beskyttet beskæftigelse og Klubtilbud (eftermiddag).

Gennem de seneste år har afdelingen været i en rivende udvikling, hvor der igennem nytænkning har været fokus på den politiske dagsorden og hvilket kvalitetsmæssigt afsæt, der har kunne berige målgruppen. Det har affødt projekter som Special Skills og Operation LIVSVÆRK, som i dag ligger som et fundament for arbejdet, ligesom det har affødt en betydelig forøgelse af indskrevne unge, så der i dag er ca. 40 unge tilknyttet afdelingen.

Thorshøjgård
Active Search
Forretningsorienteret Finance Business Partner søges til større virksomhed i Ishøj

Active Search søger for Dagrofa Foodservice

I Dagrofa Foodservice skal vi forstærke vores team af Finance Business Partnere, og derfor er vi lige nu på udkig efter en stærk profil, der drømmer om en hverdag, hvor tal, analyse og rapportering er omdrejningspunktet. Du brænder for at levere rådgivning og sparring til vores forretning, og du er ikke bange for at bidrage og tage et selvstændigt ansvar.

Som Finance Business Partner bidrager du til at skabe performance og øget finansiel indsigt gennem korrekte analyser, rapportering og veldokumenterede anbefalinger. Du er med til at sikre, at strategiske tiltag omsættes og synliggøres i den økonomiske rapportering. Med din stærke faglighed, analytiske evner og en hands-on tilgang kommer du ud i alle led af organisationen, og du arbejder tæt sammen med nøgle-interessenterne i forretningen og økonomifunktionen.

Active Search
HSHansen a/s Projektleder

HSHansen a/s, Lem, Esbjerg, Aarhus, Viborg eller Ishøj

Kom med bag facaden… bliv projektleder i HSHansen.

Vil du være en del af holdet bag nogle af Danmarks flotteste facader? Så læs videre og bliv klogere på, hvordan du bliver en del af Team Hansen hos en af Europas største samt mest avancerede vindues- og facadeproducenter.

Vi tror på vores medarbejderes kompetencer og som projektleder er du den, der har det store overblik og sørger for at projektet hele tiden er på rette kurs i forhold til projektering, udførelse, indkøb, produktion, montage og aflevering.

Du skal derfor trives med at have selvstændigt ansvar for dine projekter.

Hvad kommer du til at arbejde med?

 • Granskning af projektmateriale, afklaring af byggetekniske løsninger og projektstyring
 • Udarbejdelse af tidsplaner
 • Opstilling og revidering af budget
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Orkla Care A/S Operatør til kosttilskudsfabrik

Orkla Care A/S, Ishøj

Har du lyst til at være med til at producere med nogle af Nordens stærkeste mærkevarer inden for kosttilskud? Så er du måske den rette operatør til Nordens største kosttilskudsfabrik i Ishøj, hvor Orkla Care lige nu søger operatører til betjening af pakke-/produktionsudstyr til dag- eller aftenhold.

Som operatør i Orkla Care bliver du en del af et stærkt kollegialt fællesskab, hvor vi hver dag producerer og pakker tusindvis af produkter, der lever op til Orklas strenge krav med hensyn til fødevaresikkerhed og -kvalitet i de produkter.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

DAB
Teamchef, Ishøj

DAB

Er du glad for at arbejde med mennesker og har du en leder gemt i maven? Så er det dig, vi søger!

Vores nuværende chef har fået tilbudt sin drømmestilling, og derfor søger vi nu en person, som vil inspirere os og være vores sparringspartner i det daglige arbejde.

Sammen skal vi drage omsorg for beboerne ved blandt andet at sikre gode, sunde boliger og en effektiv drift.

DAB