76 job matcher din søgning 76 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 76 resultater.
Lidl Danmark K/S
Bliv elev i Lidl

Lidl Danmark K/S

Er du parat til at kickstarte din karriere?

Lidl Danmark K/S Hvis du er ambitiøs, dynamisk og resultatorienteret og drømmer om at tage ansvar, skabe resultater og blive en del af et vinderteam, så er Lidl det perfekte match for dig. Hos os er der nemlig plads til dine ambitioner og højt til loftet, hvis du er parat til at stå på tæer.

Som elev i Lidl har du mulighed for at gennemføre et unikt uddannelsesforløb, der helt sikkert udvikler dig både fagligt og personligt. I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt.

Lidl Danmark K/S
STARK
Varemodtager

STARK A/S, Ishøj

Ønsker du et arbejde, hvor du yder en høj service og sikrer en optimal håndtering af varer? Og har du fokus på fakta og detaljer, samtidig med at du opretholder en positiv og kundefokuseret attitude? Så er dette din mulighed for at gøre en forskel som varemodtager hos STARK.

I stillingen som varemodtager vil dine primære arbejdsopgaver være:

 • Vareopfyldning, herunder sikre hensigtsmæssig vareeksponering og placering
 • Registrering af varer og tjek for brækage
 • Administrativ registrering af varer i vores systemer (E3 og AS 400)
 • Kontrol af følgesedler og varer
 • Modtagelse og aflæsning af varer til vores lager
STARK A/S
Würth Danmark A/S
Butikselever til Würth butikker på Sjælland

Würth Danmark A/S, Nykøbing F., København, Køge, Ishøj, Hillerød eller Næstved

Vi søger handelselever i hele Danmark – Brænder du for kunder og salg, så tilbyder vi en super uddannelse med masser af oplevelser og læring.

Unik System Design A/S Vi har fuld fart på og har flere nye butiksåbninger og projekter på tegnebrættet. Så du bliver en del af en butiksorganisation med fokus på udvikling og udvidelser, alt sammen for at vi kan være tæt på vores kunder og hjælpe dem i deres hverdag.

Når du møder ind om morgenen vil du starte med at gøre butikken salgsklar. Når kunderne begynder at komme, servicerer du dem, både ved at vejlede dem i at finde de rigtige varer og ekspedere ved kassen. Du vil også tage imod bestillinger og svare på spørgsmål over telefonen. Vores kunder er ikke på arbejde i weekenden, så det er du selvfølgelig heller ikke.

Würth Danmark A/S
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Sønderborg og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
DANX A/S
International logistikvirksomhed i vækst søger en Commercial Business Controller til HQ i Ishøj

DANX A/S

DANX oplever stor tilgang af kunder i hele Norden, og vi vil derfor udvide vores finansafdeling med en stærk analytisk og procesorienteret kompetence, med direkte reference til koncernens CFO. DANX har kontorer i alle nordiske og baltiske lande, og vores finansafdeling i Ishøj dækker alle lande hvor DANX opererer.

Som del af vores team bliver du det vigtige bindeled mellem finans og den nordiske salgsafdeling, hvor dine evner vil bidrage til værdiskabelse i forhold til kunderne. Du bliver salgsafdelingens partner i alle spørgsmål relateret til kunder – rapportering, vedligehold, analyser og f.eks. udregning/kalkulation af profitabilitet på den enkelte kunde.

DANX A/S
Jobindex A/S
Servicetekniker – København

Jobindex A/S søger for Bramidan

Vi har forrygende travlt, da vi har fået en ny stor kunde, og søger derfor atter en ny skarp servicetekniker til udvidelsen af teamet

Har du forstand på el og automation – og vil du:

 • Køre ud hjemmefra i egen servicebil – en VW Transporter, som er fuldt udstyret med den nyeste teknologi og DSG-gear?
 • Selv planlægge dine opgaver ud fra månedens pulje – og prioritere akutjobs?
 • Være en del af et stærkt netværk, som står klar, hvis du har brug for hjælp?

Så bliv servicetekniker hos Bramidan.

Du bruger størstedelen af tiden på reparationsopgaver (både akutte og planlagte), mens der også vil være noget service samt nogle installationsopgaver.

Du bliver en del af en gruppe af 17 erfarne teknikere, og du vil især få kontakt til kollegerne i team Øst. Vi har et super godt supportnetværk, og du kan altid ringe til vores supporter, som sidder klar til at hjælpe.

Jobindex A/S
Moment Hollandsktalende kundeservicemedarbejdere

Moment søger for Hobbii ApS

Vil du yde kundeservice for Danmarks hurtigst voksende virksomhed? Hobbii.dk søger hollandsktalende kundeservicemedarbejdere til et-måneds fuldtidsvikariat med hurtig opstart!

Som Danmarks hurtigst voksende virksomhed får hobbii.dk en masse henvendelser fra deres mange kunder. En del af kunderne er fra Holland og taler, samt skriver, hollandsk, hvorfor vi, på vegne af hobbii.dk, søger hollandsktalende medarbejdere til deres hollandske kundeserviceteam til et et-måneds vikariat.

Din opgave bliver at yde skriftlig kundeservice for virksomhedens mange hollandsktalende kunder. Dette er primært på mail men kan også være via andre skriftlige kanaler såsom trustpilot.dk. Derfor er det også et krav, at du kan formulere dig professionelt på hollandsk - skriftligt og mundtligt.

Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Inger's Rengøring ApSRengøringsassistenter

Inger's Rengøring ApS

Energisk team søger friske og stabile rengøringsmedarbejdere. Dag-, aften- og weekendarbejde vil være en del af jobbet. Områderne vil være Greve, Solrød, Ishøj og Hundige-området

Dine kvalifikationer

 • Pålidelig, energisk, stabil, fleksibel og positiv person der kan tage ansvar.
 • Serviceminded og struktureret i din tankegang.
 • Trives i en travl hverdag.

Inger’s Rengøring ApS er bosiddende i Vallensbæk Strand og beskæftiger sig med erhvervskunder hovedsageligt beliggende i Storkøbenhavn og Roskilde- og Køgeområdet. Vi har mere end 55 medarbejdere i vores fantastiske team.

Casadana A/S
Dygtig servicetekniker til serviceafdelingen

Casadana A/S , Ishøj

Vi søger en ny servicetekniker til vores serviceafdeling, som har indgående kendskab til og erfaring med glas og ruder samt vedligeholdelse og reparation af vinduer og døre.

Arbejdsopgaverne er mangeartede og omfatter bl.a. planlagt glasudskiftninger, vedligeholdelse, smøring, justering og udskiftning af defekte beslag, reparationer og mindre montageopgaver.

Kvalifikationer:

 • Er uddannet tømrer/snedker eller har anden relevant håndværkeruddannelse
 • Fagligt dygtig og løsningsorienteret
 • Er fleksibel og serviceminded
 • Er præsentabel og god til at kommunikere
Salling GroupServicebud (chauffør) - deltid - Ishøj

Salling Group

Kan du levere mad- og dagligvarer i rette tid direkte til døren med et smil på læben, samt sikre at vores kunder får høj service og god kvalitet? Vil du være en del af et engageret team, der hver dag stræber efter at gøre det endnu bedre end i går?

Som servicebud er du det primære kontaktpunkt for vores kunder og udfylder dermed en meget vigtig rolle, da du har ansvaret for at levere kundernes mad- og dagligvarer helt til døren og dermed sikre, at vores kunder altid får den bedst mulige oplevelse.

Du får en udfordrende hverdag med frihed under ansvar, og du er ikke bleg for at yde det ekstra, der skal til, for at gøre vores kunder glade og tilfredse, hver gang.

Salling GroupServicebud (chauffør) - Ishøj

Salling Group

Kan du levere mad- og dagligvarer i rette tid direkte til døren med et smil på læben, samt sikre at vores kunder får høj service og god kvalitet? Er du serviceminded udover det sædvanlige, og går du altid den ekstra mil for at sikre kundens tilfredshed? Vil du være en del af et engageret team, der hver dag stræber efter at gøre det endnu bedre end i går?

Som servicebud er du det primære kontaktpunkt for vores kunder og udfylder dermed en meget vigtig rolle, da du har ansvaret for at levere kundernes mad- og dagligvarer helt til døren og dermed sikre, at vores kunder altid får den bedst mulige oplevelse.

Du får en udfordrende hverdag med frihed under ansvar, og du er ikke bleg for at yde det ekstra, der skal til, for at gøre vores kunder glade og tilfredse, hver gang.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex A/S
Medarbejdere til grå anlægsarbejde i Storkøbenhavn

Jobindex A/S søger for A+ Anlæg

Har du forstand på det grå anlægsarbejde? Og vil du være med til at gøre vores kunders udendørsprojekter til noget helt særligt?

Så er det lige dig, vi står og mangler!

Hos A+ Anlæg kan du glæde dig til at få:

 • En klargjort servicevogn med det nyeste udstyr og alt, hvad du ellers har brug for
 • Ordnede forhold – vi er medlem af Dansk Byggeri, ligesom vi sætter en ære i et godt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden
 • En god løn efter kvalifikationer og indsats samt pension efter gældende overenskomst

Nysgerrig?

Klik her og søg jobbet.

Jobindex A/S
JELD-WEN Danmark A/S
Quality Documentation and Supplier Quality Manager

JELD-WEN Danmark A/S

Join one of the world's leading suppliers of windows and doors in a key role as a Quality Documentation and Supplier Quality Manager. You will be part of the European Quality team, where you have a pivotal impact on supplier quality and quality documentation on a European scale.

As Quality Documentation and Supplier Quality Manager, your responsibility entails implementing and maintaining the quality documentation system and supplier quality program, two crucial pillars of JELD-WEN's European quality road map. The scope of the role is to oversee the quality documentation policies and procedures in the JELD-WEN organisation in Europe, whilst leading continuous improvement initiatives to improve supplier quality.

You will drive the creation and implementation of best practice quality vision, policies, processes and procedures to improve operational performance across our JELD-WEN organisations in Europe.

JELD-WEN Danmark A/S
ZiboCare A/SMålrettet produktspecialist med fokus på at skabe resultater

ZiboCare A/S

Vil du være med til at gøre en forskel for borgere, patienter og sundhedspersonale i kommuner og på sygehuse, gennem salg og uddannelse? Ønsker du at kombinere din sundhedsfaglige uddannelse med salg af tryksårsforebyggende og sanses-timulerende hjælpemidler i en innovativ virksomhed? Så se her!

Vi søger en erfaren produktspecialist til salg af tryksårs-forebyggende og sansestimulerende produkter i Region Nordjylland og dele af Region Midtjylland. Som vores nye produktspecialist skal du stå for undervisning og uddannelsesprogrammer. Den uddannelsesansvarlige del af stillingen vægter lige så højt som produktspecialistrol-len. Stillingen vil bl.a. indbefatte:

 • Formulering af salgsstrategi
 • Opsøgende salgsarbejde
 • Vedligeholdelse af kundedatabase og salgsstyring i CRM
Dagrofa aps
Studiejob/deltid - kvalitetskontrolmedarbejder i Ishøj

Dagrofa aps

Vi søger en engageret Frugt & Grønt kvalitetskontrollør. Er du studerende som f.eks. professionsbachelor i ernæring og sundhed, fødevareteknolog eller lignende, så er dette egenkontroljob oplagt for dig.

Udover at blive ansvarlig for kvalitetskontrollen vil du også skulle udføre mindre egenkontrolopgaver jf. fødevarelovgivningen. Arbejdstiden vil gennemsnitligt være på 10 t./uge, hovedsageligt lørdag og en ugentlig hverdag i tidsrummet fra 06.00 - 12.00. Arbejdstiden kan øges ved arbejde på helligdage, afløsning ved ferie m.v.. Jobbet er timelønnet.

Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt bestå af en friskheds- og mærkningskontrol af varer ud fra standarder og lovgivning i forbindelse med modtagelsen af frugt og grønt samt før afsendelse.

Dagrofa aps