82 job matcher din søgning 82 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hejdoktor Speciallæge i almen medicin

Hejdoktor

Hejdoktor er Danmarks største udbyder af online sundhedsydelser. Vi søger speciallæger i almen medicin, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau.

Vi leder efter kandidater, der interesserer sig for telemedicin, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde inden for medicin i en uortodoks og unik kontekst, hvor plejen rækker ud til patienterne.

Hejdoktor tilbyder en fleksibel stilling, hvor du kan arbejde både fra hjemmet, klinikken eller kontoret.

betterpeople A/S Sales Manager Europe, Jackson Family Wines

betterpeople A/S søger for Jackson Family Wines

Bliv en del af et globalt vinimperium, hvor du vil spille en afgørende rolle for distribution og salg til det centraleuropæiske marked. Som Sales Manager indtræder du i en selvstændig rolle, i et internationalt salgsteam, hvor du med din forretningsforståelse, indgående kendskab til vinbranchen og relationsskabende evner, udvikler og udbygger kundeporteføljen.

Du vil udvikle og udbygge din eksisterende kundeportefølje, blandt andet via deltagelse i messer og præsentation af sortiment til vinsmagninger, samt gennem aktivitetsplanlægning, der fordrer øget salg hos den enkelte kunde. I den forbindelse vil du kunne forvente omkring 40-50 rejsedage om året.

NEXT Uddannelse København Undervisere i programmering/it, mediefag samt pædagogisk udvikling

NEXT Uddannelse København, Ishøj

Brænder du for at undervise, og vil du være med i et stærkt undervisningsfællesskab? Så er du måske én af vores to nye kollegaer hos NEXT Sydkysten Gymnasium.

På Sydkysten Gymnasium søger vi lige nu i alt to undervisere til programmering og it samt mediefag og pædagogisk udvikling. Hos os er der plads til alle, der gerne vil lære. Vi har et godt læringsmiljø og et godt fællesskab på tværs af uddannelser og forskelligheder.

Vi forventer, at alle i fællesskab, gennem tillid og åben dialog, bidrager til at skabe de bedste rammer for god læring og trivsel på skolen. Vi arbejder målrettet med gennemførelse for alle elever og med høj kvalitet i undervisningen.

KRUNIKA Inside Sales Manager – Danmark

KRUNIKA søger for Parador GmbH & Co. KG

Motiveres du af ansvar under stor frihed, struktur og kontor i eget hus? Så kan dit drømmejob være lige her.

Vi tilbyder et spændende job i en ekspansiv virksomhed. Du tilbydes gode medarbejderforhold, høj tillid og stor frihed til at tage ansvar.

Som Inside Sales Manager bliver det dit ansvar at større vores nationale eksterne salgsteam med ordrehåndtering og generel kundeservice. Du har en aktiv del i det opfølgende salgsarbejde.

StayOnline A/S
Bliv Apple tekniker hos Conmodo

StayOnline A/S, Ishøj

Behandlingsskolerne

Har du en teknisk interesse og er nysgerrig på at lære mere? Vil du udvikle dine kompetencer samtidig med, at du reparerer Apple-produkter? Så har du nu muligheden, da vi søger serviceteknikere til Conmodos nye filial i Ishøj. Conmodo er Apple Authorized Service Provider.

Vi tilbyder

 • En stilling på en uformel arbejdsplads med gode og sociale kollegaer
 • Et godt og sundt arbejdsmiljø, hvor der værnes om personalet
 • Mulighed for faglig udvikling igennem Apples E-learning system
StayOnline A/S
Carl Ras A/S
Salgskonsulent til distrikt syd for København

Carl Ras A/S

Er en dynamisk vinderkultur med en høj grad af frihed i hverdagen, noget for dig?

Som salgskonsulent bliver du tilknyttet vores afdeling i Herlev, din arbejdsdag foregår dog på landevejen hos vores kunder.

Dine opgaver består derfor i høj grad af at formidle og eksekvere den værdi, som Carl Ras bidrager med i markedet og være bindeled mellem vores kunders behov og vores produkter, services samt koncepter.

Carl Ras A/S
Scania Danmark A/S
Økonomiassistent

Scania Danmark A/S, Ishøj

Til vores debitorafdeling søger vi en økonomiassistent til tiltrædelse 1. august eller hurtigst muligt derefter. Du indgår i en velfungerende og kompetent afdeling med to andre dygtige kolleger og en elev.

Arbejdsopgaverne omfatter blandt andet:

 • Oprettelser, opdatering og risikovurdering af kunder i økonomisystemet
 • Udfylde diverse dokumentation
 • Udarbejdelse af kontoudtog

Vi tilbyder en spændende, travl og alsidig hverdag hos en af markedets bedste leverandører af lastbiler og busser samt frihed under ansvar i et uformelt arbejdsmiljø.

Scania Danmark A/S
Pro-Safe A/S Salgs-/marketingsmedarbejder - Studentermedhjælper

Pro-Safe A/S

Pro-Safe A/S er en førende RIB-bådsproducent beliggende i Korsør. Vi har specialiseret os i produktion, service og levering af RIB-både siden 1999 og betragtes i dag som førende inden for projektopbyggede og nøgleklare RIB- og gummibåde i Danmark. Her søger vi en motiveret medarbejder til at assistere med marketing- og kommunikationsmæssige tiltag i virksomheden.

Stillingen er annonceret som en "remote-stilling", hvilket betyder, at du kan arbejde hjemmefra ved hjælp af din egen computer. Hvis du bor i nærheden af vores beliggenhed i Korsør, er du velkommen til at arbejde på kontoret efter behov. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er cirka 12 timer.

Dagrofa Foodservice
Supply chain planner søges til Dagrofa Foodservice

Dagrofa Foodservice, Ishøj

Har du et analytisk mindset, og brænder du for at være den, der sikrer, at vi altid har de rigtige varer på lager til vores kunder? Drømmer du samtidig om at servicerer store dele af de danske restauranter og cafeer over hele landet, har vi en fantastisk mulighed for dig.

Dine primære arbejdsopgaver er at sikre en optimal lagerbeholdning og en høj servicegrad. Det sikres ved et stærkt samarbejde med vores leverandører, analyse, og tæt samarbejde med kategori og salg.

Dagrofa Foodservice
Ishøj Kommune Torsbo plejehjem søger nye kollegaer

Ishøj Kommune

Vil du være med på et team med fokus på kærlig og faglig pleje til vores beboere, så har vi stillingen til dig. Vi søger:

 • Én social- og sundhedsassistent i aftenvagt på 28 timer, med arbejde hver anden weekend
 • Én social- og sundhedsassistent i aftenvagt på 28 timer, med arbejde hver anden weekend til vores skærmet enhed

Plejehjemmet Torsbo er i en spændende udvikling med mange nye tiltag. Et af flere nye tiltag er brugen af virtual reality briller til demente og brug af andre sansestimuli i plejen.

Vi uddanner løbende fast personale via kurser i demens, og vi er i gang med et flerårigt kulturforløb med kompetenceudvikling i blandt andet den frugtbare kommunikation med beboere, familien og med hinanden.

T. Hansen Gruppen A/S
Butikschef til Ishøj

T. Hansen Gruppen A/S

Som butikschef er det dig, der styrer butikken og er den daglige beslutningstager. Du får ansvaret for butikkens performance og teamet af medarbejdere.

Samtidig bliver du en del af en ambitiøs virksomhed, hvor dine muligheder for at skabe en karriere inden for retail er meget store.

Du vil indgå i et team af dedikerede kolleger med en uformel omgangstone, hvor alle arbejder for at nå de fælles mål.

T. Hansen Gruppen A/S
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Eurofins VBM Laboratoriet A/S Studentermedhjælper til vores nye laboratorie i Ishøj

Eurofins VBM Laboratoriet A/S

Er du ansvarsfuld, stabil og ikke bange for fysisk arbejde? Leder du efter et job som giver hands on-erfaring i et geoteknisk laboratorie? Så har vi den rette stilling til dig.

Som laboratorieassistent vil din primære funktion være at udføre fire forskellige forsøg inden for geoteknik. Du vil få grundig oplæring i udførelsen af disse forsøg, så du selvstændigt kan udføre dem i dags- og eftermiddagstimerne. Du vil altid være på arbejde med to til tre andre fra teamet, således at du aldrig er alene.

Eurofins VBM Laboratoriet A/S
Scania Danmark A/S
Økonomiassistent til Ishøj

Scania Danmark A/S

Er du en erfaren økonomiassistent med et skarpt fokus på både detaljerne og de store linjer?

Du indgår i en velfungerende og kompetent afdeling med to andre dygtige kolleger og en elev. Arbejdsopgaverne omfatter blandt andet:

 • Håndtering af leverandørfakturaer og sikre, at de bliver godkendt rettidigt.
 • Kontering, periodisering og bogføring af godkendte leverandørs fakturaer.
 • General kontakt til kreditorer.

Vi tilbyder en spændende, travl og alsidig hverdag hos en af markedets bedste leverandører af lastbiler og busser.

Scania Danmark A/S
Orkla Care A/S Kvalitetsspecialist - Barselsvikariat (1 år)

Orkla Care A/S, Ishøj

Har du kompetencerne til at arbejde med at kvalitetssikre nogle af Danmarks stærkeste brands inden for kosttilskud? Og synes du det er spændende at bidrage til innovationer, udvikling og løbende forbedringer af vores produkter.

Så har du lige nu muligheden for at søge stillingen som kvalitetsspecialist i Orkla Care.

Würth Danmark A/S
Start en stjernekarriere inden for kørende salg – Hillerød, Ishøj, Sydhavnen eller Amager

Würth Danmark A/S

Er du klar til en uddannelse, der gør dig seriøst eftertragtet?

Se video om Würth Danmark A/S som arbejdsplads

At blive en god sælger er et håndværk. Derfor har vi sammensat en salgsuddannelse, hvor vi på 12 måneder lærer dig alt vi ved om salg, og gør dig klar til at få din egen kundeportefølje i dit eget distrikt. Du står i butik og får din egen firmabil, mens du lærer og opbygger relationer med kunder.

Hør Tasja, Lasse og Mathias fortælle om deres oplevelser lige her.

Würth Danmark A/S
Sydkystens Bil Center A/S
Tekniker/Mekaniker til aut. VW & ŠKODA værksted

Sydkystens Bil Center A/S, Ishøj

Er du uddannet Tekniker/Mekaniker fra Volkswagen, ŠKODA, AUDI eller SEAT, og synes du det er fedt at arbejde med friske kollegaer, eget værktøj og tester?

Vores nye kollega skal primært lave service og vedligehold, men også en smule fejlsøgning og diagnose, hvor kvaliteten i arbejdet er i centrum. Alt sammen for at skabe en god oplevelse for vores kunder.

Vi er 25 dedikerede Volkswagen og ŠKODA entusiaster, der servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, og derfor er vores faciliteter og udstyr selvfølgelig også hentet fra øverste hylde. Vi gør meget for, at du kan udvikle dig i dit arbejde, gennem spændende opgaver og løbende videreuddannelse af meget høj kvalitet.

Sydkystens Bil Center A/S
Pladesmed til aut. VW & ŠKODA værksted

Sydkystens Bil Center A/S, Ishøj

Er du uddannet Pladesmed/Pladetekniker fra Volkswagen, ŠKODA, AUDI eller SEAT, og synes du det er fedt at arbejde med friske kollegaer, eget værktøj og tester?

Vores nye kollega skal primært arbejde med rudeskift, små og store opretninger, samt udskiftning af dele, hvor kvaliteten i arbejdet er i centrum. Du kommer også til at arbejde en smule med takseringer og have dialog med vores forsikringsselskaber. Alt sammen for at skabe en god oplevelse for vores fælles kunder.

Vi er 25 dedikerede Volkswagen og ŠKODA entusiaster, der servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, og derfor er vores faciliteter og udstyr selvfølgelig også hentet fra øverste hylde.

Ishøj Kommune Er du vores nye leder for psykologerne samt leder for Team Øst?

Ishøj Kommune

Som leder i Center for Børn og Forebyggelse vil du få et varieret indhold i dit arbejdsliv og kommer aldrig til at kede dig! Der er tre hovedopgaver:

 • For det første står du i spidsen for centrets 12 psykologer, som i høj grad løser PPR-funktioner i samarbejde med dagtilbuddene og skolerne. Psykologerne varetager også en række forebyggende indsatser samt understøtter specialtilbuddene og de sociale indsatser i kommunen.
 • For det andet vil du som leder stå i spidsen for Team Øst, som er et tværfagligt team bestående af tale-/hørekonsulenter, ressourcepædagoger, familierådgivere, sundhedsplejerskere, psykologer m.fl.
 • For det tredje kommer du til at være tovholder for visitationen til specialundervisningen i kommunen.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV