3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gogift.com A/S

Join GoGift as a Creative Designer & Brand Lead

Valby

We're seeking a new Creative Designer & Brand Lead to secure our market-leading position in the Nordics and fuel our ambitious global growth.

You will steer our E-Commerce and Marketing teams through a variety of initiatives. Your role will encompass overseeing communication design, spearheading lead generation efforts, and guiding product merchandising strategies.

As GoGift continues to grow, you will encounter expanding opportunities for innovation and leadership.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Webfaglig medarbejder

Valby

Har du indsigt i webløsninger, ønsker du at arbejde for en god sag og er du frisk på en alsidig stilling, hvor du spiller en central rolle i webarbejdet?

Du kan gøre en forskel for de danske forbrugere og virksomheder, hvis du er den rette til stillingen som webfaglig i Center for Kommunikation. Samtidig kan du få et arbejdsliv i et tværfagligt og godt miljø, hvor du får mulighed for at påtage dig et bredt spektrum af webopgaver i et mindre webteam.

Vi har en uformel omgangstone, vægter at have gode rammer for samarbejde og feedback og har fokus på den holdånd, der får det hele til at fungere. Vi lægger samtidig vægt på, at du hele tiden udvikler dig fagligt og personligt.

DOT - Din Offentlige Transport

DOT søger selvstændig og teknisk velfunderet webredaktør

Valby

DOT - Din Offentlige Transport søger en webredaktør med hjertet på det rigtige sted, is i maven og en unik blanding af kreativitet og omhyggelig opmærksomhed på detaljen. Hos os bliver din hverdag en skøn blanding af varierede arbejdsopgaver, søde kolleger og uforudsete udfordringer.

Vi lancerede i efteråret 2023 en ny hjemmeside, som du skal være med til at løfte det sidste stykke. Vi har allerede et mindre katalog med ideer til, hvordan performance forbedres, men da du bliver driveren på processen, er du også med til at bestemme – og du har sikkert også dine helt egne ideer og erfaringer på området.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV