54 job matcher din søgning 54 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 54 resultater.
CRH Concrete A/S
Formand/værkfører til betonelementproduktion

CRH Concrete A/S, Esbjerg

Har du lyst til at lede en flok erfarne medarbejdere? Har du sans for at motivere dine omgivelser til at yde deres optimale, og har du øje for, hvordan man får det bedste ud af en håndværkspræget produktion?

  ”Vi søger en dygtig og engageret kollega, der som en del af fabrikkens lederteam vil få en særdeles vigtig rolle i den daglige drift af fabrikken” udtaler produktionsleder Daniel Vensild.

Med markedets største og bredeste produktprogram – og et mindst lige så ambitiøst serviceniveau – er det vores mission at fastholde positionen som Danmarks førende leverandør af betonelementer og systemløsninger.

CRH Concrete A/S

Opgaverne er blandt andet at:

 • Lede og fordele arbejdet for 30 – 40 medarbejdere
 • Administrativt arbejde relateret til produktionen
 • Medvirke til fortsat udvikling af arbejdsmiljøet - herunder sikre overholdelse af fastlagte politikker på området
CRH Concrete A/S
Eurofins Steins Laboratorium A/S
Leder til kemisk fødevare/foder laboratorium – Production Business Unit Manager

Eurofins Steins Laboratorium A/S, Vejen

Hos Eurofins Steins Laboratorium A/S hjælper vi virksomheder indenfor foder- og fødevare­brancherne ved at kvalitetssikre og kontrollere deres råvarer, produkter og processer. Vi er stolte af at tilbyde markedets bredeste produktsortiment, kombineret med stor ekspertise indenfor de klassiske kemiske og mikrobiologiske analyser. Vi anvender også mange nye teknologier, som blandt andet kan anvendes til afdækning af fødevaresvindel og fødevareægthed.

>P>Vi søger en Production Business Unit Manager, som får ansvar for ledelse af den samlede produktion i vores kemiske laboratorium, herunder 2 teamledere og ca. 20 medarbejdere.
Eurofins Steins Laboratorium A/S
POULSENPakkerichef til moderne og selvstændigt slagteri

POULSEN søger for Danepork A/S i Randbøl

Pakkerichef med ledelseserfaring og sans for planlægning og kvalitet

Kan du tage ansvar for både personale, planlægning og produktion i et moderne slagteris pakkeri og lager? Vil du være med til at sikre kvaliteten i det sidste led i slagteriets værdikæde fra producent til køledisk, og har du erfaring fra en lederrolle? Så kan du være den nye pakkerichef, vi søger til DanePork A/S.

Som pakkerichef får du ansvaret for den daglige ledelse de cirka 25 medarbejdere og to afdelingsledere i DanePorks pakkeri og lager. Du planlægger produktionen i pakkeriet og sikrer både de daglige driftsrapporteringer og medarbejdernes kendskab til slagteriets kvalitetsbeskrivelser. I samarbejde med fabrikschefen, som du refererer til, og slagteriets business controller har du ansvar for korrekt emballering samt forebyggelse, registrering og opfølgning på afvigelser i afdelingens produktion.

Danish Crown Foods
Mestersvend til weekendhold

Danish Crown Foods, Vejle

Har du erfaring med ledelse i et produktionsmiljø, eller har du lyst til udfordringen? Har du flair for planlægning samt det at bevare overblikket, og trives du med medarbejderansvar? Kan du nikke genkendende til nogle af ovenstående spørgsmål, så er du måske den engagerede mestersvend, vi søger til weekendholdet på vores fabrik i Vejle.

Du får dermed en central rolle på weekendholdet, og dine primære arbejdsopgaver bliver blandt andet at:

 • lede og motivere timelønnede medarbejdere
 • lave bemandings- og produktionsplaner
 • sikre, at fødevaresikkerheden, arbejdsmiljølovgivningen og kvalitetsstandarder overholdes
Danish Crown Foods
Indrykket: 
Brdr. Bonnichsen ElProjektleder søges til el-virksomhed i høj vækst

Brdr. Bonnichsen El, Bolderslev

Hos Brdr. Bonnichsen El søger vi lige nu en engageret kollega, der har lyst til at indgå i den daglige ledelse, og som brænder for el-tekniske løsninger.

I stillingen som projektleder kommer du til at varetage en blækspruttefunktion, hvor du har ansvaret for mange forskellige spændende opgaver.

Derudover kan du se frem til arbejdsdage med følgende opgaver:

 • Projektledelse på opgaver inden for private, industri-, erhvervs- og landbrugskunder
 • Udførelse af småopgaver ”i marken” når der er travlt
 • Håndtering af økonomistyring på projekter samt udarbejdelse af tilbud til kunder
Danfoss Power SolutionsManager, System Application Engineering (ID: 15224)

Danfoss Power Solutions, Nordborg, Voisins-Le-Bretonneux, Neumunster

Are you passionate about leading a team of system application engineers, designing system build with hydraulic, electric, and steering components? Do you have the technical and managerial skills to ensure strong leadership and state of the art execution of our system designs? Then you could be our new SAE manager within Danfoss Power Solution. You will lead a team of around 9 employees on different location around Europe.

Your overall mission is to drive and support your team in designing our system, based on our customers' application and requests. One of the focus areas is quality in the design and how we can include more Danfoss products and software in the system, and at the same time add more value to our customers' process. By doing so, we increase customer loyalty and the efficiency of their system.

Indrykket: 
K2 Search ApSOperations Manager/Site Manager

K2 Search ApS søger for Intertek DIC A/S i Kolding

Til den danske afdeling i Kolding søger vi en people manager med stor kommerciel forståelse, som kan sikre, at det faglige team (kernen i virksomheden) udvikles og forstærkes med yderligere kompetencer til at møde de behov der er aktuelle i markedet.

Personen bliver central i såvel den danske som den nordiske organisation og varetager en rolle der nødvendiggør, at man agerer trygt med ledelse af egen afdeling samt interaktion med mange interessenter. Det være sig internt med salgsteamet, produktudvikling, centrale støttefunktioner samt eksternt med underkonsulenter, certificerende organisationer, myndigheder, etc.

Et væsentligt succeskriterie er at optimere udnyttelsesgraden af de ressourcer, man har ansat og tilknyttet virksomheden.

K2 Search ApS
Indrykket: 
Danfoss A/STeamleder (ID: 15214)

Danfoss A/S, Nordborg

Motiveres du af personaleledelse, performanceopfølgning, god service og fokus på kvalitet og leveringssikkerhed, så har vi jobbet som supervisor for Danfoss Global Services Teknologi Center i Nordborg. Du vil lede et team af 15 timelønnede medarbejdere.

Som supervisor bliver din primære opgave at sikre høj effektivitet og opretholde leveringssikkerhed og højt serviceniveau på den mest optimale måde ud fra den daglige kapacitet.

Med din store ledelseserfaring fra et lignende job med timelønnede medarbejdere, er du med til at sikre optimeringen af eksisterende forretningsgange og samarbejder i den forbindelse også aktivt med andre Danfoss sites. Du arbejder ud fra LEAN-principperne – både når du leder dine medarbejdere, og når du tilrettelægger og udvikler forretningsprocesserne . På denne måde er du med til at sørge for, at vi arbejder så omkostningsbevidst og effektivt som muligt.

Indrykket: 
MT Højgaard A/S
Seniorproduktionschef - Sydjylland

MT Højgaard A/S

Har du evnerne og talentet til at gå forrest og motivere dit team til at skabe ekstraordinære resultater?

Som seniorproduktionschef får du det overordnede ansvar for afdelingens projektportefølje i Sydjylland. Dette indebærer en hverdag med varierende opgaver inden for ledelse af din projektorganisation, økonomi, tilbudssætning og -beregning, salg, planlægning, kvalitetsstyring og sikkerhed. Du bidrager positivt til at vinde opgaver i markedet og er vant til at arbejde struktureret og målrettet med kunder og tilbud.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • være ansvarlig for byggeopgaven og ledelse af projektmedarbejderne
 • have ansvaret for styring og opfølgning af tid, økonomi, kvalitet, miljø og for at sikkerhedskravene overholdes
Indrykket: 
Jobindex A/S
Kørende Teamleder til Serviceafdeling - Trekantområdet

Jobindex A/S søger for Bramidan

Motiveres du af at skabe gode kundeoplevelser sammen med dit eget hold af dygtige medarbejdere? Har du forstand på hydraulik og automation? Trives du med kundekontakt med ansvar for egne kundeforløb?

Som kørende Teamleder får du ansvar for 7 erfarne Serviceteknikere, som dækker service på vores ballepressere og komprimatorer vest for Storebælt, der hovedsageligt står hos detailvirksomheder, større industrivirksomheder, lager- og logistikvirksomheder samt genbrugspladser. Foruden din Teamlederrolle er du en vigtig del af driften, hvor du kører ud hjemmefra i egen servicebil – en VW Transporter, som er fuldt udstyret med den nyeste teknologi og DSG-gear.

Nogle af opgaverne vil være:

 • 50-75 % af din tid vil gå med reparationsopgaver (akutte og planlagte) samt service- og installationsopgaver hos vores kunder
 • Udarbejde tilbudskalkulationer og assistere Projektledere på installationer
Jobindex A/S
Fertin PharmaSupervisor - produktion

Fertin Pharma, Vejle

Dit fokus skal være at sikre en stabil drift og meget høj kvalitet i vore produktionsprocesser, i Fertins non-pharma- og base produktion. I tæt samspil med den øvrige produktionsledelse, og med reference til fabrikschefen, bidrager du til at sikre et højt sikkerhedsniveau, en høj performance og du går forrest for at sikre en god og professionel omgangstone og en høj grad af trivsel blandt dine medarbejdere.

Jobbet:

 • Stillingen kræver tilstedeværelse i produktionsområderne, og ca. halvdelen af tiden vil du befinde dig i produktionen og udøve ledelse af dine nærmeste medarbejdere ift. sikkerhed, kvalitet, levering, omkostninger og trivsel
 • Som leder skal du sikre fastholdelse af allerede implementerede LEAN tiltag herunder 5S, 3C og skabe grobund for effektive skifteoverleveringer, tavlemøder, samt drive forbedringsprojekter
Fertin Pharma
Indrykket: 
BrinchPartners

Brinch & Partners søger for Strandmøllen A/S i Esbjerg, Holbæk og Ejby

Produktionschef

Drifts- og udviklingsbaserede opgaver i en spændende virksomhed

Med reference til den Administrerende Direktør bliver du ansvarlig for alle produktionsaktiviteter i Strandmøllen. Det indebærer ansvar for vores CO2 fabrik i Korskro ved Esbjerg, Acetylen fabrik i Holbæk samt luftgasanlæg, brint fremstilling, flaskefyldning og PTA funktion i Ejby på Fyn. Du vil sammen med dine dygtige mellemledere sikre en optimal produktion med høj fokus på sikkerhed og indgå i den øverste ledergruppe.

Dine primære ansvarsområder og opgaver:

 • Overordnet ledelse af produktionen med ca. 40 medarbejdere
 • Ledelse, motivation og operationel sparring med 3 mellemledere
 • Optimering, effektivisering og udvikling af produktionen
Brinch & Partners
Indrykket: 
NCC Danmark
NCC Industry søger en ny, engageret asfaltformand til vores Kolding-afdeling

NCC Danmark

Brænder du for at være leder og for at arbejde med asfalt, så har vi jobbet til dig.

NCC Danmark Som timelønnet formand for vores Micromatic asfalthold i Kolding, styrer du dit hold og sikrer, at alle opgaver udføres med blik for optimal planlægning og kvalitet i samarbejde med salgs- og entrepriselederen.

Er du den rette?

 • Forestiller vi os, at du har en håndværksmæssig uddannelse, og gerne erfaring som arbejdsleder/formand inden for entreprenørbranchen
 • Sætter du en ære i altid at levere kvalitet
 • Har du måske kendskab til asfaltudlægning – ellers sørger vi for oplæring
NCC Danmark
Indrykket: 
Hansen Toft A/SCOO - Driftsdirektør til globalt førende nichevirksomhed

Hansen Toft A/S søger for Larsen Strings A/S i Sønderborg

Du får en nøglerolle i en virksomhed, som i årtier har markeret sig med innovative kvalitetsprodukter til meget krævende slutbrugere. Virksomheden er stærk på både produktudvikling, produktion og afsætning og er en væsentlig aktør på det globale marked.

Du får det daglige driftsansvar for en virksomhed hvor passion er en del af kulturen og refererer til den administrerende direktør. Det forventes, at du, i samarbejde med den øvrige ledergruppe, tager et betydeligt ansvar for virksomhedens fortsatte positive udvikling – også strategisk. Stillingen er nyoprettet.

Virksomheden har formået at finde en balance imellem kompromisløs kvalitet og højt automatiserede processer. Det har skabt en markedsposition, som skal udbygges yderligere i de kommende år.

Hansen Toft A/S
GML-HR A/SProduktionsplanlægger med ledelsesansvar

GML-HR A/S, Padborg

Du får i rollen mulighed for at være med til at forme fremtiden for produktionen af bæredygtige løsninger til den danske byggebranche i en markedsledende virksomhed, der er midt i et spændende vækst- og udviklingsforløb.

Som produktionsplanlægger får du ansvaret effektivisering og modernisering af Frøslevs produktionsplanlægning, herunder optimering af ordre- og seriestørrelse samt automatisering af MRP i samarbejde med teamet.

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet:

 • Styring af planlægningsprocessen og derved understøtte, at Frøslev når sine forretningsmæssige mål.
 • Koordinering og prioritering af produktionen med henblik på at maksimere effektiviteten og dermed minimere spildtid.
 • Styring og planlægning af anvendelse af underleverandører.
GML-HR A/S
Indrykket: 
PeopleLinkSenior Site Supervisor

PeopleLink søger for Haarslev Industries A/S

Som Senior Site Supervisor er du Haarslevs repræsentant og ambassadør på pladsen uanset projektets størrelse og tekniske kompleksitet. Du kan derfor se frem til at dit ansvar og dine opgaver ændrer sig fra projekt til projekt. Opgaverne aftaler du med projektlederen, og du koordinerer med kunden, så de kan gennemføres.

Du får ansvar for både turnkey-projekter på flere måneders varighed og mindre projekter, der er færdiggjort på en enkelt rejse, ligesom du er afsted selv eller sammen med kolleger. Dermed er behovet for mandskabsledelse og for, at du selv er hands-on også varierende. Dine hovedopgaver er, at:

 • Planlægge, koordinere og problemløse på site samt lede egne og eksterne medarbejdere
 • Gennemføre installationsopgaver, test og opstart af anlæg
 • Hands-on, indkøring og operatørtræning
Indrykket: 
MT Højgaard A/S
Projektchef - Renovering - Kolding

MT Højgaard A/S

Kan du styre et renoveringsprojekt i mål fra start til slut? Er du entreprenant helt ud til fingerspidserne og klar til at sidde for bordenden ude i skurvognen?

Lige nu søger vi en projektchef med overblik, solid erfaring og et stærkt drive. Det er vigtigt, at du har erfaring med renoveringsprojekter, så du kan håndtere de uforudsete udfordringer, der altid dukker op, når vi renoverer. Du bliver en del af vores Byggerisektion, der arbejder med projekter i Jylland og på Fyn.

Du får en central rolle i at sikre en byggeproces med høj kundetilfredshed, hvor du er garant for en høj medarbejdertilfredshed og har fokus på gode økonomiske resultater. Du kan forvente at skulle drøfte økonomi og risiko med dine kolleger og nærmeste leder i en fast rytme, så der hele tiden er styr på projektet.

Indrykket: 
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Team Lead - Offshore Development Projects (Tower & Foundations)

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Vejle

It takes the brightest minds to be a technology leader. It takes imagination to create green energy for the generations to come. At Siemens Gamesa we make real what matters, join our global team.

Siemens Gamesa

As Team Lead for the PMTF Development Team you will be leading our highly dedicated Project Managers, who drive and manage all Tower & Foundation related Development Projects across our organization.

As Team Lead within the PMTF department you will make sure your team is capable of reaching all targets in a proper working environment.

Your assignments will cover but not be limited to:

 • Lead, manage and mentor your team incl. 1:1 dialogues with team members
 • Build team to support continuous growth
 • Team coordination and planning incl. forecasting of competence needs to cover future portfolio
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Adsbøll Entreprise A/SPROJEKTERINGSCHEF

Adsbøll Entreprise A/S, Kolding

Kunne du tænke dig at få ansvaret for projekteringsledelsen af Adsbøll Entreprises projekter? Bliver du motiveret af at udvikle standarder og koncepter i projekteringsfasen? Så glæder vi os til at høre fra dig!

Som projekteringsleder hos Adsbøll Entreprise vil du få mulighed for at få afgørende indflydelse på tilgangen og måden hvorpå vi projekterer i Adsbøll Entreprise.

Vi forventer, at du kan og har lyst til at udvikle projekteringskoncepter og –standarder for vores projekter. Samtidigt skal du sikre, at projekterne lever op til bygherrens ønsker og krav og i den forbindelse vil du skulle arbejde tæt sammen med projektudvikling, som har været involveret fra de indledende projekttanker og -kontakter.

Indrykket: 
UC SYD
Afdelingsleder til bygningsdrift og service

UC SYD, Esbjerg

Vores nuværende afdelingsleder for bygningsdrift og service på vores campus i Esbjerg går på pension, derfor søger vi hans afløser, som skal tage over fra den 1. maj 2021.

Du kommer til at stå i spidsen for en afdeling, som har 12 medarbejdere, der har baggrunde som ejendomsserviceteknikere, håndværkere og pedeller.

Opgaverne spænder vidt. Du kommer til at få ansvar for bygningsvedligehold, drift, budgettering, udbud af håndværkerydelser, energioptimering, indeklima, bildrift, pleje af udearealer, kantinedrift, indkøb, serviceaftaler, vagtordninger, beredskab, kontakt til interne og eksterne interessenter og meget mere.

UC SYD
Indrykket: