16 job matcher din søgning 16 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 16 af 16 resultater.
Boligkontoret DanmarkDriftschef til Boligkontoret Danmarks afdelingskontor i Ribe (genopslag)

Boligkontoret Danmark

Kan du sætte retning og skabe fremdrift og kvalitet i din opgaveportefølje? Ønsker du en indflydelsesrig rolle og en spændende og udfordrende hverdag? Og ønsker du at blive en del af en organisation, hvor nøgleordene er nærvær, ordentlighed og samarbejde på tværs? Så er du måske vores nye driftschef.

Som driftschef får du, i tæt samarbejde med de øvrige kollegaer på kontoret, det overordnede ansvar for drift og vedligehold af bygninger og boliger for nogle af de boligselskaber, vi administrerer fra vores afdelingskontor i Ribe.

For at få succes i jobbet skal du have driftsmæssig/teknisk ekspertise og være god til økonomistyring. Samarbejde og kommunikation med de beboervalgte bestyrelser er en stor del af jobbet.

Confidence Search A/SServiceleder

Confidence Search A/S søger for EL:CON i Fredericia

EL:CON A/S er en af Danmarks førende installationsvirksomheder. EL:CONs primære opgave er at levere totalkoncepter inden for en bred vifte af el- og energiløsninger.

Du bliver overordnet ansvarlig for den samlede serviceportefølje i din afdeling – herunder bliver ledelse, opfølgning, kvalitet og økonomi nøgleansvarsområder. Du vil desuden skulle fokusere på at forsætte vækst og udvikling af området.

Stillingens hovedfokus og ansvar er:

 • ledelsesmæssigt ansvar for serviceafdelingen i Fredericia og udviklingen af denne
 • at sætte retningen for dit team og sikrer den løbende kompetenceudvikling.
 • kundekontakt og ansvar for fastholdelse af eksisterende kunder - herunder fokus på vækst og udvikling.
NCC Danmark
NCC Industry søger en ny, engageret asfaltformand til vores Kolding-afdeling

NCC Danmark

Brænder du for at være leder og for at arbejde med asfalt, så har vi jobbet til dig. NCC Danmark

Som formand på vores store maskinhold i Kolding, styrer du dit hold og sikrer at alle opgaver udføres med blik for optimal planlægning og kvalitet i samarbejde med salgs- og entrepriselederen.

Er du den rette?

 • Forestiller vi os, at du har en håndværksmæssig uddannelse, og gerne erfaring som arbejdsleder/formand inden for entreprenørbranchen
 • Sætter du en ære i altid at levere kvalitet
 • Har kendskab til asfaltudlægning
NCC Danmark
Eurofins Milk Testing Denmark A/SPCR analyser – leder og specialist til serologisk laboratorium/ veterinærafdelingen

Eurofins Milk Testing Denmark A/S, Vejen

Vi søger en ny kollega til rollen som leder i vores serologiske laboratorium, for teamet af laboranter og laboratorieassistenter, som varetager PCR analyser. En del af arbejdsdagen vil også være at varetage rollen som PCR specialist. Derfor er det vigtigt, at du både har den faglige baggrund der kræves i jobbet samtidig med en interesse og evne for at kunne lede en afdeling bestående af 8 laboranter og assistenter.

Vi tilbyder et fagligt spændende og udfordrende job med gode udviklingsmuligheder, i en virksomhed hvor et godt arbejdsklima er højt prioriteret. Du får dygtige, velkvalificerede kollegaer og bliver en del af en dynamisk og fremadrettet international virksomhed, der er blandt verdens førende laboratorier.

Eurofins Milk Testing Denmark A/S
Caverion A/S
Serviceleder VVS til Sønderborg

Caverion A/S

Vi tilbyder dig at være med til at realisere vores nye strategi med det klare mål at levere ”Branchens Bedste Kundeoplevelser” som teknologisk frontløber. Vi leverer energieffektive og bæredygtige løsninger til vores kunder, og vi er eksperter i digitaliserede løsninger og smarte bygninger.

Vi søger en kompetent serviceleder, der kan lede et fagligt dygtigt team af teknikere og samtidig skabe relationer og pleje vores eksisterende kunder.

Caverion A/S

I serviceafdelingen løser vi alle typer af opgaver inden for VVS og ventilation lige fra ad hoc-opgaver til mindre projekter. Vi har en god fast portefølje af servicekunder, som vi dagligt servicerer. Du får ansvaret for din egen kundegruppe, hvor teknisk rådgivning, koordinering og sparring med kunderne er en vigtig del af hverdagen.

Caverion A/S
Tunap GroupGeneral Manager Scan­di­navia

Tunap Group

Our success is the product of teams and people who dedicate themselves day in and day out to the company’s business and advancement. To support the growth within Scandinavia we are currently looking for a General Manager Scandinavia.

Your exciting tasks:

 • This broad role will give you the opportunity to develop TUNAP Scandinavia (Sweden, Norway, Denmark) to the next level
 • This start-up atmosphere will include the coaching of the sales team, the analysis off current processes, and the implementation of new structures – we will give you a high degree of autonomy and freedom.
 • Being an inspiring leader for the country managers is not just a term for you but also your passion.
MatchMind Projektleder

MatchMind søger for Anton Knudsen i Egtved

Anton Knudsen Egtved A/S udvider deres team med endnu en projektleder. Projektlederen skal have kendskab til jord, kloak og beton – og trives med at styre egenproduktion og UE'er på projekterne.

Med reference til projektchefen får du ansvaret for 1-3 projekter, som typisk vil være i lokalområdet/Fyn. Dit udgangspunkt er kontoret i Egtved, hvor du møder ind efter behov. Du vil stå for byggeledelsen, håndtering af materialer og bemanding, økonomistyring samt den daglige dialog med underentreprenører. Opgaverne er både total-, hoved- og fagentrepriser inden for jord, kloak, beton og belægning, hvor der altid er egenproduktion.

Opgaver:

 • Ansvarlig for egne projekter fra start til aflevering, herunder tidsplanlægning, kontakt til underentreprenører og daglig styring på byggepladserne
 • Løbende økonomistyring på projekterne samt sparring og rapportering til projektchefen
Pay-Back specialist rekruttering ApSVedligeholdsleder – mekanisk vedligehold

Pay-Back specialist rekruttering ApS søger for Hartmann i Tønder

Drømmer du om en stilling, der kombinerer dine evner inden for ledelse, mekanisk service og vedligehold i et fagligt stærkt team? Er du robust, forstår du at lede og motivere, at uddelegere og kommunikere? Kan og vil du tage ansvar og indgå i et lederteam? Er du omstillingsparat, og kan du håndtere kravene, der stilles i en dynamisk hverdag?

Som vedligeholdsleder for smedeværkstedet bliver du en del af afdelingen for vedligehold. Du refererer til vedligeholdschefen, bliver en del af ledelsen for vedligeholdsafdelingen og får personaleansvar for ca. 20 fagligt dygtige og erfarne medarbejdere.

I et tæt samarbejde med vedligeholdschefen sikrer du, at afdelingen som team er velfungerende, udvikles, arbejder effektivt og struktureret med forebyggende vedligehold og reparation af produktionslinjer i kontinuerlig drift.

Eurofins Steins Laboratorium A/S
Leder og specialist til vores rådgivningsafdeling inden for fødevarelovgivning

Eurofins Steins Laboratorium A/S, Vejen

Hos Eurofins Steins Laboratorium A/S hjælper vi virksomheder indenfor foder- og fødevare­brancherne ved at kvalitetssikre og kontrollere deres råvarer, produkter og processer. Vi er stolte af at tilbyde markedets bredeste produktsortiment, kombineret med stor ekspertise indenfor de klassiske kemiske og mikrobiologiske analyser.

Vi søger en ambitiøs kandidat til stillingen som Leder og specialist til vores rådgivningsafdeling inden for fødevarelovgivning. Titel: Production Business Unit (PBU) Manager.

En af dine primære opgaver vil være ledelse af et team, hvor du ligeledes deltager i opgaveløsningen inden for teamets fagområde. Det kan være løsning og udvikling af mærkningsopgaver, herunder at sikre korrekt og lovlig mærkning på fødevarer.

Eurofins Steins Laboratorium A/S
Danfoss A/SSupervisor (ID 21053BR)

Danfoss A/S, Nordborg

Danfoss Cooling søger en Supervisor, som skal være med til at sikre sikkerhed, kvalitet, levering og produktivitet i et af vores vigtigste produktionsområder - samt understøtte rejsen mod fuldautomatisering af produktionen.

Din rolle er en kombineret funktion, hvor du dels skal varetage den daglige ledelse (herunder kontinuerlig udvikling af kompetencer) af omkring 30 operatører på både dag-, aften- og nathold, samt supportere og drive Continuous improvement-aktviteter med fokus på kvalitet, leveringssikkerhed & cost. Problemløsning via LEAN-værktøjer er også en del af dagligdagen.

For at komme i betragtning til denne stilling, skal du enten have en relevant teknisk baggrund kombineret med ledelseskurser – alternativt, har du en længere videregående uddannelse, og søger en stilling hvor du kan prøve kræfter med ledelsesfaget.

HR navigatorSenior Construction Engineer til DSI Freezing Solutions – nyoprettet stilling

HR navigator søger for DSI Freezing Solutions A/S i Vejle

DSI Freezing Solutions er inde i en positiv udvikling, og udvider derfor med en Senior Construction Engineer bliver ansvarlig for to spor, spor 1 (konstruktioner) og spor 2 (teamledelse af 7 konstruktører.)

Konstruktion af især håndteringsløsninger, herunder...

 • udvikling og design af kundetilpassede maskiner og løsninger
 • valg af komponenter og af udarbejdelse af produktions- og indkøbsgrundlag

Teamledelse af designafdelingen, herunder …

 • overordnet koordinering og planlægning af afdelingen
 • udvikling og optimering af afdeling
Ørsted Wind Power - EPC
Head of Substations Civil Engineering Management

Ørsted Wind Power - EPC, Fredericia, Gentofte

Are you good at influencing processes, setting direction and inspiring and motivating people?

ØrstedWe offer an exciting opportunity to lead a team of highly qualified civil engineering managers and civil project managers and a position with a large degree of freedom to set strategic direction and promote innovative solutions.

Your key tasks will be to

 • set the direction and work out the strategy for the department, including securing the department’s support for the global expansion by, e.g., liaising with the director of the technical function to secure a link to the overall strategy
 • provide simple and cost-efficient solutions built on a safe mindset, including developing an innovative culture and capabilities
 • provide skilled and competent resources with the right mindset for programmes and projects
Ørsted Wind Power - EPC
Banedanmark
Teamleder med interesse for sikkerhed og risiko

Banedanmark, Fredericia

Sektionen Jernbanesikkerhed søger en teamleder til medarbejderne på vores kontor i Fredericia.

Som teamleder bliver du nærmeste leder for en medarbejdergruppe bestående af S&I-koordinatorer og sikkerhedskoordinatorer.

Din og dine medarbejderes hverdag er centreret om understøttelse af projekterne i Anlægsdivisionen, Banedanmarks bygherreorganisation. I har ansvaret for blandt andet at styre og koordinere risikovurderinger og godkendelser efter CSM-RA samt Banedanmarks eget ledelsessystem. Ydermere har I ansvaret for at vejlede omkring sikkerhedsreglementet og kontrollere entreprenører og deres jernbanesikkerhedsplaner.

Banedanmark
Banedanmark
Tværfaglig ledelse af arbejdsmiljø i byggeprojekter

Banedanmark, Fredericia

Brænder du for at lede den faglige udvikling af arbejdsmiljø på tværs af bygge- og anlægsprojekter, og har du lyst at bringe dine koordineringsevner i spil på det strategiske niveau? Så er du måske vores nye centrale person inden for arbejdsmiljø.

Banedanmark er en af landets største bygherrer, og i vores bygherreorganisation, Anlæg, gennemfører vi både store og små projekter på jernbanen. Du skal understøtte vores bygherreansvar på porteføljeniveau inden for arbejdsmiljø på tværs af Anlæg, og i rollen får du mulighed for at præge, hvordan vi arbejder med arbejdsmiljø, herunder målsætninger, synergier og samarbejde på tværs.

Du får reference til sektionschefen for Arealer, Anne Birgitte Hansen, og du får arbejdssted på vores kontor i Fredericia, dog med lidt rejsetid rundt i Danmark.

Banedanmark
Hansen Toft A/STeamleder til Projektmodning & Produktionsforberedelse

Hansen Toft A/S søger for Valmont SM A/S i Rødekro

”Spillende træner” til udvikling af flow, processer og medarbejdere

Med reference til den tekniske direktør bliver du ansvarlig for at lede og udvikle afdelingen for projektmodning & produktionsforberedelse. Valmont er underleverandør til bl.a. vindmøllebranchen, hvor man er en af de førende leverandører af tårne og rotorhuse m.m. Herudover er Valmont stærkt repræsenteret inden for stålkonstruktioner til elmaster, broklapper, transportudstyr til minedrift m.m., som kræver kundetilpassede løsninger.

Til forretningsområdet med kundetilpassede løsninger søges en teamleder til afdelingen for projektmodning & produktionsforberedelse/planlægning. Afdelingen beskæftiger p.t. ni medarbejdere og håndterer enkeltstående, store og kundetilpassede projekter. Projekterne er typisk komplekse, projektmodning & produktionsforberedelsen er kritisk, og gennemløbstiden er længere.

Hansen Toft A/S
VP of Product Development and Operations
Are you an entrepreneurial manager with experience and a proven track record in leading SaaS product development teams?
Shoreline ApS, Esbjerg
Jobcenter