14 job matcher din søgning 14 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Comentum ApSProjektleder

Comentum ApS søger for Garant Høi Tæpper A/S i Aabenraa, Rødekro, Haderslev eller Kolding

Virksomheden henvender sig både til det professionelle og det private marked, og der er tale om veldrevet forretning i fortsat vækst. Det høje aktivitetsniveau gør, at der til at servicere især en stor nøglekunde, søges en Projektleder med indgående kendskab til branchen. Virksomheden henvender sig til egne kunder, men indgår også som underleverandør i andres entrepriser. Dit daglige arbejdssted kan tilpasses din bopæl, og den afdeling der ligger tættest på.

Den rette kandidat til jobbet har en solid erfaring med at styre projekter og arbejde tæt sammen med kunder og leverandører. Du er vant til byggemøder, hvor du samarbejder med andre leverandører og samtidig får skabt den nødvendige plads til at I kan få gennemført projekterne. Du besidder en naturlig autoritet og gennemslagskraft, og du har en forretningsorienteret tilgang til opgaverne.

Comentum ApSProjekt- og entrepriseleder

Comentum ApS søger for Garant Høi Tæpper A/S i Haderslev

Garant Høi Tæpper A/S, der er en del af Høi-gruppen med afdelinger i Aabenraa, Rødekro, Haderslev og Kolding, er Sønderjyllands førende leverandør af tæpper og gulvbelægninger. Virksomheden henvender sig både til det professionelle og det private marked, og der er tale om veldrevet forretning i fortsat vækst.

Det høje aktivitetsniveau gør, at der til at servicere en bred vifte af større og mindre projekter for erhvervskunder, søges en Projektleder med indgående kendskab til branchen. Du får domicil i Haderslev, og er du allerede lokalkendt med et etableret netværk i området er det en fordel.

Den rette kandidat til jobbet har en solid erfaring med at styre projekter og arbejde tæt sammen med kunder og leverandører. Du er vant til byggemøder, hvor du samarbejder med andre leverandører og samtidig får skabt den nødvendige plads til at I kan få gennemført projekterne.

Gram CommercialProduktionsleder

Gram Commercial, Vojens

 • Er du en motiverende leder?
 • Kan du være med til at løfte produktionen til det næste niveau?
 • Udvikler samt sikrer du, at medarbejderne har de rette kompetencer?

Vi er en virksomhed med udviklings- og vækstambitioner. Vi udvikler kontinuerligt nye produkter og er indenfor branchen førende vedr. energiforbrug og design. Samtidig stræber vi mod en moderne produktion og arbejder derfor med løbende forbedringer, såvel teknisk som organisatorisk. Vores produktionsledere har i den forbindelse en nøgleposition og gode muligheder for at påvirke og udvikle produktionsområdet.

Vores nye produktionsleder får det direkte ledelsesansvar for 50 medarbejdere. Organisatorisk eksisterer der i dag en teamstruktur, og ansvaret indebærer videre udvikling af denne. Herunder udvikle og implementere teamets roller for at understøtte vores ambition om at skabe resultater gennem motiverede og dedikerede medarbejdere.

Dansk Smede- og Maskinteknik A/SFabrikschef – maskinfabrik med markante kompetencer

Dansk Smede- og Maskinteknik A/S, Rødding

Er du solidt funderet i maskinbranchen? Har du bred erfaring med produktionsledelse og produktionsplanlægning? Så er du måske vores nye fabrikschef. Vi søger en dygtig leder, der som del af holdet skaber konkrete og kommercielle resultater.

Med reference til den administrerende direktør hos Agrometer A/S, bliver det din opgave at lede virksomhedens daglige produktion og tilhørende funktioner. Det indebærer fokus på udvikling, planlægning, konstruktion og produktion af egne løsninger samt løbende forenklinger og forbedringer i konstruktion, produktion og projektledelse. Du bliver chef for ca. 25 kompetente medarbejdere, som er fordelt på konstruktion, produktion og administration.

Vi tilbyder dig en spændende og udfordrende lederstilling med store personlige muligheder i en virksomhed, der har markante kompetencer samt ikke mindst et både ambitiøst og stærkt ejerskab.

Caverion A/S
Serviceleder - el

Caverion A/S, Nordborg

Caverion Danmark tilbyder dig at være med til at realisere vores strategi med det klare mål at levere ”Branchens Bedste Kundeoplevelser” som teknologisk frontløber. Caverion Danmark leverer energieffektive og bæredygtige løsninger til vores kunder, og vi er eksperter i digitaliserede løsninger og smarte bygninger.

Caverion A/S

Dit overordnede ansvar vil være at lede et stærkt team på 12 elektrikere på sitet.

Et udpluk af dine opgaver er:

 • Mandskabs- og opgaveplanlægning
 • Kundekontakt og samarbejde med kollegaer på tværs af faggrupper
 • Beregning af tilbud samt opfølgning på disse
Caverion A/S
Arla Foods amba
Teamleder - Høgelund Mejeri

Arla Foods amba

Brænder du for at arbejde med mennesker, teknik, maskiner og forebyggende vedligehold, og kan du sørge for, at vores produktionsudstyr kører som smurt?

Som teamleder på Høgelund Mejeri kan du se frem til at blive udfordret på dine tekniske evner inden for mange forskellige fagområder, da din opgave bliver forebyggende vedligehold igennem dine teknikere, så det altid kører optimalt. Du får altså en vigtig rolle, da en høj oppetid er afgørende for, om vi når de fastlagte produktionsmål.

Vi arbejder med Lean og SAP, så det vil være en stor fordel, hvis du har kendskab til begge. Du kan se frem til et spændende job med mange udfordringer, hvor du får indblik i en masse forskellige maskiner og udstyr.

Arla Foods amba
Danfoss A/S
Head of Global Training (ID: 17632)

Danfoss A/S, Gråsten

Danfoss Drives are right now looking for a Head of Global Training to ensure that Danfoss Drives has a global training strategy and training offering in place to cover business needs.

As Head of Global Training you will be leading the global training organization which is responsible for Danfoss Drives technical training portfolio and offering to own personnel and customers.

The organization includes training competence centers with trainers in Vaasa and Grasten, training development and digitalization team, and publishing team. The person works in close contact with the local training centers, to ensure alignment, knowledge sharing and that the global offering meets local needs.

Danfoss A/S
Arkil A/S
Entrepriseleder til Arkil Asfalt i Skrydstrup

Arkil A/S, Vojens

Du bliver tilknyttet vores asfaltdivision, der udfører alle former for asfaltbelægninger og vedligeholdelsesarbejder på motorveje, landeveje, kommuneveje, lufthavne, parkeringspladser, industriarealer m.m.

Herudover sælges asfalt direkte fra vores asfaltfabrikker, og vi har eget laboratorie, hvor der konstant arbejdes på at forbedre eksisterende asfaltprodukter og udvikle nye typer af asfalt og belægninger.

Du får udgangspunkt fra vores afdeling i Skrydstrup, som består af i alt ca. 60 medarbejdere.

Hansen Toft A/SByggeleder - håndværker med byggeteknisk baggrund

Hansen Toft A/S søger for Planet Huse A/S i Ribe

Vil du stå for at overrække nøglen og se kundens drøm gå i opfyldelse?

Med reference til den tekniske chef får du som Byggeleder det overordnede ansvar for at aflevere ca. 30 huse årligt. Du bliver en drivende kraft i Planet Huses stræben efter at levere topkvalitet til aftalt tid. I samarbejde med dine kollegaer i byggeledelsen, projektafdelingen og i produktionen sikrer du, at opførelsen af det enkelte fritidshus sker inden for aftalte rammer, så kunden oplever den bedst mulige service i hele forløbet.

Dine arbejdsopgaver spænder bredt og omfatter alt fra:

 • Opstartsmøde med kunden
 • Grundeftersyn og fundamentsplanlægning
 • Løbende byggepladstilsyn
Hansen Toft A/S
DANISH CROWN A/S
Afdelingsleder til opskæring, aftenhold

DANISH CROWN A/S

Har du erfaring med ledelse i et produktionsmiljø, og trives du med at gå forrest og skabe resultater gennem dine medarbejdere? Hvis du er løsningsorienteret og arbejder engageret i et travlt miljø, så er du måske den rette til at lede opskæringen på aftenhold på vores slagteri i Blans ved Sønderborg.

Dit primære ansvar er at sikre den daglige motivation blandt dine medarbejdere samt sikring af bemanding samt løbende opfølgning og optimering af produktionen. Du får ansvaret for 80 medarbejdere på aftenholdet. Derudover bliver dine opgaver:

 • At skabe kvalitet og gode økonomiske resultater gennem daglig ledelse, motivation og udvikling af medarbejderne i afdelingen
 • • Sikring af produktions KPI’er
DANISH CROWN A/S
Danfoss A/S
Head of Product Management - Electric Floor Heating (ID: 17509)

Danfoss A/S, Vejle, Nordborg, Silkeborg, or Kolding

Danfoss Electric Heating is looking for a Head of Product Management that can define the role of electric heating in future heating applications and at the same time, being accountable for product road map and product management.

You will head the product management team of 6 people. The main purpose of this position is to secure highly competitive global and local product strategies enabling our future growth.

The overall responsibility will be, but are not limited, to the following:

 • Team leadership and people management
 • Roadmap and portfolio management:
 • Product strategy and product management:
Danfoss A/S
Talent for People ApS
Direktør - veldrevet fjernvarmeværk

Talent for People ApS søger for Aabenraa - Rødekro Fjernvarme AmbA i Aabenraa

Teknisk profil – ledelse, drift og optimering – myndighedskontakt

Med reference til bestyrelsen får man som direktør det overordnede ansvar og det daglige operationelle ansvar for drift og udvikling af Aabenraa-Rødekro Fjernvarme – en veldrevet forretning og en velfungerende organisation med kompetente og engagerede medarbejdere.

Forretningen består af 2 store anlæg, 5 centraler og et distributionsnet – der forsyner mere end 8.900 forbrugere. En af direktørens vigtigste opgaver i jobbet er at holde sig løbende opdateret om fremtiden og den udvikling, de ændringer og de nye krav der løbende kommer.

R2 Agro A/SSkærtoft Mølle søger en produktionschef

R2 Agro A/S, Skærtoft Mølle A/S

Kan du lide at få mel på fingrene, og er du interesseret i at arbejde med økologisk fødevareproduktion helt tæt på? Og vil du samtidig være med til at videreudvikle vores produktion?

Dine opgaver bliver bl.a. at:

 • Lede og motivere medarbejderne i produktionen
 • Sikre høj produktivitet, hvor produktionsapparatet løbende bliver udviklet og udnyttet optimalt
 • Entrere med håndværkere ifm. drift og vedligehold

Bredden i dine arbejdsområder betyder, at du får en stor kontaktflade i virksomheden, og størrelsen på virksomheden gør, at ingen må være for fine til at hjælpe på tværs af organisationen, hvis det brænder på.

Hansen Toft A/SEntreprisechef

Hansen Toft A/S søger for Planet Huse A/S i Ribe

Du vil med reference til den Tekniske Chef få ansvaret for at lede og udvikle entrepriseafdelingen som p.t. tæller syv engagerede kolleger i Planet Huse. Herudover vil du får ansvaret for et fortsat positivt samarbejde med en fast gruppe af eksterne håndværkere, virksomheder og rådgivere, der medvirker til opførelsen af de enkelte byggerier.

Som Entreprisechef vil du blive bindeleddet mellem kunderne, leverandører og nøglefunktionerne internt i teknisk-/projektlederafdelingen, fabrikken i Ribe og salgsafdelingen i forbindelse med planlægningen og afviklingen af de enkelte byggerier i henhold til indgåede kontrakter og forpligtigelser.

Du vil ligeledes skulle yde rådgivning og være ansvarlig for forhandling og indgåelse af entrepriseaftaler, indkøb af fundering og andre specielle entrepriser i forbindelse med byggefasen.

Hansen Toft A/S