39 job matcher din søgning 39 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

People Management ConsultingOvermontør/projektleder – Storkøbenhavn og omegn

People Management Consulting søger for kunde

El-installatør! Vil du ha’ et fedt, teamorienteret overmontør/projektleder job, i et team med 3 installatører?

Er du erfaren med Kalkia, Sigma, CalWin? Og er aftaleseddler en selvfølgelighed – så er det dig vi kigger efter.

Vil du være med til at regne og eksekvere i et team på 30 mand? i et vækstmarked og med nogen geografisk afgrænsning (i og omkring Storkøbenhavn). Kontoret ligger mellem Herlev og Glostrup.

Du er el-installatør. Du er ude hos ”nogen” (emne/kunde/rådgivere/kollegaer) så tit lejligheden byder sig. Ellers er det ca. 50 % ledelse, 30 % regne/beregne, 20 % diverse. Arbejdspladsen er hjemmefra, og fra kontoret.

Indrykket: 
JKSOvermontør med drifts- og ledelsesansvar

JKS søger for Per's VVS ApS i Regstrup

Brænder du for at lede og koordinere projekter og daglige driftsopgaver samt at opbygge og vedligeholde kunderelationer? Trives du i en virksomhed, hvor der er tæt sparring, højt til loftet og hvor ansvar og selvstændighed er i højsædet? Og har du baggrund inden for VVS-branchen og dermed har den faglige forståelse, så hører vi gerne fra dig!

Som Overmontør hos Per’s VVS får du en meget ansvarsfuld og selvstændig rolle, hvor du får ledelse for 9 montører og 4 lærlinge og hvor du har driftsansvar og faglig support til dine 4 kolleger i driftsteamet ift. fordeling af konkrete opgaver til montører.

Dine primære opgaver er følgende:

 • Tilbudsgivning på projekter
 • Ugentlig opfølgning på projekter og godkendelser af delprojekter ift. fakturering
 • Ledelse af montører
VKST I/S
Leder til Økologirådgivning i VKST I/S

VKST I/S, Sorø

Er du den leder og det faglige fyrtårn, der kan udvikle økologirådgivningen i Østdanmark til landets bedste?

Som leder af økologirådgivningen får du ansvaret for personale og udvikling af rådgivningen samtidig med, at du har din egen kundeportefølje. Tiden mellem ledelsesopgaver og rådgivning af egne kunder fordeler sig 50/50, dog med variationer over året.

Du bliver en del af ledelsesteamet i planteavlsrådgivningen, der består af tre andre afdelingsledere og planteavlschefen. Ledelsesteamet sparrer med hinanden om faglig udvikling, ledelse og drift.

VKST I/S
Bravida Danmark A/S
Projekt-/entrepriseleder til fjernvarme afdeling

Bravida Danmark A/S

Vil du arbejde med ledelse, ressourcestyring, samarbejde og Økonomistyring? Ønsker du en central rolle i forbindelse med spændende fjernvarme projekter på Sjælland? Vil du garanteres faglig såvel som personlig udvikling? Så er stillingen som projekt-/entrepriseleder noget for dig.

Vi søger en projekt-/entrepriseleder, der er klar til at tage et større ansvar og være med til at sikre, at entrepriserne på vores projekter kommer godt i mål. Med udgangspunkt fra kontoret i Køge tilbydes du et spændende og ansvarsfuldt job, der dagligt vil kræve, at du gør dig umage og bringer din ekspertise og erfaring i spil.

Med reference til afdelingsleder og i samarbejde med de andre dygtige og engagerede medarbejdere i teamet får du ansvaret for ledelse og projektstyring af anlægsprojekterne.

Bravida Danmark A/S
Arla Foods amba
Maintenance/Engineering Team Leader - Slagelse

Arla Foods amba, Slagelse

Kan du stå i spidsen for et hold dygtige tekniske medarbejdere, motivere og lede dem til at yde deres bedste? Og har du erfaring fra en teknisk organisation, hvor effektivitet, koordinering og oppetid er nøgleord?

Som teamleder for vedligehold indgår du i tæt samarbejde med afdelingens Vedligeholdelses-koordinator, Lagerfunktion, SAP-PM udvikler samt Maintenance-Manager og sammen spiller I en central rolle i forhold til planlægning og overholdelse af afdelingens budget og performance.

Mejeriet er i drift 24-7-365 og det forventes at du er fleksibel i forhold til arbejdstid. Normal mødetid mandag-fredag er Kl. 06:00. Vi er et team der hjælper hinanden så arbejde og privatliv balancerer.

Arla Foods amba
EBK HUSE A/SKVALITETSBEVIDST BYGGELEDER TIL SOMMERHUSE OG HELÅRSHUSE

EBK HUSE A/S, Slagelse

Danskerne fortsætter med at efterspørge nybyggede sommerhuse og helårshuse i træ. Vi søger derfor endnu en byggeleder til at forstærke vores erfarne team.

Vi elsker at bygge huse hos EBK HUSE. Noget af det bedste i byggeprocessen er at opleve vores kunders smil, når vi overdrager dem nøglen til deres nye hus – og du er den, der får æren af det.

JOBBET

 • Du er bygherres primære kontaktperson i byggeforløbet.
 • Du er ansvarlig for at styre, koordinere, planlægge og kvalitetssikre byggesager frem til aflevering af det færdige hus til bygherren.
 • Dit geografiske arbejdsområde er Sjælland.
NCC Danmark
NCC Råstoffer søger en Maskinmester/Maskinist

NCC Danmark

Vores skibe indvinder råstoffer fra havene omkring Danmark. Råstoffer som landes på vores faste søpladser i Esbjerg, Århus, Avedøre og Køge samt til eksterne kunder i København, Hanstholm og Thyborøn.

Maskinmesteren/Maskinisten skal forestå den daglige drift, samt service og vedligehold af maskineri og produktionsudstyr i samarbejde med skibets øvrige besætning.

Vores nye Maskinmester/Maskinist:

 • Har håndværksmæssig flair
 • Lægger vægt på at udføre et godt stykke arbejde
 • Er initiativrig og en god ”holdspiller”
NCC Danmark
Ckj Steel A/S
Kvalitetschef - der både kan planlægge, dokumentere og eksekvere

Ckj Steel A/S, Køge

CKJ Steel er førende indenfor opførelse og vedligeholdelse af avancerede tanke og rørsystemer til den farmaceutiske sektor. Vores portefølje af kunder og projekter stiller store krav til præcision og kvalitet. Ikke bare som krav til vores leverancer, men til os som virksomhed hver eneste dag.

Kunderne forventer, vi går forrest. Det gør de med rette.
Kvalitet er vores bærende værdi at leve op til,
når vores løfte er ”Testet-Dokumenteret-Godkendt”.

Opgaverne er som oftest kritiske for vores kunder og indeholder derfor væsentlige krav til overholdelse af specifikationer, økonomi, deadlines, kvalitet, dokumentation og sporbarhed. Der indgår således mange kompetencer og ressourcer, som skal anvendes nøje. Det kræver godt øje for alt fra planlægning over dokumentation til test og godkendelser.

Ckj Steel A/S
Nature Energy Biogas A/S
Driftsleder til nyt biogasanlæg i Køng

Nature Energy Biogas A/S

Kan du lede og indgå i driften og optimere produktionen på et topmoderne biogasanlæg? Vil du have en central rolle i en ambitiøs vækstvirksomhed, der bidrager aktivt og massivt til Danmarks grønne omstilling? Og vil du have mulighed for både personlig og faglig udvikling? Så er du måske den nye driftsleder af Nature Energys biogasanlæg i Køng. Biogasanlægget er under opførelse, og du får mulighed for at være en del af opstartsprocessen, inden vi går i drift foråret 2022.

Nature Energy A/S

Du får ansvaret for daglig ledelse af 9 medarbejdere, optimering og udvikling af produktionen på biogasanlægget i Køng. Sammen med dine medarbejdere sikrer du en stabil, daglig drift, og du indgår selv som en del af både driftsteam og vagtordning på anlægget.

Nature Energy Biogas A/S
eurodan-huseByggeleder/tilsynsførende til projektbyggeri på Sjælland

eurodan-huse, Roskilde

Du er uddannet håndværker og har en teoretisk uddannelse som byggetekniker eller bygningskonstruktør med flere års erfaring med tilsyn og byggepladsledelse. Du skal være omhyggelig og stille særdeles høje krav til kvalitet og præcision.

Jobbet omfatter tilsyn og byggeledelse af vores projektbyggerier på Sjælland. Du bliver tilknyttet vores kontor i Roskilde.

Du er karakterfast og har et stort overblik. Ingen er i tvivl om, at det er dig, der bestemmer på byggepladsen.

Banedanmark
Anlægschef til Ringsted-Femern & Spor

Banedanmark

I Banedanmarks Anlægsdivision søger vi en anlægschef til området Ringsted-Femern & Spor. Området står for gennemførelsen af en række af Banedanmarks største anlægsprojekter.

Ringsted-Femern Banen har til opgave at opgradere jernbanen mellem Ringsted og den faste forbindelse over Femern Bælt. Ud over Ringsted-Femern Banen omfatter porteføljen også færdiggørelsen af den nye bane København-Ringsted samt store sporfornyelses- og hastighedsopgraderingsprojekter på hovedstrækningen mellem København og Korsør.

Som anlægschef forventes det, at du har overblikket over, og ansvaret for, at alle delprojekters leverancer sker inden for aftalt kvalitet, tid og økonomi.

Banedanmark
People ExecutiveGlobal Product Manager

People Executive recruiting on behalf of Kongskilde Industries A/S in Sorø

Hands-on implementer with solid technical product management knowledge and a commercial mindset

Do you want to deliver professional product management? Can you identify potential new product opportunities in close cooperation with especially sales, marketing and R&D, (and the rest of the organization)? And will you be able to ensure that Kongskilde Industries’ product portfolio continues to be market leading and is developed to meet technical standards, customer demands and market needs?

The Global Product Manager reports directly to the CCO of the Industry division based at the company’s HQ in Sorø in Denmark. Approximately 1 hour by car from Copenhagen with the possibility of home office. As a Global Product Manager, it will be your overall mission to manage and improve the product offerings and to drive the sales effectiveness so that it meets the demands from the market segments.

Hartmanns A/SKloakformand

Hartmanns A/S søger for Zacho-Lind A/S

Zacho-Lind A/S er et danskejet entreprenørfirma med ca. 200 ansatte, der udfører en bred vifte af opgaver på Sjælland, især inden for anlæg, beton og forsyning. og -skæring. Generelt baserer Zacho-Lind sig på at udføre sikre løsninger, der kan holde mange år i fremtiden. Naturligvis prøver vi også nye metoder af, men det er helt afgørende, at vi altid kan stå inde for det færdige resultat.

Har du erfaring som formand, eller skal det være næste skridt i din karriere? Planlægning – Mandskabspleje - Kvalitetssikring

Vi leder efter en profil der brænder for god ledelse og samtidig kan holde styr på processen på et anlægsprojekt og kan bidrage fagligt til kollegaer og medarbejdere. Vi forestiller os at du:

 • Har kloaktrin 1 og 2, min. 5 års erfaring med kloak arbejde, og brug af gravekasser og spuns
 • Har erfaring med at styre og pleje dit eget hold, og tilsikre høj motivation og trivsel
Snedkermester Arne Pedersen A/S
Projektleder med erfaring i murerfaget

Snedkermester Arne Pedersen A/S, Greve

Er du erfaren og positiv med et stort servicegen, der kan holde mange bolde i luften på samme tid? Er du holdspilleren, der trives både på kontoret og byggepladsen? Du har ledelseserfaring og er vant til at være proaktiv.

Du vil blive leder og få det fulde ansvar for egne projekter og opgaver i erhvervs- og murerafdelingen.

Dine ansvarsområder:

 • Ledelse af tømrer- og murersvende
 • Kunder/kundepleje/kundetilfredshed
 • Tilbudsgivning

Vi tilbyder en arbejdsplads med ordnede forhold, hvor der er styr på projekterne og økonomien. Du får dygtige, erfarne kolleger, der giver sparring og hjælper hinanden.

Snedkermester Arne Pedersen A/S
LM ProjectsKundeorienteret og målrettet projektleder søges til mindre, dynamisk virksomhed i Roskilde

LM Projects

Som Projektleder hos LM Projects får du en vigtig rolle i en spændende og etableret virksomhed, der giver dig stor mulighed for at præge og planlægge dit eget arbejde og virksomhedens samlede udvikling. Du bliver en del af ledergruppen.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Teknisk og kommerciel projektleder
 • Support til ordre-gruppen
 • Salg og rådgivning til nye og eksisterende kunder
Vi tilbyder fælles bonusordning, mulighed for hjemmearbejde samt en hverdag, som du kan være med til at præge
Madesa ConsultingProjektchef til renoverings byggeri

Madesa Consulting søger for Hovedstadens Bygningsentreprise a/s i Greve

Vi søger en projektchef med gode menneskelige egenskaber til at varetage projekterne og sikre kvaliteten til glæde for vores kunder og øvrige samarbejdspartnere.

Hovedstadens Bygningsentreprise A/S arbejder primært med hovedentrepriser inden for renoveringsområdet og har egenproduktion inden for tag vinduer og facaderenovering.

Du vil få en bred kontaktflade og vil kommunikere og koordinere med bygherre, underleverandører, samarbejdspartnere og dine håndværkskolleger i produktionen, når du styrer dine projekter.

Du bliver ansvarlig for projekter med en entreprisesum på + 40 millioner DKK, herunder igangsættelse og gennemførelse af projekter hen imod det endelige mål.

Køge Hospital Project Team I/SForeman

Køge Hospital Project Team I/S

Do you want to be a part of developing a new University Hospital in Køge? Do you have what it takes to support the construction department in a fast-growing project team when you are probably our new Foreman.

As our Foreman, you will be responsible for ensuring that everything goes smoothly at our construction site and be the point of contact between the construction workers and supervisors.

You will be coordinating tasks for the day, creating schedules for workers, oversee the quality of the site, and take part in onboarding new construction workers.

JKSArbejdende formand søges til produktionen hos Lemvigh-Müller i Køge

JKS søger for Lemvigh-Müller A/S

Trives du i en udadvendt og synlig rolle, hvor du sikrer at produktionen er kørende og hvor du er med på gulvet i produktionen? Er du vant til at håndtere hurtige leverancer og koordinere produktionen derefter? Så er det dig vi søger.

Du bliver af en del af en spændende virksomhed med et fagligt ambitiøst miljø, kendetegnet ved uhøjtidelig professionalisme, stort engagement, fokus på at skabe vækst og udvikling og give kunderne en oplevelse af høj kvalitet og leveringssikkerhed. Som medarbejdende Formand vil du få en central rolle i virksomhedens produktion og du skal koordinere mandskabet på pladsen samt effektuere de planlagte kundeordrer.

Med reference til produktionschefen får du ansvaret for følgende nøgleopgaver:

  Ansvarlig ift. at sikkerheden overholdes
 • Sikre drift og vedligehold af produktionens forskellige ordrer
 • Hands on opgaver i driften
OKNygaard A/SLeder til vintertjeneste Sjælland

OKNygaard A/S, Farum, Glostrup og Borup

Vil du sidde med om bordet, når vi i OKNygaard arbejder med vintertjeneste?

Når vintermørket sænker sig over Danmark, starter OKNygaards arbejde med snerydning og glatførebekæmpelse. Vintertjeneste er en vigtig del af vores virksomhed. Selvom det kun er vinter få måneder om året, vil du som leder blive del af et stærkt team, der hver dag knokler for at drifte, udvikle og forbedre OKNygaards vinterydelser til gavn for vores mange kunder og deres sikkerhed.

Til vores stilling som leder søger vi dig, der trives i et dynamisk miljø. Og med dynamisk miljø mener vi et energisk arbejdsmiljø, hvor du kan forvente, at der bliver rykket på tingene og hvor det hele oftest bare kører derudad, så du rigtig får mulighed for at bidrage med dine idéer og erfaringer.

Snedkermester Arne Pedersen A/S
Afdelingschef for murerafdelingen

Snedkermester Arne Pedersen A/S, Greve

Er du erfaren og positiv med et stort service gen, der kan holde mange bolde i luften på samme tid. Du er holdspilleren, der trives både på kontoret og byggepladsen? Du har ledelseserfaring og er vant til at være proaktiv.

Du vil blive din egen chef og får det fulde ansvar for murerafdelingen, som er et dedikeret team på 14 murere, 1 sagskoordinator, som du i tæt samarbejde med, skal stå for den daglige drift af vores kernekundeportefølje, som bl.a. er bolig administrationer såvel almene som private og ikke mindst erhvervskunder.

Dine ansvarsområder:

 • Ledelse af svende
 • Kunder/kundepleje/kundetilfredshed
 • Fakturering

Vi tilbyder en arbejdsplads med ordnede forhold, hvor der er styr på projekterne og økonomien. Du får dygtige, erfarne kolleger, der giver sparring og hjælper hinanden.

Snedkermester Arne Pedersen A/S