10 job matcher din søgning 10 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 10 af 10 resultater.
Dansk Totalentreprise, AalborgProjekteringsleder til koordinerende rolle

Dansk Totalentreprise, Aalborg

Dansk Totalentreprise A/S er én af Danmarks førende virksomheder indenfor udvikling og opførelse af fast ejendom.

Som projekteringsleder i DKT er du det vigtige bindeled mellem udvikling/salg, kalkulation, og produktion, hvor du sikre et bygbart projekt, således at vi sikrer at beslutninger tages på det rigtige grundlag. Dine primære arbejdsopgaver bliver i øvrigt:

 • Koordinering med projektchef/byggeledelsen
 • Varetagelse af projekteringsledelsen og projektkoordinatorrollen i forbindelse med totalentrepriser og projektudvikling
 • Indgåelse af honoraraftaler med rådgivere
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Gruppeleder til Mold Manufacturing – aftenhold

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Aalborg

Som gruppeleder stiller vi krav om synlig ledelse direkte i produktionen og med god forståelse for, at ledelse foregår blandt og ikke mindst med sine medarbejdere.

Siemens Gamesa

I samarbejde med den anden gruppeleder er du ansvarlig for overholdelse af gældende sikkerheds- og kvalitetsstandarder. Du byder også ind med nytænkning og sikrer dermed fortsat innovation og optimering ledelsesmæssigt i afdelingen generelt.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Ansvarlig for personaleledelse af vores timelønnede kolleger på aftenholdet
 • Koordinering af personale og processer på tværs af produktionslinjen
 • Ansvarlig for udarbejdelse af vagtplan for området
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Seritronic A/SLeder til Seritronics trykkeri

Seritronic A/S, Støvring

Seritronic søger en dygtig, engageret og innovativ leder til trykkeriet.

Vi lægger vægt på:

 • Erfaring med ledelse i en ordreproducerende virksomhed.
 • Erfaring/kendskab til serigrafi og diverse trykprocesser.
 • Kendskab til farveblandesystem.
 • En positiv indstilling til hektiske arbejdsdage med kunden i fokus.

Er du interesseret i at vide mere om Seritronic og jobbet, kan du finde yderligere information på www.Seritronic.dk.

Washpower A/SUdviklingschef

Washpower A/S, Bedsted Thy/Glyngøre

Til nyoprettet stilling søger vi en dygtig og energisk udviklingschef til at varetage den daglig ledelse af udviklingsafdelingen.

Som udviklingschef vil du arbejde selvstændigt med reference til virksomhedens CTO. Du vil indgå i ledergruppen, der bl.a. varetager beslutninger vedrørende løbende udvikling og forbedring af virksomhedens produktportefølje og løsninger.

Dit ansvar vil være:

 • Daglig ledelse af mindre udviklingsafdeling på foreløbig 3 personer
 • Fungere som projektansvarlig for udviklingsprojekter med deraf løbende opfølgning
 • Sikre, at nødvendig produktdokumentation er udarbejdet, og at produktprogrammet overholder aktuelle myndighedskrav (f.eks. CE – UL – CSA)
Svane Apoteket Frederikshavn v/Steen Degn HolmEr du vores nye ledende farmaceut?

Svane Apoteket Frederikshavn v/Steen Degn Holm

Frederikshavn Svane Apotek søger en dynamisk farmaceut til en spændende og afvekslende lederstilling.

Stillingen indeholder altovervejende ledelsesopgaver i dosisafdelingen, men der vil være mulighed for en udvidelse af denne del af jobbet til også at gælde apoteksdelen. Stillingen kan til en hvis grad designes efter dine ønsker, og har du en souschef ”i maven”, kan det også blive en mulighed.

Du kan forvente et apotek, hvor faglighed og kvalitet er i højsædet, og hvor humor og højt serviceniveau er grundelementer i apotekets daglige arbejde. Apoteket består af 25 medarbejder og er uddannelsesapotek for farmakonomelever. Apoteket er medlem af A-apoteket.

Hybel Nord A/SByggeleder til Nordjylland

Hybel Nord A/S, Aalborg

Vil du være med til at omsætte boligdrømme til virkelighed? Så læs videre her! Hybel søger en engageret og udadvendt byggeleder til vores afdeling i Aalborg.

Du er en vigtig del af Hybel-holdet – den der har det overordnede ansvar for at bygge drømmehuset samt at have kontakten med kunden fra første spadestik til du overdrager nøglen.

Du bruger det meste af din dag på byggepladserne med daglig kontakt til samarbejdspartnere. Din hverdag vil bestå af byggeledelse på de pågældende byggesager, opstartsmøder, byggetilsyn, tilrettelæggelse af tidsplaner, afkald af materialer og entreprenører, foraflevering, aflevering og mangelopfølgning.

Hos Hybel vægter vi det gode sammenhold højt, og du bliver naturligvis bistået af vores dygtige tegnestue og byggerådgivere ift. projektering og opførelse af byggeriet. Stillingen er fuldtid og planlægningen af din hverdag er meget fleksibel, og kan gøres individuelt.

Grundfos A/S
Head of Operations, InnovationLab

Grundfos A/S

Do you thrive trying to make the impossible possible? And do you want to join a new innovation lab where the KPIs are directly connected to our contribution to the Sustainable Development Goals?

Grundfos

You will be a key contributor to the development of ground-breaking solutions that will shape the future of Grundfos. Your area of responsibility will be the production development – ensuring that our pilot projects will be built. Later, designing and managing operations setup to mass produce our offerings. In this process, it will be vital that you prioritise speed, agility, and collaboration with external partners.

Grundfos A/S
Grundfos A/S
Head of Experience for InnovationLab

Grundfos A/S

Do you want to make a real contribution to reaching the Sustainable Development Goals?

Grundfos

And do you have an entrepreneurial mindset and customer-first design experience?

Then maybe this position in one of Grundfos’ newly established innovation labs might be your next challenge.

Grundfos A/S
mind A/STag del i Aalborg-kontorets udvikling som projektleder hos Enemærke & Petersen

mind A/S søger for kunde

Har du haft nogle år til at prøve kræfter med byggeledelse og projektledelse, og trænger du til at stå mere på egne ben i din rolle samtidig med, at du bidrager til den interne udvikling? Så læs med her…

Enemærke & Petersen er en landsdækkende entreprenørvirksomhed med ca. 700 medarbejdere fordelt på fire lokationer. Firmaet hører til i Ringsted, Glostrup og Aarhus og startede for fem år siden også op i Aalborg, hvor de i dag er 13 funktionærer og 78 håndværkere. Du vil blive en del af service-teamet, der er gået fra tidligere at løse service opgaver á 2 mio. kr. til nu også at løse total-, hoved- og fagentrepriseopgaver på op til 25. mio. Det er et team i rivende udvikling på et Aalborg-kontor, der også kun er på vej frem. Du har derfor rig mulighed for, at bringe dig selv og din erfaring i spil i den fortsatte udvikling af processerne, systemerne og forretningen.

Driftsmester søges til Afdelingen for Service og Teknik, Regionshospital Nordjylland, Hjørring
Er du uddannet maskinmester med solid ledelseserfaring, har du interesse for avancerede systemer og vil du gerne være en del af et kompetent...
Region Nordjylland, Hjørring
Jobcenter