59 job matcher din søgning 59 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 59 resultater.
Arkil A/S
Formand til nyopstartet hold i Arkil Asfalt i Hasselager og Skive

Arkil A/S

Vi har travlt og asfaltsæsonen er i fuld gang. Vi søger derfor en formand, som skal være med til at starte et nyt asfalthold op, der skal udføre asfaltopgaver for både afdelingerne i Hasselager og Skive.

Asfaltdivisionen udfører alle former for asfaltbelægninger og vedligeholdelsesarbejder – på motorveje, landeveje, kom­muneveje, parkeringspladser, industriarealer m.v. Der sælges også asfalt direkte fra de fire fabrikker.

Du bliver formand for et helt nyopstartet stort maskinhold, som du selv skal være med til at ansætte. Opgaverne er traditionelle asfaltopgaver og skal udføres geografisk mellem Hasselager og Skive.

Kamstrup A/SHead of Product Management

Kamstrup A/S, Skanderborg

Do you want to lead and manage the strategic product development of Kamstrup’s Heat/Cooling division? Would you like to drive development an profitability of our heat/cooling portfolio?

As Head of Product Management your job will be to develop the future business for intelligent heat/cooling distribution networks. The intelligent network solutions bundles and integrates leading hard- and software components for monitoring, collecting, communicating and analysing all relevant data in order to ensure reliability, quality, efficiency and performance of the heat/cooling distribution network.

You will utilize the high level of digitalization our solutions provide to our customers to further develop and mature our service offerings.

You will be responsible for managing your team and working closely together with Technology and Software Development.

JCN Bolig A/S
Projektchef til byggeprojekter i Østjylland

JCN Bolig A/S

Har du 5-10 års erfaring med projektledelse, gerne indenfor boligbyggeri? Kan du varetage hele projektfasen fra projektering og igangsættelse til ledelse af byggeriet og aflevering til bygherren? Er du uddannet ingeniør eller konstruktør, gerne kombineret med en håndværksmæssig uddannelse? Har du gennemslagskraft og evnen til at motivere projektteamet? Så håber vi, at du vil søge jobbet som projektchef hos JCN Bolig.

JCN Bolig A/S

Om dig kan siges, at du er i besiddelse af stærke lederkompetencer, som bl.a. kommer til udtryk i en naturlig gennemslagskraft og evne til at motivere et projekt- team.

Vi tilbyder et job med gode muligheder for personlig og faglig udvikling i en stærk virksomhed med gode personaleforhold – pension, sundhedsforsikring, fleksible arbejdstider og andre personalegoder.

JCN Bolig A/S
DEIF A/S
Department Manager, Land & Marine Solutions

DEIF A/S, Skive

Are you passionate about creating results through others and developing good relationships across an organisation?

DEIF A/S

You will be leading the department “Land & Marine Solutions” that is responsible for driving, developing and delivering solutions to our customers within this business area. We collaborate closely with our colleagues in Sales, but also our colleagues who develop the software platform for our products. Going forward, we need to further enhance the collaboration and build bridge between platform software and the customer specific software. Therefore, one of your primary tasks will be to ensure that we retain, share and use the knowledge we have to appeal to more customers.

Your primary tasks will be

 • Leading employees in own department and developing the team
 • Communicating and executing strategies for the team
 • Delegating and following up on agreed deliverables and tasks within the team
DEIF A/S
KAR+CO
Technical Manager

KAR+CO søger for Hans Følsgaard A/S i Ry

I denne nyoprettede stilling indgår du i Hans Følsgaards Greentech Team i Ry, med et selvstændigt budget- og ledelsesansvar for Technical/Quality Support-funktionen med p.t. 3 erfarne og fagligt kompetente teknikere.

Udover den daglige ledelse, hvor det forventes, at du er tæt på den praktiske planlægning, er det din opgave at optimere arbejdsprocesser, koncepter og KPI’er, ligesom det er dit ansvar af sikre koordinering og optimering af den samlede supportindsats.

Herunder også samarbejdet med salgsressourcerne og udviklingsafdelingerne in-/eksternt. Du har derfor også den løbende tekniske dialog og kontakt med de udenlandske leverandører og salgsenheder.

KAR+CO
Per Aarsleff A/S
Erfaren medarbejder til entrepriseledelse og tilbudsarbejde

Per Aarsleff A/S, Viby J.

Forstår du, hvad der skal til for at vinde tilbud? Har du erfaring med både entrepriseledelse og tilbudsarbejde?

Afhængig af din profil vil du blive organiseret i en centralt placeret udførende afdeling med tæt tilknytning til tilbudsteamet.

Tilbudsteamet består p.t. af fire medarbejdere, der arbejder bredt med projektopgaver og tilbud i vores enhed Anlæg Vest. Du vil blive en vigtig del af teamet med særlig fokus på anlægsopgaver i og omkring Aarhus. Teamet er præget af høj faglighed og et godt indbyrdes samarbejde omkring opgaverne.

Per Aarsleff A/S
Humain ApS
Servicechef

Humain ApS søger for EL:CON A/S i Viborg

Motiveres du af at drifte, optimere og udvikle en større afdeling?

Med reference til regionsdirektøren får du ansvar for afdelingen i Viborg. Som servicechef skaber du vækst i økonomi, rentabilitet samt indfrier afdelingens KPI’er. Du står i spidsen for en stærk afdeling med flere serviceledere og et kompetent team på ca. 25 medarbejdere.

Dine primære ansvarsområder og arbejdsopgaver bliver at:

 • Løbende planlægge og koordinere opgaver samt ressourcer med dit team
 • Gå forrest og understøtte servicelederne i deres lederrolle
 • Gennemføre tilbudsberegning/kalkulation af fastprissager
Kemp & Lauritzen A/S
Projektchef til Infrastruktur

Kemp & Lauritzen A/S, Tilst eller Horsens

Vi søger en erfaren og målrettet el-teknisk projektchef til vores Infrastruktur afdeling, der kan sikre høj kvalitet for vores kunder og deltage i udviklingen af den strategiske platform for vores team og forretning.

Kemp & Lauritzen A/S

Med base på vores kontor i Aarhus eller Horsens får du en unik mulighed for at blive en del af det hold, der varetager anlægsprojekter samt drifts- og vedligeholdelsesopgaver på Konstant Nets lav- og mellemspændingsnet i Horsens, Aarhus og Djursland.

I rollen som vores nye projektchef, vil dine ansvarsområder og arbejdsopgaver inkludere følgende:

 • at varetage det overordnede leveranceansvar for afdelingens anlægsopgaver
 • at sikre, at Kemp & Lauritzen i hele kontraktperioden (Konstant-kontrakten) leverer anlægsydelserne til den aftalte tid og kvalitet
 • at følge op på, at opgaveløsningen er baseret på de processer, der er aftalt i kontrakten
Kemp & Lauritzen A/S
SKOV A/SChef for service og montage i Danmark

SKOV A/S, Roslev

Har du evnen og lysten til at videreudvikle SKOVs serviceforretning på hjemmemarkedet, Danmark, ved at give kunderne en effektiv og enestående oplevelse i montage- og servicefasen? Så er du måske den Servicechef, vi søger.

Med reference til SKOVs CSO og som del af ledergruppen i Markets bliver du ansvarlig for alle installations- og serviceaktiviteter i Danmark. Det bliver din opgave at lede, motivere og udvikle serviceafdelingens medarbejdere, som består af 9 montører og 12 serviceteknikere.

Du skal sammen med dine medarbejdere effektivisere montage- og serviceleverancerne, så den samlede forretning på det danske marked fortsat optimeres og udvikles. Dette vil bl.a. kræve, at du etablerer og udvikler samarbejdet med service- og installationspartnere.

Unique Human CapitalDirektør

Unique Human Capital søger for Hammel Fjernvarme

Vil du stå i spidsen for et topmoderne fjernvarmeanlæg og arbejde målrettet med den grønne agenda?

Som Direktør hos Hammel Fjernvarme bliver du ansvarlig for den daglige ledelse og drift og den langsigtede udvikling af selskabet, så det fortsat imødekommer samfundets krav til en miljørigtig og grøn fjernvarmeproduktion. Du vil stå i spidsen for Hammel Fjernvarme og vil gennem effektiv drift og involverende ledelse sikre at selskabet fortsat leverer billig og miljørigtig varme til de ca. 4000 kunder, som ejer Hammel Fjernvarme.

Du refererer til Hammel Fjernvarmes bestyrelse og får ledelsesansvaret for selskabets 15 medarbejdere, som varetager opgaver inden for drift, ledningsnet og administration.

Tornbjerg Schou ApS
Teamleder - Montage

Tornbjerg Schou ApS søger for Wila i Silkeborg

Er du en dygtig håndværker med ambitioner? Har du lyst til at gå foran og vise, hvad du kan? Har du lyst til at arbejde i en produktion, hvor faciliteter og udstyr er i top, og motiveres du af personlige udviklingsmuligheder? Så er det dig, vi søger.

For vores kunde Wila A/S søger vi en teamleder til montageafdelingen, der drømmer om at udvikle sig? En stilling, hvor du får lov til at vise, hvad du kan, og hvor dine personlige egenskaber er lige så vigtige, som dine faglige kvalifikationer.

Med reference til fabrikschefen, får du ansvaret for montageafdelingen, som med baggrund i 3D layout tegningsmateriale og P&I diagrammer monterer rustfri komponenter og maskiner, samt bygger komplette tank- og procesanlæg til fødevareindustrien.

Peak Rekruttering
Forretningsorienteret leder til byggebranchen med fokus på kunden, projektstyring og integreret design

Peak Rekruttering søger for Sweco Danmark A/S i Silkeborg

Ønsker du en central rolle som leder for et bredt fagligt team af rådgivere indenfor byggeri? Holder du af at være med helt fra den indledende designfase til projektering og ikke mindst eksekvering af komplekse byggeprojekter? Er du dygtig til at skabe bro mellem kunder og dine interne medarbejdere? Så er du måske den nye leder for Swecos byggeridivision i Silkeborg.

Du bliver en del af ledergruppen der består af chefen for byggeri Østjylland, samt 3 andre teamledere, teknisk chef, markedschef og tilbudspartner. De arbejder tæt sammen i lederteamet, og du kommer til at få rig mulighed for sparring og at bidrage til udvikling og implementering af både afdelingsstrategier og handlingsplaner.

Som leder er du ansvarlig for den daglige drift af teamet og resultatskabelses i projekterne.

Peak Rekruttering
Ikast-Brande Kommune
Fagkoordinator til Ejendomsgruppen

Ikast-Brande Kommune

Teknisk Område er midt i en større organisationsændring, som kalder på en ny medarbejder, der besidder både en stærk ledelses- og faglig profil.

Der er gang i mange spændende og krævende opgaver. Vi skal både sikre at gruppen er godt ledet samt vedligeholde, bygge nyt, energi- og arealoptimere de kommunale bygninger, så bygningerne fortsat kan leve op til tidens behov og krav til ejendommens funktioner og kommunens driftsøkonomi.

Du skal både være fagkoordinator med ledelsesmæssige opgaver samtidig med, at du skal varetage drift- og anlægsopgaver.

Her er gode muligheder for at udvikle og vedligeholde faglige og personlige kompetencer. Du får en spændende arbejdsdag med dygtige kolleger, i et til tider hektisk og udfordrende miljø, men hvor der altid er, og skal være plads til, humor og en afslappet omgangstone.

Peterson PackagingVedligeholdschef til emballagevirksomhed i udvikling

Peterson Packaging, Randers

Brænder du for et job af både teknisk og ledelsesmæssigt karakter, hvor du kan være med til at hæve barren for en større maskinpark? Har du erfaring med vedligehold af maskiner og bygninger, samt forebyggende vedligehold?

Du vil referere til produktionschefen og stå i spidsen for et team på 12 erfarne teknikere; bl.a. reparatører/smede, elektrikere og maskinmestre.

Dine daglige opgaver vil nemlig både tage udspring i din store tekniske indsigt og interesse for at sikre optimal daglig drift på vores bølgepapmaskine og konverteringsanlæg sammen med dine medarbejdere – men også løbende forbedringer og nye projekter i området. Herudover vil dine daglige opgaver indeholde ansvaret for:

 • Vedligehold af bygninger og tekniske installationer; samt renseanlæg
 • Udarbejdelse af strategi og budget for afdelingen; samt implementering og opfølgning
 • Løbende opfølgning på BRC (kvalitetssystem)

Palsgaard A/S
To teamledere til produktion

Palsgaard A/S, Juelsminde

Vi søger to nye teamledere med erfaring fra procesindustri til vores produktion

Teamleder til aftenhold i emulgatorfabrikken - Teamleder til aften-/nathold i pulverfabrikken

Vi vækster fortsat og fordobler gennem nye investeringer vores produktionskapacitet indenfor de næste 3-4 år. For at understøtte denne vækst søger vi to nye teamledere til vores produktion i Juelsminde.

Vi søger to nye lederkolleger, som har erfaring fra procesindustri/produktion og som allerede nu bestrider en lederstilling eller har et brændende ønske om at gå ledervejen.

Hvis ikke du allerede har ledererfaring, vil du blive tilbudt lederuddannelse og vil fremadrettet indgå i vores interne lederudviklingsforløb på Palsgaard. Du bliver en del af den eksisterende ledergruppe for produktionen på Palsgaard og stillingen referer til Site Director PADK.

Palsgaard A/S
RBS A/S
En arkitekt eller ingeniør med flair for projektledelse, dokumentation og erfaring indenfor kvalitetssikring

RBS A/S, Aarhus

Brænder du for at tage del i udviklingen af et nyt kontor- og erhvervsdomicil i Aarhus? Har du erfaring og drivkraft med kvalitetssikring og sikkerhed i byggeprocessen og på byggepladsen? Er du initiativrig, projektorienteret og struktureret anlagt? Så er det måske dig, vi leder efter!

Lige nu står RBS A/S overfor at opføre et nyt kontorhus, BYPORTEN SYD. Derfor søger vi nu en frisk arkitekt/ingeniør, som kan bidrage positivt og konstruktivt til vores byggeledelse.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Tilsyn og dokumentation af byggeriets kvalitet
 • Tage del og ansvar i byggeledelsen og assistere under hele byggeprocessen
 • Sikring af de sikkerhedsmæssige forhold på byggepladsen
RBS A/S
En arkitekt eller ingeniør med flair for projektledelse, dokumentation og erfaring indenfor DGNB

RBS A/S, Aarhus

Brænder du for at tage del i udviklingen af et nyt kontor- og erhvervsdomicil i Aarhus? Har du erfaring med at arbejde med DGNB-certificeringer og har du drivkraft indenfor bæredygtighed? Er du initiativrig, projektorienteret og struktureret anlagt? Så er det måske dig, vi leder efter!

Lige nu står RBS A/S overfor at opføre et nyt kontorhus, BYPORTEN SYD. Derfor søger vi nu en frisk arkitekt/ingeniør, som kan bidrage positivt og konstruktivt til vores byggeledelse.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Arbejde med valg af bæredygtige materialer
 • Tage del og ansvar i byggeledelsen under hele byggeprocessen
 • Udføre bæredygtighedscertificeringer, herunder dokumentering af et helt projekt til DGNB-certificering
Tornbjerg Schou ApS
Teamleder - tankanlæg

Tornbjerg Schou ApS søger for Wila i Silkeborg

Evner du at kombinere en struktureret arbejdsindsats med et personligt drive og engagement? Drives du af ambitiøse vækstplaner og personlig udvikling? Og har du lyst til at arbejde i en produktion, hvor faciliteter og udstyr er top moderne? Så er det dig, vi søger.

For vores kunde Wila A/S søger vi en teamleder. En stilling, der stiller store krav til din evne til at prioritere, kommunikere og eksekvere, og hvor det er essentielt, du har forståelse for hele virksomhedens værdikæde. En stilling, hvor du vil få stor mulighed for at præge din egen hverdag og udvikling.

Med reference til fabrikschefen, får du ansvaret for produktionen af tankanlæg, som - foruden ledelse af knap 10 dygtige faglærte medarbejdere – indebærer fokus på løbende optimeringer af både processer, effektivitet og kvalitet.

Hansen Toft A/SProduktionsleder

Hansen Toft A/S søger for A/S Jydsk Aluminium Industri i Herning

Daglig ledelse af 50 medarbejdere, drift og produktionsudvikling i hjertet af virksomheden

Vores kunde, Jydsk Aluminium Industri (JAI), er inde i en spændende udvikling, hvor der stilles stadig større krav til effektivitet, kvalitet og leveringsevne. JAI oplever i stigende grad større efterspørgsel af mere komplekse emner, hvorfor man er på udkig efter en ny produktionsleder, som har sine kernekompetencer inden for ledelse, drift og udvikling.

Med reference til fabrikschefen på virksomheden i Herning bliver du ansvarlig for de daglige driftsmæssige opgaver i Støberiet og Smelteriet samt for den daglige ledelse af ca. 50 medarbejdere fordelt på treholdsskifte. Du kommer til at sidde i hjertet af virksomheden og vil derfor have en stor aktie i virksomhedens fremtidige vækst. Endvidere bliver du en del af lederteamet i produktionen og får ansvaret for de to afdelingers omkostningsbudget.

Hansen Toft A/S
Kamstrup A/SCommercial Product Manager for Infrastructure

Kamstrup A/S, Skanderborg

Are you passionate and willing to go the extra mile to deliver a winning solution? Are you a strong communicator with the ability to network with customers and stakeholders in the industry?

As Commercial Product Manager, you will own the global business strategy behind a product. You are responsible for specifying the customer’s needs, functional requirements and manage the launch of features.

More specific you will be responsible for:

 • Commercialization of AMI (fixed network) solutions/projects/systems/products
 • Scoping & launch management of IoT solutions and offerings
 • Product portfolio including building and maintaining product and solution roadmaps