3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

JKSQC Manager

JKS søger for Nordic Air Filtration A/S i Nakskov

Er du en erfaren kvalitetsprofil, og trives du med at have ansvaret for kvaliteten i en international produktionsvirksomhed? Er du vant til at træne kolleger tværfagligt i organisationen og globalt ift. kvalitet, og formår du at omsætte denne teori til praksis? Så vil vi gerne høre fra dig.

Vi søger en dygtig QC Manager, der trives i en selvstændig rolle med stor berøringsflade, og som tager ejerskab for kvalitetssikringen og ligeså ansvaret for at kvalitets- og fødevareteamet, KF, opnår en kontinuerlig forbedring af kvalitet. Derudover sikrer du at procesbeskrivelser, arbejdsinstruktioner og dokumentationer er opdaterede og til stede i alle afdelinger. Du er med til at vurdere hvilke indsatser der skal igangsættes for at sikre at virksomheden opnår den ønskede kvalitet.

Hartmanns A/SKloakformand

Hartmanns A/S søger for Zacho-Lind A/S

Zacho-Lind A/S er et danskejet entreprenørfirma med ca. 200 ansatte, der udfører en bred vifte af opgaver på Sjælland, især inden for anlæg, beton og forsyning. og -skæring. Generelt baserer Zacho-Lind sig på at udføre sikre løsninger, der kan holde mange år i fremtiden. Naturligvis prøver vi også nye metoder af, men det er helt afgørende, at vi altid kan stå inde for det færdige resultat.

Har du erfaring som formand, eller skal det være næste skridt i din karriere? Planlægning – Mandskabspleje - Kvalitetssikring

Vi leder efter en profil der brænder for god ledelse og samtidig kan holde styr på processen på et anlægsprojekt og kan bidrage fagligt til kollegaer og medarbejdere. Vi forestiller os at du:

  • Har kloaktrin 1 og 2, min. 5 års erfaring med kloak arbejde, og brug af gravekasser og spuns
  • Har erfaring med at styre og pleje dit eget hold, og tilsikre høj motivation og trivsel
SOFTLINE A/S
Operations Manager/Driftschef

SOFTLINE A/S, Maribo

SOFTLINE A/S er inde i en spændende udvikling, og lige nu opruster vi i organisationen. Du skal stå i spidsen for 35 timelønnede og 8 funktionærer inden for teknisk produktudvikling, planlægning, indkøb, montage og logistik.

ARBEJDSOPGAVER:

  • Planlægning og styring af driftsopgaver, herunder koordinering mellem udvikling, produktion, logistik og salg
  • Optimere processer og arbejdsgange med fokus på kvalitetssikring, øget kapacitet og lønsomhed
  • Styrke værdikæden fra indkøb til salg med supply chain-optimering
SOFTLINE A/S