23 job matcher din søgning 23 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

KAR+CO
Fabrikschef

KAR+CO søger for Emmelev A/S i Otterup

Vil du arbejde med et af Europas nyeste og mest moderne anlæg til produktion af rapsolie, glycerin og biodiesel? Vil du stå i spidsen for et kompetent hold af operatører og vedligeholdsfolk og trives du med frihed under ansvar, så er her jobbet til dig!

Som Fabrikschef får du ansvaret for hele produktionen, tank- og lagerfaciliteterne, energitilførsel og brandslukning mv. i Otterup på Nordfyn samt tankanlægget i Odense Havn.

Du skal være en synlig leder og en stor del af dit arbejde bliver at fastholde og udvikle fabrikkens medarbejde samt gå forrest og sætte standarten f.eks. i forhold til god ledelse, planlægning, sikkerhed mv.

KAR+CO
expuri Operations Excellence Manager

expuri søger for Bladt Industries A/S i Munkebo

Operations Excellence Manager søges til produktionsenhed for fundamenter til offshore-vindindustri

Det er Operations Excellence Managerens ansvar at sikre løbende optimeringstiltag af produktionen, herunder at implementere understøttende IT-platform (Optipeople/Power BI m.m.) for en effektiv Operations Excellence-funktion.

Du tilbydes professionel og personlig udvikling i rollen, opbygning af nyt team hvor der på sigt kan være ledelsesansvar for teams på flere af Bladt Industries sites.

Temp-Team A/S Montage- og lagerchef

Temp-Team A/S søger for KEOFITT A/S i Svendborg

KEOFITT er en succesfuld virksomhed, som både har et unikt produkt og samtidigt er en arbejdsplads, der vægter et godt arbejdsmiljø med plads til det enkelte menneske.

Som montage- og lagerchef hos KEOFITT står du for et team af 6 kompetente medarbejdere dækkende produktionsplanlægning, indkøb, montage, test og lagerfunktion. Du får ansvar for den daglige produktion og den interne logistik - fra modtagelse af komponenter fra underleverandører til færdigmelding og forsendelse af ventiler og tilbehør.

Hos KEOFITT vil du opleve, at der er en stor frihed til at få arbejdslivet til at passe sammen med privatlivet. KEOFITT arrangerer også sociale arrangementer, der fremmer samarbejdet i virksomheden.

Gem
Elis Danmark A/S
Management Trainee/Graduate

Elis Danmark A/S

Se video om Elis Danmark A/S som arbejdsplads
  • Er du motiveret af at arbejde i et produktionsmiljø?
  • Har du et stærkt drive?
  • Vil du gerne arbejde med mennesker og skabe følgeskab?

Så har du en god del af fundamentet for at sætte turbo på din karriere, da vi skal bruge 2 nye Management Trainees.

Mads Berg, Management Trainee, som netop er ved at afslutte sit forløb siger: "Management Trainee forløbet har været spændende, da jeg på to år, har besøgt mange forskellige afdelinger på tværs af flere lande, samt givet mig et stort netværk på tværs af hele Elis, som giver mig en unik mulighed for sparring og hjælp. Efter netop afsluttet trainee forløb, er jeg startet som produktionschef med daglig ledelse af 50 medarbejdere".

Elis Danmark A/S
PeopleLink Forsyningschef

PeopleLink søger for Bogense Forsyningsselskab

Nøglerolle med stor betydning for selskabets udvikling

Er du en samlende leder og interesseret i både forretningen, de faglige opgaver, samfundet, dine kolleger og samarbejdspartnere? Og kan du understøtte forretningsudviklingen fra et fagligt og økonomisk perspektiv?

Som forsyningschef hos Bogense Forsyningsselskab får du en nøglerolle i at forme selskabets fremtidige strategi og mål samt at drive udviklingen. Samtidig sikrer du, at de daglige opgaver bliver varetaget på en effektiv og professionel måde.

Gem
DeLaval A/S
Vi søger teamleder til at støtte og lede serviceorganisationen

DeLaval A/S

Teamlederen indgår sammen med 2 øvrige teamledere og servicechefen i støtte og ledelse af serviceafdelingen og dens serviceteknikkere.

Som teamleder får du i samarbejde med servicechefen ansvaret for den daglige ledelse af 12-15 serviceteknikere, som servicerer DeLavals malkestalde, malkerobotter og køletanke.

Teamlederen får en spændende og udfordrende hverdag blandt gode kolleger og en stor kontaktflade med både kunder, serviceteknikkere og salgsteam.

DeLaval A/S
Gem
VandCenter Syd A/S
Facility manager

VandCenter Syd A/S

Brænder du for at motivere teams, bidrage til medarbejderes udvikling – og tage hånd om driften af bygninger?

Du får ansvaret for drift af VandCenter Syds mange bygninger såsom administrations- og driftsbygninger, kantiner og de omkringliggende arealer med reference til vores driftschef. I hverdagen vil du derfor have mange forskellige opgaver lige fra praktiske gøremål, til deltagelse og ledelse af forskellige projekter - og ikke mindst ledelse og udvikling af medarbejderne i de forskellige teams.

Gem
erwin andersen a/s
Projekt- og projekteringsleder med potentiale til at udvikle sig i en vækstvirksomhed

erwin andersen a/s søger for kunde i Odense

Kom og bring dine faglige kompetencer og indsigt i spil, når du sammen med et dynamisk team af egne montører og underentreprenører skal være med til at sætte morgendagens standarder inden for facadeentrepriser. Der arbejdes på tværs og i teams, så alle har en større og bredere indflydelse i de enkelte projekter. Du får således medansvar, faglig videndeling og en vigtig rolle at spille.

Du lander i et spændende job omgivet af fremtidens byggeprojekter, hvor der arbejdes for at skabe fremtidens facader og ret til at tænke ud af boksen.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

  • Projektering af facadeprojekter fra A til Z
  • Koordinering med produktions- og montageafdelingen, øvrige rådgivere og kunder
  • Ansvarlig for kvalitet, tid og økonomi
Hansen Toft A/S
Chef for Installation og Måleteknik i resultatskabende energikoncern

Hansen Toft A/S søger for Energi Fyn i Odense

Vil du være med til at sikre grøn omstilling ved at drive, vedligeholde og udbygge elforsyningsnetværket?

Som Chef for Installation og Måleteknik har du det overordnede ansvar for at planlægge udførelse af installationer af elmålere og håndtere måledata. Du sikrer digital fremdrift, og at interne og eksterne krav, lovgivning og standarder for måleteknik og installation bliver overholdt og er ansvarlig for løbende tilpasning af procedurer for vedligeholdelse af optimal forretningsgang etc.

Hansen Toft A/S
VKCONSULTING
PTA Manager/teknisk chef

VKCONSULTING søger for Senmatic A/S i Søndersø

Motiveres du af personaleledelse, optimering og tekniske løsninger?

Senmatic A/S er specialiseret i integrerede industrielle sensorløsninger, fx indenfor temperatur med køling, højtemperatur og fugt, samt tekniske løsninger inkl. software til gartnerier.

Se video om Senmatic A/S som arbejdsplads

Du får ledelsesansvar den maskintekniske- og produktionstekniske afdeling, der hver rummer tre medarbejdere. Du har en tæt kontakt til både medarbejdere og ledere, særligt fra R&D, Kvalitet samt Salg, ift. optimering, projektstyring og produktionsteknisk drift.

VKCONSULTING
PeopleLink Supply Chain Manager

PeopleLink søger for SEMVAC A/S i Odense

Med det overordnede ansvar for produktion og lager.

Kan du se dig selv trives i et job, hvor du som ansvarlig for en betydelig del af forsyningskæden, er omdrejningspunktet i at sikre en effektiv produktions- og lagerdrift samt, i tæt samarbejde med indkøbschefen, bidrager til en løbende optimering af indkøbsfunktionen? Og er du motiveret af at få ansvaret for en personalegruppe på 25 medarbejdere?

Supply Chain Manager er en nyoprettet, central rolle i virksomheden, og du får derfor mulighed for, med din erfaring, at sætte dit præg på hvordan den skal udvikle sig. Du bliver en del af den øverste ledelse og får blandt andet et tæt samarbejde med den administrerende direktør.

Nordstern
Projektchef til Renovering Jylland /Fyn

Nordstern

Nordstern har behov for at udvide organisationen. Derfor søger vi nu en dygtig, selvstændig og ansvarsbevidst projektchef til et spændende projekt på Fyn.

Som projektchef bliver det dit ansvar, at det projekt du bliver ansvarlig for, lever op til alle forudsætninger – herunder pris, tid, kvalitet, indenfor de givne godkendte rammer.

Det er vigtigt, at du har en klar markedsforståelse og indsigt i renoverings, entreprise og leverandør-markedet, leverancebetingelser og aftalevilkår og udviser godt købmandskab i alle sammenhænge.

Nordstern
Odense Kommune
Driftsleder til Teknisk Service

Odense Kommune

Kan du, med fokus på kerneopgaven, sikre en ansvarlig drift og gennem motivation lede engagerede medarbejdere? Er du visionær, handlekraftig og samarbejdsorienteret, så aktiviteter og projekter planlægges og gennemføres på optimal vis?

Til vores driftslederteam, bestående af 7 driftsledere søger vi en selvstændig og kreativ driftsleder, der er udadvendt, tillidsvækkende, teamplayer og god til at udvikle ideer.

Du får ansvaret for et område med ca. 50 ejendomme og ca. 30 medarbejdere (primært ejendomsserviceteknikere og håndværkere), der fortrinsvis udfører tekniske serviceopgaver på ejendomme og udearealer. Din væsentligste opgave vil være daglig driftsledelse præget af brugerhenvendelser, medarbejderkontakt, teamwork og gensidig sparring

Odense Kommune
Bladt Industries A/S
Group Lead til aftenhold, Lindø

Bladt Industries A/S

Gør en forskel sammen med os og bliv en del af fundamentet for den grønne omstilling.

Ønsker du et job med fokus på ledelse af timelønnede og muligheden for at sikre, at fremdriften i produktionen foregår sikkert og følger kvalitetskravene, tidsplanen og budgettet.

Hos os får du et spændende og alsidigt job i en international virksomhed i vækst med en flad struktur. Vi tilbyder fleksibilitet, en høj grad af frihed under ansvar, og du får rig mulighed for personlig og faglig udvikling som en del af et professionelt team med en uformel omgangstone.

Bladt Industries A/S
Bladt Industries A/S
Group Lead for evening shift, Lindø

Bladt Industries A/S

Make a difference with us and become part of the foundation for the green transition.

Do you want a job focusing on the management of hourly-paid employees and ensuring that the progress in our production takes place in a safe manner and in accordance with the quality requirements, agreed delivery time, and budget?

You will receive an exciting and versatile job in a growing international company with a flat structure. We offer flexibility, and a high degree of freedom under responsibility and you get ample opportunity for personal and professional development as part of a professional team with an informal tone.

Bladt Industries A/S
Bladt Industries A/S
Group Lead til nathold, Lindø

Bladt Industries A/S

Gør en forskel sammen med os og bliv en del af fundamentet for den grønne omstilling.

Ønsker du et job med fokus på ledelse af timelønnede og muligheden for at sikre, at fremdriften i produktionen foregår sikkert og følger kvalitetskravene, tidsplanen og budgettet?

Hos os får du et spændende og alsidigt job i en international virksomhed i vækst med en flad struktur. Vi tilbyder fleksibilitet, en høj grad af frihed under ansvar, og du får rig mulighed for personlig og faglig udvikling som en del af et professionelt team med en uformel omgangstone.

Bladt Industries A/S
Bladt Industries A/S
Group Lead for night shift, Lindø

Bladt Industries A/S

Make a difference with us and become part of the foundation for the green transition.

Do you want a job focusing on the management of hourly-paid employees and ensuring that the progress in our production takes place in a safely manner and in accordance with the quality requirements, agreed delivery time and budget?

We offer flexibility and a high degree of freedom under responsibility and you will get ample opportunity for personal and professional development as part of a professional team with an informal tone.

Bladt Industries A/S
Gem
Tornbjerg Schou ApS
Produktionschef

Tornbjerg Schou ApS søger for kunde

Har du en solid maskin- og produktionsteknisk viden i kombination med en værdibaseret ledelsesstil? Går du foran som det gode eksempel, og trives du i en dynamisk virksomhed med korte beslutningsveje, hvor initiativ og engagement værdsættes og belønnes? Så er du muligvis den, vi søger.

Med reference til virksomhedens ledelse får du ansvaret for produktionen, som - foruden ledelse af medarbejdere – indebærer fokus på løbende optimeringer af både processer, effektivitet og kvalitet.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Produktionsledelse
  • Ansvarlig for ansættelser, medarbejder- og lønsamtaler
  • Kapacitetsplanlægning af produktionens ressourcer
Herrens Mark ApS Produktionsleder søges hurtigst muligt

Herrens Mark ApS, Nr. Aaby

Vil du være en del af udviklingen og driften af unikke fermenterede urteekstrakter; 100% danskproducerede, økologiske kosttilskud? Vi søger en fleksibel og struktureret procesteknolog/produktionsleder som motiveres af at optimere processer, gøre en forskel og levere produkter af allerhøjeste kvalitet – i en hverdag hvor både teamwork og selvstændigt arbejde er vigtigt.

Du vil kunne sætte dit præg på produktionen ved at implementere forbedringer og optimering af processerne i produktionen. Udover at sikre produktkvaliteten, er det også dig der sørger for sikkerheden på arbejdspladsen. Du indgår som en aktiv del af driften, dvs. indgå i vagtplan og de fleste arbejdsprocesser ifm. produktionen.

Envases Production Supervisor, Print Shop

Envases, Odense

Brænder du for at gå forrest og sikre udvikling, arbejdsglæde og høj kvalitet i produktionen? Har du både teknisk og ledelsesmæssig baggrund i en ordreproducerende virksomhed, så tilbyder vi dig en spændende hverdag i vores trykkeri.

Med reference til vores Senior Printing Manager får du sammen med to andre produktionsledere ansvaret for den daglige ledelse af ca. 185 operatører og teknikere i vores trykkeri.

Vi kører både dag-, aften-, nat- og weekendhold, og vi forestiller os, at du primært vil være synlig på daghold, men ud fra en på forhånd aftalt plan, forventer vi, at I planlægger jer ud af at være til stede på de øvrige skift også.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV