5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 5 af 5 resultater.
CoreCompetence ApSPRODUKTIONSLEDER TIL VIRKSOMHED I TREKANTOMRÅDET

CoreCompetence ApS søger for kunde

Virksomheden er en SMV-virksomhed på vej frem og mærker en øget efterspørgsel efter produkterne. Den øgede efterspørgsel stiller nye krav til logistik og produktion. Derfor søger vi en produktionsleder, der kan hjælpe virksomheden til næste niveau i forhold til at skabe flow og fremdrift i produktionen.

I reference til fabrikschefen, bliver du ansvarlig, for at produktionen afvikles til rette tid, anvendte ressourcer og til rette kvalitet. Du får ledelsesansvaret for produktionsmedarbejderne, og du planlægger den optimale produktion i tæt samspil med indkøb, lager og salgsorganisationens forecast.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • videreudvikle produktionen ift. effektivitet, stabile processer og samtidigt fastholde en god holdånd.
  • planlægge produktionsflowet.
  • udøve ledelse, styring og motivering af produktionspersonalet.
PopulosAfdelingschef til el-entrepriseafdeling – Sydjylland

Populos søger for kunde

Har du en el-teknisk baggrund og lyst til at projektlede større projekter og entrepriser i en af landets mest succesfulde byggevirksomheder? Og vil du have ansvar for 6 medarbejdere samt bane vejen for en fremtid i en virksomhed med særdeles gode udviklingsmuligheder?

”Du bliver en del af ledergruppen hos en af Danmarks førende teknikentreprenører, så der er mulighed for at sætte et solidt aftryk på komplekse teknik- og anlægsentrepriser og virkelig vise sit værd i en performanceorienteret kultur,” fortæller Rikke Krogh, chief advisor hos Populos – et moderne rekrutterings- og konsulenthus.

Stillingen giver dig en solid mulighed for udvikling inden for teknikentreprenørsegmentet i en landsdækkende virksomhed, der beskæftiger sig med et bredt spektrum af teknikentrepriser med vidt forskellig kompleksitet og omfang.

Odense Bygningsservice A/SPROJEKTLEDER TIL OPGAVER PÅ FYN

Odense Bygningsservice A/S

Vi har travlt hos Odense Bygningsservice A/S og søger snarest muligt en engageret projektleder til en helt særlig stilling, hvor du får indflydelse på vores byggerier og du bliver en del af en entreprenørvirksomhed med store visioner for fremtiden.

Dine primære opgaver bliver at kalkulere, stå for indkøb og styring af fagentrepriser og bistå i entrering med bygherre. Du vil være tilknyttet kontoret i Odense, hvor du skal sikre projekterne ift. indkøb, bemanding, styring, planlægning og koordinering af arbejdsopgaverne - men din daglige gang vil primært være på byggepladserne.

Opgaver vil bl.a. omfatte:

  • Kalkulation
  • Sagsstyring, planlægning og tilsyn med vores håndværkere
  • Ledelse af byggeledere og timelønnede
Grundfos A/S
Head of Operations, InnovationLab

Grundfos A/S

Do you thrive trying to make the impossible possible? And do you want to join a new innovation lab where the KPIs are directly connected to our contribution to the Sustainable Development Goals?

Grundfos

You will be a key contributor to the development of ground-breaking solutions that will shape the future of Grundfos. Your area of responsibility will be the production development – ensuring that our pilot projects will be built. Later, designing and managing operations setup to mass produce our offerings. In this process, it will be vital that you prioritise speed, agility, and collaboration with external partners.

Grundfos A/S
Grundfos A/S
Head of Experience for InnovationLab

Grundfos A/S

Do you want to make a real contribution to reaching the Sustainable Development Goals?

Grundfos

And do you have an entrepreneurial mindset and customer-first design experience?

Then maybe this position in one of Grundfos’ newly established innovation labs might be your next challenge.

Grundfos A/S