154 job matcher din søgning 154 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 154 resultater.
Kolon Total Inventar
Produktionsleder/værkfører til vores inventarproduktion i Osted

Kolon Total Inventar

Til vores produktion i Osted, Lejre, søger vi en erfaren og faglig stærk leder. Du vil være ansvarlig for den daglige planlægning og drift af produktionen og sikre at ordre leveres til den aftalte tid og i den rigtige kvalitet. Ligeledes skal du sikre at vores produktion køre optimalt og alle arbejdsstationer udnyttes bedst muligt. Du skal ligeledes kunne indgå i den daglige produktion, i et vist omfang.

Du skal have erfaring fra en mindre inventar/snedkervirksomhed der er ordreproducerende.

Det er vigtigt at du er en synlig og nærværende leder. Du skal have overblikket over hele produktionen.

Kolon Total Inventar
Solid SearchProjektchef

Solid Search søger for kunde

Fristes du af ansættelse i en veletableret og dynamisk entreprenørvirksomhed med et godt renomme, baseret på en flad organisation, og hvor der ikke er langt fra tanke til handling?

Du vil få det samlede ansvar for produktionen, i tæt samarbejde med ejeren, hvor du skal planlægge, koordinere og føre tilsyn med virksomhedens projekter.

Du får en spændende og udfordrende hverdag med afvekslende arbejdsopgaver og frihed under ansvar. Som medlem af ledergruppen vil du opnå stor indsigt og indflydelse.

Hansen Toft A/SProduktionschef med potentiale til fabrikschef

Hansen Toft A/S søger for Carletti i Skødstrup

Ledelse, drift og videreudvikling af hovedfabrikken ved Aarhus, der fremstiller nogle af Carlettis velkendte brands indenfor konfekture/slik.

Du får som produktionschef det fulde ansvar for alt fremstilling på fabrikken i Skødstrup med ca. 70 medarbejdere, herunder planlægning, produktion og procesoptimering. Stillingen refererer til COO.

Din hovedopgave bliver at lede, drive og løbende videreudvikle fabrik og organisation, der er kendetegnet ved betydelig dynamik og højt tempo – og en både kunde- og teamorientereret præstationskultur, der bidrager til fabrikkens gode resultater.

I dagligdagen er ledelse og koblingen fra den daglige planlægning til den mest effektive udnyttelse af produktionskapaciteten de vigtigste opgaver.

Hansen Toft A/S
Royal Unibrew A/S
Teknisk Chef til Albani Bryggerierne

Royal Unibrew A/S, Odense

Vil du være med til at lede den tekniske udvikling , der skal sikre fremtidens vækst for nogle af Danmarks stærkeste brands i en succesfuld fødevarevirksomhed?

Royal Unibrew har i de seneste år været i rivende udvikling med stor vækst i produktporteføljen og efterspørgslen på vores varer, der dækker over en lang række stærke og velkendte brands indenfor øl, sodavand, cider og malt. Vi producerer og sælger til det meste af verden og arbejder hele tiden på at udvide vores markedsandele.

Du vil blive ansvarlig for

 • Vedligeholdelsesbudgettet
 • Styrings- & vedligeholdelsesorganisationen
 • Forsyningsanlæg og bygninger
Royal Unibrew A/S
Randers Tegl A/S
Driftsleder til Gandrup Teglværk

Randers Tegl A/S

Smed eller automatiktekniker med maskinmester overbygning

Som driftsleder har du ansvaret for hele driften på det ene af vore to fabriksafsnit. Ledelsesrollen omfatter 25 timelønnede medarbejdere som alle er beskæftiget i produktionslinjen. Desuden i et vist omfang smede og elektrikere på reparations- og vedligeholdelsesopgaver.

Du har din gang i produktionen og det betyder at opgaverne ofte melder sig undervejs i arbejdsdagen og skal koordineres i konkurrence med de allerede planlagte aktiviteter. Typiske opgaver inkluderer derfor:

 • At stå i spidsen for en daglig optimering og trimning af produktions processerne
 • Sørge for at eventuelle maskinstop straks undersøges og udbedring af fejlen igangsættes straks.
 • Personaleledelse (arbejdstid, planlægning, bemanding, vagthold, ansættelser, oplæring)
Randers Tegl A/S
Nordic Sugar A/SMaskinmester

Nordic Sugar A/S, Nykøbing F

Til Nordic Sugar Nykøbing søger vi en dygtig maskinmester med en stærk teknisk profil til vedligehold, vedligeholdelsesudvikling samt produktion.

Som maskinmester bliver du en del af vores inspirerende tekniske miljø på 15 personer, der altid er klar til sparring og vidensdeling, hvor hovedparten er maskinmestre og ingeniører. Dit hovedansvarsområde i mellemkampagnen bliver at være daglig leder for ca. 10 medarbejdere i vores sukkerhus og fordampning. Her er de primære opgaver vedligehold af områdets udstyr, medarbejderudvikling samt at deltage i projekter når der installeres nyt udstyr. Herudover vil du være en aktiv spiller i forhold til at optimere vores vedligehold gennem brug af RCM, PM og SAP.

I kampagnen vil du indgå i gruppen af vagtholdsledere, der har ansvaret for produktion og vedligehold på de enkelte vagthold og er derfor fleksibel mht. arbejdstider.

Ørsted
Specialist Travel Technician

Ørsted, Skærbæk , Gentofte

Imagine a future where you’ll be part of a highly skilled team of travel technicians providing onsite support to our offshore wind farms

Join us in this role where you’ll be responsible for carrying out special tasks in the WTGs, including walk-down inspections, endoscope inspections of drive trains, and replacement and repair of WTG main components.

Ørsted

You’ll be part of a dedicated team in a fast-growing environment with great opportunity to develop personal and technical skills. You’ll be introduced to new turbine platforms and will be offered the necessary level training, and you’ll furthermore experience a fantastic journey into new markets.

Ørsted
Jensen Brød ApS
Jensen Brød i Aalborg søger Produktionschef

Jensen Brød ApS

Jensen Brød er i en spændende udvikling og søger en selvstændig 'hands-on' produktionschef som kan bidrage med ledelseserfaring, procesforståelse og teknisk indsigt. Stillingen er nyoprettet, så der vil være god mulighed for at præge jobindholdet.

Du skal kunne trives i en travl hverdag, hvor det er vigtigt at kunne bevare overblikket og prioritere dine opgaver samtidig med, at du skal tage hurtige beslutninger. Du bliver ansvarlig for at planlægge både din og dine medarbejderes arbejdsdag.

Jobbet:

 • Effektiv produktionsplanlægning og derigennem sikre at produktionen forløber optimalt og de daglige mål opnås for antal producerede enheder
 • Sikre at virksomhedens høje kvalitetskrav og procedurer overholdes
 • Optimering af de daglige produktionsopgaver
MH Elektric A/S
AFDELINGSCHEF VVS

MH Elektric A/S, Kvistgård

Bliver du motiveret af et arbejdsmiljø, som sætter barren højt? Vil du være en del af et moderne teknikhus i vækst, og vil du stå i spidsen for VVS-afdelingen? Så er jobbet, som afdelingschef hos MH noget for dig.

Som afdelingschef får du mulighed for at udvikle og præge hverdagen i din egen afdeling. Du bliver en del af en stærk ånd og et positivt arbejdsklima med gode kollegaer. Hos os får du mulighed for personlig udvikling og stor medindflydelse - både på virksomheden og din egen stilling.

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

 • Lede afdelingen med et økonomisk resultat, der modsvarer forkalkulation og forventninger
 • Løbende vurdere og planlægge opgaver
 • Sikre at bemandingen svarer til ordreindgangen
MH Elektric A/S
MT Højgaard A/S
Projekt -og entrepriseledere - Søborg

MT Højgaard A/S, København

Er du motiveret af at have en central rolle i gennemførelsen af store byggeprojekter? Har du lyst til et job med et stort ansvar og mange varierede arbejdsopgaver?

Vi søger to dygtige projekt- og entrepriseledere til et spændende projekt i det centrale København.

Du bliver en del af sektionen Offentlige kunder, hvor vi opfører bygninger for både private og offentlige bygherrer. Vi udfører blandt andet domiciler, hospitaler, skoler, kultur- og sportsfaciliteter, storcentre, biotek- og medicinalbyggerier og aktuelt også en bagageterminal.

Du får en varieret arbejdsdag, hvor du bistår projektchefen med den daglige byggepladsledelse, hvilket omfatter ledelse af fagentrepriser, planlægning, styring og byggepladskoordinering samt løbende opfølgning på kvalitetssikring, arbejdsmiljø og økonomi.

Selectors Consulting
Produktionschef

Selectors Consulting søger for Dansk Gummi Industri i Kolding

Er du en synlig hands-on leder, der kan udvikle nye processer og samkøre to produktionsenheder ?

Dansk Gummi Industri har fuld fart på og vækster kraftigt. Der er netop igangsat en helt ny strategiplan og som et væsentligt element i denne plan, er der oprettet en ny stilling som Produktionschef med ansvar for de to sites – produktion af emner i hhv. gummi og polyurethan. Stillingen refererer til den administrerende direktør og du vil blive overordnet ansvarlig for drift og produktion med fokus på logistik, optimering, kvalitet, planlægning og processer.

Som Produktionschef deltager du naturligt i de væsentlige beslutninger af strategisk og taktisk karakter, herunder analysere og udarbejde løsningsforslag på forskellige udviklingsprojekter. Du vil ligeledes få det overordnede ledelsesansvar for ca. 40 motiverede og dygtige medarbejdere i produktionen.

Cr Totalbyg A/SErfarne byggeledere søges

Cr Totalbyg A/S, Fårvang

Vi har travlt og har mange spændende projekter i ordre. Derfor søger vi erfarne byggeledere til at indgå i vores stærke team.

Som byggeleder med gennemslagskraft får du kontakt med både leverandør, kunder og håndværkere.

Dine primære opgaver bliver:

 • Planlægge, gennemføre og afslutte byggerier
 • Planlægge og drive byggepladser
 • Afholde opstartsmøder og sikkerhedsmøder
Zoetis Denmark
Nordic Head of Regulatory Affairs, Animal Health

Zoetis Denmark, Farum

We are Zoetis, a global company with a singular focus on animal health and over 65 years of experience. At Zoetis, we discover, develop, manufacture and commercialize diagnostics, vaccines, and medicines. Our portfolio covers a wide range of products used to diagnose, detect, prevent, and treat a wide range of animal diseases.

In this position, you will lead and be responsible for the rapid resolution of issues of product quality in the Nordic Supply chain and the Danish Warehouse at Nomeco. You manage quality concerns and put corrective actions in place for the future. You are responsible for QMS and ensure its ongoing use suitability for the business needs.

Your work will consist of various tasks within the areas of

 • Licence renewals, variations, and new applications incl artwork
 • Quality
 • Regulatory strategy
Zoetis Denmark
People Capital Partner
Produktionschef

People Capital Partner søger for Hampus ApS i Hillerød

Hampus har eksisteret i 18 år, og har i den seneste tid oplevet en markant vækst med projekter i Danmark og udlandet. Kulturen i Hampus er uhøjtidelig, positiv og uformel, og der er et stærkt tværfagligt samarbejde. Som led i den fortsatte udvikling søges nu en kompetent produktionschef.

Du får ansvaret for ledelsen af ca. 10-12 medarbejdere og sikrer optimal bemanding og ressourceanvendelse. Du analyserer løbende produktionsprocesser - foreslår og gennemfører forbedringer i hele værdikæden, inkl. underleverandører, transport og logistik.

Du udarbejder efterkalkulationer, der sammenholdes med salgsbudgettet og opsamler herved viden, ligesom du løbende har fokus på kvalitetskontrol og miljøstyring.

MHI Vestas Offshore Wind
Director, Head of Platform Management

MHI Vestas Offshore Wind, Aarhus

Are you an experienced people manager with an empathic and adaptive leadership style and are you motivated by leading and developing technical specialists? Are you looking for a position where you can apply your strong stakeholder management skills and experience in a company focusing on sustainability and green energy solutions?

You will head the Platform Management department and lead the further development of the established technical support setup towards our Construction and Service organisations ensuring a smooth trouble shooting and highly qualified solutions.

Join us, if you would like to work in an international and ambitious company where we work shoulder to shoulder every day to become the global leader in the offshore wind market. You will be part of a dedicated team in an organisation characterised by being ambitious, innovative and professional.

MHI Vestas Offshore Wind
Jobindex A/S
Landinspektør – vær en del af den grønne omstilling

Jobindex A/S søger for Evida i Middelfart

Vil du være med til at udbygge Danmarks gasnet? Og brænder du for at løse komplicerede udfordringer?

Evida

Hos Evida får du en styrende rolle i forbindelse med vores gasinstallationer på Fyn og i Sydjylland. Som landinspektør arbejder du både på kontoret og ude i marken i dit område, hvor du bliver et af vores ansigter udadtil.

 • Du er uddannet landinspektør eller landmålingstekniker.
 • Du har gerne et par års erfaring inden for forvaltningsretlig administration og ejendomsregulering.
 • Det er en fordel, hvis du har arbejdet med net og ledninger i jorden.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her.

Jobindex A/S
Jobindex A/S
Operations manager med ansvar for lager- og logistikprocesser samt produktion

Jobindex A/S søger for kunde, Odense

Kunne du tænke dig en nøglerolle hos en vækstvirksomhed, hvor ordrebogen er fyldt med spændende ordrer i størrelsen fra 5 til 50 mio. kr.?

Som vores nye kollega er du med til at sikre, at vi når vores mål. Det gør du bl.a. ved at optimere vores processer og arbejdsgange på tværs af vores supply chain, lager og produktion/montage.

”Det her er en mulighed, du ikke finder mange steder. For hvis du kan lide at optimere og dokumentere, så er det her lige noget for dig. Og i takt med at vi udvikler os, kan du ikke undgå at gøre det samme,” fortæller vores direktør.

Lyder det som noget for sig? Læs mere om jobbet her.

Jobindex A/S
Trehøje Døre A/S
Formand til overfladebehandling

Trehøje Døre A/S, Ørnhøj

Vi søger en struktureret og dygtig formand til vores overfladebehandlingsanlæg. Her er tale om et job med alsidige arbejdsopgaver, hvor du vil blive formand et team af kompetente og engagerede medarbejdere med solid erfaring.

Vi tilbyder et stabilt job i en virksomhed med korte beslutningsveje og en uformel omgangstone.

Dine arbejdsopgaver

 • Du får ansvaret for drift af vores overfladebehandling. Du deltager aktivt i den daglige drift, hvor du i tæt samarbejde med dine kollegaer sikrer stabil drift og høj kvalitet.
 • Oplære og kompetenceudvikle af medarbejderne i området.
 • Du har ansvaret for, at rengøringsplaner og vedligeholdelsesplaner gennemføres.
Caverion A/S
ABA Serviceleder

Caverion A/S, Fredericia

Vi tilbyder dig at være med til at realisere vores nye strategi med det klare mål at levere ”Branchens Bedste Kundeoplevelser” som teknologisk frontløber. Vi leverer energieffektive og bæredygtige løsninger til vores kunder, og vi er eksperter i digitaliserede løsninger og smarte bygninger.

Der er i dag store krav til kvaliteten indenfor brandsikringsanlæg. Din opgave bliver at bidrage til Caverions høje standard. Det gælder, uanset om du er med til at sælge installation af et nyt anlæg eller at servicere eksisterende kunder og anlæg.

Her er et udpluk af dine opgaver:

  Caverion A/S
 • Skabe et godt arbejdsmiljø og motivere dine kollegaer samt optimere resultaterne
 • Kundesansvar for en udvalgt kundegruppe med opgaver inden for reparation, installation, optimering og service.
 • Salg, tilbudsberegning, projektering af tekniske løsninger indenfor ABA og ABV
Caverion A/S
TEMP TEAM A/S
Faglig stærk værkfører med ansvar for produktionsplanlægning og med gode samarbejdsevner

TEMP TEAM A/S søger for Proagria Miljø i Otterup

Kan du se dig selv i en stilling, hvor du har ansvaret for den daglige ledelse og planlægningen i produktionen? Motiveres du af en varieret arbejdsdag, hvor dit naturlige talent for at organisere og have overblik kommer i spil? Så er stillingen hos Proagria måske noget for dig!

Du vil blive ansvarlig for ledelse af produktionsafdelingen for kundetilpassede produkter til ind- og udland. Som leder for dedikerede medarbejdere vil din synlighed prioriteres højt, og du vil samtidig være den, der sætter dagsordenen med frihed under ansvar.

Udover rollen som værkfører, vil du blive ansvarlig for produktionsplanlægning med fastsættelse af leveringsdatoer og opgavemængder i produktionen. Du vil blive en del af et team af engagerede kollegaer, hvor sparring og input vægtes højt.