5 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

5 jobannoncer

Gem
Banedanmark

Strømstærk senior byggeleder til faglig udvikling

Fredericia, København, Ringsted eller Aarhus

Vil du være med til at udvikle fagligheden i en ny sektion for sikring og strøm i Banedanmarks udførelsesorganisation? Som senior byggeleder er din vigtigste opgave at dele din stærke faglige viden inden for strøm med dine kollegaer.

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Udover at være det faglige knudepunkt i sektionen, vil du på mindre projekter selv skulle stå for tilsyn, bistå med gennemlæsning af udbudsdokumentation og komme med konstruktive inputs til materialet, så det bliver så entydigt som muligt.

Banedanmark
Gem
Enemærke & Petersen A/S

Teamleder for Tilbudskommunikation

Ringsted

Vil du lede et dedikeret team og have en direkte indflydelse på vores tilbudsprocesser fra koncept til eksekvering? - Så er du vores nye teamleder i tilbudskommunikation.

Som teamleder er du ansvarlig for at lede og udvikle den skrevne og grafiske del af vores tilbud. Du er både ”hands-on”, og leder tilbudskommunikationsafdelingen, hvor I skriver om bl.a. de bløde værdier som organisation, processer mv.Du bliver en del af en virksomhed, hvor vi prioriterer din personlige og professionelle udvikling, og du får mulighed for at udvikle dine lederevner og karriere i en virksomhed, der værdsætter dine kompetencer og ambitioner.

Enemærke & Petersen A/S
Gem
HusCompagniet A/S

Projekteringsleder til visionære tegnestuer

Virum eller Ringsted

Du får ansvaret for tegnestuens i alt 7-10 medarbejdere, som primært har baggrunde som bygningskonstruktører eller arkitekter. Din opgave er at gå forrest og sikre en optimal planlægning af tegnestuens opgaver, og du indgår også selv i projekteringsopgaver på lige fod med dine medarbejdere.

Du bliver en del af en virksomhed med højt til loftet, hvor du kan være dig selv, og hvor humor og godt humør er værdsat. Du vil hurtigt mærke, at vi er en social virksomhed, hvor vi kan lide at være sammen, selvom vi har travlt.

Gem
Marius Pedersen A/S

Teamleder til produktionen

Ringsted

Vi søger en hands-on, engageret og erfaren teamleder, der i tæt samarbejde med produktionschefen kan drive og motivere teamet i produktionen.

Du deltager aktivt i de daglige gøremål sammen med resten af teamet, og du skal sikre, at rengørings- og vedligeholdelsesrutiner overholdes og udføres. Derudover får du ansvaret for bemandings- og ferieplanlægning samt øvrige administrative opgaver relateret til medarbejderne.

Marius Pedersen A/S
Gem
HusCompagniet A/S

Byggeleder, Ringsted

Sydsjælland

Som byggeleder får du det overordnede ansvar for byggeprojekterne fra første spadestik til aflevering af projektet. Størstedelen af din tid bruger du ude på byggepladserne, hvor du er byggeleder for ca. 10-15 byggesager og ca. 30-40 håndværkere på én gang.

Du indgår i et dygtigt team i vores afdeling i Ringsted og du vil primært have byggeprojekter på Sydsjælland. Hver byggeleder har ansvaret for egne byggeprojekter, men teamet sparrer og hjælper hinanden med de daglige udfordringer

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV