10 job matcher din søgning 10 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 10 af 10 resultater.
Eurofins Steins Laboratorium A/S
Analytical Service Manager til kundesupport i kemisk afdeling

Eurofins Steins Laboratorium A/S, Vejen

Hos Eurofins Steins Laboratorium A/S hjælper vi virksomheder indenfor foder- og fødevare­brancherne ved at kvalitetssikre og kontrollere deres råvarer, produkter og processer. Vi er stolte af at tilbyde markedets bredeste produktsortiment, kombineret med stor ekspertise indenfor de klassiske kemiske og mikrobiologiske analyser. Vi anvender også mange nye teknologier, som blandt andet kan anvendes til afdækning af fødevaresvindel og fødevareægthed.

Vi søger lige nu en Analytical Service Manager (ASM) der, med sin viden inden for kemi og fødevareanalyser, vil bidrage til teamet der består af 8 erfarne kolleger, som til dagligt arbejder med professionel og effektiv kundesupport af højeste kvalitet. Vores nye kollega brænder for at bidrage med stor faglighed og har lyst til at indgå i et godt kollegialt fællesskab.

Eurofins Steins Laboratorium A/S
Foodjob Nordic
Kvalitetsassistent til alsidig stilling i fødevarebranchen

Foodjob Nordic søger for Agri-Norcold A/S i Vejen

For vores kunde Agri-Norcold A/S søger Foodjob Danmark nu en dygtig kvalitetsassistent til teamet i Vejen til en spændende stilling med mange selvstændige opgaver.

For vores kunde Agri-Norcold A/S søger Foodjob Danmark nu en dygtig kvalitetsassistent til teamet i Vejen til en spændende stilling med mange selvstændige opgaver. Virksomheden har en helt særlig plads i forsyningskæden, og håndterer varerne for fødevareproducenter, inden de distribueres til videre kundernes kunder.

Eksempler på konkrete arbejdsopgaver er:

 • Ajourføring af kvalitetsprogram på alle afdelinger og afholdelse af interne/eksterne audits
 • Løbende opfølgning i samarbejde med Kvalitetschefen på afdelingernes overholdelse af kvalitetskrav – både eksterne og interne
 • Opdatering af autorisationer samt ansøgninger af nye
Foodjob Nordic
Carlsberg Danmark
Operatør

Carlsberg Danmark, Fredericia

Til vores tapperier i Fredericia søger vi operatører til vores produktion. Stillingerne er tidsbegrænsede og udløber med udgangen af uge 34.

Carlsberg Breweries A/S

Lyder det som noget for dig, så læs videre her.

Du vil blive tilknyttet et fast hold, hvor du i samarbejde med dine kollegaer skal køre et moderne procesanlæg.

Dine arbejdsopgaver inkluderer:

 • Træning af kolleger
 • Udtagning og analyse af prøver
 • Kvalitetskontrol af færdigvareprodukter
Carlsberg Danmark
Pharma Nord
Medarbejder til regulatorisk afdeling

Pharma Nord, Vojens

- til varetagelse af kommunikation med myndigheder ifm. lægemidler og kostilskud

Du vil primært beskæftige dig med:

 • Kontakt og samarbejde med lægemiddelstyrelsen, fødevarestyrelsen og andre relevante myndigheder i Danmark og i udlandet.
 • Udarbejdelse af produktdokumentation.
 • Analyse, fortolkning og implementering af diverse EU-love på området.
 • Besvarelse af spørgsmål fra myndighederne i samarbejde med vores eksterne samarbejdspartnere og med kolleger i afdelingen.
Pharma Nord
Eurofins Milk Testing Denmark A/SOperatør til mælkelaboratorium

Eurofins Milk Testing Denmark A/S, Vejen

Hos Eurofins Milk Testing Denmark A/S analyserer vi råmælksprøver for en række forskellige parametre som bruges i forbindelse med mejeriets afregning til mælkeproducenten samt af den enkelte landmand.

Du får din daglige gang i et fleksibelt team af laboranter, laboratorieassistenter og operatører i afdelingen, hvor vi analysere råmælk fra de danske mejerier, og råmælk fra enkelte køer til registrering af deres ydelse. Vi analyserer et meget stort antal prøver på teknisk avanceret udstyr, baseret på bl.a. FTIR og Flowcytometri, samt en styring der udelukkende er IT baseret.

Eurofins Milk Testing Denmark A/S
Canify A/SQA-Specialist

Canify A/S, Give

Canify A/S søger en farmaceut eller lignende naturvidenskabelig uddannelse til QA-opgaver til cannabisdyrkning og -produktion.

Er du struktureret, har styr på detaljerne, og kan du løfte ansvaret for opbygning af virksomhedens kvalitetssystem?

Da vi skal til at udarbejde dokumentation i vores virksomhed til cannabisproduktion, ønsker vi at ansætte en QA-Specialist for at styrke vores organisation inden for kvalitetssikring og dokumentation til fremstilling af medicinsk cannabis.

Dine primære opgaver vil være:

 • Opbygge kvalitetssystemet som sikrer, at Canify er i GMP-compliance og i compliance med cannabis-lovgivningen – i samarbejde med ekstern konsulent
 • Skrive dokumenter og formularer og logbøger til kvalitetssystemet og produktionsdokumentation samt andet dokumentation
 • Udarbejde og opdatere procedurer (SOP’er)
Eurofins Steins Laboratorium A/S
Leder og specialist til vores rådgivningsafdeling inden for fødevarelovgivning

Eurofins Steins Laboratorium A/S, Vejen

Hos Eurofins Steins Laboratorium A/S hjælper vi virksomheder indenfor foder- og fødevare­brancherne ved at kvalitetssikre og kontrollere deres råvarer, produkter og processer. Vi er stolte af at tilbyde markedets bredeste produktsortiment, kombineret med stor ekspertise indenfor de klassiske kemiske og mikrobiologiske analyser.

Vi søger en ambitiøs kandidat til stillingen som Leder og specialist til vores rådgivningsafdeling inden for fødevarelovgivning. Titel: Production Business Unit (PBU) Manager.

En af dine primære opgaver vil være ledelse af et team, hvor du ligeledes deltager i opgaveløsningen inden for teamets fagområde. Det kan være løsning og udvikling af mærkningsopgaver, herunder at sikre korrekt og lovlig mærkning på fødevarer.

Eurofins Steins Laboratorium A/S
Arla Foods
Projektleder og procesudvikler

Arla Foods, Branderup

Vil du være med til at bygge Europas største mozzarellamejeri sammen med en professionel projektorganisation. Og er du klar til at tage ansvar for implementering af nye anlæg, produkter og teknologi samt hjælpe med den løbende udvikling af et progressivt mejeri i kraftig vækst? Så er du måske vores nye kollega.

Med reference til mejeriets PTU-chef, og i samarbejde med resten af organisationen, får du ansvar for indkøring og optimering af processer, udstyr og produkter. Som projektleder og procesudvikler vil du få en bred berøringsflade til produktion, pakkeri, kvalitet, planlægning, vedligehold, leverandører m.m.

Dine primære arbejdsopgaver omfatter:

 • Projektdeltagelse i udvidelsen af Branderup mejeris osteproduktion, fra design til implementering.
 • Projektledelse/deltagelse i andre mindre og mellemstore projekter.
 • Implementering af nyt udstyr/teknologi og nye produkter.
Arla Foods
Genopslag - FødevareSydVest søger dyrlæge til opgaver i Syd- og Sønderjylland
Er du fagligt stærk inden for hygiejne og haccp i fødevarevirksomheder?
Fødevarestyrelsen, Vejen, Vejen
Jobcenter
Hospitalsfysiker i onkologi til Afdeling for Medicinsk Fysik, Vejle Sygehus (English version below)
Region Syddanmark En fast stilling som hospitalsfysiker i onkologi ved Afdeling for Medicinsk Fysik, Onkologisk Afdeling, Vejle Sygehus søges besat per 1. september 2020 eller snarest derefter.
Region Syddanmark, Vejle
Region Syddanmark