30 job matcher din søgning 30 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Westphals Fabrikker A/SKemiker til spændende job i dansk udviklings- og produktionsvirksomhed

Westphals Fabrikker A/S, Bøvl ved Sdr. Omme

Har du lyst til at arbejde i en produktionsvirksomhed i rivende udvikling? Så er du måske den kemiker, vi søger til at indgå i udviklingsteamet i laboratoriet.

Du vil blive en del af udviklingslaboratoriet, hvor der udvikles nye hudplejeprodukter med fokus på kvalitet. Der vil være utallige spændende og varierende udfordringer i jobbet, der vil bestå af en blanding af både nye uforudsigelige opgaver og længerevarende projekter.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte

 • Udvikling af hudplejeprodukter
 • Ajourføring med forskellige certificeringsordninger
 • Ajourføring af lovgivning indenfor kosmetik
Pharma Nord
Medarbejder til regulatorisk afdeling

Pharma Nord, Vojens

–Til lægemidler og kosttilskud samt til varetagelse af kommunikation med myndigheder

Pharma Nord søger en ny medarbejder til vores regulatoriske afdeling i Vojens. Som medarbejder i afdelingen deltager man i at sikre godkendelse af nye produkter samt vedligeholdelse af eksisterende produkters tilladelser. Dette sker i samarbejde med interne og eksterne kolleger i Danmark, virksomhedens datterselskaber i udlandet samt i tæt kontakt med diverse myndigheder.

Du vil primært beskæftige dig med blandt andet:

 • Kontakt og samarbejde med lægemiddelstyrelsen, fødevarestyrelsen og andre relevante myndigheder i Danmark og i udlandet.
 • Udarbejdelse af produktdokumentation.
 • Analyse, fortolkning og implementering af diverse EU-love på området.

Se mere om os i videoen her.

Pharma Nord
Eurofins Vitamin Testing Denmark A/SChemist

Eurofins Vitamin Testing Denmark A/S, Vejen

Er du nysgerrig, har gåpåmod og søger et sted hvor du kan blive fagligt udfordret i et miljø med fokus på godt kollegaskab. Så læs mere her:

Vi søger en kemiker med kendskab til vitaminer og deres kemiske egenskaber samt interesse og erfaring indenfor kromatografiske metoder til analyse af foder og fødevarer.

Du vil komme til at indgå i et tæt samarbejde med afdelingens øvrige kemikere samt laboranter og laboratorieassistenter i laboratoriet, hvor der er fokus på høj faglighed. Du bliver en del af en dynamisk international virksomhed i vækst, der er et af verdens største laboratorier.

Hvad siger du til en stilling med fagligt ansvar for vores Vitaminanalyser, optimering og udvikling af metoder, kvalitetssikring, effektivisering og videreudvikling af laboratoriet?

Eurofins Vitamin Testing Denmark A/S
Danpo A/S
Senior produktansvarlig – kom med på vores rejse mod bedre dyrevelfærd for kyllinger

Danpo A/S, Give

Kunne du tænke dig at være med til at styre og udvikle fremtidens kyllingeprodukter? Har du en analytisk og idérig arbejdstilgang, og er du klar til at tage ansvar for mange opgaver?

Så spred dine vinger og vær med til at forny og forbedre vores store sortiment hos Danpo, hvor vi har bæredygtighed og dyrevelfærd i centrum.

”Vi vil gerne fortsætte vores stærke arbejde med at sikre skarp struktur på vores produktudviklingsprocesser. I den forbindelse får du et stort råderum, som er svær at finde andre steder. For du kommer til at arbejde med et produkt, som giver mange muligheder og en stor kontaktflade,” fortæller marketingchef Anne Gitte Elbronn.

Nysgerrig? Lær mere om dit nye job her.

Danpo A/S
PharmaRelations ApSSenior Quality for Pharma Holdings

PharmaRelations ApS recruiting on behalf of customer

Pharma Holdings is looking for an experienced QA Person who can support the organization and make sure that the company is in compliance with respective regulations.

Key responsibilities include:

 • A person with a senior QA/RA background (e.g. Head of Quality Assurance and Regulatory Affairs) from a small/middle size biopharmaceutical company.
 • You have experience with GAP analysis, not that you necessarily are developing them yourself, but you are capable of reading and assessing pre-clinical GAP analysis reports from CROs.
 • You will make sure that all documents are correctly filed and all necessary documentation regarding our processes are in place (Production, Clinical Studies etc.).

Pharma Holdings are in Tromsø and Oslo, Norway. The position can be filled from Denmark, Sweden or Norway.

Evidensia Dyrehospital A/SAmbitiøs dyrlæge gerne med erfaring i smådyrspraksis søges til Evidensia Kolding Dyrehospital

Evidensia Dyrehospital A/S

Vores dyrehospital i Kolding er inde i en rigtig spændende udvikling, og vi søger nu endnu en dyrlæge, der sammen med et motiveret team af dyrlæger og veterinærsygeplejersker samt elever vil være med til at sikre fortsat fokus på høj veterinærstandard til vores patienter og klienter samt øvrige samarbejdspartnere.

Vi tilbyder:

 • En fast stilling på 30- 37 timer
 • En spændende stilling med mange udviklingsmuligheder
 • En fagligt attraktiv arbejdsplads med fokus på at arbejde i teams og på tværs af organisationen
 • En arbejdsplads med en god og sund kultur, og hvor vi har humor med i arbejdet
Arla Foods amba
Mejerist - Esbjerg

Arla Foods amba

Vil du være med til at producere produkter som Matilde® Kakaomælk og Arla Karolines Køkken®, samt en lang række produkter til det meste af verdenen. Så er du måske vores nye kollega til vores team af 23 højt motiverede kolleger i Blanderiet.

Du får selvstændigt ansvar for udvalgte opgaver, og vi sørger naturligvis for, at du får den nødvendige oplæring i at betjene vores udstyr og processer.

Det vil være et krav, at du har erfaring som mejerist, procesteknolog eller levnedsmiddeltekniker. Det er ligeledes en fordel, hvis du er vant til at arbejde med SAP og optimeringer af processer.

Arla Foods amba
ISS Facility Services A/S
Head of Food Products & Performance

ISS Facility Services A/S

As our Head of Food Products & Performance you will drive the strategic Food agenda for DK in close collaboration with the local Business Units and Commercial, as well as your peers in other ISS countries and Group Food Products & Performance.

You will participate in a global ISS Food network and will share knowledge, service concepts, local rollout strategies and local competences.

With your two teams “Product Performance Management” and “Costing & Productivity” your key responsibilities and tasks will be:

 • Development and deployment of Food service products and best practices, delivering targeted outcomes.
 • Solution design and costing of local bids for Food services
 • Performance (quality & compliance) monitoring of existing contracts and performance improvement initiatives
 • Benchmark of productivity across the portfolio
ISS Facility Services A/S
Arla Foods amba
Mejerist til skummesalen på Christiansfeld Mejeri Center

Arla Foods amba

Som ny medarbejder på Christiansfeld, kan du se frem til en afvekslende hverdag blandt 50 gode og glade kolleger i mejeriet og en stor kontaktflade gennem centerets godt 380 medarbejder.

Som vores nye mejerist bliver dine primære opgaver fremstilling af konsummælk til tapperiet og halvfabrikata til vores specialvareafdeling, fokus på produktkvalitet og overholdelse af normer.

Arbejdsmiljø og sikkerhed prioriteres højt og er en integreret del af vores hverdag og derfor forventer vi, at du også har fokus på dette i den måde du løser opgaver.

Arla Foods amba
Arla Foods amba
Mejeriarbejder - Esbjerg Mejeri

Arla Foods amba

Som Mejeriarbejder på Esbjerg Mejeri kan du se frem til en afvekslende hverdag blandt 400 gode og glade kolleger. Mejeriet er i rivende udvikling, og vi får brug for din hjælp til at producere bland andet Mathilde kakao & Starbucks produkter.

Din opgave bliver at deltage i produktionen af vores produkter.

Derudover vil din arbejdsdag bestå af opgaver som:

 • bidrage til løbende forbedringer af maskinudstyr og processer
 • registrere i vores databaser
 • arbejde med LEAN i hverdagen
Arla Foods amba
Fertin PharmaSenior kemiker R&D

Fertin Pharma, Vejle

Har du styr på din kemi og kan du udvikle nye analysemetoder? Kan du samtidig sætte dig ind i myndighedernes krav til analyse af nikotinholdige produkter (NCP) og bruge det til at udvikle, validere og dokumentere analysemetoder? Så har vi jobbet til dig.

Du bliver tilknyttet afdelingen Raw Materials and Powders i Analytical Development, som har ansvaret for analyseudvikling og dokumentation i hele udviklingskæden - fra de første spæde ideer til de helt store kundeprojekter.

Som senior kemiker bliver du en del af et tværfagligt team med fokus på NCP-kundeprojekter. Du bliver ansvarlig for aktiviteter, der omhandler afklaring af myndighedskrav, metodeudvikling, validering/verificering og datagodkendelse/afrapportering frem til produktet overleveres til kvalitetslaboratorierne (QC).

Fertin Pharma
Arla Foods amba
Mejerist - Høglund Mejeri

Arla Foods amba

Kunne du tænke dig at arbejde med moderne maskiner, den nyeste teknologi og de bedste kolleger? Så bliv en del af Høgelund Mejeri, der årligt producerer ca. 8.500 tons Danablu blåskimmelost til hele verden.

Du bliver en del af vores produktion i osteriet, hvor du vil være en del af et godt og stabilt team, der arbejder i 3 holdskift fordelt over ugens 7 dage. I osteriet vil du i løbet af en arbejdsdag:

 • Passe driften og overvåge processer og anlæg
 • Foretage prøveudtagning, registrere og analysere målinger og korrigere i forhold til resultater
 • Tage del i vores lean-agenda og være på konstant udkig efter mulige optimeringer af processer
Arla Foods amba
Unique Human Capital
Production Business Unit Manager, Microbiology

Unique Human Capital recruiting on behalf of Eurofins Food & Feed Testing in Vejen

Strong leader with focus on automation, optimisation and lean

As Production Business Unit Manager, Microbiology (PBU Manager) at Eurofins Food & Feed Testing you have the overall responsibility for the microbiology production teams. The microbiological department does microbiological testing of food, feed and water to detect pathogenic microbes, toxins such as Salmonellae, Listeriae, and organisms causing decay such as yeasts, fungi, or moulds.

The production teams within the microbiology department operates in two daily shifts and one night shift with a total of 45 FTEs. The teams conduct a huge number of samples per year, which means they continuously need to secure the right planning tool and daily planning of capacity and staffing.

Food & Bio Cluster DenmarkInnovation Manager med fokus på fødevarer

Food & Bio Cluster Denmark, Vojens

Er du vant til at arbejde med innovation og forretningsudvikling i fødevarebranchen? Har du indsigt i aktuelle udfordringer og muligheder, herunder sunde og sikre fødevarer, grøn omstilling og digitalisering? Kan du lide dialogen med eksisterende og potentielle medlemsvirksomheder? Så kan du være den profil, vi søger, til vores nyetablerede kontor i Vojens.

Food & Bio Cluster Denmark arbejder med innovation, inkubation og investering inden for fødevarer og bioressourcer. Vi skaber merværdi ved at understøtte effektiv innovation og forretningsudvikling.

Vi søger en ny medarbejder til vores team, der håndterer en række udviklings- og netværksprojekter inden for fødevareområdet - blandt andet SMV: Food Innovation, der er et tilskudsprogram til virksomheder i fødevarebranchen.

Fertin PharmaQC-råvarekemiker

Fertin Pharma

Godkendelse af råvarer og API til medicinsk tyggegummi

Fertin Pharma er i vækst og vi har travlt i laboratorierne.

I en dynamisk og omskiftelig hverdag arbejder laboratoriet tæt sammen med produktionen, så hvis du brænder for kvalitetskontrol og trives i en hverdag med spændende udfordringer, så er det måske dig vi søger.

Jobbet

 • Som kemiker er du sammen med et team af dygtige laboranter ansvarlig for frigivelse af analyseresultater primært på vores råvarer og API til vores produktion af nikotintyggegummi og produkter med andre aktivstoffer
 • Du vil være en del af et travlt team, som i fællesskab holder driften i gang og sikrer høj kvalitet og levering til tiden.
Fertin Pharma
Fertin PharmaSenior Cleaning Specialist – Manufacturing & Engineering

Fertin Pharma, Vejle

To enable our growth agenda, we are looking for a Senior Cleaning Specialist. You will be part of Manufacturing Engineering, Process & Cleaning, which consists of 12 dedicated colleagues.

Main Responsibilities:

 • Optimization & development of our cleaning process and hands-on in the production.
 • Validation and documentation related to transfer of new products from R&D to commercial production
 • Production representative in the product development process, where you will be involved from product offering to ramp-up in production
Fertin Pharma
Eurofins Miljø A/SLaboratorieassistent eller laborant til nathold i metalafdeling

Eurofins Miljø A/S, Vejen

Eurofins Miljø A/S er et af Danmarks største miljølaboratorier. Vi arbejder primært med kemiske og mikrobiologiske undersøgelser af vand, jord og luft og varetager det fulde forløb af en undersøgelse – fra den indledende planlægning, prøvetagning og gennemførelse af analyser til evaluering af resultaterne.

I metalafdelingen har vi travlt og vi søger lige nu en engageret laboratorieassistent, laborant, eller akademiker med naturvidenskabelig baggrund, som har lyst til at blive en del af vores stærke team bestående af 20 passionerede og motiverede medarbejdere. Stillingen er begrænset til slutningen af 2021.

Eurofins Miljø A/S

Du kommer til at arbejde i processen fra prøvemodtagelse til det færdige analyseresultat, og du vil derfor arbejde tæt sammen med både laboratorieassistenter, laboranter og kemikere. Dine primære opgaver vil være prøveforberedelse eller håndtering af prøver.

Evidensia Dyrehospital A/SEuropas største veterinærkoncern søger veterinærsygeplejerske til Evidensia Kolding Dyrehospital

Evidensia Dyrehospital A/S

Vi søger snarest muligt en fast veterinærsygeplejerske til vores smådyrsafdeling i Kolding. Der er tale om en stilling med en ugentlig arbejdstid mellem 30 og 37 timer.

Så er du ambitiøs, og brænder du for at gøre en forskel for vores patienter og klienter i et energisk team af dygtige dyrlæger, sygeplejersker og elever - så er chancen der nu!

Vi tilbyder:

 • Høj faglighed, et professionelt miljø, højt tempo - hvor ikke to dage er ens
 • Godt, stimulerende og trygt arbejdsmiljø, hvor vi har det super godt sammen socialt
 • Et stærkt fagligt fællesskab på tværs af vores dyrehospitaler i Danmark
Pharma Nord
Produktionsmedarbejder

Pharma Nord, Vojens

Vi søger produktionsmedarbejdere til vores kapsel- og tabletproduktion, pakkeri samt til kvalitetssikring af produkterne. Som produktionsmedarbejder skal man være opmærksom på de krav om kvalitet og hygiejne, der er påkrævet i en medicinalvirksomhed.

Vi fremstiller vores produkter efter GMP-reglerne (Good Manufacturing Practice). Det betyder, at vores produkter gennemgår omfattende produktionsprocesser, der skal sikre, at vores kosttilskud og lægemidler fremstilles efter ensartede og høje kvalitetstnormer.

Du kommer i denne forbindelse til at arbejde med:

Pharma Nord
 • Fremstilling samt grundig gennemgang og kvalitetssikring af kapsler og tabletter.
 • Pakning af kapsler og tabletter til færdigvarer.
 • Overvågning, kontrol og sikring af, at produkterne lever op til vores høje kvalitetskrav.
Pharma Nord
Arla Foods amba
Site Quality Coordinator - Taulov

Arla Foods amba, Fredericia

Er du en erfaren og engageret specialist indenfor fødevaresikkerhed og kvalitet?

Kunne du tænke dig at arbejde med kvalitetssikring, produktkvalitet indenfor produktion af gul ost? Du bliver en del af Taulov Mejeri, hvor vi årligt producerer 65.000 tons gul ost, heriblandt Riberhus® og Klovborg®. Som Q Specialist vil du blive en del af QEHS-afdelingen på Taulov og Tistrup på 17 medarbejdere og med reference til QEHS chefen.

Ved at være med til at sikre kvalitetsstyringssystemet, så vi lever op til kravene fra både myndigheder og kunder.

Arla Foods amba