6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Arla Foods amba
Mejerist til skummesalen på Christiansfeld Mejeri Center

Arla Foods amba

Som ny medarbejder på Christiansfeld, kan du se frem til en afvekslende hverdag blandt 50 gode og glade kolleger i mejeriet og en stor kontaktflade gennem centerets godt 380 medarbejder.

Som vores nye mejerist bliver dine primære opgaver fremstilling af konsummælk til tapperiet og halvfabrikata til vores specialvareafdeling, fokus på produktkvalitet og overholdelse af normer.

Arbejdsmiljø og sikkerhed prioriteres højt og er en integreret del af vores hverdag og derfor forventer vi, at du også har fokus på dette i den måde du løser opgaver.

Arla Foods amba
Arla Foods amba
Mejerist - Høglund Mejeri

Arla Foods amba

Kunne du tænke dig at arbejde med moderne maskiner, den nyeste teknologi og de bedste kolleger? Så bliv en del af Høgelund Mejeri, der årligt producerer ca. 8.500 tons Danablu blåskimmelost til hele verden.

Du bliver en del af vores produktion i osteriet, hvor du vil være en del af et godt og stabilt team, der arbejder i 3 holdskift fordelt over ugens 7 dage. I osteriet vil du i løbet af en arbejdsdag:

  • Passe driften og overvåge processer og anlæg
  • Foretage prøveudtagning, registrere og analysere målinger og korrigere i forhold til resultater
  • Tage del i vores lean-agenda og være på konstant udkig efter mulige optimeringer af processer
Arla Foods amba
Food & Bio Cluster DenmarkInnovation Manager med fokus på fødevarer

Food & Bio Cluster Denmark, Vojens

Er du vant til at arbejde med innovation og forretningsudvikling i fødevarebranchen? Har du indsigt i aktuelle udfordringer og muligheder, herunder sunde og sikre fødevarer, grøn omstilling og digitalisering? Kan du lide dialogen med eksisterende og potentielle medlemsvirksomheder? Så kan du være den profil, vi søger, til vores nyetablerede kontor i Vojens.

Food & Bio Cluster Denmark arbejder med innovation, inkubation og investering inden for fødevarer og bioressourcer. Vi skaber merværdi ved at understøtte effektiv innovation og forretningsudvikling.

Vi søger en ny medarbejder til vores team, der håndterer en række udviklings- og netværksprojekter inden for fødevareområdet - blandt andet SMV: Food Innovation, der er et tilskudsprogram til virksomheder i fødevarebranchen.

Pharma Nord
Produktionsmedarbejder

Pharma Nord, Vojens

Vi søger produktionsmedarbejdere til vores kapsel- og tabletproduktion, pakkeri samt til kvalitetssikring af produkterne. Som produktionsmedarbejder skal man være opmærksom på de krav om kvalitet og hygiejne, der er påkrævet i en medicinalvirksomhed.

Vi fremstiller vores produkter efter GMP-reglerne (Good Manufacturing Practice). Det betyder, at vores produkter gennemgår omfattende produktionsprocesser, der skal sikre, at vores kosttilskud og lægemidler fremstilles efter ensartede og høje kvalitetstnormer.

Du kommer i denne forbindelse til at arbejde med:

  • Fremstilling samt grundig gennemgang og kvalitetssikring af kapsler og tabletter.
  • Pakning af kapsler og tabletter til færdigvarer.
  • Overvågning, kontrol og sikring af, at produkterne lever op til vores høje kvalitetskrav.
Pharma Nord
TO FARMAKONOMER MED INTERESSE FOR SYGEHUSFARMACI SØGES
Region Syddanmark Har du lyst til at arbejde med spændende lægemiddelfaglige opgaver i et bredt perspektiv på Sygehus Sønderjylland?
Region Syddanmark, Sønderborg
Region Syddanmark
Indrykket: 
Farmaceut til Apoteket på Sygehus Sønderjylland
Region Syddanmark Har du interesse for GMP og kvalitet, så søger vi en sagkyndig person til færdigtilberedning af cytostatika.
Region Syddanmark, Sønderborg
Region Syddanmark
Indrykket: