8 job matcher din søgning 8 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 8 af 8 resultater.
OrifarmRegulatory Affairs Assistant

Orifarm, Odense

Besidder du gode skriftlige, kommunikative og administrative kundskaber, og har du lyst til at bidrage til at sikre patienterne den korrekte information om vores lægemidler? Kan du arbejde selvstændigt og systematisk med opgaverne og har du evt. erfaring med regulatorisk arbejde? Så er du måske vores nye kollega i Orifarm PIs regulatoriske team.

Vi søger 1 fuldtidsmedarbejder til et 1-årigt vikariat til vores ansøgerteam. I teamet vil du medvirke til at sikre patientinformation af høj kvalitet for de parallelimporterede produkter, der sendes på markedet. Ansøgerteamets hovedopgaver består i udarbejdelse af ansøgninger til markedsføringstilladelser - herunder indlægssedler og tekster til pakkematerialer - samt vedligeholdelse af eksisterende produktportefølje og andre administrative opgaver.

Orifarm
Spectrum Therapeutics/Canopy Growth DenmarkQA IT Specialist

Spectrum Therapeutics/Canopy Growth Denmark, Odense

Spectrum Therapeutics/Canopy Growth Denmark er en del af en international medicinsk cannabisvirksomhed, der dyrker, udvikler og kommercialiserer innovative behandlingsmuligheder til patienter med uopfyldte medicinske behov.

Som QA IT Specialist vil du være ansvarlig for implementering, validering og vedligehold af GxP IT-systemer. Du skal sikre, at alle systemerne lever op til gældende EU-GMP lovgivning gennem hele deres levetid.

Nøgleopgaver

 • Implementering, test og validering af IT GxP systemer iht. EU GMP.
 • Udarbejdelse af valideringsdokumentation.
 • Udvikling og optimering af kvalitetssystemet omkring GxP IT-systemer.
VKCONSULTINGOperatører til produktionen

VKCONSULTING søger for Rynkeby Foods A/S i Ringe

VKCONSULTING søger operatører til Rynkeby Foods A/S i Ringe. Trives du med samarbejde og ansvar, er du teknisk, og har du et kvalitetsbevidst mindset? Da tilbyder vi en spændende stilling i produktionen hos et af Danmarks mest kendte brands.

Du kommer til at indgå i et selvstyrende og engageret team af operatører, som betjener højteknologisk tappe- og pakkeudstyr. I jobbet får du ansvar for betjening og overvågning af flere tappelinjer, hvor du skal bidrage til at sikre et højt output og effektivitet.

Du skal blandt andet udføre en række kontroller under drift, herunder kvalitetstest af produkt, udtage prøver under produktionen, sikre emballagekvalitet, og at alle dertil hørende discipliner overholdes.

Ambu A/STerritory Manager Anesthesia & PMD

Ambu A/S

We offer an exciting position where you will be responsible for maintaining and developing the sales in Denmark within two of our fields of excellence: Anaesthesia and Patient Monitoring & Diagnostics. You will experience great flexibility in the job and the opportunity to plan your own time. You will be part of a Nordic sales team that works closely together to share experiences and learnings and ensure a high professional environment.

Your primary areas of responsibility:

 • Develop the sales in your region accoording to budget: Jylland, Fyn and Sjælland (expect for the Capital Region)
 • Responsible for tenders in your area
 • Identify and follow-up on new sales opportunities
OrifarmPharmacovigilance Specialist

Orifarm, Odense

– for dig, der brænder for patientsikkerhed og overvågning af lægemidler

Vil du gerne bruge alle sider af din medicinske og farmaceutiske viden til at overvåge sikkerheden af lægemidler i Norden samt andre europæiske lande? Har du evt. erfaring med pharmacovigilance, og vil du gerne bringe dig selv i spil i et tæt samarbejde med andre PV-specialister, andre faggrupper og myndigheder? Så er det måske dig vi søger til vores PV-team for generiske lægemidler i Odense.

Dine primære opgaver:

 • Oprettelse og evaluering af bivirkninger i PV-system.
 • Udarbejdelse og indsendelse af PSUR inkl. respons til myndighederne.
 • Udarbejdelse af interne periodiske sikkerhedsrapporter.
Orifarm
Miljø- og FødevareministerietSundhedsfaglig AC-medarbejder til Miljøstyrelsens enhed for Pesticider & Biocider i Center for sikker Kemi (1-årig stilling)

Miljø- og Fødevareministeriet, Odense

Brænder du for at udføre sundhedsfaglig risikovurdering af kemiske stoffer? Har du samtidig flair for struktur og forvaltning og trives med skarpe deadlines? Så har vi måske jobbet til dig.

Den ledige stilling er i enheden Pesticider og Biocider (P&B). Enheden arbejder for at beskytte miljø og sundhed gennem regulering af pesticid-, biocid- og genteknologiområdet. Enheden består af ca. 70 medarbejdere. Vores opgaver spænder fra godkendelse af pesticider, biocider, genmodificerede organismer, til regulering af anvendelsen af pesticider og over til deltagelse i EU-arbejde.

Du kommer til at høre hjemme i biocidgruppen på ca. 20 medarbejdere, men kommer også til at arbejde på tværs af enheden. Vi har en uformel omgangstone og et arbejdsmiljø præget af høj faglighed, arbejdsglæde, faglig sparring og godt humør.

JØRGEN KRUUSE A/S
Koordinator til Teknisk Service

JØRGEN KRUUSE A/S, Langeskov

Vores tekniske serviceafdeling – Service4Vets – søger en erfaren Koordinator til at indgå i vores callcenterteam. I callcentret modtager vi henvendelser fra veterinærklinikker og yder teknisk support på medicoteknisk udstyr samt booker servicebesøg hos kunderne.

Jobbet indeholder planlægning af serviceaftaler på klinikker i samarbejde med egne eksterne serviceteknikere og samarbejdspartnere. Den rette kandidat vil have en central rolle i funktionen og vil være nøgleperson i samarbejdet med dyrlæger og veterinærsygeplejersker.

Dine arbejds- og ansvarsområder er:

 • Sparring og support til både klinikker, kunder og teknikere
 • Effektiv planlægning af interne og eksterne teknikeres arbejdsopgaver
 • Kontakt til producenter af teknisk udstyr
JØRGEN KRUUSE A/S
Kjær Vikar & RekrutteringTapperileder – Bryggeriet Vestfyen – Assens

Kjær Vikar & Rekruttering søger for Bryggeriet Vestfyen

Vores kunde: Bryggeriet Vestfyen søger en kvalificeret tapperileder til sikring af optimalt produktionsflow og bemanding.

Dine arbejdsopgaver:

 • Du bliver ansvarlig for 4 tapperier.
 • Du bliver nøglepersonen der sikrer optimal detailplanlægning af produktionsflow og bemanding. Du vil stå for den praktiske koordinering i produktionsområdet herunder omrokering af medarbejdere mellem tappekolonnerne, når dette er mest hensigtsmæssigt. Det kræver et skarpt planlægningsøje og en finjusteret bemandingsplan for sikring af optimalt planlagt drift.
 • Hos Bryggeriet Vestfyen ønsker vi at linjerne løfter i flok – du skal derfor træne og uddanne tapperiformænd og teamet bag, så dette sker og alle føler et personligt engagement og ansvar.