58 job matcher din søgning 58 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 58 resultater.
Brødrene Hartmann A/SErfaren maskinkonstruktør til Hartmann Technology

Brødrene Hartmann A/S, Tønder

Har du solid erfaring i maskinkonstruktion?

Vi søger nu en ny kollega og maskinkonstruktør til Hartmann Technology i Tønder. Er du en rutineret konstruktør på 3D CAD, og er du mange års erfaring inden for maskinkonstruktion, er dette det rette job for dig.

Som maskinkonstruktør kommer dine primære opgaver til at bestå af:

 • Selvstændig konstruktion og design af specialmaskiner og produktionsanlæg
 • Videreudvikling af maskiner i eksisterende produktprogram
 • Konstruktion af nye maskiner til udvidelse af vort produktprogram

Du kan både starte fra bunden på en ny konstruktionsopgave, men du motiveres ligeledes også af at ændre, udvikle og forbedre eksisterende maskiner. Du kan lide at have ansvaret for det, du selv laver, og for at få tingene til at lykkes i samarbejde med dine kolleger.

Danish Crown Foods
Forsyningstekniker

Danish Crown Foods, Vejle

Har du en håndværksmæssig baggrund som smed eller automatikmekaniker? Og har du lyst til at arbejde med drift og vedligehold af forsynings- og procesudstyr? Hvis du tilmed er ambitiøs, engageret og forandringsparat, så er du måske den nye kollega, vi leder efter.

Som vores nye forsyningstekniker sørger du i samarbejde med afdelingens øvrige teknikere for, at sikre driften og optimeringen af køleanlæg, kedelanlæg, ventilation, trykluft, vandforsyning og rensningsanlæg. Kort fortalt giver det en varieret hverdag med spændende tekniske udfordringer og frihed under ansvar.

Herudover bliver dine opgaver blandt andet:

 • Service/reparation af forsyningsanlæggene
 • Deltagelse i forebyggende vedligehold
 • Videreudvikling af den eksisterende maskinpark
Danish Crown Foods
PeopleLink
Technical Supervisor

PeopleLink søger for Airco DIET i Fredericia

Airco DIET er en international projektvirksomhed med en solid forretning indenfor udnyttelse af CO2, Virksomheden ser store muligheder i at udnytte organisationens store viden om gas og erfaring med at drive tekniske projekter over hele verden. Denne viden skal nu bruges på et stort vækstområde; opgradering af Biogas.

Din primære opgave varetages ude hos kunden som Site Manager eller supervisor alt efter hvad projektet efterspørger. Her bliver du Airco DIET’s repræsentant, når du driver projektet gennem alle dets faser fra etablering og installation til tests, commissioning og godkendt overdragelse til kunden.

Ledelsesmæssigt sikrer du fremdrift og rettidig afvikling af projektet, mens du får det koordinerende ansvar i krydsfeltet mellem Airco DIET’s projektledere og medarbejdere, underleverandører on site, myndigheder og kunden.

Ørsted Wind Power – EPC
Engineering Manager

Ørsted Wind Power – EPC, Gentofte or Skærbæk near Fredericia

Imagine a future where you play a key role in leading an enthusiastic and committed foundation design team working on our future offshore wind farm projects.

Join us in this role where you’ll lead a foundation design team and manage the design process, developing either new innovative solutions for our wind farms, new offshore wind projects, or improve our wind farms in operation.

Ørsted

Ørsted is a global leader in offshore wind energy and ranked the world’s most sustainable energy company. To be a frontrunner, we invest significantly in employee development and from the moment you join us, we’ll support your personal and professional growth.

Ørsted Wind Power – EPC
Vattenfall A/SAsset Opportunity Manager, Offshore Wind

Vattenfall A/S, Amsterdam, Hamburg, Kolding or London

We are now looking for an Asset Opportunity Manager, Offshore Wind (m/f) to manage and further develop the opportunity management of our offshore wind portfolio.

Opportunity Management is an important process with the objective to improve the revenue and cost position of our offshore assets. This position manages the identification and evaluation (technical feasibility, risk assessments, business cases, etc.) of initiatives (opportunities) that will increase our fleet and site performance.

The responsibilities include, but are not limited to:

 • Facilitate the opportunity management process and secure that governance is followed.
 • Manage the opportunity roadmap by mapping the opportunities with respect to value and time.
 • Ensure all opportunities are identified and value of opportunities is assessed.
Sikkerhedsstyrelsen
Tekniske sagsbehandlere til markedsovervågning

Sikkerhedsstyrelsen, Esbjerg

Sikkerhedsstyrelsen har ansvar for teknisk sikkerhed i Danmark. Det gælder lige fra legetøj til elektriske anlæg. Vi søger nu 5 tekniske sagsbehandlere, som kan være med til at udføre markedsovervågning og drive vores digitale udvikling.

Du skal gennemføre sagsbehandling fra start til slut. Det betyder, at du skal kunne vurdere tekniske produkters sikkerhed og være i stand til på en let og overskuelig måde at beskrive behov for tests og fortolke testresultater. Interesse og flair for at sætte dig ind i reglerne på områderne og de spilleregler, der gælder for myndighedsudøvelse er en nødvendighed.

Du kommer til at bidrage til det strategiske arbejde med din viden og indsigt, og du vil på sigt komme til at indgå i projekter, der sikrer Sikkerhedsstyrelsens fortsatte udvikling og driver markedsovervågning og tilsyn i en digital retning.

Lidl Danmark K/SProjektleder til Facility Management

Lidl Danmark K/S, Kolding

Vores Facility management-afdeling søger forstærkning. Vi har brug for en selvkørende projektleder med et stort drive og lyst til at gøre en forskel. Der er tale om en selvstændig og udfordrende stilling, hvor du skal være omstillingsparat og trives i et højt aktivitetsniveau med varierende opgaver.

Som projektleder tilbydes du en spændende stilling i et team bestående af seks dygtige og engagerede kollegaer. Afdelingen er kendt for et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring og humor, og ikke mindst et stærkt sammenhold.

En stor del af din arbejdstid vil gå med at håndtere de mangeartede opgaver inden for Facility Management, herunder bl.a. have ansvaret for drift og vedligehold af vores ejendomme. Her vil dit primære fokus være optimering, energiledelse, økonomisk overblik af ejendomsporteføljen og kommunikation med ejendomskontorerne, direktionen og kolleger.

Lidl Danmark K/S
EagleBurgmann KE A/S
Area Sales Manager

EagleBurgmann KE A/S

EagleBurgmann KE A/S søger til vores danske salgsafdeling en ambitiøs Area Sales Manager, som kan sikre den fortsatte udvikling af vores position på det danske marked.

Med udgangspunkt i vores afdeling i Ringkøbing, for du som Area Sales Manager, ansvaret for at bevare gode forretningsforbindelser og udvikle nye kunder på det danske marked.

Opgaver:

 • Du er proaktivt på udkig efter nye forretningsmuligheder.
 • Du håndterer udvalgte Key Account-kunder og har det fulde ansvar for videreudviklingen af disse.
 • Du håndterer og tager action på henvendelser, og sikrer især at de tekniske specifikationer og betingelser for salget er i overensstemmelse med kundens ønsker og behov.
DIN ForsyningDriftsleder til Fremtidens Fjernvarmeproduktion

DIN Forsyning, Esbjerg

Er du uddannet maskinmester? Har du ledelseserfaring? Evner du at få det bedste frem i andre, og kan du bevare det store overblik – selv i pressede situationer? Så er det måske dig, der er vores nye kollega i Fremtidens Fjernvarme i DIN Forsyning.

Hovedopgaverne i forbindelse med implementeringen af den nye varmeproduktion består bl.a. i at:

 • Etablere en ny drift- og vedligeholdelsesorganisation
 • Etablere et overordnet og prioriteret overblik over de kommende års indsatser
 • Implementere både kendte såvel som nye teknologier i driften

Som vores nye kollega får du ansvar for alle produktionsaktiviteter, herunder ledelses- og budgetansvar. Fokus bliver på opretholdelse af forsyningssikkerheden, økonomisk effektiv drift samt udvikling af proaktiv kundeservice og langsigtet planlægning af drift og vedligehold.

Fertin PharmaTekniker – Specialist til pakkeriudstyr

Fertin Pharma, Vejle

Manufacturing Engineering Projects søger en teknisk specialist. Afdelingen består af i alt 14 personer med en teknisk eller akademisk baggrund, herunder processpecialister, tekniske specialister og cleaningspecialister som deltager i forskellige projekter. Projekterne omfatter frontend Innovation og integration af nye produkter i supply chain, tekniske installationsprojekter og forbedringer, rengøringsvalidering samt LEAN- og Six Sigma-projekter.

Jobbet:

 • Du skal sammen med dine kollegaer sikre gennemførelse af nyanskaffelser, ændringer, tests, optimeringer og videreudvikling af fortrinsvis pakkerimaskiner
 • Du forestår eller deltager i alle projektets faser, og har leverandørkontakt
 • Du medvirker ved vurdering af forslag til nye løsninger og kundeønsker til ændrede produkter – såvel tekniske muligheder som økonomiske konsekvenser
Fertin Pharma
Fyns Kran Udstyr A/S
Er du vores nye servicetekniker/krantekniker i Trekantområdet?

Fyns Kran Udstyr A/S

Hvis du brænder for arbejdet med tekniske detaljer, mekaniske systemer, kraner og løfteudstyr og ikke mindst god service, så er det dig, vi leder efter.

Her hos Fyns Kran Udstyr har vi masser af spændende arbejdsopgaver, og grundet denne travlhed søger vi nu en krantekniker i Trekantområdet på vores hold til udførelse af eftersyn og vedligeholdelse af kraner og løftegrej.

Spændende arbejdsopgaver, gode kolleger og faglig udvikling
Du får først og fremmest en spændende hverdag blandt gode kolleger, hvor vi har et tæt samarbejde på tværs af vores afdelinger. Desuden får du en stor kontaktflade med både kunder, salgsteam samt øvrige afdelinger, og dine primære arbejdsopgaver vil være:

Fyns Kran Udstyr A/S
 • Udførelse af lovpligtige eftersyn på kraner og løftegrej
 • Reparation og vedligeholdelse af kraner
 • Fejlfinding på elektriske og mekaniske systemer

Søg jobbet og læs hele jobopslaget her på vores hjemmeside.

Fyns Kran Udstyr A/S
Masytec A/SRutinerede rejsemontører søges!

Masytec A/S

Vi er Danmarks førende aktør inden for professionelle smøre- og doseringssystemer fra SKF/Lincoln. Vi tilbyder komponenter og systemer til enhver opgave. Vi projekterer og installerer komplette systemer og er lagerførende indenfor alle de produktområder, vi repræsenterer.

Du får en meget selvstændig stilling, hvor du kommer til at montere virksomhedens automatiske smøresystemer og andre løsninger med fokus på kvalitet, som henvender sig til en bred skare af eksisterende og potentielle kunder inden for følgende målgrupper:

 • industrivirksomheder af enhver art
 • entreprenørmaskiner og land- og skovbrugsmaskiner
 • lastvogne og vognopbyggere
 • marine og offshore
Ørsted Offshore
Senior Business Continuity Specialist

Ørsted Offshore, Skærbæk near Fredericia or Gentofte

Imagine a future where you play a key role in ensuring the resilience of our wind farms in a greener future.

Ørsted

Join us in this role where you’ll play a key role in expanding the business continuity team’s capabilities and scalability to meet the demands of a quickly expanding global footprint. This role is also the opportunity to be directly involved with the development and implementation of business continuity fundamentals, tools, and capabilities.

Ørsted is a global leader in offshore wind energy and ranked the world’s most sustainable energy company. To be a frontrunner, we invest significantly in employee development and from the moment you join us, we’ll support your personal and professional growth.

Ørsted Offshore
AQUA-TEKNIK A/S
Projektleder

AQUA-TEKNIK A/S, Esbjerg

Kunne du tænke dig et alsidigt og spændende arbejde med nogle af Skandinaviens flotteste og største svømmefaciliteter og zoologiske haver?

AQUA-TEKNIK A/S søger en dygtig projektleder til at forestå vandbehandlingsprojekter – store som små – indland som udland.

Hovedansvar for projektering af udvalgte projekter. Ansvaret omfatter blandt andet planlægning, styring, kvalitetsdokumentation samt projektøkonomi.

AQUA-TEKNIK A/S
Maersk Container Industry (MCI)
Test Technician

Maersk Container Industry (MCI), Tinglev

Do you have a background as a refrigeration technician and are you ready for your next career move? Maersk Container Industry is hiring a Technician with solid experience in the areas of refrigeration and electronics to be part of the Test Center in Tinglev. Do you want to develop your skills and engineer for the future being part of a strong technical team, then you might be the right match?

As our Test Technician, you will support the R&D departments and take part in the continuous testing of the Star Cool® refrigeration machine. Furthermore, your responsibilities include:

 • Construction of test applications and prototypes within refrigeration and controller SW/HW
 • Repairs and modifications on the Star Cool® refrigeration machine
 • Test work support to the R&D department
Arla Foods
Vedligeholdstekniker

Arla Foods, Esbjerg

Har du sans for fejlfinding på mekanisk- og automationsudstyr, og vil du have indsigt i en masse forskellige maskiner? Så er du måske vores nye vedligeholdstekniker.

Sammen med dine kolleger på dag-, aften- og nathold arbejder du med teknologisk udstyr, hvor du i løbet af en vagt løser mange slags tekniske udfordringer.

Dine opgaver vil bl.a. være, at du:

 • vedligeholder og reparerer proces- og produktionsudstyr
 • deltager i og udvikler forebyggende vedligehold
 • bidrager med optimeringsforslag på procesanlæg og produktionsudstyr
Arla Foods
PolyTech A/SMaterials & Process Engineer/Specialist

PolyTech A/S, Bramming or Herning

In Material & Processes we are involved in the entire design phase from specifying the materials going into our products, processing and prototyping of new products to securing the material supply to our factories in Denmark, China and Mexico.

You will be working in a project organization and will have a wide contact sphere, internally in PolyTech as well as externally with suppliers and at customers.

Typical tasks will be:

 • Material and Process input in the development of new products
 • Specification and qualification of new materials for new or current products
 • Specification of operational production requirements
Kemp & Lauritzen A/SSprinkler-servicetekniker

Kemp & Lauritzen A/S, Esbjerg og Kolding

Du vil som tekniker få mulighed udføre opgaver for vores erhvervskunder i hele det sydjyske område.

Vi arbejder for en lang række spændende virksomheder med alle former for installation. Et af vores fokusområder er sprinkler-segmentet, og du vil derfor arbejde med både installation og service af sprinklerinstallationer, og kan bidrage med din erfaring i sprinklerfaget. Opgaverne kan således være mangeartede. Der kræves derfor et bredt kendskab til branchen, sammen med evnen til at kunne arbejde selvstændigt og professionelt med at servicere vores kunder.

Vi tilbyder en spændende og afvekslende hverdag med udfordringer, gode kolleger, råderum og gode muligheder for, at man kan udvikle sig fagligt og personligt. Kemp & Lauritzen A/S tilbyder velordnede forhold med markedssvarende lønpakke.

TEMP TEAM A/SSelvstændig og kompetent servicetekniker/kølemontør

TEMP TEAM A/S søger for DeLaval A/S

Er du teknikeren, der stortrives i en selvstændig rolle? Sætter du en ære i at yde den bedste service hver gang? Ønsker du et job med fleksible arbejdsdage, og hvor du trives med at være til rådighed for kunderne i hele Sydjylland og Vestfyn – så læs videre her.

Du bliver kundernes vigtigste servicepartner, når DeLaval-udstyr skal serviceres og repareres. Efter grundig uddannelse i DeLavals produkter vil du vil komme til selv at stå for planlægningen og løsninger af opgaver – dvs. reparation, optimering og servicering på køleanlæg/køletanke direkte hos landmændene.

Dine primære arbejdsopgaver omfatter således:

 • Reparation og servicering af køleanlæg
 • Opstart og idriftsættelse af nye anlæg
Energinet
Specialist inden for højspændingskomponenter og systemer

Energinet, Fredericia

Energinet Eltransmission arbejder med at udvikle Danmarks fremtidige eltransmissionsnet, der som led i den grønne omstilling står over for milliardinvesteringer de kommende mange år. Derfor er det vigtigt, at vi sikrer, at vores anlæg bliver driftet og udviklet optimalt – og her får du en særlig rolle. Din nye arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia.

Du bliver en del af afdelingen Asset Optimering, som er en del af et større asset-område i Energinet. Vi arbejder med 3 pejlemærker:

 • At fastholde og udvikle fagligheden omkring vores anlæg gennem personlige kompetencer og faglighed samt via fagmiljøer med tværgående deltagelse i Eltransmission.
 • Data og digitalisering på anlæg og andre systemer er en væsentlig støtte til fagligheden og skal lette vores processer, skabe overblik og sikre vores faglige beslutninger.
Energinet