23 job matcher din søgning 23 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 23 resultater.
SøfartsstyrelsenVil du være med til at videreudvikle Danmark som førende søfartsnation?

Søfartsstyrelsen, Korsør

Kan du kombinere teknisk indsigt med klassiske generalistkompetencer og internationalt udsyn? Så er du måske den nye medarbejder inden for arbejdet med udvikling af regler for skibes kommunikation og sikkerhed i Søfartsstyrelsens afdeling for Maritim Regulering og Jura.

Hos os vil du primært få ansvaret for at håndtere og videreudvikle de tekniske regler, der gælder for skibes sikring (security) samt for skibenes kommunikation og udstyret hertil.

Din rolle vil her være at anvende din faglige viden til at forstå både tekniske og politiske problemstillinger, udtænke praktiske løsninger og være med til at få det formidlet på en klar måde til vores interessenter fx i form af regler eller vejledninger.

Profil Search

Servicetekniker - Maskinbygning - Farma - Sjælland

Profil Search søger for Watson-Marlow Flexicon A/S

Vi fortsætter udviklingen og søger en dygtig servicetekniker til at udføre "on-site/off-site"-serviceopgaver på kundespecifikke fyldemaskiner indenfor farmaceutisk industri, bioteknik og diagnostik m.m. Så trives du med rejsedage og brænder for at arbejde med på "førsteholdet", så kunne denne stilling måske være noget for dig?

Du kommer til at indgå i en professionel afdeling, som har ansvaret for service, oplæring, teknisk support, opgraderinger og reservedele, samt endelig overdragelse af større projekter til kunden.

Vi lægger vægt på at løse opgaverne effektivt og til kundernes fulde tilfredshed, så du vil blive klædt ordentligt på, således at du er fortrolig med vores maskiner, inden vi for alvor slipper dig løs. Når du er "kampklar", må du forvente 60-80 rejsedage om året med en typisk varighed på 3-5 dage.

Søg information om virksomheden på www.flexicon.dk.

Banedanmark
Teknisk supervisor

Banedanmark, Roskilde

Specialist med potentiale som projektleder – altid med teknikken og lovstoffet i centrum

Som teknisk supervisor er du specialist, og du trives med projektarbejde – på sigt som mulig projektleder.

Dét betyder, at du skal være i stand til at forstå komplekse, tekniske problemstillinger, udføre beregninger og sætte dig ind i aktuel lovgivning samt trafikale regler. Derudover bidrager du til gennemførelse af to større projekter; dels en omfattende gennemgang af hele vores flåde af troljer, dels omstillingen af vores arbejdskøretøjer til at fungere på de nye signaler.

Det bliver dit job at sikre, at vi er compliant – altså at vi lever op til reglerne og har tjek på både dokumentation og ibrugtagningstilladelser. Din hverdag består derfor også af administrativt efterarbejde, udarbejdelse af rapporter og analyser samt tekniske vurderinger.

Banedanmark
Ørsted Wind Power – Operations
Operations Manager

Ørsted Wind Power – Operations, Gedser

Forestil dig en fremtid, hvor du spiller en vigtig rolle for driften af vindmøller på Nysted Havmøllepark og leder et team på 15 offshore vindteknikere.

Ørsted

I denne rolle vil du have ansvaret for 15 offshore vindteknikere, herunder at stå for den daglige ledelse, udvikling samt medarbejdersamtaler. Derudover får du det overordnede ansvar specifikt for vindmøllerne samt for opfølgning på fejl.

Ørsted er global leder inden for havvindenergi og er kåret som verdens mest bæredygtige virksomhed. Vi går forrest i omstillingen til grøn energi, og vi investerer derfor betydeligt i personlig og professionel udvikling af vores medarbejdere. Hos os får du mulighed for at udnytte dit fulde potentiale, og du vil opleve et mangfoldigt og dynamisk arbejdsmiljø med stort fokus på samarbejde.

Ørsted Wind Power – Operations
Fuglebjerg FjernvarmeværkDriftsleder

Fuglebjerg Fjernvarmeværk

Vores driftsleder har efter mange år valgt at gå på pension, og vi søger nu hans afløser til tiltrædelse 1. november 2020.

Driftslederen har med reference til bestyrelsen, ansvaret for varmeværkets daglige ledelse, drift, vedligeholdelse, økonomiske resultat, samt teknisk udvikling. Driftslederen har ansvaret for at de lovmæssige krav efterleves. Driftslederen skal være service- og forbrugerorienteret. Driftslederen indgår i tilkaldevagtordning, hvorfor det er nødvendigt at bo indenfor en rimelig afstand fra varmeværket.

Vi tilbyder:

 • Et selvstændigt og udfordrende job på et velfungerende, vedligeholdt og grønt varmeværk.
 • Mulighed for at sætte sit præg på varmeværkets udvikling.
 • Dygtige medarbejdere.
EagleBurgmann KE A/S
Area Sales Manager

EagleBurgmann KE A/S

EagleBurgmann KE A/S søger til vores danske salgsafdeling en ambitiøs Area Sales Manager, som kan sikre den fortsatte udvikling af vores position på det danske marked.

Med udgangspunkt i vores afdeling i Ringkøbing, for du som Area Sales Manager, ansvaret for at bevare gode forretningsforbindelser og udvikle nye kunder på det danske marked.

Opgaver:

 • Du er proaktivt på udkig efter nye forretningsmuligheder.
 • Du håndterer udvalgte Key Account-kunder og har det fulde ansvar for videreudviklingen af disse.
 • Du håndterer og tager action på henvendelser, og sikrer især at de tekniske specifikationer og betingelser for salget er i overensstemmelse med kundens ønsker og behov.
Masytec A/SRutinerede rejsemontører søges!

Masytec A/S

Vi er Danmarks førende aktør inden for professionelle smøre- og doseringssystemer fra SKF/Lincoln. Vi tilbyder komponenter og systemer til enhver opgave. Vi projekterer og installerer komplette systemer og er lagerførende indenfor alle de produktområder, vi repræsenterer.

Du får en meget selvstændig stilling, hvor du kommer til at montere virksomhedens automatiske smøresystemer og andre løsninger med fokus på kvalitet, som henvender sig til en bred skare af eksisterende og potentielle kunder inden for følgende målgrupper:

 • industrivirksomheder af enhver art
 • entreprenørmaskiner og land- og skovbrugsmaskiner
 • lastvogne og vognopbyggere
 • marine og offshore
Jobindex A/S
Ingeniør til R&D-team i medicobranchen

Jobindex A/S søger for Cook Medical i Bjæverskov

Leder du efter et job med mening? Og vil du være med til at udvikle og forbedre medicinsk udstyr, der gør en forskel for patienter med blodkarsygdomme over hele verden?

Så bliv en del af Cook Medical, og brug dine evner inden for produktudvikling og dokumentation i en innovativ, global R&D-afdeling.

”Det er så ædelt, som det kan blive. Vi redder liv. Det er utrolig vigtigt, at vi gør tingene rigtigt – og det får du plads og ro til,” fortæller din nye leder Christian Taulov, Team Lead, Research & Development, Aortic

Interesseret? Læs mere her og se, hvordan du bliver vores nye ingeniør.

Jobindex A/S
DELPRO A/SServiceteknikere med teknisk håndværksmæssig baggrund til vedligehold inden for højspændingsområdet

DELPRO A/S, Roskilde

Til vores afdeling i HIMMELEV søger vi medarbejdere med teknisk håndværksmæssig baggrund til at arbejde med vedligehold, ombygning og idriftsætning af højspændingsanlæg på Sjælland. Rejsearbejde vil kunne forekomme i mindre grad.

Vi tilbyder:

 • Ansættelse i en virksomhed med et højt ambitionsniveau.
 • Et team af medarbejdere, hvor fleksibilitet og gensidig tillid er nøgleord
 • Et job i en virksomhed, hvor du selv har indflydelse på dit jobindhold samt dine fremtidige udviklingsmuligheder
Brd Klee Ingeniør/Produktspecialist – Gear og Gearmotorer – Sjælland inkl. København

Profil Search søger for Brd. Klee A/S

Vi søger en forretningsorienteret maskiningeniør med en stærk teknisk baggrund, der ønsker at kombinere teknisk rådgivning med kommercielle tiltag rettet ud mod kundeapplikationer, herunder sambesøg med vores sælgere i forbindelse med kundeprojekter, forespørgsler og tilbud.

Du refererer til divisionschefen for GE og bliver en vigtig del af virksomhedens stærke og engagerede salgs- og produktorganisation, hvilket medfører opgaver som:

 • Teknisk support og rådgivning til kunder, forhandlere og øvrige samarbejdspartnere samt teknisk backup for GE-divisionen, herunder vejledning af det til formålet optimale produkt samt fremskaffe tekniske beregninger/data og tegninger
 • Salgsstøtte til intern og ekstern salg, tilbudsberegning og aktiv deltagelse i salgsarbejdet, både ifm. kundeprojekter og ved telefoniske kundebetjening

Søg information om virksomheden på www.klee.dk.

HR-Kompagniet A/STeamleder i teknisk afdeling - der brænder for drift og vedligehold

HR-Kompagniet A/S søger for Crispy Food Nordic i Gørlev

Crispy Food Nordic består af to traditionsrige danske virksomheder i henholdsvis Nakskov og Gørlev. Vi søger en dygtig teamleder til teknisk afdeling i Gørlev med solid viden om drift og vedligehold af produktionsudstyr, bygninger og forsyninger.

 • Du er uddannet maskinmester eller har en erhvervsuddannelse som elektriker, automatiseringstekniker eller kleinsmed.
 • Du har 2-5 års ledelseserfaring, gerne fra lignende stilling, og gerne fra en fødevarevirksomhed.

Primære arbejdsopgaver

 • Drift og vedligehold af produktionsudstyr, bygninger og forsyninger (Luft, ventilation, varme, alarm, adgang)
 • Optimering af produktionsudstyret
 • Ansvar for mindre projekter
Kemp & Lauritzen A/SVentilationsmontør til Pharma

Kemp & Lauritzen A/S, Kalundborg

Har du en bred erfaring indenfor montage/servicering af ventilationsanlæg - og kan du arbejde selvstændigt og gå forrest? Så har vi den rette stilling for dig.

Kemp & Lauritzen er en landsdækkende teknikleverandør, der udfører alle former for teknik- og serviceløsninger. I rollen som ventilationsmontør vil du indgå i vores forretningsenhed Pharma i Kalundborg og samarbejde med dine øvrige kolleger på el, ventilation og vvs i vores tværfaglige organisation, der løfter en række komplekse og udfordrende opgaver for vores kunder.

Din hverdag vil omfatte:

 • Montageopgaver, renoveringsopgaver, samt nybyggeri.
 • Servicering, fejlfinding, optimering samt reparation af ventilationsanlæg med tilhørende automatik og VVS.
 • Rapportering i flere systemer.
DAV NORDIC A/SProjektleder til Infrastrukturprojekter

DAV NORDIC A/S, Bjæverskov

Kunne du tænke dig en stilling med stor handlefrihed? Motiveres du af projektsalg- og styring, hvor du både skaber værdi for kunden og for virksomheden? Og har du lyst til at blive en del af et arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kolleger, som hjælper hinanden? Så er jobbet som Projektleder i vores afdeling Sikkerhed på vejene, måske din næste udfordring.

Du vil blive en del af et salgs- og projektteam med højt fagligt kompetenceniveau hvor omgangsformen er uformel. Som projektleder får du salg- og projektansvar for både mindre og større projekter.

Du planlægger, gennemfører og følger op på eksekvering af projekterne inden for aftalt tid, kvalitet og pris. Du vil indgå i tværfaglige teams i forbindelse med udarbejdelse af tilbud samt granskning af såvel eksterne og interne tilbudsprojekter.

Profil Search

2 Tekniske Salgsingeniører - Pneumatik og Automation - Sjælland

Profil Search søger for SMC Danmark A/S

Har du erfaring med teknisk løsningssalg til industrien, drives du af at være ude ved kunderne, og trives du med at have frihed til at skabe resultater? Så har vi jobbet til dig.

Som salgsingeniør får du ansvaret for salg af SMC´s komplette program indenfor pneumatik- og automationskomponenter. Du skal i høj grad arbejde med udvalgte fokuskunder, samtidig med at du tilfører nye kunder til forretningen.

Stillingen:

 • Identificering, afdækning, segmentering og opsøgning af nye potentielle kunder.
 • Vedligeholdelse og udbygning af salget til eksisterende kunder, samt udarbejdelse af handlingsplaner for fokuskunder.
 • Analysere kundens behov, udtænke løsningsforslag, forhandle og lukke salget.

Der tilbydes et spændende og selvstændigt job i en dynamisk virksomhed i vækst, hvor beslutningerne træffes hurtigt og effektivt.

Søg information om virksomheden på http://www.smcdk.com.

FOGH NISSEN ManagementIndustry Key Account Manager

FOGH NISSEN Management søger for Habasit

Store internationale kunder – stor selvstændighed og stor indflydelse – karrieremuligheder

Vi søger en erfaren udadvendt person, der ser hele verden som sin arbejdsplads, og som har lyst til at arbejde med de allerstørste kunder inden for produktion af maskiner til fødevareindustrien. Du vil blive en del af et stort internationalt salgs- og marketingteam, og du vil få direkte reference til chefen for Salg og Marketing i hele Habasit-koncernen. Habasit, med hovedsæde i Schweiz, blev etableret i 1946 og har længe været verdens førende producent af transportbånd og drivremme.

DeZignated ApSDriftsspecialist

DeZignated ApS søger for Kalundborg Forsyning A/S

Har du stærke kompetencer inden for vand og god procesforståelse? Har du lyst til at arbejde med vandbehandling i form af afsaltning, behandling af overfladevand og grundvand?

Kalundborg Forsyning er det eneste sted i Danmark, hvor du kan arbejde med de 3 vandbehandlingsmetoder. Vi skal til at indføre en banebrydende sensorteknologi til styring af vores anlæg. Vi får brug for en dygtig driftsspecialist med proceskendskab til at sikre en effektiv og bæredygtig vandbehandling. Som driftsspecialist kommer du til at indgå i et team i en professionel organisation, hvor nøgleordene er passion, relationer, ambition og motivation.

Arbejdsopgaver:

 • Drift af anlæg såvel manuelt som via SRO
 • Drift af både grundvandsværk, overfladevandværk og afsaltningsanlæg.
 • Nye installationer indenfor vandforsyning
Grundfos A/S
Head of Operations, InnovationLab

Grundfos A/S

Do you thrive trying to make the impossible possible? And do you want to join a new innovation lab where the KPIs are directly connected to our contribution to the Sustainable Development Goals?

Grundfos

You will be a key contributor to the development of ground-breaking solutions that will shape the future of Grundfos. Your area of responsibility will be the production development – ensuring that our pilot projects will be built. Later, designing and managing operations setup to mass produce our offerings. In this process, it will be vital that you prioritise speed, agility, and collaboration with external partners.

Grundfos A/S
Grundfos A/S
Head of Experience for InnovationLab

Grundfos A/S

Do you want to make a real contribution to reaching the Sustainable Development Goals?

Grundfos

And do you have an entrepreneurial mindset and customer-first design experience?

Then maybe this position in one of Grundfos’ newly established innovation labs might be your next challenge.

Grundfos A/S
Kiwa Inspecta A/SInspektører

Kiwa Inspecta A/S

Vi har travlt i Kiwa Inspecta A/S. I efteråret fik Kiwa Inspecta A/S ny ledelse og hovedkontoret er flyttet til Sjælland. Vi søger derfor inspektører til vores inspektionsafdelinger i Jylland samt på Fyn og Sjælland, som har lyst til at være med på Kiwas rejse.

Med reference til din afdelingsleder, skal du ud på virksomheder for at foretage kontrol og inspektion af diverse trykbærende anlæg, elevatorer, dampkedler m.m.

Der vil være en grundig oplæringsperiode, hvor du vil blive introduceret til Kiwa Inspectas procedurer, IT-system og gældende lovgivning på området for de relevante inspektioner. Efter endt oplæring skal du selv stå for at mødes med kunden, udføre inspektionen og udarbejde relevant dokumentation for det arbejde der er blevet udført.

Du vil have et stærk team i ryggen med en bred faglig viden og hvor gensidig sparring vægtes højt.

HR navigatorTeknisk Key Account Manager - Aktuatorteknologi

HR navigator søger for TiMOTION

Vi leder efter en stærk kommerciel profil suppleret med en teknisk baggrund.

Din primære opgave bliver at få sat yderligere vækst på salget af TiMOTIONS produkter primært på det danske og Svenske marked. Tidsmæssigt vurderes det at du henover året bruger 70% på Danmark og 30 % på Sverige.

Salget er meget ofte projektrelateret og du er med til at diskutere tekniske løsninger og muligheder med kunderne, hvor du oftest kommer til at tale med teknisk kompetente personer, der sidder i funktioner som fabrikschef, produktionschef, konstruktionschef, indkøbschef og/eller kvalitetschef alt afhængig af virksomhedens størrelse.

Jobbeskrivelse:

 • Support til eksisterende kunder
 • Erhvervelse af nye kunder i industri-, pleje- og komfortmarkedet
 • Udarbejde svar og tekniske råd til kunder og kundeemner