65 job matcher din søgning 65 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Marel A/S

Configuration Specialist

Marel A/S, Støvring, Aarhus, Germany, Iceland or Netherlands

Do you have an interest for the structural part of machine configuration? Are you good at understanding different ERP-systems and being the link between Innovation and Sales?

As a Configuration Specialist, you are part of the Global modelling community in Marel as well as being part of the Global Sales Operations team aligning and defining global standards, guidelines, policies and processes. You structure and secure global alignment on Configuration modelling as well as future quotation tools.

Some of your tasks:

 • Pro-actively steering the creation and maintenance process for configuration models
 • Driving successfully implementation of configuration models in collaboration with Innovation and Supply Chain
 • Driving creation and maintaining configuration models in the designated Marel tool
Marel A/S
Carsoe A/SWarranty Specialist

Carsoe A/S, Aalborg

Er du resultatorienteret og trives i en hverdag med stor frihed til at planlægge og eksekvere projekter, mens du samtidig skal have meget kundekontakt?

Til vores After Sales-afdeling søger vi en Warranty Specialist, som vil få ansvaret for garanti- og reklamationssager på større projekter i hele verden.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Forhandling med kunder og leverandører
 • Overordnet ansvar, koordinering og egen deltagelse i udbedring af reklamationer
 • Kvalitetssikring

Vi forestiller os, at du bl.a. har en baggrund som konstruktør, og måske senere projektleder, og er vant til at arbejde og forstå store og komplekse projekter.

Carsoe A/S
Pdm Technology ApSProjektleder/ingeniør til vores globale Bluestar PLM implementeringsteam

Pdm Technology ApS, Aalborg

PDM technology søger en projektleder til vores implementeringsteam.

Bluestar PLM er det førende state-of-the-art ERP-baseret PLM-system, som kombinerer data og arbejdsopgaver for ingeniører indeni Microsoft Dynamics ERP-system, der anvendes af en lang række globale produktionsvirksomheder.

Din rolle vil være at implementere vores Bluestar PLM-system hos vores kunder:

 • Projektledelse i forhold til implementering, fra ‘functional scoping’ til go-live i samarbejde med vores tekniske team.
 • Identificering af kundebehov i forhold til Bluestar PLM.
 • Installation og konfiguration af vores IT-system: Bluestar PLM.
A/S Cimbria
PROJEKTLEDERASSISTENT

A/S Cimbria, Thisted

Cimbria er midt i et spændende kapitel i sin lange historie, og en del af visionen er at transformere vores operationelle projektsupport til et vidensområde for global projekteksekvering i Grain & Protein divisionen i AGCO.

Som led i at indfri visionen har vi brug for en Projektleder assistent, som kan bidrage til at løfte vores Projekt tekniske afdeling til næste niveau. Rollen som Projektleder assistent i Cimbria byder på store muligheder, da du vil blive en del af verdens største aktør inden for industriprocesser i landbruget.

Dit primære ansvar og dine opgaver er:

 • Teknisk afklaring og specifikation af maskiner og udstyr i overensstemmelse med anlægsdesign og kundekrav.
 • Planlægning og specifikation af indkøb og forsendelser.
 • Opfølgning på data for indkøb og forsendelser i Concorde XAL
A/S Cimbria
MAN Energy Solutions
Superintendent Engineer til PrimeServ

MAN Energy Solutions, Frederikshavn

Vores mål er altid at levere service i topklasse, hvor som helst og når som helst.

MAN

Vi leder efter en ny kollega til vores Superintendent team i Frederikshavn. Vore superintendents løser spændende og udfordrende opgaver over hele verden. Den rette kandidat har derfor stor rejselyst og gåpåmod til selvstændigt at løse reparations- service- og kommissioneringsopgaver både ombord og på værft. Derudover har du nok selvtillid til også at kaste dig ud i opgaver, som du ikke har prøvet før.

Arbejdsopgaver:

 • Kommissionering af fremdrivningsanlæg.
 • Reparation ombord.
 • Service og fejlfinding.
MAN Energy Solutions
Fibertex Personal Care
R&D Project Manager

Fibertex Personal Care, Aalborg

Vil du have ansvar for at udvikle vores produkt-efterbehandling både på eksisterende produktionsanlæg – og samtidig være opsøgende i forhold til nye teknologier?

Du kommer til at sidde i et åbent kontor sammen med dine R&D-kolleger, som er uddannede ingeniører inden for kemi, maskinkonstruktion og materialeteknologi. I refererer alle til vores R&D Director, som I også deler kontor med. Det er et yngre men erfarent team, og vi holder af både at lære fra os og tage imod nye input og idéer.

Din hverdag vil indeholde både projektledelse og praktiske opgaver i forbindelse med udvikling og forsøg. Du vil derfor få en bred kontaktflade internt til kolleger i produktion, planlægning, lab./kvalitet, salg – og eksternt til kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere.

Door System A/S
Servicemontør

Door System A/S

Door System A/S søger en servicemontør til at udføre reparationer og service på rustfrie og galvaniserede ståldøre, porte, ramper, sluser m.m. samt hjælpe ved montage af nye installationer, når der er behov for det.

Vores døre er unikke og det samme er vores kunder, derfor skal du kunne håndtere mange omstillinger i løbet af en arbejdsdag, være interesseret i at pleje gode kunderelationer, og aldrig gå på kompromis med kvaliteten af dit arbejde.

Du kommer til at indgå i et stærkt team med vores andre montører, hvor man hjælper hinanden med at komme i mål med opgaverne.

Door System A/S
Brüel & Kjær Vibro GmbH
Technical Leader/diagnostic engineer (M/F/D)

Brüel & Kjær Vibro GmbH, Denmark

Brüel & Kjaer Vibro (B&K Vibro) is looking for a skilled and experinced

TECHNICAL LEADER/DIAGNOSTIC ENGINEER (M/F/D)

to join our team in Denmark.

This exciting role is a key player in our strive to extend our Remote Monitoring offerings to customers in Wind and Industrial Industries. Besides being the Technical Leader/Diagnostic Engineer of our global team and ensure continuously high customer satisfaction, a close cooperation with our I&D and Sales department are necessary to constantly focus on needs for improvement of our monitoring methods and services.

Carsoe A/SDokumentationsmedarbejder

Carsoe A/S, Aalborg

Brænder du for at arbejde i et miljø, hvor samarbejde og en uformel tone vægtes højt? Har du en bred teknisk forståelse, og forstår du at formidle tekniske budskaber? Til vores Food-afdeling søger vi en dokumentationsmedarbejder, der skal varetage dokumentationen, risikovurderingen og kvalitetssikringen af vores produkter i afdelingen.

Dine primære arbejdsopgaver vil derudover bestå af:

 • Udvikling af dokumentation
 • Montage- og servicevejledninger samt troubleshooting materiale
 • Vedligeholdelse af teknisk dokumentation og datablade
 • PTA-opgaver
Carsoe A/S
Randers Tegl A/S
Automationsteknolog med baggrund som elektriker

Randers Tegl A/S, Gandrup

Randers Tegl er i rivende udvikling og der investeres hvert år mange penge i produktionen for at sikre at denne følger med udviklingen. Vi vil være de bedste på markedet og skal derfor også have de bedste medarbejdere.

Vi ønsker en medarbejder som er drevet af at skabe en effektiv produktion, via automation og digitalisering.

Dine ideer skal gøre det muligt for vedligeholdelsesteamet at varetage stadig flere automationsprojekter i samarbejde med eksterne leverandører, samt at være det stærkeste team i forhold til at holde produktionen helt optimeret. Vi lever af effektiv produktion og ynder at skabe dette gennem løbende forbedringer.

Randers Tegl A/S
TECHCOLLEGE
GENOPSLAG: TECHCOLLEGE søger en ny faglærer til industriteknikeruddannelsen

TECHCOLLEGE

Taler du maskinsprog og banker dit hjerte for CNC-programmering, tegning, måling og måske GPS? Så har du nu mulighed for at blive vores nye faglærer til industriteknikeruddannelsen.

Vi er på jagt efter en erfaren industritekniker, som drømmer om at dele sin viden og passion med vores mange elever og kursister. Som vores nye kollega skal du være klar på at arbejde i et undervisningsteam, hvor vi løfter opgaverne på det maskintekniske område i flok. Og kan du kombinere faglighed og humor, er det ekstra godt – vi har nemlig en uformel tone i teamet, hvor der både er plads til det faglige og en sjov kommentar. Alt i alt er vi et team, som vægter et stærkt sammenhold, engagement og faglighed meget højt.

TECHCOLLEGE
DANISH CROWN A/S
Teknisk leder til vores fabrik i Sæby

DANISH CROWN A/S

Har du drivet og lysten til at lede mennesker, drift og vedligehold samt udvikling af proces- og produktionsudstyr? Og er du samtidig tillidsvækkende og forandringsparat? Så er du måske den tekniske leder, vi søger til Danish Crowns fabrik i Sæby.

Du bliver ansvarlig for den direkte ledelse af en gruppe af 15 teknikere i afdelingen, hvor du blandt andet skal stå for at planlægge, udarbejde og opdatere vedligeholdelsesplaner og -aktiviteter i samarbejde med produktionen.

Herudover bliver dine primære opgaver:

 • Systematisk at finde fejl og sparre om tekniske problemstillinger med andre teknikere
 • Dagligt at uddelegere opgaver til teknikere og opfølge op på udførelse
DANISH CROWN A/S
Marel A/S

Kvalitetsbevidst og teknisk dygtig medarbejder til produktion

Marel A/S, Støvring

Har du gode tekniske evner og vil du være en del af et stærkt hold, hvor høj kvalitet, service og sammenhold er en naturlig del af hverdagen? Så bliv vores nye tekniker i produktionen i Støvring.

Du bliver en del af vores mekaniske afdeling i produktionen og får en vigtig nøglerolle. I Støvring producerer vi udstyr og maskiner til bl.a. lakseindustrien.

Du får ansvaret for renoveringen af en vigtig komponent på en af vores maskiner og dermed kundens slid-dele. Slid-delene er rundknivsarme tilhørende vores filletmaskine, hvor vi årligt renoverer ca. 115 sæt – af 4 arme. Her skifter vi lejrer, remme, pakninger samt pudser og klargør komponentet igen til kunden. Med dit helt eget ansvarsområde kan du derfor også selvstændigt planlægge din arbejdsproces.

Marel A/S
HR navigator
Erfaren Maskinkonstruktør

HR navigator søger for HawkeyePedershaab i Brønderslev

Til konstruktionsafdelingen i Brønderslev søger vi en erfaren maskiningeniør, produktionsteknolog eller lignende med erfaring og interesse for mekanisk konstruktion og udvikling.

Du får din dagligdag i en afdeling med 9 kompetente ingeniører og teknikere. Desuden får du yderligere ca. 25 kolleger i konstruktionsafdelingerne i søsterselskaberne i USA og Tyskland.

HawkeyePedershaab udvikler, producerer og markedsfører maskiner og anlæg til betonvareindustrien og er en af verdens førende inden for området.

Dine primære arbejdsområder vil blive konstruktion og kundetilpasning af støbemaskiner og håndteringsudstyr til betonrør og andre betonprodukter, men der kan også blive tale om andre konstruktionsopgaver, f.eks. kompliceret kundetilpasset formudstyr, og udviklingsprojekter i samarbejde med kolleger i USA eller Tyskland.

Vestas Wind Systems A/S
Lead Technician – Aalestrup

Vestas Wind Systems A/S

Vi du arbejde i et inspirerende, internationalt arbejdsmiljø? Vil du være med til at sikre en bedre fremtid for de næste generationer? Join Vestas, verdens førende producent af vedvarende energi.

Dine opgaver vil primært være:

 • Service og vedligehold på møller jf. serviceaftaler
 • Forebyggende udskiftninger af sliddele på møller såvel mekanisk som el-teknisk
 • Fejlsøgning og reparation af vindmøller
 • Styring af eget reservedelslager
Vestas Wind Systems A/S
Körber Supply Chain DK A/S
Teknisk Assistent - Electrical Engineering PS

Körber Supply Chain DK A/S, Arden

Vidste du, at vi siden midten af 90’erne har solgt mere end 600 LayerPickers verden over? Så drømmer du om faglige udfordringer, en spændende hverdag som en del af et stærkt team og muligheden for at arbejde med højteknologiske løsninger som vores LayerPicker? Så er det dig vi leder efter!

Körber Supply Chain DK A/S

Med udgangspunkt i dine erfaringer og faglige styrker skal du assistere projektingeniørerne med udarbejdelse af el-styklister, el-layouts, opdatering og vedligehold af projektdokumentation for installeret udstyr af vores LayerPicker® Systems, og andre kundetilpassede løsninger. Dine primære opgaver vil bl.a. være at:

 • Udarbejde/færdiggøre projekt specifikke El-layouts
 • Supportere klargøring af El-styklister til indkøb
 • Udarbejde teknisk slutdokumentation til kunder, herunder anbefalede reservedelslister
 • Support til andre afdelinger – SI Engineering og R&D
Körber Supply Chain DK A/S
Bravida Danmark A/S
VVS tekniker til alsidige opgaver

Bravida Danmark A/S, Aalborg

Vi har mange opgaver og søger en VVS tekniker til Aalborg-området. Vi hjælper vores kunder med alt fra komplekse installationer til simple reparationer og forebyggende vedligeholdelse af erhverv, industri og boligforeninger.

Dine arbejdsopgaver vil primært være inden for service, vedligehold og mindre renoveringer. Vi forventer, at du brænder for at levere et professionelt stykke arbejde.

Vi tilbyder:

 • Et job med frihed under ansvar i et team af dynamiske og dygtige kolleger.
 • En afdeling med højt til loftet og en humoristisk og uformel tone.
Bravida Danmark A/S
Danfotech Middleby Denmark, Filial af Danfotech INC., USAErfaren, kvalitetsbevidst og struktureret maskiningeniør med ambitioner

Danfotech Middleby Denmark, Filial af Danfotech INC., USA, Aalborg

Er du en dygtig konstruktør inden for maskinkonstruktion til fødevarebranchen?
Har du lyst til at være en del af et stærkt team, hvor vi jagter fælles mål samtidigt med vi hjælper og passer på hinanden?
Vil du have et fleksibelt job, hvor du har stor indflydelse på egne opgaver fra start til slut?
Så er du måske den nye konstruktør til Danfotech Middleby Denmark i Aalborg.

Du kommer i samarbejde med dine kollegaer til at arbejde med hele Danfotechs produktprogram, og du vil få en hverdag, hvor du bliver tilknyttet projekter, udviklingsopgaver, standardisering eller dokumentationsopgaver, selvstændigt såvel som deltager i projektgrupper.

Jobindex A/S
Traveling Field Technician with a fondness for freedom and the open road

Jobindex A/S recruiting on behalf of MAKEEN Energy

Do you want a truly international work environment, cruising the northern European continent? In this position, you will help our industrial customers by servicing their LPG and LNG installations.

“For the right person this is the perfect job. You will get to explore Europe and have tremendous freedom to plan your travels around your private life,” Head of Group After Sales, Jens Nørbæk explains.

After a thorough introduction, you will:

 • Provide maintenance, repairs or handle more critical tasks
 • Train and instruct operators in new products, security measures, functionality and maintenance procedures

Read more about the job and apply here

Jobindex A/S
idoc A/SMaskiningeniører/konstruktører med projektledererfaring

idoc A/S, Aalborg, Vejle eller Ballerup

Brænder du for at arbejde med konstruktion af kundetilpassede anlæg til industrikunder samt bidrage til løbende udvikling og optimering af produkter?

Til vores kontorer i Aalborg, Vejle og Ballerup søger vi ambitiøse og proaktive maskiningeniører/konstruktører med projektleder erfaring, der kan udføre opgaver for og servicere vores kunder.

Du bliver en del af idoc, en virksomhed i konstant udvikling med et godt arbejdsmiljø. Du vil både indgå i større projektteams og selvstændige opgaver, hvor du selv i høj grad vil komme til, at præge din arbejdsdag i samarbejde med vores kunder. Du vil få mulighed for at arbejde med forskellige arbejdsopgaver som mekanisk konstruktion, design & udvikling af nye såvel som re-design af eksisterende produkter, 3D-modellering og projektledelse.