4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Guldbrandsen & Lythje ApSDALI A/S i Nørager ved Hobro søger en erfaren mekanisk konstruktør!

Guldbrandsen & Lythje ApS søger for DALI A/S

Hos DALI A/S er vi passionerede omkring lyd, og vi laver excellente produkter inden for Hi-Fi. Vi er i solid vækst, og vores indsats i produktudviklingsprojekter øges.

Derfor søger vi nu endnu en kollega, som skal bidrage til vores kreative og fagligt specialiserede virksomhed med mekanisk konstruktion.

Du bliver en del af virksomhedens R&D-afdeling med 20 medarbejdere, og indgår i konstruktionsgruppen med reference til DALI’s konstruktionschef. Du får et naturligt tværfagligt samarbejde med kolleger i R&D afdeling som består af dygtige projektledere og ingeniører. Derudover får du samarbejdspartnere og gode kolleger i den øvrige organisation både i Danmark og Kina.

Powerby
Salgsingeniør

Powerby søger for X Automation A/S i Støvring

Kan du skabe den ”direkte vej” til nuværende samt nye kunder og trives du i rollen som relationsbygger? Vil du sammen med en række dygtige kollegaer sikre gennemførelse af en ambitiøs vækststrategi i en ung og dynamisk automationsvirksomhed? Så kan dette være jobbet for dig!

Med reference til den administrerende direktør og som en del af salgsgruppen, bliver du ansvarlig for det eksterne salg af virksomhedens automationsløsninger inden for forretningsområderne: Vand, Energi, Biogas og Industri. Du bliver nøgleperson og en del af en kompetent organisation, hvis værdier bygger på teknisk viden, nærhed til kunder og samarbejde.

Dine primære ansvarsområder og opgaver

  • Sikre et kontinuerligt overblik over kundegruppen og deltage i prioritering af salgsindsatserne iht. virksomhedens salgsplaner og CRM-system
  • Gennemførelse af salget fra behovsanalyse og kundebesøg til tilbudsgivning og kontraktindgåelse
Marel A/S

Mechanical Team Leader - Innovation

Marel A/S, Støvring

Do you enjoy using your great leadership skills to see your team members succeed? Do you have a solid technical foundation and innovative mindset?

We are looking for our new Team Leader to join our Innovation department for Fish industry related products, mainly new Salmon equipment and process lines.

You will be responsible for leading a team of 9 highly skilled engineers on a daily basis. The job includes maintenance, standardization and participation in product development. Furthermore, coordinate and prioritize tasks, assign team members effectively, and ensure that project deadlines are met at right quality and cost.

Marel A/S
SAWO A/SVÆRKFØRER - SAWO Støvring

SAWO A/S

Til SAWOs opbyggerværksted på fabrikken i Støvring søger vi en dygtig værkfører. Med reference til produktionschefen bliver du personaleansvarlig for værkstedets montører og opbyggere.

Dine primære opgaver vil bl.a. være:

  • Daglig planlægning af arbejdet på værkstedet
  • Godkendelse af elektronisk timeregistrering
  • Gennemgang af produktionsgrundlag ved igangsætning af opgaver