8 job matcher din søgning 8 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Grønlands PolitiFartøjsfører til vores nye politifartøjer (genopslag)

Grønlands Politi, Nuuk

Grønlands Politi søger en motiveret og dygtig medarbejder til vores politistationer i Nuuk, der både skal fungere som driftsmedarbejder på den enkelte politistation, men samtidig fungere som fartøjsfører på Grønlands politis nye politifartøjer.

Der estimeres, at ca. 2/3 af arbejdstiden vil skulle bruges på opgaver på land, mens ca. 1/3 af arbejdstiden vil skulle bruges på opgaver på fartøjerne.

Det daglige fysiske arbejdssted er som udgangspunkt den lokale politistation, hvor man dagligt deltager i fortrinsvis administrative arbejdsopgaver, blandt andet

  • Forkyndelse af officielle dokumenter
  • Tolkning og kopiering
  • Postkørsel, herunder kuvertering og frankering
Gem
Vectrus Services A/S
Afdelingsleder til miljø og arbejdsmiljø, Thule Air Base

Vectrus Services A/S

Vectrus Services A/S yder service, drift og vedligehold af Thule Air Base, Grønland, og søger en afdelingsleder til Environmental Safety and Health (ESH) på basen til snarlig fastansættelse.

I samarbejde med den øvrige Vectrus Services organisation varetager ESH udvikling og implementering af systemer, der skal styrke Vectrus Services evne til at efterleve kravene i Final Governing Standard, Base Maintenance Contract og de for basen gældende arbejdsmiljømæssige lovkrav.

Ansvarsområder

  • Daglig leder af ESH-afdelingen, herunder personaleledelse, budgetplanlægning og efterlevelse af denne for ESH.
  • Overholdelse af USAF miljøbudget.
  • Forestå planlægning, koordinering, verificering samt udarbejdelse af input til miljøprojekter.
Vectrus Services A/S
Gem
Arbejdstilsynet
Tilsynsførende til tilsyn med virksomheders arbejdsmiljø i Grønland

Arbejdstilsynet, Nuuk

Vil du være med til at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø på grønlandske virksomheder og vil du være med til at udvikle Arbejdstilsynets område i Grønland? Så har vi en spændende stilling som tilsynsførende på Arbejdstilsynets kredskontor i Grønland.

Arbejdstilsynet er den grønlandske og danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på arbejdspladser i Grønland. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress.

Som tilsynsførende fører du tilsyn med arbejdsmiljøet på virksomheder i Grønland og skal i den sammenhæng kunne forholde dig bredt til arbejdsmiljøproblemstillinger indenfor såvel ulykker, ergonomi, kemi, støj, psykisk arbejdsmiljø m.m.

Gem
Grønlands PolitiGrønlands Politi søger fartøjsfører til vores nye politifartøjer

Grønlands Politi, Aasiaat

Grønlands Politi søger motiveret og dygtig medarbejder til vores politistationer i Aasiaat, der både skal fungere som driftsmedarbejder på den enkelte politistation, men samtidig fungere som fartøjsfører på Grønlands politis nye politifartøjer.

Der estimeres, at ca. 2/3 af arbejdstiden vil skulle bruges på opgaver på land, mens ca. 1/3 af arbejdstiden vil skulle bruges på opgaver på fartøjerne.

Vi er en spændende arbejdsplads, hvor vi konstant møder nye udfordringer, og vi sætter stor pris på et godt arbejdsmiljø, professionalisme, loyalitet og punktlighed. Vi tilbyder endvidere et godt sammenhold med gode muligheder for personlige udvikling.

Gem
Vectrus Services A/S
Maskiningeniør, Thule Air Base

Vectrus Services A/S

Vectrus Services A/S yder service, drift og vedligehold af Thule Air Base, Grønland. Vi søger en maskiningeniør til ingeniørafdelingen på basen. Der er tale om en fastansættelse med udrejse snarest muligt.

Der arbejdes efter amerikanske standarder og regulativer.

Ansvarsområder og arbejdsopgaver

  • Du vil komme til at arbejde med overslag og design.
  • Du vil deltage i planlægningen af arbejdets udførelse og koordinere med de udførende afdelinger efter behov.
  • Du vil komme til at arbejde med energi- og ventilationsberegninger, VVS og HVAC-installationer, distributionsledningssystemer, kloak, vand, steam og varme, kraftværksinstallationer, teknikrumsinstallationer, automatik og styring og planlægningssystem Maximo.
Vectrus Services A/S
Gem
Grønlands Selvstyre
Vi søger en værkstedsassistent til KTI Nuuk

Grønlands Selvstyre, Nuuk

KTI, Jern- & Metalskolen søger en værkstedsassistent til skibsmontør- og klejnsmeduddannelserne.

Indenfor uddannelser under fagområderne håndværk og teknik søges en værkstedsassistent.

Arbejdet omfatter vedligeholdelse og reparation af tekniske udstyr og materiel, forskellige montageopgaver, klargøring til holdskift og efteruddannelseskurser, deltagelse i udvikling af udstyr til læringsaktiviteter og medvirken ved uddannelse af lærlinge samt afløser som skolepraktik instruktør.

Vi forestiller os, at du har en uddannelse som klejnsmed eller skibsmontør evt. suppleret med en videreuddannelse og har lyst til at samarbejde med afdelingens lærerteam indenfor de skiftende udbud af uddannelser og kursusforløb.

Grønlands Selvstyre
Gem
Grønlands Selvstyre
Faglærer til skibsmontøruddannelsen

Grønlands Selvstyre, Nuuk

KTI, Jern- & Metalskolen søger en faglærer til Skibsmontør uddannelsen i Nuuk

Er du klar til nye udfordringer og vil du have en oplevelse for livet?
Så skal du være Tech College Greenlands nye underviser og kollega på skibsmontøruddannelsen i Nuuk.

Vi søger en skibsmontør med lyst til at undervise fremtidens skibsmontører og give dem en personlig og faglig ballast. En underviser der har evnen til at fange og engagere vores elever og kursister. En kollega der er engageret, teamorienteret og udadvendt.

Du skal sammen med dine kolleger planlægge, gennemføre, evaluere og udvikle undervisningen på uddannelsen.

Grønlands Selvstyre
Gem
Grønlands Selvstyre
Faglærer til marine- og snescootermekaniker-uddannelsen

Grønlands Selvstyre, Nuuk

KTI, Jern- & Metalskolen søger en faglærer til Marine- og Snescootermekaniker-uddannelsen i Nuuk.

Er du klar til nye udfordringer og vil du have en oplevelse for livet? Så skal du være Tech College Greenland´s nye underviser og kollega på marine- og snescootermekaniker uddannelsen i Nuuk.

Vi søger en mekaniker med lyst til at undervise fremtidens marine- og snescootermekanikere og give dem en personlig og faglig ballast. En underviser der har evnen til at fange og engagere vores elever og kursister. En kollega der er engageret, teamorienteret og udadvendt.

Grønlands Selvstyre