3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 3 af 3 resultater.
Grønlands Selvstyre
Genopslag: Vi søger en initiativrig og ambitiøs uddannelseschef med gode ledelseskompetencer til vores afdeling i Nuuk

Grønlands Selvstyre

Er du en passioneret leder, som brænder for at motivere og lede et dedikeret lærerteam? Og har du de kompetencer, det kræver for at agere den professionelle samarbejdspartner for både ledere og medarbejdere i hele Grønlands Maritime Center? Så har vi en spændende stilling til dig.

I din rolle som uddannelseschef får du ansvaret for den daglige ledelse af selvkørende undervisere. Dit ledelsesmæssige ansvar bliver at sikre trivsel og motivation i teamet samt at koordinere projekter og daglige arbejdsopgaver. Du vil derudover også have et tæt samarbejde med andre brancheskoler i Grønland og i Danmark, hvor I sammen skal koordinere uddannelsesinitiativer og opgaver på tværs af Grønland og Danmark.

Grønlands Selvstyre
Brøndum Grønland A/SProjektleder til nye spændende projekter i Nuuk

Brøndum Grønland A/S

Har du en teknisk baggrund, og er du vant til at gå forrest og bringe projekterne sikkert i mål? Så er du måske vores kommende kollega. Som projektleder i Brøndums afdeling i Nuuk har du muligheden for at kombinere et fagligt udviklende job med unikke natur- og fritidsmuligheder i Grønland, når arbejdsdagen slutter.

Vi har travlt med spændende projekter i vores afdeling i Nuuk. Derfor søger vi en fagligt dygtig projektleder, der kan bidrage til den fortsatte udvikling af Brøndum gennem kompetent og ansvarlig udførelse af jobbet.

Som projektleder bliver dine primære arbejdsopgaver

  • Projektledelse, herunder planlægning, styring, koordinering og gennemførsel af projekter
  • Tilsyn, styring og opfølgning på byggepladsen, herunder at sikre, at arbejdet udføres jf. love, regler og interne retningslinjer
  • Sikre den rette mængde af ressourcer i forhold til arbejdsmængde jf. tidsplan for projektet
Vectrus Services A/S
Mekanikere til det tunge entreprenørmateriel og tankbiler, Thule Air Base

Vectrus Services A/S

Vectrus Services A/S yder service, drift og vedligehold af Thule Air Base – et lille helt specielt samfund i det nordvestligste hjørne af Grønland.

Vi søger nye kolleger til servicering, vedligehold og reparation af basens tunge materiel og basens tankbiler. Ansættelse og udrejse snarest muligt efter aftale.

For begge stillinger gælder:

  • Gyldigt kørekort B + C kræves.
  • Erfaring med hydraulik- og elektriske-systemer kræves.
  • Truckcertifikat en fordel men ikke et krav.
Vectrus Services A/S