2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 2 af 2 resultater.
INUITRecruitmentDygtig mekaniker søges til Zeppelin Grønland

INUITRecruitment søger for Zeppelin i Nuuk

Er du en dygtig mekaniker og klar til nye, spændende udfordringer? Er du fleksibel, og serviceminded? Og kunne du tænke dig at arbejde med markedets stærkeste brand i de smukkeste omgivelser? Så er det dig vi leder efter!!

Grønland og især Nuuk oplever en kolossal vækst indenfor bygge- og anlægsbranchen, med store og spændende byggeprojekter såsom lufthavnsbyggeri, minegravning, boligbyggeri mv. under helt særlige forhold. Vi har derfor rigtig travlt og søger nu en selvstændig og erfaren entreprenørmaskinmekaniker til Zeppelins grønlandske afdeling i Nuuk.

I jobbet som entreprenørmaskinmekaniker vil du få spændende og alsidige arbejdsopgaver med gode udviklingsmuligheder både personligt og fagligt. Vi har et godt arbejdsmiljø og dedikerede kolleger i en ambitiøs virksomhed med en god og uformel omgangstone, hvor kvalitet og sikkerhed er i højsædet.

NukissiorfiitInstallatør/teamleder til el-distribution

Nukissiorfiit, Sisimiut

Kan du lede og motivere dine medarbejdere til at præstere effektivt og med høj kvalitet?

Energitjenesten i Sisimiut har brug for dig. Du bliver den daglige leder, som har personaleansvaret for teamet og indgå i de faglige og ledelsesmæssige arbejdsopgaver inden for el-distributionen i byen samt de tilhørende bygder.

Dine hovedopgaver er at

  • uddelegere opgaver inden for drift, vedligehold og udvikling på høj- og lavspændingsanlæg
  • sikre optimering, opfølgning og kontrol af byens el-net
  • udarbejde business cases for anlægsprojekter i henhold til sektorplan og virksomhedens mål.