28 job matcher din søgning 28 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 28 resultater.
Fjernvarme Fyn A/S
Maskinmester til optimering og miljøopfølgning

Fjernvarme Fyn A/S, Odense

Det går stærkt i fjernvarmens verden, og vi har brug for flere hænder. Derfor søger vi nu en ny medarbejder, som har lyst til udfordrende og afvekslende opgaver.

Er du fleksibel, motiveret og ansvarsbevidst? Vil du gerne arbejde med miljø og optimering? Og vil du være med i den spændende udvikling hos én af Europas største varmeforsyninger?

Du kommer til at arbejde med at forbedre ydelsen på vores anlæg og samtidig sørge for, at vi hele tiden lever op til miljøkravene. Og du vil i denne forbindelse komme til at kommunikere med myndighederne om driftsforstyrrelser og redegørelser i forbindelse med månedsrapporter.

Fjernvarme Fyn A/S
Fleksibel maskinmester

Fjernvarme Fyn A/S, Odense

Det går stærkt i fjernvarmens verden, og vi har brug for flere hænder. Derfor søger vi nu en ny maskinmester, som har lyst til udfordrende og afvekslende opgaver.

Er du fleksibel, motiveret og ansvarsbevidst? Står der maskinmester på CV’et? Og vil du være med i den spændende udvikling hos én af Europas største varmeforsyninger?

Som maskinmester får du en varieret hverdag i en virksomhed, hvor arbejdsdagen hele tiden ændrer sig. Opgaverne er mangfoldige og varierer lige fra skiftehold til opgaveløsning ude i resten af virksomheden. Og de spænder fra drift og vedligehold til sparring og intern konsulentbistand for vores projektledere.

Nyborg Forsyning & Service A/SMontør til fjernvarmen i Nyborg

Nyborg Forsyning & Service A/S

Vil du servicere kunder og vedligeholde fjernvarmen i Nyborg?

I Nyborg Forsyning tilbyder vi en stilling som montør i fjernvarmen.

Dine primære opgaver:

 • Servicering af kunder og brugerinstallationer
 • Indgå i driftsteam på varmeforsyningen
 • Hjemmevagt ca. hver 4. uge
 • Overvågning via SRO-anlæg
 • Drift af kedler og betjening af ledningsnet
EagleBurgmann KE A/S
Area Sales Manager

EagleBurgmann KE A/S

EagleBurgmann KE A/S søger til vores danske salgsafdeling en ambitiøs Area Sales Manager, som kan sikre den fortsatte udvikling af vores position på det danske marked.

Med udgangspunkt i vores afdeling i Ringkøbing, for du som Area Sales Manager, ansvaret for at bevare gode forretningsforbindelser og udvikle nye kunder på det danske marked.

Opgaver:

 • Du er proaktivt på udkig efter nye forretningsmuligheder.
 • Du håndterer udvalgte Key Account-kunder og har det fulde ansvar for videreudviklingen af disse.
 • Du håndterer og tager action på henvendelser, og sikrer især at de tekniske specifikationer og betingelser for salget er i overensstemmelse med kundens ønsker og behov.
Fyns Kran Udstyr A/S
Er du vores nye servicetekniker/krantekniker i Trekantområdet?

Fyns Kran Udstyr A/S

Hvis du brænder for arbejdet med tekniske detaljer, mekaniske systemer, kraner og løfteudstyr og ikke mindst god service, så er det dig, vi leder efter.

Her hos Fyns Kran Udstyr har vi masser af spændende arbejdsopgaver, og grundet denne travlhed søger vi nu en krantekniker i Trekantområdet på vores hold til udførelse af eftersyn og vedligeholdelse af kraner og løftegrej.

Spændende arbejdsopgaver, gode kolleger og faglig udvikling
Du får først og fremmest en spændende hverdag blandt gode kolleger, hvor vi har et tæt samarbejde på tværs af vores afdelinger. Desuden får du en stor kontaktflade med både kunder, salgsteam samt øvrige afdelinger, og dine primære arbejdsopgaver vil være:

Fyns Kran Udstyr A/S
 • Udførelse af lovpligtige eftersyn på kraner og løftegrej
 • Reparation og vedligeholdelse af kraner
 • Fejlfinding på elektriske og mekaniske systemer

Søg jobbet og læs hele jobopslaget her på vores hjemmeside.

Fyns Kran Udstyr A/S
PeopleLinkProduct Sourcing Engineer

PeopleLink recruiting on behalf of FM Mattsson in Odense

In this new position as Product Sourcing Engineer you will become part of the R&D department in Odense. You will be responsible for your own product sourcing projects from suppliers across the world. Projects vary in size and complexity, and you will be a central player in defining and selecting products, as well as in ensuring that every product complies with the renowned Damixa design and quality standards.

Your tasks include:

 • Sourcing products from global suppliers
 • Design adjustments of existing products
 • Create and manage engineering change request with suppliers
PeopleLinkTeknisk Designer

PeopleLink søger for FM Mattsson i Odense

Du er del af et fagligt stærkt team, som er dedikeret til at skabe smukke produkter i dansk design. Produkterne er baseret på nyeste teknologier og materialer, der placerer det kendte brand helt i front, når det gælder vand- og ressourceforbrug, sundhed og digitale løsninger.

Du kan se frem til en alsidig hverdag, hvor du indtager en aktiv rolle i den samlede udviklingsproces. Dine arbejdsopgaver spænder derfor over:

 • Fremstilling af brugerdokumentation i form af monteringsvejledninger og reservedelslister
 • Deltagelse i udformning af nye standarder for brugervejledninger
 • Vedligeholdelse af eksisterende vejledninger og reservedelslister
Masytec A/SRutinerede rejsemontører søges!

Masytec A/S

Vi er Danmarks førende aktør inden for professionelle smøre- og doseringssystemer fra SKF/Lincoln. Vi tilbyder komponenter og systemer til enhver opgave. Vi projekterer og installerer komplette systemer og er lagerførende indenfor alle de produktområder, vi repræsenterer.

Du får en meget selvstændig stilling, hvor du kommer til at montere virksomhedens automatiske smøresystemer og andre løsninger med fokus på kvalitet, som henvender sig til en bred skare af eksisterende og potentielle kunder inden for følgende målgrupper:

 • industrivirksomheder af enhver art
 • entreprenørmaskiner og land- og skovbrugsmaskiner
 • lastvogne og vognopbyggere
 • marine og offshore
SIMAC
Adjunkter/lektorer

SIMAC, Svendborg

På SIMAC er du med til at uddanne fremtidens ledere til Det Blå Danmark. Det er her den nyeste maritime viden skabes og formidles. Du er med til at sikre, at fremtidens maskinmestre, skibsofficerer og skibsførere får de bedste kvalifikationer med sig ud i verden, fra deres uddannelse på SIMAC.

Din primære opgave er selvstændigt at varetage undervisning i tildelte fag på vores uddannelser. Derudover deltager du i national og international forskning samt projekter, igennem hvilke du er med til at præge og sætte dagsordenen for maritim udvikling og undervisning.

Vi tilbyder

 • En fast stilling på fuld tid eller efter nærmere aftale
 • Et fastlagt introforløb med tilknyttet mentor
 • Opkvalificering på det pædagogiske område
SIMAC
PeopleLink
Maskiningeniør

PeopleLink søger for Lykkegaard A/S i Ferritslev

Trives du i snitfladen mellem teknik, kunder og produktion?

Som ingeniør hos Lykkegaard A/S bliver du del af et lille ingeniørteam, som udvikler og sælger unikke pumpeløsninger til en række industrier over hele verden.

Specielt for virksomheden udvikles og produceres pumperne på fabrikken på Fyn, og man har derfor alle kompetencer samlet på et sted.

Ingeniører og teknikere beregner, konstruerer og produktionsforbereder, mens faglærte håndværkere fremstiller kundespecifikke løsninger i forskellige materialer fra Duplex stål til PE under hensyn til energieffektivitet, holdbarhed og lav TCO.

Projekterne gennemføres altid i et tæt samarbejde med kunderne, som både kan være internationale systemleverandører eller slutbrugere f.eks. indenfor forsyningsbranchen eller aqua-kultur.

AMBIZZIONPLC-specialist til højprofilerede proceslinjer

AMBIZZION søger for Roll-O-Matic A/S i Vissenbjerg

Har du en el-teknisk baggrund og solidt kendskab til PLC-programmering? Er du kvalitetsorienteret og kan bidrage praktisk med sikringen af den systemmæssige dokumentation for såvel kunder som kolleger? Vil du – sammen med kompetente og engagerede kolleger – fuldende billedet af den perfektionisme, Roll-o-Matic konstant tilstræber i alle leverancer?

Med reference til virksomhedens Electrical Design Manager, vil du som del af udviklingsteamet, bidrage med dine stærke kompetencer til at udvikle, programmere og sikre den el-tekniske dokumentationen. Udviklingsteamet består af erfarne teknikere, samt el- og maskiningeniører.

Dine væsentligste opgaver

 • Udvikling, tilpasning og vedligehold af PLC-programmer med tilhørende Motion Control.
 • Etablering og opdatering af dokumentation og manualer til internt, såvel som eksternt brug.
 • Deltagelse ved interne Indkøringstests.
Teknologisk Institut
Robot- og automationskonsulent med god forretningsforståelse

Teknologisk Institut, Odense

Som konsulent vil dine primære arbejdsopgaver ligge inden for forretningsudvikling af kommercielle teknologiudviklingsprojekter sammen med primært danske industrivirksomheder. Derudover er Teknologisk Institut en central aktør i forsknings- og udviklingsprojekter (F&U) inden for robotteknologi både på den danske og den europæiske robotscene.

Teknologisk Institut

Gennem deltagelse og ledelse af disse projekter udvikler og demonstrerer vi nye koncepter samt implementerer dem i den danske industri i samarbejde med førende vidensinstitutioner og virksomheder.

Du indgår i et dynamisk center med et højt og bredt fagligt niveau. Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

 • Udvikle porteføljen af kommercielle opgaver og projekter primært sammen med danske industrivirksomheder.
 • Rådgive danske virksomheder om robot- og automationsteknologi.
Teknologisk Institut
Teknologisk Institut
Robotingeniør til fremtidens avancerede industrirobotter

Teknologisk Institut, Odense

Teknologisk Institut i Odense søger en anvendelsesorienteret og kreativ robotingeniør, der brænder for at gøre en forskel for dansk industri med nye idéer til banebrydende robotløsninger.

Dine primære arbejdsopgaver ligger inden for udvikling af avancerede robotløsninger og hvor der ofte er krav om høj fleksibilitet. Fleksible robotter har netop nu deres helt store indtog i dansk industri, hvor tæt samarbejde mellem menneske og robot, kollaborative robotter, kompakte og modulære robotceller og avanceret software og sensorteknologi giver helt nye muligheder.

Teknologisk Institut

Dine primære opgaver vil indebære følgende:

 • Udvikle og implementere løsninger til morgendagens robotudfordringer
 • Bryde grænserne for hvilke anvendelsesmuligheder robotter kan have i dansk industri
 • Integrere moderne teknologier til styring og programmering af robotter og automationsanlæg
Teknologisk Institut
TEMP TEAM A/SSelvstændig og kompetent servicetekniker/kølemontør

TEMP TEAM A/S søger for DeLaval A/S

Er du teknikeren, der stortrives i en selvstændig rolle? Sætter du en ære i at yde den bedste service hver gang? Ønsker du et job med fleksible arbejdsdage, og hvor du trives med at være til rådighed for kunderne i hele Sydjylland og Vestfyn – så læs videre her.

Du bliver kundernes vigtigste servicepartner, når DeLaval-udstyr skal serviceres og repareres. Efter grundig uddannelse i DeLavals produkter vil du vil komme til selv at stå for planlægningen og løsninger af opgaver – dvs. reparation, optimering og servicering på køleanlæg/køletanke direkte hos landmændene.

Dine primære arbejdsopgaver omfatter således:

 • Reparation og servicering af køleanlæg
 • Opstart og idriftsættelse af nye anlæg
EL:CON A/S
CTS-teknikere til EL:CON Bygningsautomatik

EL:CON A/S, Hornslet, Odense, Glostrup eller Svenstrup

Vi søger lige nu CTS-teknikere til både Jylland, Fyn og Sjælland. Vores afdeling for bygningsautomatik er landsdækkende, og som specialister inden for styring og regulering af ventilations-, varme- og lysanlæg er vores kompetencer efterspurgte. Derfor har vi brug for flere dygtige kolleger med erfaring inden for CTS.

Du har base i vores afdeling i enten Hornslet, Odense, Glostrup eller Aalborg (Svenstrup), hvorfra du kan komme til at løse opgaver for kunder i hele landet. Projekter rangerer fra mindre opgaver som implementering af lysstyring til de helt store projekter, hvor vi leverer totalløsninger i form af styring og regulering af lys, varme, ventilation, alarmer m.m.

EL:CON A/S
Sonnimax A/SServicetekniker – Anlæg og maskiner

Sonnimax A/S, Middelfart

* Inspektion * Service og reparation * Optimering * Opstilling af anlæg

Med udgangspunkt fra virksomheden i Middelfart får du selvstændigt ansvar for at gennemføre service- og reparationsopgaver hos vores kunder over hele landet. Dine opgaver spænder bredt, lige fra de indledende inspektioner og gennemgang af anlæg, til udarbejdelse af rapporter, teknisk fejlfinding samt regulære service- og reparationsopgaver. Du kan arbejde selvstændigt og er klar til at løse mangeartede opgaver i en særdeles travl hverdag.

Du bliver således medansvarlig – og en afgørende faktor for virksomhedens kundetilfredshed, ligesom du kommer til at bidrage positivt til teamet og fællesskabet.

Blue Ocean Robotics ApSSenior Robotics Architect

Blue Ocean Robotics ApS, Odense

We make robots for humans enabling people around the world to do their job with better health and safety while also improving their productivity, skills and eventually their quality-of-life.

We expect you to have some years of experience and a proven track record as a Senior Robotics Architect from a relevant industry. You will be part of the Robot Architects team responsible for technical support and know-how across our portfolio of robot development projects, as an expert solving technical challenges and do follow-ups, as well as contributing to longer-term technology projects under our Visionary Robot Projects umbrella.

Need to have experience for the position:

 • In mechatronic system integration including calibration of mobile robots.
 • Robot hardware design including board design
 • Experience with motors and motor controllers.
Fyns Smedejerns Trapper A/SIngeniør/Produktionsteknolog/Projektleder

Fyns Smedejerns Trapper A/S, Broby

Er du klar til en dagligdag med fart på og hvor du i samarbejde med et dynamisk, ungt team er i kontakt med landets førende arkitekter og ingeniører og omkring designet på de mest spændende byggerier i DK?

Jobbeskrivelse

 • Projektering af stålkonstruktioner, trapper, altaner, og et utal af andre ting til byggeriet i Danmark, Island, Færøerne, Tyskland og Norge.
 • Kontakt til og vejledning af værksted og montageafdeling.
 • Projektstyring af dine egne projekter.
 • Kontraktforhandling.
 • Indkøb af dele som indgår i dine projekter.
FOGH NISSEN ManagementIndustry Key Account Manager

FOGH NISSEN Management søger for Habasit

Store internationale kunder – stor selvstændighed og stor indflydelse – karrieremuligheder

Vi søger en erfaren udadvendt person, der ser hele verden som sin arbejdsplads, og som har lyst til at arbejde med de allerstørste kunder inden for produktion af maskiner til fødevareindustrien. Du vil blive en del af et stort internationalt salgs- og marketingteam, og du vil få direkte reference til chefen for Salg og Marketing i hele Habasit-koncernen. Habasit, med hovedsæde i Schweiz, blev etableret i 1946 og har længe været verdens førende producent af transportbånd og drivremme.

Mobile Industrial Robots A/S
Quality Technician

Mobile Industrial Robots A/S, Odense

Are you passionate about technology, quality and processes and considered a ‘go to’ person?

Mobile Industrial Robots A/S

We are a fast-growing company, and development of products are of course happening at a high pace. This means that you will enter a highly dynamic role, where you will have to juggle between different quality tasks, administrative work and quality improvement projects.

Your key tasks will be to:

 • Perform incoming control – inspecting parts according to drawings and specifications
 • Handle ‘golden samples’
 • Handle tools used for incoming control
Mobile Industrial Robots A/S