43 job matcher din søgning 43 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

POULSENTeknisk supporter til Danmarks største biogasproducent

POULSEN søger for Nature Energy i Odense

Målrettet og struktureret tekniker til førende virksomhed i den grønne omstilling.

Kan du bruge dine tekniske færdigheder til at sikre optimal drift på alle Nature Energy’s biogasanlæg i Danmark? Vil du have en central rolle i udviklingen af grøn energi i en virksomhed i vækst? Og har du lyst til at arbejde i en virksomhed, der også investerer i din udvikling? Så kan du være den tekniske supporter, vi søger til Nature Energy i Odense.

Du driver tværfaglige vedligeholdelses- og forbedringsprojekter fra idé til implementering og sikrer løbende videndeling mellem driftssupport og projektteamet i forbindelse med design af nye biogasanlæg og ombygninger.

PeopleLinkProjektkoordinator

PeopleLink søger for Vand og Affald i Svendborg

Du øger genanvendelse og direkte genbrug af affald ved at projekterne forankres internt.

VA er godt i gang med at implementere affaldsløsninger i Svendborg Kommune, der skal øge genanvendelse og direkte genbrug af affald. Omlægningen af dagrenovation og indsamling af genbrugsmaterialer og haveaffald er de første store projekter, og der er flere på vej.

Din opgave bliver i tæt samarbejde med VA’s projektansvarlige at sikre, at alle projekter bliver godt forankret internt i organisationen. Projekterne spænder konkret fra at implementere tekniske anlæg over indkøbsprojekter til serviceløsninger til borgerne.

Du er ofte med fra start til slut, og dit fokus er, at projekterne planlægges og gennemføres med en helhedsorienteret og involverende tilgang. Du er derfor i lige så høj grad facilitator, som Projektkoordinator.

SKAKO Concrete A/S
Produktionsteknolog maskiningeniør

SKAKO Concrete A/S, Faaborg

Vores projektafdeling udvikler sig løbende i takt med SKAKO’s fortsatte vækst, og vi søger nu endnu en produktionsteknolog/maskiningeniør til et kompetent og imødekommende team. Ønsker du at blive en del af en sund, international virksomhed med en handlings- og teamorienteret kultur? Så er du måske vores nye kollega?

Opgaverne:

 • Teknisk afklaring og kravspecificering af anlæg og udstyr sammen med sælgere og projektledere
 • Udfærdigelse af projektlayout
 • Udvikling og konstruktion af udstyr og anlæg

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en spændende og fremtidsorienteret virksomhed med en mangeårig historik og gode, dygtige kolleger.

SKAKO Concrete A/S
Danfoss A/S
Technical designer, Danfoss Fire Safty ID: 17745

Danfoss A/S, Odense

Danfoss Firesafty (DFS) i Odense søger lige nu en teknisk designer til vores CAD-centre, som er klar på at blive udfordret på sin tekniske viden og praktiske kundskaber, og som vil være med til at sikre, at produktionsgrundlaget altid er opdateret og står helt skarpt.

Hos os er kvalitet vores absolutte hovedfokus og du er med til at sikre dette ved følgende opgaver:

 • Detaljeret mekanisk konstruktion i samarbejde med Innovation & Development.
 • Opbygge nye samt vedligeholde eksisterende mastermodeller med konfigureringsfeatures.
 • Opbygge styklister og tegninger der matcher vores produktionssetup.
Danfoss A/S
Door System A/S
Servicemontør

Door System A/S

Door System A/S søger en servicemontør til at udføre reparationer og service på rustfrie og galvaniserede ståldøre, porte, ramper, sluser m.m. samt hjælpe ved montage af nye installationer, når der er behov for det.

Vores døre er unikke og det samme er vores kunder, derfor skal du kunne håndtere mange omstillinger i løbet af en arbejdsdag, være interesseret i at pleje gode kunderelationer, og aldrig gå på kompromis med kvaliteten af dit arbejde.

Du kommer til at indgå i et stærkt team med vores andre montører, hvor man hjælper hinanden med at komme i mål med opgaverne.

Door System A/S
Eltronic a/s
Projektleder med fokus på SCADA & MES

Eltronic a/s, Hedensted

Som Eltronics nye Projektleder kommer du til at indgå i et tæt samarbejde med vores industrielle kunder og fungere som deres tekniske sparringspartner, hvor du er med til at forme kundens fremtidige løsninger indenfor SCADA & MES.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Deltagelse i tilbudsgivning, kontraktforhandlinger, projektspecifikation og efterfølgende projekteksekvering.
 • Teknisk sparring internt og med kunden.
 • Rådgivning af kunden på løsningsmuligheder, der løser deres specifikke behov.
Eltronic a/s
Brüel & Kjær Vibro GmbH
Technical Leader/diagnostic engineer (M/F/D)

Brüel & Kjær Vibro GmbH, Denmark

Brüel & Kjaer Vibro (B&K Vibro) is looking for a skilled and experinced

TECHNICAL LEADER/DIAGNOSTIC ENGINEER (M/F/D)

to join our team in Denmark.

This exciting role is a key player in our strive to extend our Remote Monitoring offerings to customers in Wind and Industrial Industries. Besides being the Technical Leader/Diagnostic Engineer of our global team and ensure continuously high customer satisfaction, a close cooperation with our I&D and Sales department are necessary to constantly focus on needs for improvement of our monitoring methods and services.

Talent for People ApS
Global Operations Project Manager

Talent for People ApS recruiting on behalf of Fiberline Composites A/S in Middelfart

Establishing and starting up production sites on a global scale – solid project management experience

Project scoping – resources internally and externally – schedule execution

With reference to and in collaboration with the company’s COO as well as in collaboration with the Senior Project Manager – Globalization, as the Global Operations Project Manager, you are tasked with defining the project resources necessary for the project that includes multiple production sites. You will be jointly responsible for the project budget for establishing and starting up each new site. Your main focus in the job is the technical "ramping up" of production according to the agreed plan and on the agreed time.

Gastech-Energi A/SGastech-Energi A/S samler på Danmarks bedste energi-montører – vil du også med på holdet?

Gastech-Energi A/S

Gastech-Energi A/S er Danmarks største private virksomhed for varmeservice. Vi har 60.000 kunder, og de er glade for os. På TrustPilot vurderes vores service som ”Fremragende”. Vil du være med til at fortsætte denne udvikling? Brænder du for at arbejde som servicemontør for gasfyr og/ eller varmepumper? Så kontakt os hurtigst muligt.

De konkrete opgaver er flg.:

 • Opstart og indregulering af nye installationer
 • Eftersyn i forbindelse med abonnementsservice
 • Fejlfinding og problemløsning ved driftsproblemer
 • Vagtordning (turnusordning)
Bravida Danmark A/S
Sprinklertekniker til serviceopgaver på Fyn

Bravida Danmark A/S

Vi har mange sprinkler serviceopgaver og serviceaftaler og søger derfor en tekniker til Bravida i Odense og omegn. Dine arbejdsopgaver vil være sprinkler service, vedligehold og årlig eftersyn af sprinklercentraler.

Vi forventer, at du brænder for at levere et professionelt stykke arbejde, så har du en Sprinklertekniker gemt i maven er jobbet måske noget for dig.

Vi tilbyder:

 • Et job med frihed under ansvar i et team af dynamiske og dygtige kolleger.
 • En afdeling med højt til loftet og en humoristisk og uformel tone.
Bravida Danmark A/S
SAM InternationalProjektleder

SAM International søger for Bjerne Jensen A/S i Odense

Vil du være ansvarlig for el-tekniske projekter indenfor datacentre? Har du erfaring med og evnen til at styre komplekse projekter? Og vil du trives i en rolle, hvor du har til ansvar at sikre løsninger til internationale kendte virksomheder?

Som projektleder hos Bjerne Jensen A/S bliver du ansvarlig for en række el-tekniske projekter. Din vigtigste opgave er at sikre, at projekterne bliver leveret i henhold til de indgåede aftaler med kunderne, som vil være datacentre og andre erhvervskunder fordelt over hele Danmark.

SAM International er én af Nordens største HR & rekrutteringsvirksomheder, vi har igennem mere end 25 år arbejdet med at skabe det rigtige match mellem kandidater og virksomheder. Vi lever efter visionen ‘Value Through People’. Vi er 70 passionerede medarbejdere på verdensplan fordelt på 14 markeder.

SH Group A/SProjektchef til vækstvirksomhed

SH Group A/S, Svendborg

- nyoprettet stilling i den maritime industri

Er du en strategisk og synlig leder med stærke kommercielle evner? Har du kendskab til den globale maritime industri og måske naval/defence? Kunne du tænke dig at være med til drive et ekspanderende forretningsområde i en virksomhed med omfattende in-house produktion og flere nye patenter? Så er det måske noget for dig at blive Projektchef hos SH Group!

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.

 • Overordnet strategisk etablering og drift af ekspanderende forretningsområde
 • Kommerciel styring af projekter indenfor mekanik, hydraulik, el og automation
 • Sparring med projektledere og organisationen om konkrete projekter ved behov
 • Styre økonomisk overblik over projekter
Profil Search
Afdelingsleder – Slanger og hydraulikkomponenter – Fyn

Profil Search søger for Hydroscand A/S i Odense

Trives du med ansvar og direkte BTB salg?

Hvis du med et glimt i øjet kan svare ja til ovenstående har et højt ambitionsniveau og samtidig vil være en nøglemedarbejder i en virksomhed med et stærkt brand, højt til loftet og power til at skabe vækst? Så har vi jobbet til dig.

Hydroscand, har med et succesfuldt koncept bestående af direkte salg til entreprenør, udlejningsvirksomheder og øvrig industri, kombineret med et stort markeds- og produktkendskab samt en effektiv slangeservice, oplevet en stigende vækstkurve i hele landet.

Til afdelingen i Odense, søger vi en stærk profil der får det fulde ansvar for afdelingens salg af virksomhedens komplette program indenfor industri- og hydraulikslanger, koblinger, rør og flanger, samt virksomhedens unikke SlangExpress service.

Søg information om virksomheden på www.hydroscand.dk.

Stenderup A/S
Udekørende entreprenørmontør søges til primært Midt- og Sydjylland samt Fyn

Stenderup A/S

 • Vil du være en del af vores hold af udekørende montører som selv planlægger sin dag og hvor to dage ikke er ens?

Du bliver en del af et værksted med gensidig respekt, høj faglig stolthed og en smule værkstedshumor,” fortæller din nye kollega, Finn Kornbeck.

Hos Stenderup A/S får du ansvar og stor indflydelse på din egen arbejdsdag. Arbejdstiderne er familievenlige; fra mandag til torsdag fra kl. 7.30 til 16 og fredag til 14.15. Vi praktiserer flekstid, så du er selv med til at tilrettelægge din arbejdsdag. Dit område bliver primært Midt- og Sydjylland samt Fyn.

Vi har mange ordrer, så du kan se frem til en dag, der går hurtigt, mens du sørger for at servicere og reparerer vores entreprenørmaskiner – typisk Gehl minilæssere og i fremtiden kommer der også gravemaskiner af et af de bedste brands på markedet. En sjælden gang imellem er du også i Stenderup på værkstedet.

Stenderup A/S
PeopleLinkProjektingeniør

PeopleLink søger for Assens Fjernvarme

Assens Fjernvarme er i fuld gang med at tilrette sig fremtidens energisystemer. Virksomheden var allerede i 1988 CO2-neutral – og er i dag helt i front med vindmølle-, solcelleanlæg og varmepumpe samt et 100% biobrændselsbaseret kedel/turbine-setup.

Du får derfor, som projektingeniør, en rigtig spændende mulighed for at bruge din viden om teknologi, energisystemer og ikke mindst de politiske rammevilkår – i den virkelige verden, tæt på forbrugerne og med få skridt til det anlæg som leverer varme og energi til forbrugerne på Vestfyn.

Et af virksomhedens fokusområder er at opbygge kritisk masse, til at fortsætte en stadig udnyttelse af de teknologiske muligheder, og et af dine første projekter bliver derfor, at være tovholder og primusmotor i en udvidelse af forsyningsområdet.

Flindt-Kristensen ApS
Maskiningeniør/Produktionsteknolog til Odense/Lindø kontor

Flindt-Kristensen ApS

FlindtKristensen er en ung dynamisk virksomhed, der beskæftiger 15 medarbejdere inden for design, konstruktion og beregning. Vores kunder findes primært inden for vind- offshore- og stålbranchen.

FlindtKristensen vækster, fordi kunderne har tillid til, at vi løser opgaverne professionelt, selvstændigt og til aftalt pris. Vi er kompetente og enormt engagerede i vores opgaver.

Vores mission er: Vi vil være industriens stærkeste samarbejdspartner og skabe implementér bare og bæredygtige løsninger i et udfordrende miljø.

Tænder du på spændende og udfordrende opgaver indenfor design, konstruktion og optimering af maskiner og svejste konstruktioner – så lover vi at levere udfordrende projekter, samt gøre dig til en del af et dygtigt ingeniørteam.

Flindt-Kristensen ApS
Jobindex A/S
Traveling Field Technician with a fondness for freedom and the open road

Jobindex A/S recruiting on behalf of MAKEEN Energy

Do you want a truly international work environment, cruising the northern European continent? In this position, you will help our industrial customers by servicing their LPG and LNG installations.

“For the right person this is the perfect job. You will get to explore Europe and have tremendous freedom to plan your travels around your private life,” Head of Group After Sales, Jens Nørbæk explains.

After a thorough introduction, you will:

 • Provide maintenance, repairs or handle more critical tasks
 • Train and instruct operators in new products, security measures, functionality and maintenance procedures

Read more about the job and apply here

Jobindex A/S
BROEN A/SProcesoperatør

BROEN A/S, Assens

Har du teknisk flair og interesse for teknik og robotteknologi? Har du skruet hænderne rigtigt på? Og vil du være en del af et uformelt miljø med dygtige og hjælpsomme kollegaer? Så er du måske vores nye kollega og procesoperatør, vi søger til vores produktion i Assens.

Vi giver dig mulighed for at blive udfordret på din tekniske kunnen, og sammen med dine kollegaer kommer du til at producere ventiler via vores højteknologiske maskiner. Du bliver en del af et team, der sammen laver løbende optimeringer af processer og værktøjer og sammen sikrer I lave omstillingstider og høje oppetider.

Dfi-Gruppen A/SServicetekniker med bopæl på Fyn - til ventilationsvirksomhed i vækst

Dfi-Gruppen A/S, Vildbjerg

DFI-Gruppen A/S søger en dygtig og selvstændig servicetekniker til servicering, eftersyn, fejlfinding, og reparationsopgaver.

En selvstændig stilling, hvor du som servicetekniker yder service til kunder i hele Danmark. Du får stor frihed omkring din egen hverdag. Dine opgaver udføres ofte selvstændigt med egen planlægning og gennemførelse af opgaverne i samarbejde med kunderne. Du får reference til serviceledelsen.

Væsentligste opgaver:

 • Eftersyn, service, fejlfinding, og reparationsopgaver af ventilationsanlæg samt styring.
 • Support og teknisk sparring med kunder.
 • Opstart og indregulering af ventilationsanlæg.
CivicaDriftschef

Civica, Odense

Er du en ambitiøs leder med erfaring med ledelse af ledere? Kan du sikre udvikling og effektivitet i opgaveløsningen i de områder du står i spidsen for? Er du drevet af at gøre dine medarbejdere til en succes og sikre en enestående arbejdskultur? Så er du forhåbentlig vores nye driftschef.

Som driftschef kan du se frem til at bred vifte af spændende opgaver, særligt:

 • Ledelse af hele driftsområdet på ca. 120 medarbejdere, heraf 9 inspektører som mellemledere samt ledelse af administrations serviceafdeling med 2 medarbejdere.
 • Arbejdstilrettelæggelse: Styre og organisere, at opgaverne bliver løst optimalt i driftsområderne
 • Iværksætte initiativer, som skaber bedre udnyttelse af eksisterende ressourcer