3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Farum Fjernvarme A.m.b.a.Maskiningeniør / maskinmester

Farum Fjernvarme A.m.b.a.

Vi har travlt med den grønne omstilling. Vores varmepumpeanlæg er ved at blive indkørt og vi er allerede i gang med nye grønne projekter som skal videreføre vores grønne omstillingsstrategi.

Er du vedholdende og kan du holde mange bolde i luften og tænke kreativt, så har vi en spændende stilling til dig her hos Farum Fjernvarme.

Vi har brug for en erfaren og praktisk anlagt driftsplanlægger til vores driftsteam. Erfaring indenfor drift af luft/vand varmepumpe og gaskedler mv prioriteres højt. Vi arbejder som led i vores planer om omstilling til bæredygtig varme med flere muligheder indenfor vedvarende energier på kort og langt sigt. Vi er i gang med at indkøre et 16MW varmepumpeanlæg samtidigt med at vi også ser på mulighederne for at sikre spidslast og nødforsyning gennem vores eksisterende olie- og naturgasbaserede kedler for at sikre stabil fjernvarmeforsyning.

Adecco.dkTekniker til dag- eller aftenhold

Adecco.dk søger for Grundfos A/S i Farum

Kunne du tænke dig at stå for den tekniske vedligeholdelse og rapportering i en højt avanceret produktion med højsensitive produkter? Lyder arbejdsopgaver som koordinering, fejlfinding og rapportering som lige noget for dig, og trives du med at være en daglig del af driften, samtidig med at du har det tekniske ansvar?

En del af dit arbejde vil udføres i renrums områder i fuld dragt, under kontrollerede temperaturer og gult lys. Samtidig vil du have ansvaret for opfølgning og indkøb til virksomhedens lager.

Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver bl.a. være:

  • Servicering af produktionen (heriblandt vedligeholdelse, reparation og forbedring af produktionsudstyr)
  • Vedligeholdelse og test af generatorer
  • Forhandling med leverandører angående kvalitetssikrede reservedele
Ibsen Photonics A/S
Application Specialist – OEM Spectrometers

Ibsen Photonics A/S, Farum

As an Application Specialist one of your primary tasks will be to help our customers with their electronics, software and optics development during integration of our spectrometers. This also requires that you research and test new technical solutions on your own initiative. After an initial training period, you will become responsible for global application support to our customers and sales engineers. You should expect some level of international travel and conference participation once the COVID-19 situation allows.

Your primary tasks will be the following:

  • Analysis and trouble-shooting of customer reported issues – including reproduction of the issues in our laboratory
  • Write documentation for best practice use of our products – including coding of small software examples
  • Communication via email, phone, and face-to-face meetings with our customers and sales engineers
Ibsen Photonics A/S