3 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

3 jobannoncer

Gem
Banedanmark

Tilsynsspecialist til stærkstrømsanlæg

Fredericia eller Ringsted

Se video om Banedanmark som arbejdspladsVil du føre tilsyn med stærkstrømsanlæg og bidrage til at opretholde en høj forsyningssikkerhed samt stabil togdrift?

Du er ansvarlig for at sikre, at vores entreprenører udfører aftalte opgaver og opretholder et højt fagligt niveau ved vedligeholdelsen af anlæggene. Du vil føre tilsyn med anlægselementer som perronbelysning, eltavler, pumper, nødforsyningsanlæg, fremmednetforsyning til tog, køl og ventilation m.m.

Banedanmark er en moderne arbejdsplads med gode rammer for et arbejdsliv i balance uden, at du skal gå på kompromis med dine faglige ambitioner.

Banedanmark
Gem
Ove Kock A/S

Serviceteknikere søges

Ringsted

Har du det bedst, når du skruer og reparerer, og når du bruger både dit hoved og dine hænder?

Vi søger nu 1 mand til vores afdeling i Ringsted. En udekørende servicetekniker med start på værkstedet i Ringsted til rep. og vedligeholdelse af renovationsbiler.

Vi tilbyder et yderst attraktivt job for både den nyuddannede eller den erfarne. Her kan du se frem til en hverdag med meget ordnede forhold, og ikke mindst gode lønvilkår med attraktiv fritvalgskonto.

Ove Kock A/S
Elgaard Mancom søger for S.D. Kjærsgaard A/S
Gem
Elgaard Mancom

Montør til opbygning og klargøring af entreprenørmaskiner

Ringsted

Med reference til værkføreren vil du i det helt nye servicecenter indgå i et fagligt stærkt team på pt. 5 medarbejdere.

Dine primære opgaver omfatter opbygning og klargøring af nye entreprenørmaskiner, så maskinerne står nøjagtigt, som kunden ønsker det.

Du får god sparring fra dit team, der består af både unge lærlinge og erfarne montører og du kan også sparre med montørerne i de andre afdelinger.

Elgaard Mancom

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV