29 job matcher din søgning 29 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 29 resultater.
Kleven & Partners Rekruttering ApSSenior Specialist, QA IT

Kleven & Partners Rekruttering ApS søger for Fertin Pharma i Vejle

 • Brænder du for kvalitetssikring og GMP?
 • Vil du arbejde i en virksomhed med stort fokus på kvalitetssikring?
 • Søger du et afvekslende job med gode faglige udviklingsmuligheder?

QA Pharma er opdelt i en driftsafdeling og en projektafdeling. Drifts-QA har 18 medarbejdere. Her arbejdes det med høj puls, mange opgaver, varer som skal ud og korte deadlines. I Systems & Projects arbejder 6 kollegaer med mere langsigtede opgaver – og hvor der skal findes den syvende.

Dit hovedansvar bliver at sikre compliance af virksomhedens IT Systemer i henhold til GMP-lovgivningen på relevante markeder samt i forhold til kundekrav.

Virksomhedens IT-platform inkluderer blandt andet SAP, MasterControl, LIMS og Empower. Fra din position i QA vil du få et vidtforgrenet netværk af stakeholders i organisationen, hvor samarbejdet med IT, Supply Chain og QC vil fylde mest.

Eurofins Miljø A/SKollega til nathold til prøveregistrering i Vejen

Eurofins Miljø A/S

Et vigtigt led i processen er håndteringen af prøverne fra kunderne i modtagelsesafdelingen, hvor vores dygtige medarbejdere sørger for korrekt registrering og neddeling, så prøverne kan videredistribueres til analyse. Til denne rolle søger vi endnu en ansvarsbevidst medspiller, der med sin evne for at holde overblik og struktur, kan bidrage til at det sker så effektivt som muligt.

Eurofins Miljø A/S

Som medarbejder på natholdet, kommer du til at indgå i et mindre team bestående af 4 medarbejdere. Din primære opgave vil bestå i at modtage og registrere prøver efter gældende procedurer. Dette omfatter bl.a. kontrol af sammenhæng imellem rekvisitioner/følgesedler og de modtagne prøver, samt registrering i laboratoriesystemet e-LIMS.

Bureau Veritas
Kemirådgiver

Bureau Veritas, Fredericia

Vi søger en Rådgiver (barselsvikariat) til kemidokumentation herunder sikkerhedsdatablade, kemikaliestyring mm.

Har du viden om kemikaliedokumentation, og synes du at det er spændende at dygtiggøre sig i lovgivningen inden for dette område? Til vores afdeling i Fredericia søger vi en kemiingeniør, cand.scient. eller lignende til et 1-årigt barselsvikariat i vores kemirådgivning.

Bureau Veritas

Med et af verdens stærkeste brands i ryggen får du muligheden for at gøre en forskel i en global og bæredygtig virksomhed. Bureau Veritas er Danmarks førende inspektions- og certificeringsvirksomhed. Vi gennemfører årligt mere end 5.000 virksomhedsbesøg. Vi drives af at gøre en forskel i den verden, vi lever i, og vi er på udkig efter dig, der drømmer om at sætte dit aftryk.

Som Rådgiver bliver du ansat i Bureau Veritas HSE A/S, som er en del af Bureau Veritas. Vi er Skandinaviens førende inden for kemi, farligt gods og sikkerhedsrådgivning.

Bureau Veritas
PolyTech A/SSenior Engineer Thermoplastics

PolyTech A/S, Bramming

As a Senior Materials Engineer, you will be responsible for specifying and qualifying thermoplastic materials for aerodynamic blade add-ons, lightning cables, cable clamps, and many other products. In addition, you will be in charge of developing sustainable practices for our line of thermoplastic products (currently in production and still to be developed).

Taking charge of the development of

 • Specifications and qualifications for thermoplastic materials
 • Sustainable practices to be applied within the thermoplastic products unit
 • Practical solutions for weathering and degradation of thermoplastic products

We offer you an exciting position at a company undergoing robust growth as it strives for improvements in providing customers with the most technically advanced and operationally effective solutions.

Roche Diagnostics A/STechnical Application Specialist

Roche Diagnostics A/S

Er du vores nye Technical Application Specialist med flair for stor kundetilfredshed? så læs videre.

Du bliver en del af et velfungerende og dynamisk team bestående af 13 serviceteknikere, 3 applikationsspecialister samt en del af teamet fra vores kundesupport.

Vi tilbyder en varieret hverdag med et spændende og udfordrende job med en blanding af online- og onsite-support i form af troubleshooting, reparationer og installationer på vores mange instrumenter på laboratorier i hele Danmark.

Opgaverne:

 • udførelse af alle opgaver i forbindelse med installation, forebyggende vedligehold samt akutbesøg på vores instrumenter i Danmark
 • sikre at kundehenvendelser håndteres professionelt og rettidigt
 • tæt samarbejde med bl.a. applikationsspecialister, IT-specialister og Customer Experience Partners
Roche Diagnostics A/S
MiljøministerietNaturstyrelsen Vadehavet søger en erfaren medarbejder til naturprojekter

Miljøministeriet, Gram

Kunne du tænke dig et job på en af Danmarks smukkeste arbejdspladser? Vil du have selvstændighed og ansvar? Hos Naturstyrelsen Vadehavet søger vi en ny projektmedarbejder, der bliver et centralt omdrejningspunkt for den samlede opgaveløsning på enheden.

Til at indgå i enhedens gruppe af projektmedarbejdere søger vi en dygtig medarbejder med stærke naturfaglige kompetencer. Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt være deltagelse i større og mindre projekter, fx gennemførelse af lavbundsprojekter og udtag af landbrugsjorder, men også andre projekter og driftsopgaver inden for enhedens arealportefølje vil være en del af dit arbejdsfelt hos os. Dertil kommer mulighederne for at deltage i projekter på tværs af hele Naturstyrelsen og i enhedens arealadministration - naturligvis afhængig af dine kompetencer og styrelsens behov.

AKVA group Land Based A/SSalgsingeniør med god teknisk og biologisk forståelse

AKVA group Land Based A/S, Fredericia

Vil du være del af en spændende virksomhed, som er førende indenfor levering af teknologi til akvakultur i hele verden?

AKVA Group

Du kan se frem til et alsidigt job i vores Salgsafdeling, hvor du vil blive del af et stærkt internationalt team af kolleger, heriblandt ingeniører, biologer, designere og maskinmestre. Salgsafdelingen beskæftiger sig både med projektsalg, forprojekter, 2D/3D-salgslayout og teknisk assistance til vores internationale kunder.

Dine opgaver kræver god teknisk og biologisk forståelse, så vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som biolog, kemiingeniør eller lignende og er stærk på vandkemi, fiskefysiologi eller lignende biologiske felter. Du har desuden min. 2 års relevant erfaring, en bred teknisk forståelse, er stærk i Excel og behersker dansk og engelsk på højt niveau. Kendskab til tegneprogrammer vil være en fordel.

FORCE Technology
Laborant til forbehandling af brændselsprøver

FORCE Technology, Vejen

Har du mekanisk og teknisk snilde? Har du forståelse for prøvehåndtering? Trives du med arbejdet i et kommercielt laboratoriemiljø? Vi har en spændende, ledig stilling i vores laboratorie i Vejen – er det din?

Du bliver en del af et team på mere end 15 højt kvalificerede medarbejdere fordelt på 3 laboratorier i Danmark. Vi er førende inden for brændsels- og restproduktanalyser i Danmark. Du vil primært skulle arbejde med at forbehandle brændselsprøver fra store emner til et niveau, hvor prøverne kan analy-seres i vores kemiske analyselaboratorium.

Din hverdag bliver præget af travlhed og selvstændig opgaveløsning. Arbejdet i højsæsonen (decem-ber til marts) kan medføre lange arbejdsdage, så det er nødvendigt, at du er fleksibel med hensyn til arbejdstid.

FORCE Technology
Eurofins BioPharma Product Testing A/S
Teknisk laborant med interesse i udstyr, mikrobiologi og kemi

Eurofins BioPharma Product Testing A/S

Brænder du for at arbejde med udstyr, kemi og mikrobiologi efter GMP? Er du klar til at blive en del af et nyt dedikeret team og have en hverdag, hvor to dage sjælendt er ens? Så har vi det rette job til dig.

Vi søger en teknisk og kvalitetsorienteret laborant som vil være med til at starte en ny afdeling op i metrologi og hermed være med til at sætte sit eget præg på afdelingen og opgaverne, således at det bliver en succes.

Eurofins

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Vedligeholde, kontrollere og kalibrere udstyr i mikrobiologiske og kemiske laboratorier
 • Samarbejde på tværs af afdelinger/ stor berøringsflade til alle afdelinger
 • Undersøge afvigelser relateret til udstyr
Arla Foods amba
Environmental Specialist - Esbjerg

Arla Foods amba

Vil du være en del af et mejeri i rivende udvikling, hvor du varetager en nøglerolle og er med til at skabe succes for vores miljømål?

Du bliver en del af et mejeri på 400 kolleger, der fremstiller nogle af fremtidens produkter, herunder plantebaserede drikke og langtidsholdbare mejeriprodukter som fx Matilde Kakao, Starbucks-produkter samt Karolines supper og saucer. Her træder du ind i QEHS-afdelingen, hvor et stærkt team af specialister står klar til at tage godt imod dig.

Helt konkret får du bl.a. ansvar for at:

 • indberette energinøgletal i UL360-database samt følge op på nøgletal ugentligt
 • sikre indberetning til kommunen og følge op på vilkår fra Miljøstyrelsen iht. krav i tilslutningstilladelsen/miljøgodkendelsen
 • være kontaktperson ift. affald, vejledning, procedurer, udstyr etc., ligesom du er i løbende dialog med leverandører
Arla Foods amba
Eurofins Miljø A/SKemiker/kemiingeniør til Eurofins metalafdeling

Eurofins Miljø A/S, Vejen

Vi søger en ung og frisk kemiker/kemiingeniør, som kan indgå i vores stærke team bestående af 20 engagerede og motiverede medarbejdere. Stillingen er et barselsvikariat og er dermed begrænset til 1 år.

Dine primære opgaver vi være beregning af resultater, besvare mails vedrørende levering af resultater, samt sikre at kvaliteten af resultaterne lever op til de givne krav og standarder. Derudover vil dine opgaver indebære troupleshooting på ICP-OES og ICP-MS apparater, varetagelse af præstationsprøver, håndtering af reklamationer, samt diverse ad hoc-opgaver.

Eurofins Miljø A/S

Som kemiker/kemiingeniør i metalafdelingen i Vejen, vil du opleve en spændende hverdag med forskellige og utrolig vigtige opgaver – alt sammen i et miljø, hvor det sociale aspekt vægtes højt. I afdelingen sætter vi stor pris på en fri omgangstone, hvor der skal være plads til at have det sjovt samtidig med at vi har fokus på opgaven.

Controlled Polymers A/S
Laboratorietekniker

Controlled Polymers A/S, Ribe

Du har hermed mulighed for at blive en del af vores højt kvalificerede laboratorieteam, hvor du vil arbejde med vores skræddersyede teknologier til at designe, matche og teste farvemasterbatches, special dispersioner og special compounds, der overholder virksomhedens standarder og kundekrav. En baggrund i polymer og fibre er en fordel samt erfaring med støbning af polymerer.

Ansvar

 • Udvikling af nye masterbatch-produkter for at imødekomme kundefarve og tekniske specifikationer inden for kommercielle krav
 • Bestemme kriterier for fysiske egenskaber
 • Teknisk assistance til salgs-, marketing- og produktionsafdelinger
HedeDanmark A/S
Medarbejdere til natur- og vandløbspleje

HedeDanmark A/S, Kolding

Er du et naturmenneske, som elsker at arbejde i det fri? Og har du erfaring med vedligeholdelse af vandløb og pleje af naturarealer? Så har vi et godt job, som du bør overveje at søge!HedeDanmark A/S

Vi søger medarbejdere, som vil arbejde med vedligeholdelse af vandløb, pleje af natur og træfældning mv. i Sydjylland. Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kolleger. Vores kunder er bl.a. private virksomheder, forsyninger, fonde, kommuner og staten.

Du bliver en del af Landskab Vest med tilknytning til Sydjylland, hvor vi er 2 projektledere og 4 medarbejdere.

HedeDanmark A/S
A/S Dansk ShellKemiingeniør

A/S Dansk Shell, Fredericia

Har du lyst til at bruge din faglige viden i en stærk teknologiafdeling, hvor dagligdagen præges af en kombination af driftsstøtte og projektudvikling i samarbejde med mange forskellige faggrupper.

Du kommer til at indgå i et team af kemiingeniører i teknologiafdelingen. Teknologiafdelingen er en støttefunktion, der giver teknisk støtte til planlægning-, drift- og projektafdelinger på raffinaderiet.

De primære opgaver er:

 • Monitorere og optimere vores produktion
 • Udvikle anlægsændringer fra idestadie til konceptdesign og detaljeret design
 • Deltage i opstart og implementering af anlægsændringer
Rambøll
Erfaren konsulent/chefkonsulent inden for affaldsindsamling og udbud (flere lokationer)

Rambøll, København, Esbjerg, Vejle, Aarhus, Aalborg, Herning, Odense

Kom og bring din ekspertise inden for affaldsindsamling og udbud i spil, når du hjælper vores kunder med at udvikle det danske affaldssystem.

Rambøll

For at blive en succes i jobbet er det afgørende, at du har erfaring inden for affaldssektoren og kan vise gode resultater inden for salg og forretningsudvikling i konsulentbranchen. Er du vores nye erfarne konsulent eller chefkonsulent? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Du kan derfor vælge, om du vil ansættes i Aalborg, Aarhus, Herning, Esbjerg, Vejle, Odense eller Ørestaden ved København. Det vigtige er dig og dit talent, og ikke hvor du bor, eller hvem du er, når du har fri.

Rambøll
Eurofins Steins Laboratorium A/S
Driftsorienteret kemiker til kemisk laboratorium

Eurofins Steins Laboratorium A/S, Vejen

Hvad siger du til at blive en del af et team hvor sparring, udvikling og trivsel er sat i højsædet? Som kemiker i vores kemiske laboratorium, kan du være med til at sikre vores kunder kvalitet og rettidige resultater på deres prøver.

I samarbejde med dine kolleger; kemikere, laboranter, labratorieassistenter og kunderådgivere, vil du være med til at bidrage til at produktionen i vores laboratorium sker effektivt og kvalitetsmæssigt korrekt.

Du vil med din erfaring og kompetencer få ansvaret for kvalitet og levering på en række analyseområder. I tæt sammenspil med dine kolleger vil dine opgaver blandt andet inkludere­:

 • Udvikling, validering og vedligehold af analysemetoder
 • Indkøring og vedligehold af analyseudstyr og instrumenter
 • Planlægning og implementering af udviklingsprojekter
Eurofins Steins Laboratorium A/S
Foodjob Nordic
Senior Project Manager med erfaring fra procesindustri

Foodjob Nordic søger for Fertin Pharma i Vejle

Foodjob Nordic søger nu en teknisk velfunderet Senior Project Manager til Fertin Pharma i Vejle. Den rette kandidat bliver en del af verdens førende B2B-leverandør inden for udvikling og produktion af nikotintyggegummi.

Du får medansvar for projektledelse og gennemførelse af virksomhedens udviklingsprojekter. Du vil være med i starten og under produktudviklingen, men vil først i den sidste fase have projektledelsesansvaret alene. Med til opgaven hører at sikre effektiv styring af virksomhedens udviklingsprojekter baseret på solid planlægning, valide data, effektiv opfølgning og kommunikation.

Stillingen indbefatter også identifiikation og udvikling af SC kapabilities, som du identificerer tidligt i projektforløbet. Kapabilities udvikles ofte i samarbejde med technical engineering, fabriksledelsen, vedligehold eller SC management.

Foodjob Nordic
Eurofins Milk Testing Denmark A/SKollega til udvidelse af produktionen i vores SARS-CoV-2 laboratorium

Eurofins Milk Testing Denmark A/S, Vejen

I øjeblikket søger vi en dygtig laborant til en fast stilling i vores serologiske laboratorium, indenfor PCR og Elisa analyser.

Du kommer til at arbejde i en afdeling, der analyserer prøver fra husdyr- og levnedsmiddelproduktion for forskellige sygdomme vha. ELISA og/eller PCR metoder. Vi beskæftiger os endvidere med test af overfladesvabre, mundbind og spildevandsprøver for coronavirus (SARS-CoV-2) via ekstraktion af RNA og efterfølgende real-time PCR analyse.

Du vil deltage i processen fra analysens start i laboratoriet til analysens aflæsning og godkendelse. For PCR vil du primære arbejde med analyse af mælkeprøver for mastitisbakterier samt fødevareprøver for diverse patogener vha RT-PCR. For ELISA vil det primært være analyse af mælkeprøver for drægtighed eller ParaTB. Men analyser på andre matriser vil også kunne forekomme.

Eurofins Milk Testing Denmark A/S
Eurofins Vitamin Testing Denmark A/SLaborant til laboratorium i vækst

Eurofins Vitamin Testing Denmark A/S, Vejen

Eurofins Vitamin Testing, Denmark A/S er et verdensførende globalt kompetencecenter, der primært analyserer vitaminer og aminosyrer. Vi servicerer fødevare-, foder- og petfood-industrien over hele verden igennem et tæt samarbejde med vores internationale Eurofins partnere ved at tilbyde analyser af mange forskellige parametre på talrige typer produkter.

Vi søger en dygtig og ansvarsbevidst laborant eller lignende til vores aminosyre- og vitaminkompetencecenter, som gerne vil bidrage med faglighed og god stemning i vores afdeling, og som har lyst til at være en del af vores fortsatte succes.

Vi har travlt, og vi søger dig, som har fokus på kvalitet og vil løfte i flok sammen med vores dygtige team.

Eurofins Vitamin Testing Denmark A/S
Energinet
Bliv graduate hos Energinet

Energinet, Fredericia eller Ballerup

Energinet

Vær med til at sikre 100 % grøn omstilling af energisystemerne, som er en af de væsentligste nøgler til at bremse de globale klimaforandringer. Som graduate i Energinet får du fra start en masse ansvar, får udvist tillid og lærer nyt og udvikler dig hver dag.

Som graduate hos Energinet indgår du i et toårigt program, hvor du har turnus i tre forskellige afdelinger – afhængig af din baggrund og dine udviklingsønsker.

Undervejs i programmet tilbyder vi dig relevante kurser, en mentor, en buddy, et unikt netværk med de øvrige graduates samt sparring med ledelsen og HR i forhold til, hvordan du kan udvikle dig. Du er ikke garanteret fastansættelse efter programmet, men du er garanteret et udviklingsforløb, som udgør et stærkt fundament for din videre karriere som specialist, projektleder eller leder.

Energinet