26 job matcher din søgning 26 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 26 resultater.
Eurofins Steins Laboratorium A/S
Laborant til kemisk laboratorium

Eurofins Steins Laboratorium A/S, Vejen

Hos Eurofins Steins Laboratorium A/S hjælper vi virksomheder indenfor foder- og fødevare­brancherne ved at kvalitetssikre og kontrollere deres råvarer, produkter og processer. Vi er stolte af at tilbyde markedets bredeste produktsortiment, kombineret med stor ekspertise indenfor de klassiske kemiske og mikrobiologiske analyser. Vi anvender også mange nye teknologier, som blandt andet kan anvendes til afdækning af fødevaresvindel og fødevareægthed.

Du kommer til at arbejde både selvstændigt og i teams, hvor du leverer resultater af høj kvalitet, til den planlagte deadline. Herudover vil du, sammen med resten af laborant-teamet, være en aktiv del af afdelingens projekter i forbindelse med forbedringer af metoder, udstyr, kvalitet, ergonomi og leveringstider.

Eurofins Steins Laboratorium A/S
Qiagen GmbhCustomer Solution Manager Infectious Diseases

Qiagen Gmbh

Do you thrive working with sales, science and people and would you like to become part of a small but dedicated team of clinical sales people serving the hospitals and clinical labs in Denmark?

We are a team of sales, support and service people who value a high intensity work day and a relaxed and humorous tone and we are looking for a new colleague.

Your tasks will include:

 • Responsible for sales of QIAGEN clinical product portfolio in Denmark.
 • Develop and execute territory strategy to meet/exceed budget.
 • Work with QIAGEN specialists to achieve sales targets and offer complete solutions to our customers.
Eurofins Vitamin Testing Denmark A/SLaborant med interesse for HPLC

Eurofins Vitamin Testing Denmark A/S, Vejen

Eurofins Vitamin Testing A/S er Eurofins gruppens internationale vitamin kompetencecenter, og vi beskæftiger mere end 100 højt kvalificerede og erfarne kemikere, ingeniører, laboranter og assistenter. Vi er specialiserede inden for analyser af vitaminer og aminosyrer, som udføres for vores Eurofins-partnere og deres kunder over hele verden.

Er du laborantuddannet eller lignende, og har du lyst til at bidrage med din høje faglighed og gode stemning i vores afdeling, er det måske dig, vi er på udkig efter. Vi har lynende travlt og søger dig, som har fokus på kvalitet og vil løfte i flok sammen med vores dygtige team.

Eurofins Vitamin Testing Denmark A/S
PolyTech A/SMaterials & Process Engineer/Specialist

PolyTech A/S, Bramming or Herning

In Material & Processes we are involved in the entire design phase from specifying the materials going into our products, processing and prototyping of new products to securing the material supply to our factories in Denmark, China and Mexico.

You will be working in a project organization and will have a wide contact sphere, internally in PolyTech as well as externally with suppliers and at customers.

Typical tasks will be:

 • Material and Process input in the development of new products
 • Specification and qualification of new materials for new or current products
 • Specification of operational production requirements
Eurofins Milk Testing Denmark A/SLaborant med interesse i ELISA og PCR analyser

Eurofins Milk Testing Denmark A/S, Vejen

Er du uddannet laborant, bioanalytiker eller har du en lang videregående uddannelse indenfor det naturfaglige område samt erfaring med ELISA og PCR og søger mere erfaring fra et laboratorium, så hører vi gerne fra dig.

Du kommer til at arbejde i en afdeling, der analyserer prøver fra husdyr- og levnedsmiddelproduktion for forskellige sygdomme vha. ELISA og PCR metoder. Du vil deltage i processen fra analysens start i laboratoriet til dens afslutning og godkendelse. De primære analyser du vil komme til at arbejde med, er analyse af mælkeprøver for forskellige antistoffer og mastitisbakterier samt fødevareprøver for diverse patogener vha RT-PCR.

Eurofins Milk Testing Denmark A/S
Tican Fresh Meat A/S
Procesteknolog/laborant

Tican Fresh Meat A/S, Brørup

Vil du være med til at udvikle og optimere kvalitetsstyringssystemet og egenkontrollen? Er du faglig velfunderet og kan du skabe engagement og resultater omkring dig? Så er det måske dig vi søger?

Vi søger en erfaren medarbejder til afdelingen for fødevaresikkerhed, med lyst til at tage ekstra ansvar i hverdagen på afdelingen. Du bliver en del af et engageret team på 5 medarbejdere, hvor humor og høj faglighed er en vigtig del af hverdagen. Arbejdstiden på hverdage er mellem kl. 05:30 og 13:30. Der kan forekomme enkelte arbejdsdage i weekenden. Du vil periodevis afløse med natarbejde.

Jobbet:

 • Planlægge og gennemføre prøveudtagning.
 • Efterbehandling af analyseresultater.
 • Periodevis afløsning af rengøringskontrol om natten.
Tican Fresh Meat A/S
Miljø- og FødevareministerietMedarbejder med biologifaglige kompetencer til Naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet, Gråsten

Naturstyrelsen Sønderjylland søger en medarbejder til en nyoprettet stilling. Du kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver inden for især naturforvaltning og -pleje, hvor din opgave bliver at omsætte politiske rammer til konkrete initiativer. Du får mulighed for at arbejde med konkret gennemførelse af naturforvaltningsopgaver fra planlægning og budgettering til praktisk gennemførelse.

Konkret vil du komme til at indgå i et team, som arbejder med pleje af lysåbne arealer, herunder håndtering af forpagtningskontrakter. Stillingen er et led i et glidende generationsskifte, hvorfor du gradvist kommer til at overtage en større del af opgaveporteføljen indenfor:

 • Forvaltning af lysåben natur gennem udvikling og pleje.
 • Opstilling af naturmål.
 • Udarbejdelse forpagtningskontrakter.
Eurofins Miljø A/SLaborant til vores afdeling for Organiske Mikroforureninger

Eurofins Miljø A/S, Vejen

Vores afdeling for Organiske Mikroforureninger har travlt og søger kvalitetsbevidst og energisk laborant. Afdelingen er højt specialiseret med god mulighed for variation i arbejdsopgaverne, og til trods for travlhed har vi fokus på samarbejde, god trivsel og højt humør.

Eurofins Miljø A/S

Vi udfører kemiske analyser af både vand-, jord-, slam- og sedimentprøver for en lang række forskellige miljøfremmede stoffer herunder pesticider, lægemidler, olie- og tjærestoffer, phthalater, VOC’er mv.

Du vil forestå analyseprocessen fra start til slut, og dine primære arbejdsopgaver vil således omhandle:

 • Afvejning, ekstraktion og øvrig prøveforberedelse af ovenstående prøvetyper
 • Fremstilling af reagenser og diverse brugsopløsninger
 • Klargøring og lettere vedligehold af instrumenter samt opsætning af ekstrakter til analyse herpå
Eurofins Steins Laboratorium A/S
Laboratorieassistent til registrering i kemisk laboratorium

Eurofins Steins Laboratorium A/S, Vejen

Vil du være en del af en spændende afdeling, med gang i produktionen og fokus på fællesskabet i et team med dygtige kolleger, som man kan sparre med og guides af?

Eurofins Steins kemiske laboratorium arbejder med analyser inden for foder og fødevarer.

Som laboratorieassistent i vores prøve-forbehandling vil din dagligdag være præget af både fysisk og stillesiddende arbejde. Du bliver en del af et team bestående af engagerede kolleger med godt humør og en god holdånd, hvor vi hjælper hinanden med at nå i mål med opgaverne, som består af rutiner såvel som varierende opgaver.

Din primære rolle vil være at sikre korrekt neddeling og formaling af prøvemateriale til videre analyse i laboratoriet.

Eurofins Steins Laboratorium A/S
Eurofins Vitamin Testing Denmark A/SErfaren og dygtig HPLC kemiker til Vitamin Kompetencecenter

Eurofins Vitamin Testing Denmark A/S, Vejen

Dit primære ansvar vil være, i tæt samarbejde med dine øvrige kollegaer på tværs af organisationen, at sikre de metoder, du er ansvarlig for, er robuste og opdaterede samt korrekt implementeret i laboratoriet i henhold til vores akkreditering og interne kvalitetsprocedurer, så vi til enhver tid overholder gældende kvalitetskrav og leverer resultater til vores kunder til aftalt tid. Du vil i det daglige indgå i et team bestående af 6 kemikere og samtidig være i tæt dialog med kollegaer fra de øvrige afdelinger i laboratoriet så som kundeservice, QA og produktion.

Du vil i denne stilling ligeledes få ansvar for optimeringsprojekter, udviklingsopgaver og validering af HPLC-metoder i samarbejde med vores R&D-afdeling.

Derudover vil du blive en del af en dynamisk international virksomhed i vækst, der er et af verdens største laboratorier.

Eurofins Vitamin Testing Denmark A/S
Pharma Nord
Medarbejder til regulatorisk afdeling

Pharma Nord, Vojens

- til varetagelse af kommunikation med myndigheder ifm. lægemidler og kostilskud

Du vil primært beskæftige dig med:

 • Kontakt og samarbejde med lægemiddelstyrelsen, fødevarestyrelsen og andre relevante myndigheder i Danmark og i udlandet.
 • Udarbejdelse af produktdokumentation.
 • Analyse, fortolkning og implementering af diverse EU-love på området.
 • Besvarelse af spørgsmål fra myndighederne i samarbejde med vores eksterne samarbejdspartnere og med kolleger i afdelingen.
Pharma Nord
Danish Diabetes AcademyCall for applications for PhD Scholarships, Postdoctoral Fellowships and Visiting Professorships

Danish Diabetes Academy

The Danish Diabetes Academy (DDA) invites applications for:

 • 6 co-financed 2/3 PhD scholarships
 • 1 two-year and 3 three-year postdoctoral fellowships
 • Up to four visiting professorships/assistant professorships

Applications can be in any field of diabetes research. The DDA will prioritise applications that support the DDA’s three major strategic areas (internationalisation, interdiscipliniarity and collaboration across sectors).

Robert Damkjær A/S
Produktudvikler til fødevarer

Robert Damkjær A/S, Haderslev

- udvikling af produkter, arbejdsprocesser og tilhørende redskaber og anlæg

I stillingen som vores nye produktudvikler skal du, med reference til produktionschefen, arbejde med udvikling af produkter, arbejdsprocesser og tilhørende redskaber og anlæg. Du skal kunne tænke hele vejen rundt fra projektledelsen og testplanlægningen over til risikoanalyse og HACCP-planer samt kunne udarbejde og vedligeholde nedskrevne vejledninger og oversigter.

Verificering og/eller validering inden for diverse processer er Fødevarekvalitetsafdelingens overordnede ansvar, men dette vil også til tider udgøre en del dine arbejdsopgaver. Brugen af dine faglige kompetencer indenfor biologi, mikrobiologi, procesteknologi og/eller kemi vil komme i spil her.

Sweco Danmark A/S
Junior geolog eller ingeniør til Swecos miljøafdeling i Kolding

Sweco Danmark A/S

Er du geolog eller ingeniør med passion for grundvand og jordforurening, og har du lyst til en karriere i Europas største rådgivende arkitekt- og ingeniørvirksomhed?

Til Swecos miljøafdeling i Kolding søger vi en geolog eller ingeniør med 0-3 års erfaring, der brænder for miljøområdet med særligt fokus på forurenet jord og grundvand. I tæt samarbejde med et stort hold af erfarne kolleger vil du bidrage til kompetent rådgivning omkring forurenet jord og grundvand. Du vil fra dag ét få en bred mængde af spændende opgaver med muligheden for at specialisere dig hen ad vejen.

I begyndelsen vil du bistå dine mere erfarne kolleger med forefaldende opgaver ift. løsningen af projekter i forskellige størrelser og af forskellig art. Du skal være indstillet på en del feltarbejde med udtagning af jord- og vandprøver, poreluftmålinger, indeklimamålinger mv.

Sweco Danmark A/S
Bioanalytikere søges til både immunologi-afsnittet og biokemi-afsnittet i Blodprøver, Biokemi og Immunologi, Sygehus Sønderjylland - Aabenraa
Region Syddanmark Blodprøver, Biokemi og Immunologi i Aabenraa søger bioanalytiker til en vagtbærende stilling i immunologi-afsnittet samt bioanalytikere til...
Region Syddanmark, Aabenraa
Region Syddanmark
Undervisningsassistent i Kemi C
Ved Mads Clausen Institut på SDU i Sønderborg søges for en 3-årig periode med start 1.8.2020 (evt. 1.9.2020) en undervisningsassistent...
Syddansk Universitet, Sønderborg
Jobcenter
Projektansættelse som miljømedarbejder
Vi søger en medarbejder til jord- og grundvandsopgaver i Erhvervs- og Affalds-afdelingen.
Erhverv og Affald, Grindsted
Jobcenter
Bioanalytiker til afsnittet "Blodprøver og EKG" Biokemi og Immunologi, Laboratoriecenteret, Sygehus Lillebælt, Vejle Sygehus
Region Syddanmark To faste stillinger som bioanalytiker 37 timer pr. uge er ledig til besættelse 1. oktober 2020.
Region Syddanmark, Vejle
Region Syddanmark
Environmental Specialist - Waste
Are you ready to join our passionate team to influence The LEGO Group´s environmental waste agenda?
LEGO SYSTEM A/S, Billund
Jobcenter
Senior Sustainable Packaging Manager
Do you have a creative and social mindset to deploy your sustainable packaging expertise and shape the future of The LEGO Group?
LEGO SYSTEM A/S, Billund
Jobcenter