45 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

45 jobannoncer

Gem
ECCO Sko A/S

Head of Environmental Compliance

Tønder
Se video om ECCO Sko A/S som arbejdsplads

Are you ready to help lead ECCO's sustainability journey and inspire a team of dedicated, technical compliance experts? Join us in enhancing ECCO's commitment to environmental, social, and governance principles.

In this key role, you will significantly reduce our environmental footprint across tanneries, production facilities, and retail outlets. Join us to collaborate with colleagues across the Group to establish a unified approach, define objectives, and chart a clear course for your team.

ECCO Sko A/S
Gem
Fertin Pharma

Senior Proces Specialist med interesse for produkt- og procesvalidering

Vejle

Vil du sidde med en stor berøringsflade i hjertet af en spændende og dynamisk virksomhed? Så er Fertin Pharma A/S måske din kommende arbejdsplads.

Vi søger en Senior Proces Specialist og Proces Specialist til Global Operations Development (GOD), som består af 10 dedikerede kollegaer. Sammen med teamet har du ansvar for at sikre en stabil og robust produktion, introduktion af nye produkter og validering og optimering af produktionsprocesser.

Fertin Pharma
Gem
Fertin Pharma

Specialist til validering og optimering af produktions- og cleaningprocesser

Vejle

Vil du sidde med en stor berøringsflade i hjertet af en spændende og dynamisk virksomhed?

Din vigtigste rolle bliver at designe tekniske/udstyrsmæssige procesanlægsløsninger, som sikrer en grundig og effektiv rengøring af vores anlæg.

Vi forestiller os, at du har en naturvidenskabelig og/eller ingeniørbaggrund gerne suppleret med erfaring indenfor GMP.

Fertin Pharma
Talenttrack ApS søger for EFApaint A/S
Gem
Talenttrack ApS

Laborant til EFApaints udviklingslaboratorie

Esbjerg

Brænder du for at udvikle nye produkter og optimere eksisterende?

Du vil få et indgående kendskab til de forskellige råvarer, der anvendes under fremstilling af malingsprodukter, samt viden om påføringen af disse produkter.

Der er tale om en funktion, hvor selvstændighed og teamwork vægtes ligeligt, og hvor målet er at sikre frigivelse af malingsprodukter i rette kvalitet og til rette tid.

Gem
Fertin Pharma

ESG Analyst

Vejle

Do you want to use your analytical skills to support ESG decision making and sustainability goals?

In the role, you will be an important part of setting Fertin Pharma’s ESG strategy by providing value-adding analysis for reporting and impact management.

Your main responsibility will be to analyze and clarify company activities towards implementing and reporting on the CSRD and EU Taxonomy.

Fertin Pharma
Gem
ECCO Sko A/S

Group Environmental Impact Specialist – impact all production stages

Tønder
Se video om ECCO Sko A/S som arbejdsplads

Do you want a global role that leads our efforts to continually reduce our environmental footprint? And are you keen to work with a dedicated team of compliance experts?

You are our expert on environmental impact. With control over every stage of production, this is a rare chance to make a difference across the whole process. We are very passionate about our own footprint, as we craft and export the footprints of tomorrow,

VP Pia Yasuko Rask
ECCO Sko A/S
Gem
Varde Kommune

Miljøsagsbehandler til Industrimiljø

Varde

Varde Kommune har travlt med den grønne omstilling og med vores geografiske placering forventer vi, at den grønne omstilling vil afføde yderligere nye spændende projekter i kommunen så som transformerstationer, datacentre, VE-anlæg, PtX, m.m.

Brænder du for at gøre en forskel for klimaet og miljøet, så er det lige dig, vi står og mangler som sagsbehandler i industrimiljøgruppen i Varde Kommune.

Industrimiljøgruppens primære opgaver er miljøtilsyn på virksomheder, udarbejdelse af miljøgodkendelser og tilslutningstilladelser samt behandling af borgerhenvendelser.

Gem
Smurfit Kappa Danmark

Kvalitets- og miljøkoordinator

Kolding

Smurfit Westrock er en verdens førende leverandør af papirbaserede emballageløsninger med over 100.000 ansatte i 40 lande, og en nettoomsætning på over 32 milliarder USD.

Har du lyst til at arbejde med kvalitet i en spændende innovativ virksomhed i vækst? Er du både struktureret og detaljeorienteret, og har du lyst til at arbejde tæt sammen med dine kollegaer både på kontoret og i produktionen?

Med reference til kvalitetschefen får du det daglige ansvar for opfølgning og vedligeholdelse af vores laboratorie, certifikater og generelle miljø- og lovkrav og for at sikre, at disse bliver overholdt.

Gem
Eurofins Steins Laboratorium A/S

Teamkoordinator og kvalitetsansvarlig for sensoriske analyser

Vejen

Er du en dygtig koordinator med interesse for kvalitetsarbejde og sensoriske analyser?

Du får en alsidig hverdag i et laboratorium, hvor vi bl.a. arbejder med sensoriske analyser af fødevarer, opsætning af forbrugertests, kontrol af Lurmærket og forskellige dansk producerede oste.

Dine primære opgaver vil være:

  • Ansvarlig for at opretholdelse af kvaliteten for afdelingen
  • Koordinering og opfølgning på afdelingens opgaver
  • Kundekontakt i forbindelse med opgaver og nye forespørgsler
Eurofins Steins Laboratorium A/S
Gem
Eurofins Miljø A/S

Analysekemiker/Erfaren laborant

Vejen

Se video om Eurofins Miljø A/S som arbejdspladsEr du nyuddannet kemiker eller en erfaren laborant, der søger muligheden for at kombinere kemikeropgaver med laboratorieanalyser?

Vi søger en kollega til vores kemikerteam, der sammen med kollegerne vil supportere den daglige drift i laboratoriet og gå forrest, når det gælder kvalitet i vores daglige arbejdsgange. Derudover vil du nogle dage om ugen træde ind i rollen som laborant og udføre laboratorieanalyser i produktionen.

Eurofins Miljø A/S
Gem
Danfoss A/S

RO Product Manager (ID 39769)

Nordborg

As Product Manager for Reverse Osmosis products, you will assume full responsibility for managing and optimizing our existing and future product portfolio.

This includes ensuring product quality, maintaining comprehensive documentation, and driving continuous cost optimization initiatives.

You will play a key role in developing and executing the product roadmap aligned with relevant application strategies.

Gem
Unicon A/S

HSE Coordinator

Hvidovre, Vejle

Er du klar til at gøre en forskel i en dynamisk rolle som HSE Coordinator hos Unicon A/S? Vi tilbyder en varieret arbejdsdag med spændende opgaver, så som:

  • Registrering og rapportering af HSE-data
  • Projektledelse af arbejdsmiljøindsatser
  • Kommunikation med miljø- og arbejdsmiljømyndigheder
  • Undervisning og vejledning i miljø og arbejdsmiljø
  • Arbejde med APV’er, kemiske risikovurderinger samt håndtering af hændelser
Unicon A/S
Gem
Sonfor Spildevand A/S

Projektleder

Sønderborg

Vi søger en dygtig og engageret Projektleder, der vil være med til at præge og udvikle vores spildevandsprojekter. Som Projektleder får du mulighed for at påtage dig en koordinerende rolle med ansvaret for at sikre smidig og effektivitet kommunikation vedrørende myndighedsbehandling.

Din primære opgave er at sikre, at projekterne gennemføres effektivt og i overensstemmelse med gældende lovgivning og standarder. Du vil blive ansvarlig for overordnet myndighedskoordinering på tværs af afdelingen, hvor du vil arbejde tæt sammen med både interne og eksterne interessenter.

Gem
ABENA

Compliance Specialist – barselsvikariat

Aabenraa

Får du energi af at fordybe dig i produktlovgivning og certificeringer? Har du et stærkt analytisk tankesæt og evnen til at gøre komplekse sager letforståelige for andre? Og har du samtidig lyst til at arbejde i en global virksomhed, hvor bæredygtighed står højt på dagsordenen?

Du får dygtige, højt kvalificerede kolleger, der via specialistviden arbejder med formidling til blandt andet produktchefer, indkøbsteamet og kolleger i vores udenlandske datterselskaber.

Gem
Fertin Pharma

QA Technician

Vejle

Would you like to play a key role in our release process? Are you structured, detailoriented and have high standards for work performance? Then you should join fertin as qa technician.

In this position you will be joining the QA Operations department which consists of approx. 25 highly qualified academics and technicians working with the purpose of securing the highest levels of product quality to the benefit of all our customers and consumers worldwide.

Fertin Pharma
Gem
Eurofins Miljø A/S

Kunderådgiver – Vær med til at sikre vandkvaliteten i Danmark

Vejen

Du er i kontakt med vores kunder via telefon, mail og lejlighedsvise møder. Du vil være involveret i hele processen fra kundens første henvendelse til afrapportering og evaluering af analyseresultaterne.

Processen indebærer dialog med kunden om dennes behov, oprettelse af kunden og dennes ordre i vores systemer, sikring af korrekt prøveoprettelse/modtagelse, vurdering af resultater og sammen med resten af teamet helt generelt bidrage til topklasse kundeservice.

Eurofins Miljø A/S
Gem
Esbjerg Kommune

Naturmedarbejdere

Esbjerg

Er du dus med Sydvestjyllands vilde natur og har du lyst til at forvalte naturbeskyttelsen i Esbjerg og Fanø kommuner?

Vi søger to nye kollegaer til Esbjerg Kommunes Naturteam, som kan være med til at skabe løsninger, der giver værdi for naturen og borgerne. Vores arbejdsopgaver afspejler diversiteten i landskabet og vi forvalter naturen i relation til bl.a. sommerhusområder, PtX-anlæg, fredninger, og naturgenopretning m.m.

Naturteamet mangler for tiden en teamkoordinator. Derfor er der også en mulighed for, at en ansøger med de rette kvalifikationer kan indtræde i denne rolle.

Gem
dsm-firmenich

Laborant til fødevarevirksomhed

Esbjerg N

Har du lyst til at udfordre og udvikle dig selv i en af verdens førende og mest innovative bioscience-virksomheder?

Vores kommende kollega kommer til at bidrage aktivt til samarbejdet og opgaveløsningen i vores laboratorium, der i dag består af laboranter, ingeniører/kemikere og studerende, og hverdagen vil være i tæt samarbejde med bl.a. produktion, R&D, projektafdeling og leverandører.

Gem
Lang Partners rekruttering & consulting ApS

Kvalitets- og udviklingsingeniør til en virksomhed der, med stort fokus på bæredygtighed, arbejder med genanvendelse af plastspild

Varde

Dit fokus bliver at sikre tilfredse kunder igennem en ensartet høj kvalitet i både virksomhedens produkter og services. Der skal være styr på tingene, og man hjælper hinanden. Derudover skal du varetage udviklingen af nye produkter i samarbejde med salg og produktion.

Lyder det som en udfordring for dig, og er du parat til det næste skridt i din karriere?

Gem
Teknologisk Institut

Bliv en del af Danmarks førende pilotanlæg for test af ingredienser i foder og fødevarer

Teknologisk Institut i Skejby søger dig, der har lyst til at arbejde med praktiske forsøg og mindre produktioner med fokus på processering af foderprodukter fx pelletering.

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

Du vil i den første tid have din dagligdag i vores afdeling i Sdr. Stenderup, nær Kolding, og vil til dagligt indgå i et mindre team af medarbejdere, der servicerer mange små, mellemstore og store danske og internationale virksomheder med produktionsopgaver og forsøg af forskellig karakter inden for foder og fødevarer.

Du vil opleve en varieret arbejdsuge i en travl afdeling, hvor mulighederne for faglig og personlig udvikling er gode.

Teknologisk Institut

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV