118 job matcher din søgning 118 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 118 resultater.
Cordes Biotech A/SLaborant/Bioanalytiker, celle-baserede immunterapier

Cordes Biotech A/S, Søborg

Vil du være med til at udvikle næste-generations celle-baserede immunterapier, der kan bringe nyt håb til terminalt syge kræftpatienter? Så ser vi frem til at modtage din ansøgning om at blive vores næste højt værdsatte medarbejder i vores R&D team hos Cbio A/S.

Celle-baserede immunterapier inklusive såkaldte CAR-T, TCR og TIL behandlinger har for nylig vist store kliniske fremskridt i behandlingen af kræftpatienter, hvor alle andre behandlingsmuligheder er udtømt. Hos Cbio vil du være med til at forske i, udvikle og forbedre denne type behandlinger både i vores egenfinansierede og partnersponsorerede programmer med det ultimative mål, at få disse nye terapier hurtigere ud til patienter verden over.

Du vil indgå i et tværfagligt team med ambitiøse videnskabelige og patientcentrerede mål, hvor du vil samarbejde med kolleger og eksterne partnere og eksperter.

Danmarks Tekniske UniversitetBarselsvikar til GMO vurdering

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

I DTU Fødevareinstituttets afdeling for Risikovurdering og Ernæring søges en medarbejder med kendskab til risikovurdering af GM organismer. Stillingen er et barselsvikariat for en periode af 10 mdr. og med tiltrædelse snarest muligt.

Du vil indgå i gruppen for kemisk risikovurdering og GMO, hvor fokus er at levere forskningsbaseret rådgivning til danske myndigheder inden for risikovurdering af kemiske stoffer og GMO. Området dækker risikovurdering i relation til sundhedsmæssige aspekter bl.a. i forbindelse med godkendelser af ingredienser til fødevare brug.

En af dine primære rådgivningsopgaver vil være relateret til sikkerhedsevaluering af genetisk modificerede planter i forbindelse med vore opgaver for de danske myndigheder under Miljø og Fødevareministeriet (Fødevarestyrelsen, Landbrugsstyrelsen og Miljøstyrelsen) med ophæng i den gældende lovgivning om GMO.

Zoetis Denmark
Nordic Head of Regulatory Affairs, Animal Health

Zoetis Denmark, Farum

We are Zoetis, a global company with a singular focus on animal health and over 65 years of experience. At Zoetis, we discover, develop, manufacture and commercialize diagnostics, vaccines, and medicines. Our portfolio covers a wide range of products used to diagnose, detect, prevent, and treat a wide range of animal diseases.

In this position, you will lead and be responsible for the rapid resolution of issues of product quality in the Nordic Supply chain and the Danish Warehouse at Nomeco. You manage quality concerns and put corrective actions in place for the future. You are responsible for QMS and ensure its ongoing use suitability for the business needs.

Your work will consist of various tasks within the areas of

 • Licence renewals, variations, and new applications incl artwork
 • Quality
 • Regulatory strategy
Zoetis Denmark
ERIK arkitekter A/S
Bæredygtighedsspecialist

ERIK arkitekter A/S, Aalborg, Aarhus, København, Odense eller Viborg

I ERIK tager vi bæredygtighed seriøst og vi opsætter – sammen med vores bygherrer – bæredygtighedsmål for alle vores projekter. Som bæredygtighedsspecialist i ERIK vil du være med til at opsætte bæredygtighedsmålene og sikre, at de også bliver nået. Som bæredygtighedsspecialist og en del af bæredygtighedsteamet i ERIK, får du mulighed for at arbejde selvstændigt, ligesom du kommer til at arbejde med projekter af vidt forskellig karakter.

Som bæredygtighedsspecialist i ERIK lægger vi meget vægt på, at du er samarbejdsorienteret og har lyst til at deltage i og bidrage til og i vores faglige udvikling og dialog. Du får meget ansvar og ikke bange for at tage det.

Du får mulighed for at komme med på et hold, som er under opbygning, og være en del af en uhøjtidelig og dynamisk organisation.

ERIK arkitekter A/S
Syntese A/SKemiker

Syntese A/S, Hvidovre

Er du en erfaren kemiker med kompetencer og interesse for analysekemi og GMP? Så er denne stilling i vores QC afdeling måske det næste rigtige skridt for dig?

Som vores nye QC kemiker, vil du arbejde tæt sammen med de andre kemikere og laboranter i afdelingen med kontrol og godkendelse af analyseresultater. Du vil blive involveret i udvikling og validering af metoder samt implementering og kvalificering af analyseudstyr. Derudover vil du arbejde med daglig troubleshooting i forbindelse med afvigelse- og OOS-undersøgelser samt ændringssager iht. GMP-krav og vores kvalitetssystemer.

Syntese A/S
Københavns ProfessionshøjskoleTo adjunkter/lektorer med forskningserfaring til Laborantuddannelsen

Københavns Professionshøjskole

Er du en erfaren akademisk underviser med forskerbaggrund på post.doc-niveau, kan du undervise bredt inden for det biologiske område, og har du lyst til at deltage i laborantuddannelsens forsknings- og udviklingsaktiviteter under temaet Bioaktive Stoffer og Biologiske Processer? Så har vi måske et job til dig.

Som vores nye kollega kommer du til at have to overordnede opgaver.

For det første skal du undervise vores laborantstuderende, vejlede dem i projektskrivning, gennemføre eksamener på forskellige niveauer samt bidrage til planlægning af uddannelsesforløb. Du kommer også til at varetage opgaver i relation til kvalitetssikring og udvikling af uddannelsernes indhold. Det vil være her, hovedparten af dine opgaver kommer til at ligge.

For det andet skal du deltage i forskellige igangværende forskningsprojekter inden for det celletoksikologiske- og det mikrobiologiske område.

Københavns ProfessionshøjskoleAdjunkt-/lektorvikar til Laborantuddannelsen

Københavns Professionshøjskole

Er du en erfaren, akademisk underviser, som kan undervise bredt inden for det kemiteknologiske område, og har du lyst til at bidrage til laborantuddannelsens tilknyttede forsknings- og udviklingsmiljø? Så har vi måske et job til dig.

Som følge af coronasituationen har vi lige nu travlt med at starte et ekstra hold laborantstuderende op allerede fra september – derfor søger vi en adjunkt eller lektor inden for det kemiteknologiske område til en tidsbegrænset fuldtidsstilling på 1½ år og med start så hurtigt som muligt.

Som vores nye kollega kommer du til at undervise de laborantstuderende, vejlede dem i projektskrivning, gennemføre eksamener på forskellige niveauer samt bidrage til planlægning af uddannelsesforløb.

Du kommer herudover til at varetage opgaver i relation til kvalitetssikring og udvikling af uddannelsens indhold samt indgå i relevante forskningsaktiviteter.

LundbeckCMC Outsourcing Specialist

Lundbeck, Copenhagen

Are you motivated by driving outsourcing processes and collaborating with vendors and a broad range of internal stakeholders? Do you have a cross functional mindset and a background within Chemistry or Pharmaceutical Development? Are you ready to drive outsourcing activities, vendor management and monitoring of vendor performance within CMC? - Then we might have the right job for you.

As our new colleague, you will be the anchor for the CMC outsourcing and vendor management activities internally and will also collaborate with stakeholders in Lundbeck’s Procurement and Legal departments. You will conduct scouting activities, evaluate CROs/CMOs according to the outsourcing needs in the organisation and facilitate decisions on outsourcing strategies.

Trial NationHead of Clinical Relations, Dermatology and Respiratory Disease

Trial Nation, København

Som Head of Clinical Relations, Dermatology and Respiratory Disease bliver du tovholder for det overordnede arbejde med at udvikle centrene på tværs af specialer. Du er ansvarlig for vores Center for Dermatologi og Center for Lungemedicin. Centrene består af netværk af landets førende hospitalsafdelinger og de forskningsansvarlige læger indenfor specialet.

Du skal

 • udvikle centrene på tværs af alle specialer i Trial Nation ved at sikre vidensdeling og procesoptimering på tværs af centrene i samarbejde med dine kollegaer og centrene
 • sikre, at det nationale samarbejde om kliniske forsøg inden for dermatologi og lungemedicin fungerer på tværs af hospitalerne i tæt samarbejde med de forskningsansvarlige læger og sygeplejersker, samt centrenes Medical Leads og koordinator for centrene.
Jobindex A/S
Scanpharm søger senior QA-Manager

Jobindex A/S søger for Scanpharm A/S i Birkerød

Vil du sætte dit præg på kvalitet og være med til at strukturere og videreudvikle kvalitetsafdelingen og fastlægge nye kvalitetsmål? Vi søger en erfaren QA-Manager til fastansættelse snarest muligt hos Scanpharm AS i Birkerød.

I jobbet som QA-Manager skal du lede personalet, fastlægge kvalitetskrav, forestå myndighedsinspektioner og kundeaudits, sikre målopfølgning, afholde QMR og have det overordnede kvalitetsansvar; dvs. sikre kvalitet og compliance ud fra de myndighedskrav, som vi efterlever. Du skal derfor være med til at sikre løsninger, som integrerer kvalitet og compliance i Scanpharm.

Jobindex A/S
Agilent Technologies Denmark
Clinical Research Associate with medical writing experience

Agilent Technologies Denmark, Glostrup

We are looking for a Clinical Research Associate to join our Global Clinical Affairs team in Agilent. In this role your primary responsibility is to compile clinical performance data for all Pathology CE marked products for reporting purposes in compliance with IVDR (EU) 2017/746. These activities will be conducted in close collaboration with Research & Development, Quality Assurance, Regulatory Affairs, and other internal stakeholders. Additional responsibilities will include the planning, coordinating and management of the day-to-day running of clinical studies to support regulatory applications and scientific marketing activities.

Responsibilities include the following:

 • Assist in developing Clinical Performance Plans for products planned for CE marking
 • Research internal controlled documents and IFU for existing clinical performance data
 • Conduct literature searches
Agilent Technologies Denmark
LundbeckToxicologíst

Lundbeck, Copenhagen

Lundbeck is looking for a talented scientist with broad expertise in toxicology, chemistry and molecular biology to join the Department of Regulatory Toxicology & Safety Assessment.

You will be an important player in a department that participates in the full development process of pharmaceuticals from early research to post-marketing commitments. You will be the main person responsible for supporting our production units with non-clinical expert assessments of pharmaceutical and chemical entities and you will provide advice on how to use the assessments in practice across all development projects.

LundbeckLaborant/laboratorietekniker

Lundbeck, København

Afdelingen har ansvar for at udvikle og validere bioanalysemetoder til kvantitativ bestemmelse af lægemidler og metabolitter i biologiske prøver, samt at analysere prøver fra såvel non-kliniske som kliniske studier. Vi er i dag 18 medarbejdere i afdelingen, hvor laboranter og akademikere arbejder tæt sammen i en travl, men inspirerende hverdag. Vi kan tilbyde nye og moderne laboratorier - og kontorfaciliteter, og du vil opleve en positiv atmosfære og godt kollegialt samarbejde i afdelingen.

Din primære opgave bliver at analysere biologiske prøver fra non-kliniske og kliniske studier samt rapportering af data. Metodeudvikling og metodevalidering omfatter ud over det praktiske arbejde skrivning af protokoller, udarbejdelse af metode SOP’er samt rapportering af valideringsdata. Arbejdet udføres i henhold til GLP/GCP og efter FDA- og EMA-guidance.

Miljø- og FødevareministerietKemikaliekontoret i Miljø- og Fødevareministeriets departement søger barselsvikar

Miljø- og Fødevareministeriet, København

Vil du gerne arbejde med at sikre et sundt miljø? Og synes du, det kunne være spændende at beskæftige dig med kemi i industri og forbrugerprodukter, regulering af kemikalier, herunder pesticider og biocider både i EU og internationalt? Så er du måske en af vores nye kollegaer i Miljø- og Fødevareministeriets departements Kemikaliekontor.

Du har en relevant profil fx. farmaceut, biolog, ingeniør, dyrlæge, magister eller lignende med naturvidenskabelig baggrund.

Du har lyst til både at bruge din naturvidenskabelige faglighed og flair for den politiske kontekst til blandt andet at udarbejde forelæggelser til minister, faglige notater og forberede og deltage i møder i Danmark og udlandet.

O’Sullivan ConsultingDevelopment Engineer, M.Sc. (R&D) – Development of optical fibers

O’Sullivan Consulting recruiting on behalf of OFS Fitel Denmark in Brøndby

You will be team member # 13 in the R & D product development group together with specialists: engineers, physicists and chemists. We are constantly striving to be # 1 – or at least # 2 in everything we do! As a member of a global company, you will have the opportunity not only to collaborate with your 220 colleagues at OFS in Denmark, but also with teams in the US and our Japanese owners at Furukawa.

The R & D product team is responsible for developing new optical fibers for data transmission, fibers for amplifiers, fiber lasers and fiber-based sensors and other new applications.

Your main activities will be product development with particular focus on the influence of the protective polymer coating around glass optical fiber impacts.

DSBErfaren miljøkonsulent med fokus på det bæredygtige miljø i DSB

DSB, Taastrup

Er du en erfaren miljøkonsulent, og har du lyst til at arbejde med at indfri centrale bæredygtighedsmål i DSB? Så læs med her!

Du er med til at sikre, at vi overholder miljølovgivningen og vores forpligtelser i forhold til krav i miljøgodkendelser og spildevandstilladelser på vores værksteder og klargøringscentre. Du får en vigtig aktie i værkstedernes miljøledelsessystem, der er certificeret efter 14001,2015. Desuden kommer du til at drive miljøforbedringer gennem initiativer, projekter og kampagner mv. Du rådgiver og uddanner forretningen med din miljøviden og praktiske tilgang til opgaverne.

Dine konkrete arbejdsopgaver er bl.a. at

 • udvikle og vedligeholde vores miljøledelsessystem
 • rådgive den øvrige del af forretningen i forhold til miljøarbejdet generelt
 • udføre interne audits på miljøområdet – med mulighed for at udvide til fx kvalitet/sikkerhedarbejdsmiljø.
DSB
AGC Biologics A/S
Qualification/Validation specialist for Quality Assurance Facilites & Equipment

AGC Biologics A/S, Søborg

The department is looking for a qualification/validation specialist and as a qualification/validation specialist, you will work with qualification of equipment, facility and utility in manufacturing and QC laboratory and also Cleaning Validation will be part of your work.

You must enjoy performing practical qualification work on the shopfloor but at the same time have a scientific approach in trouble shooting and qualification. You must be able to handle challenges in a busy environment with a positive mind set. The main responsibility of the QA Facilities & Equipment team is to ensure that our production facility and laboratories at all times are in accordance with current standards for GMP production, i.e. EU GMP, 21 CFR and ICH guidelines.

AGC Biologics A/S
GEOSYD A/S
Praktisk medarbejder til udtagning af jordprøver

GEOSYD A/S, Herlev

Kan du lide jord under neglene?

Og vil du:

 • arbejde med praktiske opgaver primært i marken men også på kontor og laboratorie?
 • være en del af et godt team med dygtige kollegaer men samtidig stortrives med selvstændig udførelse af arbejdet?

Så kunne du måske være vores nye kollega i en 32-37 timers stilling.

Dine primære opgaver vil bestå af planlægning og udtagning af overfladiske jordprøver til kemisk analyse. Din arbejdsdag byder derudover på udfærdigelse af rekvisitioner og afsendelse af jordprøver til eksternt analyselaboratorie.

Andre ad hoc-opgaver er ansvar for orden og oprydning på lager og gårdsplads.

GEOSYD A/S
Immudex ApS
Manufacturing Development Manager

Immudex ApS, Virum

We are looking for an experienced Manufacturing Development Engineer/Manager with project management experience to establish a Manufacturing Development function at Immudex.

Your primary responsibilities will be to lead one of our production lines and to plan, run, and secure technology transfer projects from R&D to Production. In addition, you will facilitate optimization of processes and various types of problem-solving within Production.

You will work closely with your own team and with colleagues from different departments, build and lead project teams, and execute on timely achievements of targets.

Radiometer Medical ApSLaborant/laboratorietekniker til Radiometers udviklingsafdeling

Radiometer Medical ApS, Brønshøj

Grundet travlhed og vores vigtige mission søger vi en effektiv og ansvarsfuld laborant eller laboratorietekniker til at forestå test og undersøgelser på eksisterende og nye sensorer til Radiometers blodgasmålere til klinisk brug.

For at blive en succes i jobbet skal du være systematisk og detaljeorienteret i dit arbejde. Konkret skal du varetage følgende:

 • Stå for test gennemførsel af planare sensorer og sensorkassetter samt fremstilling af membranopløsninger.
 • Vedligehold af laboratorieudstyr samt indkøb og validering af nyt udstyr.
 • Fleksibel og hjælpsom i samarbejdet omkring Radiometers fælles laboratoriefaciliteter.