125 job matcher din søgning 125 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 125 resultater.
Orphazyme A/S
Laboratory-based Research Scientist, Maternity cover

Orphazyme A/S, Copenhagen

Are you our new Research Scientist? This is your opportunity to join a dedicated team of professionals and become an important part of the Research department of a progressive and innovative biopharmaceutical company.,

Your tasks:

 • participate and contribute actively to our scientific research in LSDs
 • design, execute, and analyze assays to characterize lysosomal dysfunction
 • communicate scientific progress to peers, management, and scientific stakeholders
Eurofins BioPharma Product Testing A/S
Naturvidenskabelig Account Manager med erfaring inden for medical devices

Eurofins BioPharma Product Testing A/S, Glostrup

Har du evnen og drivet til at opdyrke nye markeder og kunder? Kan du proaktivt servicere vores eksisterende kunder, opsøge nye kunder og har du lyst til at tage ansvar for salgsprocessen fra start til slut – så er jobbet muligvis det helt rigtige for dig!

Eurofins

Vi er på udkig efter en naturvidenskabelig Account Manager til at styrke vores kunde- og salgsaktiviteter særligt inden for medical devices. Som Account Manager vil du være ansvarlig for at identificere og opsøge nye potentielle kunder og projekter samt implementere aftaler.

Du vil få et interessant job med gode personlige udviklingsmuligheder blandt dygtige og dedikerede kolleger. Du får en afvekslende hverdag i et arbejdsmiljø med tempo og godt humør, en uformel og ordentlig omgangstone, i en hverdag med fokus på effektivitet og god kundeservice.

Danmarks Tekniske UniversitetKonsulent til forskningsbaseret rådgivning

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

DTU Fødevareinstituttet søger en specialkonsulent til varetagelse af rammerne omkring instituttets forskningsbaserede rådgivning med reference til institutdirektøren. DTU Fødevareinstituttet forsker og formidler viden inden for fødevarer og sundhed til gavn for samfundet.

DTU Fødevareinstituttet søger en konsulent, som støtter og samarbejder tæt med instituttets ledelseskoordinator indenfor den forskningsbaserede rådgivning. De primære opgaver bliver at:

 • Koordinere samarbejdet og rulning af aftaler med de danske myndigheder og med DTU’s centrale administration på området
 • Koordinere de interne input til rulning af aftaler og afrapporteringer på aftalerne med myndighederne
 • Være med til at udvikle og vedligeholde gode procedurer og kvalitetssikring af rådgivningen i instituttet Være med til at instituttets rådgivning offentliggøres løbende.
Agilent Technologies Denmark
Bioanalytiker/Laborant med interesse for antistofprodukter og cancerdiagnostik søges

Agilent Technologies Denmark, Glostrup

Vores primære opgave er QC-test af antistofprodukter, visualiseringssystemer og andre produkter til IHC på hele Agilent's Dako branded IHC-produktportefølje. Afdelingens ansvarsområder inkluderer desuden at sikre løbende optimering af produktionsprocesserne, og at det anvendte produktionsudstyr lever op til gældende krav, herunder validering af processer og QC-metoder samt kvalificering af udstyr.

Som laborant i IHC vil du få et fagligt udfordrende job, hvor du vil komme til at arbejde selvstændigt med forskellige typer IHC-analyser af antistofprodukter. Du vil desuden komme til at bidrage til løbende optimering af vores processer, og være med til at sikre et godt samarbejde med vores stakeholders på tværs af organisationen.

Agilent Technologies Denmark
Eurofins BioPharma Product Testing A/S
Administrativ og serviceminded laborant til prøvemodtagelsen

Eurofins BioPharma Product Testing A/S, Glostrup

Hvis du brænder for alsidige administrative arbejdsopgaver inden for prøvemodtagelse, og du er motiveret til at blive en del af et dedikeret team, har vi stillingen til dig.

Eurofins

Som laborant i prøvemodtagelsen vil du få et alsidigt arbejde, hvor dagene og arbejdsopgaverne sjældent er ens. Du vil blive en del af et velfungerende team i et godt arbejdsmiljø, hvor tingene ofte går stærkt, men hvor der også er tid til humor.

Du vil i samarbejde med øvrige kolleger i prøvemodtagelsen varetage de mange spændende og alsidige arbejdsopgaver, som stillingen byder på, herunder:

 • Modtagelse, registrering og distribution af indkomne prøver
 • Modtagelse og distribution af indkomne varer
 • Forsendelse af prøver til eksterne laboratorier samt emballage til kunder
DI Dansk IndustriKonsulent der brænder for at skabe værdi med dansk vandteknologi

DI Dansk Industri, København

Brænder du for drikkevand, spildevand og klimatilpasning? Har du lyst til at hjælpe med at drive en ambitiøs dagsorden på vandområdet i DI? Vil du være del af et spændende og dynamisk fællesskab, hvor medlemmerne er i centrum? Så har vi en ledig stilling i DI Vand.

Du bliver del af en ambitiøs dagsorden, og kommer til at arbejde med at styrke kommunikationen og den faglige dialog med interessenter og medlemmer.

DI Vand samler landets førende virksomheder på tværs af drikkevandsforsyning, spildevandshåndtering og klimatilpasning – og har som vision at være med til at løse verdens vand og klimatilpasningsproblemer. Vores målsætning er at fordoble eksporten af dansk vandteknologi og rådgivning frem mod 2030.

LundbeckPrincipal Safety Data Associate

Lundbeck, Copenhagen

Are you passionate about patient safety and data quality? Are you motivated by driving process improvements and delivering high quality clinical data management? Are you a team player with solid experience in pharmacovigilance? If yes, you may be the person we are looking for in Global Patient Safety, Data Management.

You will be responsible for handling patient safety data with focus on clinical trial activities, including coding, unblinding, data cleaning, reconciliation, participation in safety teams, training, audits and inspections and contributing to process oversight and optimization.

On a daily basis you will collaborate with GPS colleagues across the global organisation, including clinical research personnel, vendors and business partners to secure timely and appropriate exchange of safety information. You will also be involved in various ad hoc safety tasks and projects based on your qualifications.

Vitanova ApSBioanalytiker til privat fertilitetsklinik

Vitanova ApS, København

Vi er en privat fertilitetsklinik beliggende i København, og vi er en del af Create Fertility, som er førende indenfor naturlig modificeret og mild IVF-behandling samt avanceret ultralydsteknologi.

I 2020 havde Vitanova ca. 550 friske cykli, og vi er i vækst. Vi yder omsorgsfuld og professionel fertilitetsbehandling af enlige kvinder og barnløse par. Primært kommer her kvinder og par fra andre lande. Vi er derfor en klinik med stor kulturel diversitet og stærke sproglige kompetencer gennem et internationalt team bestående af læger, jordemødre, sygeplejersker, embryologer og administrativt personale.

Dine opgaver omfatter:

 • Oprensning og vurdering af sædprøver
 • Ægudtagning og befrugtning af æg ved hjælp af IVF og ICSI
 • Udvælgelse af æg til transferering og nedfrysning
AbbVie A/S
Health Economic & Outcomes Research/HTA manager Scandinavia

AbbVie A/S, Stockholm, Oslo or Copenhagen

Do you want to contribute to patients achieving access to innovative drugs and work in a global pharmaceutical company focusing on severe chronical diseases?

This position can be office based in either Stockholm, Oslo or Copenhagen.

Key tasks will among other things be:

 • Lead the development of Scandinavian reimbursement strategies and contribute to negotiations with national and regional HTA bodies to secure optimized access & funding for the Brand(-s) of responsibility.
 • Conduct reimbursement applications for all Scandinavian countries for therapy areas of responsibility, including responsibility for development of HTA dossiers and analyses/modelling.
 • Conduct RWD studies/analyses to collect insights for brand positioning and market access strategies for both pipeline and existing products. Collect data needed for reimbursement processes and HTA negotiations.
AbbVie A/S
MiljøministerietMiljøfaglig tekniker til pesticidområdet i Miljøministeriets Departement

Miljøministeriet, København

Er du miljøfaglig tekniker med kompetencer inden for pesticidområdet? Vil du gerne arbejde med bæredygtighed og med at sikre et sundt miljø? Og synes du, det kunne være spændende at beskæftige dig med regulering af pesticider både nationalt og i EU? Så er du måske vores nye medarbejder i kontoret for Rent drikkevand og sikker kemi i Miljøministeriets departement.

Hos os får du muligheden for at bruge din faglighed til at understøtte politikudviklingen på pesticidområdet både nationalt og i EU, og du vil få ansvaret for både faglige opgaver og mere generalistprægede opgaver. De faglige opgaver vil bl.a. være som primær ansvarlig for forberedelse af EU-sager om regulering af pesticider og efterfølgende deltagelse i EU-møder.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og FiskeriFuldmægtig til udvikling af dansk fiskeripolitik

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, København

Motiveres du af at finde solide løsninger på politisk komplekse problemstillinger? Vil du være med til at udvikle dansk fiskeri i en mere bæredygtig retning?

Så har vi jobbet til dig i kontoret for Bæredygtigt Fiskeri i Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeris departement.

Stillingen er i team Kontrol og National Politik. Her vil du selvstændigt skulle håndtere løbende politiske sager på fiskeriområdet og sammen med kolleger bidrage til at udvikle området.

I teamet vil du udover generel ministerbetjening få ansvar for et eller flere af kontorets faglige områder, som du vil skulle udvikle.

Du vil endvidere kunne komme til at arbejde med forberedelse af politiske udspil, besvarelse af folketingsspørgsmål, udarbejdelse af ministersvar samt formulering af ny regulering mv.

Stena Recycling A/S
SERVICE-/PRODUKTIONSMEDARBEJDER

Stena Recycling A/S, Bagsværd

Har du lyst til en hverdag med mangeartede opgaver? Så kan vi tilbyde en travl hverdag med gode kollegaer. Du vil være tilknyttet vores afdeling i Brøndby, men din daglige arbejdsplads vil være i Bagsværd.

Som service-/produktion medarbejder er du med til at løfte det daglige arbejde med håndtering af restaffald fra en produktion i Bagsværd.

Dine opgaver og dagligdag vil indebære:

 • Rundtur på fabrikken for indsamling af affald ved hjælp af kassevogn med lift.
 • Modtage telefonopkald og mail ved bestilling af interne afhentninger
 • Klargøring af forsendelsespapirer, herunder til transport af farligt affald
Stena Recycling A/S
Symphogen A/STemporary Position as Scientist/Senior Scientist Immuno-oncology

Symphogen A/S, Ballerup

As part of the Target Biology & Assay team, you will lead and participate in activities related to in vitro selection of antibody lead candidates within our immuno-oncology and immuno-inflammation project portfolio. You will participate in the experimental aspects of biologic drug development with responsibility for designing and implementing in vitro immune cell-based assays for screening of antibody repertoires and identification of antibody drug candidates.

Day to day tasks include planning, discussion, and presentation of results together with a motivated and skilled laboratory technician. However, some hands-on laboratory work is to be expected. You will ensure proper documentation of results and knowledge sharing within the department and in project teams.

Eurofins BioPharma Product Testing A/S
QA Associate

Eurofins BioPharma Product Testing A/S, Glostrup

Are you ready to take ownership of specific QA processes within a dynamic, international company, where you will be part of an ambitious team? Then this position may be the right fit for you.

Eurofins

Eurofins Biopharma Product Testing Denmark A/S is looking for an employee for a unique position that will require your ability and personal drive to take ownership for specific QA processes. You will have the opportunity to work broadly with QA tasks while being part of our exciting journey towards new analytical activities and company progress.

Your tasks may include e.g.:

 • Improving and further harmonizing the quality management system
 • Hosting and managing client audits
 • QA approval of various QC activities, e.g. method validations, instrument qualifications, deviation management, CAPA management
Fertilitetsklinikken Trianglen ApSBioanalytiker/Embryolog til fertilitetsklinik

Fertilitetsklinikken Trianglen ApS, Hellerup

Har du lyst til at arbejde i en travl klinik, hvor du vil blive en del af det team af embryologer, læger, sygeplejersker og sekretærer, der behandler ufrivillig barnløshed?

Vi er 8 embryologer i laboratoriet, men pga. øget arbejdsmængde har vi brug for en kollega mere. Vi arbejder alle dage, også i weekender og på helligdage, hvor vi dog kun er 2-3 embryologer på arbejde.

Dine kvalifikationer

 • Uddannet bioanalytiker/embryolog
 • Kendskab til celledyrkning, sterilt arbejde og assisteret reproduktion vil være en stor fordel
 • God til at bevare overblikket
 • Har et godt humør i en travl hverdag
 • Taler og skriver dansk og engelsk
KEVIN.MURPHY
Global Regulatory Coordinator for leading haircare brand

KEVIN.MURPHY, Copenhagen

Do you have a natural sciences background, and are you experienced as well as passionate within Regulatory?

If so, you could be part of an industry innovator with sulphate, paraben, and cruelty-free products sold in salons worldwide as our new Global Regulatory Coordinator.

Reporting to the Head of Global Regulatory, you will take part in product registrations globally to ensure that regulatory requirements are met in all countries representing KEVIN.MURPHY. You will also keep an overview on the ever-changing regulatory landscape of cosmetic products and share this knowledge with the rest of the Global Regulatory and Quality Team assuring the best possible support to the rest of the KEVIN.MURPHY business.

KEVIN.MURPHY
Danmarks Tekniske UniversitetAcademic Project Leader

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Vi søger en dygtig og erfaren projektleder, der skal lede flere projekter omhandlende tang-polysakkarider og enzymer aktive på disse polysakkarider. Du skal have en alsidig viden indenfor tang, polysakkarid-kemi og enzym discovery, kloning og karakterisering. Endvidere bør du have erfaring med ledelse af projekter og supervision af studerende. Erfaring med udarbejdelse af projektansøgninger er endvidere en forudsætning.

Du bliver som akademisk projektleder tilknyttet et internationalt team af forskere med målsætning indenfor kerneområderne beskrevet ovenfor. Dine væsentligste opgaver bliver:

 • at lede projekterne, for at opnå de beskrevne projekt-målsætninger
 • at understøtter tæt samarbejde på tværs af forskningsgrupper
 • at vejlede studerende
Eurofins BioPharma Product Testing A/S
Laborant til kemisk laboratorium som vil være med til at gøre en forskel

Eurofins BioPharma Product Testing A/S, Glostrup

Eurofins

Brænder du for arbejde med kemiske farmaceutiske analyser og er du klar til at blive en del af et dedikeret og ambitiøst team? Vil du bidrage til sundhed og sikkerhed verden over ved at levere laboratorieanalyser af høj kvalitet inden for medicinsk cannabis? Så har vi den rette stilling til dig.

Eurofins BioPharma Product Testing Denmark A/S søger en kvalitetsbevidst og struktureret laborant til kemisk laboratorium gerne med erfaring fra lignende stilling, hvor analyser udføres under GMP.

Stillingen byder på spændende og alsidige opgaver heriblandt:

 • Kemiske analyser af pharmaceutiske prøver inden for chromatografi (HPLC, IC og GC/FID) samt basiskemiske analyser. Analyserne foretages hovedsagelig efter kundespecifikke metoder.
 • Vedligeholdelse af udstyr
Haldor Topsøe A/S
Scientist to an Organic Analysis Department, R&D

Haldor Topsøe A/S, Kgs. Lyngby

We are looking for an engineer or scientist with interest in analytical organic chemistry and flair for instrumentation, practical laboratory work, method development and team work.

We develop own analytical methods to support the deep understanding of the chemistry involved in the catalytical processes that is a basis for production of renewable fuels. These methods are typically based on one- or two-dimensional gas chromatography with advanced detectors like AED, MS and SCD.

Your responsibilities

 • Method development and laboratory work in the area of oil, gas and renewable fuel analysis
 • Support other parts of the company with chemical analytical advice and expertise
 • Ensure quality of the analytical results including maintenance and trouble-shooting on instruments in our laboratory
Artisan Bio ApSScientist, T-cell biology and Cell Engineering

Artisan Bio ApS, Copenhagen

Artisan is building a revolutionary platform for editing mammalian cells for therapeutic applications. We are seeking talented candidates to work on cutting-edge interdisciplinary projects involving immune cell engineering and phenotypic characterization. This Scientist will join the DK (Copenhagen, Denmark) Artisan Development Labs team and will participate on commercial-facing therapeutic projects.

Specific tasks will include:

 • Isolation and culture of primary T-cells
 • Lead the design and implementation of functional assays for primary T-cells, including flow cytometry and NGS technology.
 • Set up a screening platform (including selection design) for primary T cells