38 job matcher din søgning 38 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 38 resultater.
Jobindex A/S
Barselsvikar til Post Market Surveillance

Jobindex A/S søger for Cook Medical i Bjæverskov

Vil du være med til at sikre patientsikkerheden ved brug af vores medicinske udstyr inden for bl.a. hjertekarsygdomme?

Bliv en del af Cook Medical og få en vigtig rolle i vores Post Market Surveillance-proces (PMS) i en 1-årig vikariatstilling. Her er du fx med til at sørge for, at monitoreringen af vores produkters sikkerhed er i compliance med de gældende standarder.

  Karin Nielsen, Manager, Regulatory Science, Regulatory Affairs fortæller: ”Du skriver PMS-rapporter ud fra store mængder data samt etablerer det gode samarbejde med dine kolleger, som leverer de input, du samler i rapporterne.”

Nysgerrig?

Klik her og læs mere.

Jobindex A/S
Jobindex A/S
Barselsvikar til evaluering af klinisk data

Jobindex A/S søger for Cook Medical i Bjæverskov

Vil du være med til at udarbejde Clinical Evaluation-rapporter for medicinsk udstyr?

Bliv en del af Cook Medical og få et spændende 1-årigt barselsvikariat. Her bliver det dig, der har overblikket over vores kliniske data og sikrer, at vores kliniske ekspertise fungerer som en integreret del af vores produkters livscyklus.

Karin Nielsen, Manager, Regulatory Science, Regulatory Affairs fortæller: "”Du får plads i en videnskabelig afdeling, hvor du både dykker ned i litteraturen og opdaterer de kliniske evalueringsrapporter.”

Nysgerrig?

Klik her og læs mere.

Jobindex A/S
Jobindex A/S
Product sustainment engineer til medicobranchen (vikariat)

Jobindex A/S søger for Cook Medical i Bjæverskov

Vil du være med til at vedligeholde og validere medicinsk udstyr i klasse 3, der bl.a. kan behandle blodkarsygdomme hos patienter over hele verden?

Så bliv en del af Cook Medical og få rig mulighed for at højne dine kompetencer. Vikariatet er med start hurtigst muligt og varer til december 2022.

  ”Vi bruger mange ressourcer på at efteruddanne vores medarbejdere. Så du kan roligt glæde dig til at suge viden til dig og blive dygtigere – og vigtigst af alt være med til at redde liv,” siger Søren Kristiansen, manager, Product Sustaining.

Interesseret? Søg jobbet her.

Jobindex A/S
Unique Human CapitalBusiness Development Manager

Unique Human Capital recruiting on behalf of IWA Consulting in Copenhagen and Køge

With a scientific background, regulatory knowledge, and commercial mindset

IWA Consulting has specialized in assisting clients from development to launch, and life cycle management of pharmaceuticals and medical devices. They provide regulatory and medical affairs services to a large range of international private and public clients based on long term regulatory experience and in-depth knowledge.

As Business Development Manager at IWA Consulting you will support the business development for the company in close collaboration with the Managing Director and the Operational Management Team. IWA Consulting is a science driven company entering into deep collaborations with their clients providing valuable knowledge within Regulatory Affairs. Their aim is to be a preferred, long-term, honest partner and more than just a service provider.

Unibio A/SSenior kemi-/procesingeniør med erfaring inden for fermentering

Unibio A/S, Kalundborg

Unibio søger en senior kemi-/procesingeniør med erfaring inden for fermentering, der som en del af vores process support team kan styrke vores fermenteringskontrol samt hjælpe med videreudvikling. Du vil komme til at spille en vigtig rolle i stabilisering af fermenteringen i Unibio's pilot- samt demonstrationsanlæg i Kalundborg. Anlæggene har en dobbeltfunktion i virksomheden, da vi skifter mellem udviklingsprojekter og længere testproduktioner af nye produkter. Procesudvikling er dermed en vigtig del af stillingen.

Primære arbejds- og ansvarsområder

 • Daglig support af fermenteringsprocesser på vores anlæg i Kalundborg
 • Support af fermenteringsprocesser på vores licenserede anlæg i Rusland samt andre fremtidige anlæg
 • Udvikling af fermentering i samarbejde med process support teamet og laboratoriet
Viminco
Driftskoordinator til udviklingslaboratorium

Viminco, Skælskør

Har du erfaring med koordineringsrollen, og brænder du for analysearbejde og GMP? Sætter du pris på at have ansvar, og er du god til at bevare overblikket, selv når der er mange bolde i luften? Så er du måske vores nye driftskoordinator i Vimincos analytisk-kemiske udviklingslaboratorium!

Som driftskoordinator vil du i samarbejde med laborant kollegaer varetage den daglige drift i laboratoriet. Du forventes at løse både administrative- og udviklingsopgaver, og indgå i den daglige opgaveløsning både internt i afdelingen og tværgående.

Dagligdagen er opdelt i koordinerings- og opfølgningsopgaver på driften. Derudover skal du bruger du tid til analysearbejde, således du fastholder den daglige rutine og kontakt i laboratoriet.

Viminco
Orkla Foods DanmarkProduktionsleder til fødevarevirksomhed

Orkla Foods Danmark, Skælskør

Er du en erfaren produktionsleder med lyst til daglig drift og med stærke tværfaglige samarbejdsevner? Kan du skabe kvalitetsforståelse og gode resultater gennem daglig ledelse, motivation og udvikling af operatørerne i afdelingen?

Vi søger nu en Produktionsleder, der har indgående kendskab til levnedsmiddelproduktion og som via stærke tværfaglige samarbejdsevner kan sikre vores egne og vores kunder krav til høj hygiejne og kvalitetsstyring.

Vi søger dig, der trives med at udvikle både medarbejdere, kompetencer og processer i overensstemmelse med vores overordnede strategi ,og som kan skabe tæt og godt samarbejde med Kvalitet og Produktudvikling samt øvrige produktionsledere og funktioner på tværs af virksomheden.

Roche Diagnostics A/STechnical Application Specialist

Roche Diagnostics A/S

Er du vores nye Technical Application Specialist med flair for stor kundetilfredshed? så læs videre.

Du bliver en del af et velfungerende og dynamisk team bestående af 13 serviceteknikere, 3 applikationsspecialister samt en del af teamet fra vores kundesupport.

Vi tilbyder en varieret hverdag med et spændende og udfordrende job med en blanding af online- og onsite-support i form af troubleshooting, reparationer og installationer på vores mange instrumenter på laboratorier i hele Danmark.

Opgaverne:

 • udførelse af alle opgaver i forbindelse med installation, forebyggende vedligehold samt akutbesøg på vores instrumenter i Danmark
 • sikre at kundehenvendelser håndteres professionelt og rettidigt
 • tæt samarbejde med bl.a. applikationsspecialister, IT-specialister og Customer Experience Partners
Roche Diagnostics A/S
Region SjællandApplikationsspecialist med paraklinisk baggrund til Koncern IT

Region Sjælland, Ringsted

Har du lyst til at arbejde med udvikling og drift af applikationer i Koncern IT i Region Sjælland? Vi søger en Applikationsspecialist med lyst til at bringe sine parakliniske kompetencer i spil og være med til at sikre den daglige drift og udvikling af en vifte af forskellige applikationer inden for Laboratorieområdet.

Region Sjælland

Koncern IT søger en applikationsspecialist med paraklinisk baggrund og interesse for- og evt. kendskab til et eller flere af de følgende områder: Klinisk Biokemi, Klinisk Mikrobiologi, Klinisk Immunologi og Patologi.

Du kommer fx til at håndtere opgaver som at:

 • Deltage i arbejdet omkring den daglige drift og optimering
 • Sikre at applikationerne vedligeholdes løbende gennem relevante opgraderinger
 • Udbygge viden om arbejdsgange og processer indenfor et eller flere laboratoriespecialer i tæt samarbejde med forretningen
FORS A/S
Projektleder til drikkevandsløsninger

FORS A/S, Roskilde

Til vores Projektafdeling søger vi en dialogskabende og struktureret projektleder, som brænder for at være med til at sikre fremtidens drikkevandsløsninger.

Som projektleder i Fors A/S får du en spændende mulighed for at blive ansvarlig for en del af vores mange drikkevandsprojekter både inden for produktion og distribution.

Du vil være nøgleperson i forhold til at finde nye og fremtidssikrede løsninger inden for drikkevandsområdet, så derfor er det vigtigt, at du er på forkant med udviklingen og brænder for området.

Du vil især skulle arbejde med nye projekter inden for udvikling, kundeprojekter og reinvesteringer. Derudover fører du i samarbejde med kollegerne i vores produktionsafdeling tilsyn med anlægsarbejder.

FORS A/S
FORS A/S
Projektleder til vandplanlægningsteam

FORS A/S, Holbæk

Vand er afgørende for alt liv. Også i Lejre, Holbæk og Roskilde Kommuner, hvor Fors A/S er det største vandforsyningsselskab. I Fors A/S er vi stærkt optaget af at sikre både vores nuværende og fremtidige kunder den bedste vandkvalitet, der er bæredygtigt produceret til en konkurrencedygtig pris.

Til vores planteam søger vi en dygtig vandplanlægger, som kan indgå i et nyt, lille vandplanlægningsteam på to. Du skal være optaget af alle processerne i vandets vej – fra indvinding over vandbehandling og helt ud til kvaliteten hos kunderne. Du skal være med til at sikre planlægningsgrundlaget for de kommende års store investeringer i vores drikkevandsforsyning.

LundbeckAnalytical Chemist

Lundbeck, Nykøbing Sjælland

Would you like to work at the absolute forefront of organic analysis in the pharmaceutical industry – if yes, please continue reading.

As an Analytical Chemist in our laboratory you will not only utilize your strong documentation skills, but also get a unique opportunity for using your analysis development talents for the creation and optimization of analysis methods. As such you will work HPLC, LCMS, GC, GCMS, NMR, NIR and KF techniques, to name a few.

Lundbeck offers you good development opportunities in an organization that works cross-functionally in an innovative environment. You will be part of a company with an active improvement culture and an ambition to have state-of-the-art know-how within technical facilities, project management and process development in the pharmaceutical industry.

Lolland Kommune
Natur og miljøteamet søger miljøsagsbehandler

Lolland Kommune, Rødby

Vil du være en del af en attraktiv arbejdsplads? Og vil du løse opgaver, som har stor betydning for virksomheder og borgere i vores kommune og, ikke mindst, for kommunens udvikling? I disse år er det ekstra spændende, nu hvor arbejdet med byggeriet af Femern-forbindelsen foregår i vores forhave.

Du skal som miljøsagsbehandler fx arbejde serviceorienteret i din udøvelse af myndighedsarbejdet, og du skal vejlede virksomheder og borgere samt håndhæve den gældende lovgivning.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • at udarbejde miljøgodkendelser til virksomheder
 • at føre miljøtilsyn hos virksomheder
 • at håndhæve miljøbeskyttelsesloven
Kalundborg Kommune
Fagkoordinator til affaldsområdet

Kalundborg Kommune

Leder du efter en attraktiv mulighed for at være med til drive udviklingen på affaldsområdet i Kalundborg Kommune?

Kan du se dig selv som en stærk faglig koordinator for affaldsområdet med fokus på fremdrift i processerne, dialog og tværgående relationsdannelse?

Vi søger en fagkoordinator i en fast stilling. Opgaverne omfatter primært koordinering af opgaverne inden for affaldsområdet og rottebekæmpelse.

Fagkoordinatorens primære opgave vil være at arbejde med koordinering af opgaverne inden for affalds- og rotteområdet. Affaldsgruppen arbejder med drift, myndighed, projekter og kommunikation. Der er derfor stort fokus på effektiv koordinering men med selvstændighed i opgaveløsningen. Fagkoordinatorens opgave bliver således at skabe og holde overblik over de daglige opgaver. Samtidig er der behov for at holde et langsigtet perspektiv på et område, der er inde i en rivende udvikling.

MiljøministerietMiljøstyrelsens Kemikalieinspektion i Slagelse søger en inspektør til HFC-gas området

Miljøministeriet

Vil du være med til at sikre, at, forbrugerprodukter, bekæmpelsesmidler, kemiske stoffer og blandinger, der forhandles er lovlige, og ikke udgør en kemisk risiko for sundhed og miljø? Er du kemiker, laborant, miljøtekniker, farmaceut eller har lignende kemisk uddannelses-mæssig baggrund, og har du erfaring med kemikaliereglerne?

Så er jobbet som fastansat inspektør i Kemikalieinspektionen måske noget for dig.

Kemikalieinspektionens arbejdsområde omfatter kontrol og håndhævelse af en bred vifte af produkter fra pesticider, biocider og andre kemiske produkter, over kosmetik, elektronik, HFC-gasser til legetøj. Håndhævelsen vedrører bl.a. klassificering, mærkning, begrænsninger, eksponering, registreringer, ulovlig import, godkendelser m.m.

Slagelse KommuneAffaldsmedarbejder

Slagelse Kommune, Korsør

Erfaren og engageret affaldsmedarbejder
Vil du have et job med lidt mere mening end i de fleste andre job?

Har du en miljøfaglig uddannelse og erfaring med affaldsområdet, og drømmer du om at gå på arbejde og vide, at din helt personlige indsats betyder noget og gør en mærkbar, positiv forskel for borgerne? Så behøver du ikke drømme mere, for det job er lige her. Du kommer bl.a. til at spille en vigtig rolle i arbejdet med at gennemføre vores ambitiøse indsats med bedre genanvendelse af affald.

Din hovedopgave bliver at bidrage med at videreudvikle og implementere nye affaldsordninger, særligt i relation til etageboliger og sommerhuse, herunder:

 • Dialog med boligselskaber og grundejerforeninger om nye affaldsløsninger
 • Etablering af nedgravede affaldsløsninger og indsamling af farligt affald i etageboliger
 • Formidling og kommunikationsopgaver i relation til etageboliger, nedgravede affaldsløsninger og miljøkasser til farligt affald
Pharmacosmos A/S
Registreringsspecialist

Pharmacosmos A/S, Holbæk

Pharmacosmos søger snarest mulig en dygtig medarbejder, der kan indgå i vort registreringsteam på 11 medarbejdere. Der er tale om en nyoprettet stilling.

Stillingen omfatter primært udarbejdelse og vedligehold af registreringsdokumenter, planlægning og koordinering af registreringsprocedurer samt styring af regulatoriske dokumenter og data for vore humane registreringer udenfor EU. Vi arbejder fleksibelt i teamet, og du vil få en varieret arbejdsdag med mulighed for at varetage opgaver, der passer til din profil.

Du tilbydes

 • Et job med spændende og varierende opgaver, som du varetager selvstændigt eller i samarbejde med engagerede kolleger.
 • En bred kontaktflade både internt og eksternt
 • En fleksibel arbejdsplads og et behageligt og intensivt arbejdsklima.
Pharmacosmos A/S
Profil Search

Ingeniør med el-kompetencer - Marinebranchen – Sydsjælland

Profil Search søger for Atlas Incinerators i Vordingborg

Kunne du tænke dig at blive en vigtig del af Atlas Incinerators' tekniske team, motiveres du af at arbejde med udvikling og konstruktion af tekniske anlæg?

Atlas Incinerators søger en ingeniør, maskinmester eller lignende til konstruktion og udvikling. Jobbet omfatter specifikation og dokumentation af produktionsgrundlaget for kundespecifikke ordrer, samt udvikling af nye produktområder, herunder blandt andet nye incinerator-modeller og størrelser, samt røggasrensningsanlæg for disse.

Dine opgaver og daglige arbejde vil være meget alsidigt og kommer blandt andet til at omfatte:

 • Konstruktion og udvikling ifb. med nye produktområder og igangværende kundeordrer
 • Design og konstruktion af el-og automationshardware samt programmering af PLC-styringer og HMI-paneler
 • Mekanisk design og konstruktion i 3D

Søg information om virksomheden på www.atlasinc.dk.

Jobindex A/S
Clinical science analyst til medicobranchen

Jobindex A/S søger for Cook Medical i Bjæverskov

Kunne du tænke dig et job med en stejl læringskurve, hvor du giver væsentlige input til kliniske statusrapporter og er med til at forme din rolle på sigt?

Bliv en del af Cook Medical og få et job med mening. Vi udvikler medicinsk udstyr, der gør en forskel for patienter med bl.a. blodkarsygdomme over hele verden.

Kort fortalt: Du bliver kommunikator af klinisk data både internt i Cook Medical og til de globale myndigheder, og du formår at gøre klinisk data forståeligt og overskueligt for alle.

Lyder det spændende? Klik her og læs mere.

Jobindex A/S
Viminco
QA specialist

Viminco, Skælskør

Vi har travlt og søger en ny kollega med lægemiddelfaglig baggrund. Synes du, at GMP og lægemiddelfremstilling er spændende? Er du til søde kolleger med nærvær, humor og engagement? Så er du måske vores nye kollega i kvalitetsteamet hos Viminco.

Vores opgaver er traditionelle for QA og omfatter kvalitetssikring af råvare til færdigvare i produkternes livscyklus fra udvikling til salg.

QA teamet består af seks kolleger og en QA chef. Vi er ansvarlige for udvikling og vedligeholdelse af virksomhedens kvalitetssystem. Vi har en stor berøringsflade, og vi er involveret i virksomhedens drift.

Vi har en uformel og positiv omgangstone, hvor der både er plads til grin og seriøsitet. Vores gode samarbejde bærer præg af, at vi hver især tager ansvar for egne områder, men også hjælper hinanden i en travl og spændende hverdag.

Viminco